5G bannattiin Connecticutissa

 

Äskettäin kerroin, kuinka Jyväskylään rakennetaan 5G- tornia asukkaiden terveyshuolista huolimatta.

 

Keskisuomalaisenkin (sunnuntai 3.5.2020) palstatilaa oli käytetty valtavasti sekä asukkaiden muiden huolien osalta että itse 5G- teknologian sepustuksiin. Vain yksi asia jäi lähes kokonaan kertomatta: KSML jännästi esitti, ”5G- mastojen terveyshaitasta ei tiedemaailmassa ole riidatonta näkemystä” (?!).

 

Tuon dilemman voi nähdä toisinkin päin: Connecticutissa Eastonin kaupunki on yksimielisesti kieltänyt 5G-langattoman tekniikan käyttöönoton, vedoten vakaviin terveysongelmiin sekä tutkimuksen ja testauksen puutteeseen.

 

WTNH raportoi: ”Eastonin kaupunki on päättänyt lopettaa langattoman 5G-tekniikkansa käyttöönoton. Kunnes tutkimus ja testaus osoittavat sen olevan turvallista ihmisille ja ympäristölle, kaupunki hyväksyi yksimielisesti voimaan 5G:n lakkauttamis- ja pysäyttämispäätöksen 7. toukokuuta”. 

 

Summa summarum: sen sijaan että Suomen säteilyturhakeskukset asettavat käsittämättömiä säteilyraja-arvoja, tulisiko heidän pikemminkin varmistaa ihmisten turva?

 

Olkoon tuo nimensä kirjoitusmuoto tuota – siihen saakka kunnes STUK:n tutkimus ja testaus osoittavat 5G:n olevan turvallista ihmisille ja ympäristölle.

 

”Jumalan tie on nuhteeton, Herran sana tulessa koeteltu. Hän on kaikkien kilpi, jotka häneen turvaavat” (2. Sam. 22:31).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu