Kovaa peliä Teksasissa

 

Sarjassamme “menetelmän paljastus”: Joe- poika teki tuon tahallaan – tai silkkaa seniiliyttään:

 

Biden sanoi: jos lennät näiden (Teksasin tuho)alueiden yli mitkä ovat palaneet maan tasalle, niin näet kahdenkymmenen täydellisesti tuhoutuneen kodin keskellä yhden joka seisoo siellä KOSKA SIINÄ OLI OIKEANLAINEN KATTO 

 

… oikeanlainen katto estämään maan tasalle palaminen … viitannee palon tulosuuntaan. Bidenhän EI sanonut, että 20 maan tasalle palaneen talon keskellä oli oikeanlainen palamaton katto eikä sanonut että TALO oli oikeanlaisesta materiaalista (... metalliseinätkin... )

 

Laser voidaan ohjelmoida tietyille aallonpituuksille. 

 

Hellettähän siellä Teksasissa ei ollut – vaan pari astetta pakkasta ja lumisadettakin. 

 

Voihan se olla niinkin kiero hanke, että tuolla nostetaan älykkäät teksasilaiset aseisiin - sitä osavaltiosotaa on jo harjoiteltukin: tämä sotapeli oli nimeltään Dark Winter, pimeä talvi. Tuo harjoitus tehtiin vähän ennen 9/11:tä, jotta saataisiin kokemuksia biologisesta terrori-iskusta. Oltaisiin menettämässä tuhansia ihmishenkiä, ja tarkoituksena oli testata sitä, miten hallitus vastaisi tilanteeseen ja erityisesti väestön reaktioihin jne.

 

Tuo harjoitus piti sisällään jopa tekaistuja uutisraportteja; tottakai piti suunnitella karantiineja sekä poikkeustilaa – Martial Law jne. ”Kaikki ei ollut enää niin kuin ennen – kun ”se oli päällä”, ja meidän piti muuttaa kaikki, ajattelumme ja toimintamme – ja piti muuttaa armeijan käyttäytymistä siviilejä kohtaan. Se oli silmiä avaavaa”, totesi eräs puuhamiehistä.

 

Toinen toteaa: ”Lopputulema oli kymmeniä miljoonia kuolleita, ei kaupankäyntiä osavaltioiden välillä, ei lentoliikennettä puoleen vuoteen – ja SOTA Oklahoman ja Teksasin välillä”. 

 

“Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas” (Jes. 1:5)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu