5G- tornit nousevat

 

Jyväskylän Kypärämäessä nousi pieni kansanliike. Sillä tuolle idylliselle ja perinteikkäälle, ”Vuoden 2003 Kylä”- pientaloalueelle, ja siellä puiston paikalle, on pian nousemassa 36- metrinen 5G- torni – johon luonnollisesti kiinnitetään myös 3G- ja 4G- härpäkkeetkin, ikäänkuin osoittamaan että siinä on myös vanhaa tuttua ja turvallistakin kiinni ...

 

Onko?

 

Kuten huolestunut perheenäiti tornin viereiseltä tontilta muistuttaa, jo nämä aiempien sukupolvien kännykkäsäteilyt on luokiteltu karsinogeeniksi, eli vaarallisiksi. Kuka luokitteli? WHO. 

 

Toinen naapuri ihmettelee: koetapas tuolle perinnealueelle tehdä pikku modifiointeja omaan taloosi, niin loppuu nopeasti kaikki haihattelut, kunnei lupia. Erittäin aiheellinen kysymys kuuluukin: miten tuollainen torninrumilus sitten tuosta vaan – ja läheisiltä kysymättä – siihen tupsahtaa?

 

Toki naapurustolla oli mahdollisuus valittaa – mutta sopivasti sekin jäi käytännössä marginaaliin. Eivätkä ko. ihmiset vielä tuolloin varmasti osanneet aavistaakaan, että kyseessä olisi jotain sellaista, josta heidän itse tulisi, turvallisuus- ja terveysmielessä, huolehtia. Nämä säteilyturhakeskukset eivät sitä todellakaan puolestasi tee: säätävät raja-arvot jo lähtökohtaisesti pilviin – ja ongelmat kun todistetusti alkavat jo huomattavasti aiemmin ko. käppyröillä.

 

Kristiinankaupungista tulee juuri tällaisia terveisiä. Vaikkakin tarraudutaan teknisiin yksityiskohtiin, ei ole mitään oikeutusta unohtaa biologista todellisuuttakaan. Mutta näin teki tuosta tornikeissistä isosti uutisoinut Keskisuomalainenkin (sunnuntai 3.5.2020): palstatilaa oli käytetty valtavasti sekä asukkaiden muiden huolien osalta että itse 5G- teknologian sepustuksiin. Vain yksi asia jäi lähes kokonaan kertomatta: KSML jännästi esittää, ”5G- mastojen terveyshaitasta ei tiedemaailmassa ole riidatonta näkemystä” (?!).

 

Edellisen kirjoittajan kannattaa ehdottomasti etsiä uraa politiikan saralta; harvoin jokin asia voidaan dissata sivuun noin huolella.

 

Sillä kun tarkastelee millä pieteetillä KSML:n ko. toimittajat ovat tutkineet 5G- asioita, liittyviä kehityksiä sekä laitekeskusteluja jopa geopoliittisine peleineen, niin he eivät ole millään voineet olla törmäämättä kaikkeen siihen massaan netin ”toisinajattelusta” – satoine virallisine tutkimuksineen – joka selvästi osoittaa että 5G:n osalta ollaan, julkisesti katsoen, täydellisesti hyppäämässä pimeään, ilman laskuvarjoa.

 

Itse asiassa, KSML:kin vain jatkaa samaa suoraa valhetta kuin YLE – ja muutkin päämediat. On syytä huoleen, mikäli päämediat jatkuvasti jauhavat ettei mitään syytä huoleen

 

Tähän 5G- säteilytykseen sopii kuin nyrkki silmään toisen vastaavan hulluuden (rokotusmania) julkituonnissa esitetty fakta: ilman tulevien uhrien minkäänlaista suostumusta tai ylipäänsä kuulemista, joku vaan ”päätti omin päin sanella maailman terveyspolitiikan - ilman vaaleja, nimeämättä, ilman valvontaa ja vastuuvelvollisuutta", sanoo Robert F. Kennedy Jr., joka vaatii selitystä, kuinka ja miksi näin tapahtui, lisäten: "Onko ketään muuta joka ajattelee tämän olevan kammottavaa?” Ja: ”Niiden tutkimusten määrä, jotka osoittavat, että tämä touhu on turvallista? NOLLA!"

 

On se, kammottavaa. Ja mietipä hetki sitä, miksi ”ne” eivät kysy sinulta yhtään mitään? KUKAAN näiden rakkineiden kanssa meitä nyt myrkyttävistä ei voi sanoa, ”tein vain työtäni, en se minä ollut”.

 

”Hän on rakentanut varustukset minua vastaan ja piirittänyt minut myrkyllä ja vaivalla.” (Valit. 3:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu