Miksi maailmankaikkeuden muoto valehdellaan?

 

Otsikko on jo perin haastava: miksi ihmeessä millään taholla – ja minkä ihmeen takia – olisi tarve valehdella koko ihmiskunnalle, millaiselta tämä meidän nykyinen asuinpaikkamme ympäristöineen oikeasti näyttää.

Kun asetat aluksi takaraivoon varsinkin viime vuosien globaalit tapahtumat ja kähmyilyt, onkin hyvä prerequisiitti miettiä seuraavia.

 

"Haluan työntekijöiden yhteiskunnan, en ajattelijoiden yhteiskuntaa", kuuluu tunnettu aforismi. Mutta jatketaanpa nyt kuitenkin ajattelua, Psalmi 148:

 

3 Ylistäkää Häntä, aurinko ja kuu, ylistäkää Häntä, kaikki kirkkaat tähdet.

4 Ylistäkää Häntä, te taivasten taivaat, te vedet taivasten päällä.

5 Ylistäkööt ne Herran nimeä, sillä Hän käski, ja ne tulivat luoduiksi.

6 Ja Hän asetti ne olemaan aina ja iankaikkisesti, Hän antoi niille lain, josta ne eivät poikkea.

 

George Orwellin dystopiaromaani, ”1984”, yleinen viisauden lähde autoritaarisuuden luonteesta, vihjaa juuri tähän tosiasiaan

 

"Mutta koko maailmankaikkeus on ulkopuolellamme. Katso tähtiä! Jotkut niistä ovat miljoonan valovuoden päässä. Ne ovat ikuisesti ulottumattomissamme."

 

"Mitä tähdet ovat?" O'Brien sanoi välinpitämättömästi. "Ne ovat tulipaloja muutaman kilometrin päässä. Voisimme tavoittaa ne, jos haluaisimme. Tai voisimme pyyhkiä ne pois. Maa on maailmankaikkeuden keskus. Aurinko ja tähdet kiertävät sitä."

 

Winston teki toisen kouristavan tempun. Tällä kertaa hän ei sanonut mitään. O’Brien jatkoi ikään kuin vastaisi puhuttuun vastalauseeseen:

 

”Tietyissä tarkoituksissa se ei tietenkään pidä paikkaansa. Kun navigoimme valtamerellä tai ennustamme pimennystä, meidän on usein kätevää olettaa, että maa kiertää aurinkoa ja että tähdet ovat miljoonien ja miljoonien kilometrien päässä. Mutta mitä siitä? Luuletko, että meidän on mahdotonta tuottaa tähtitieteeseen kaksoisjärjestelmä? Tähdet voivat olla lähellä tai kaukana, tarpeen mukaan. Luuletko, että matemaatikkomme ovat kykenemättömiä siihen? Oletko unohtanut kaksoisajattelun?”

 

Winston kutistui takaisin sängylle. Mitä tahansa hän sanoikin, nopea vastaus murskasi hänet kuin nuija. Ja silti hän tiesi, hän tiesi, että hän oli oikeassa. Uskomus, että mitään ei ole olemassa oman mielesi ulkopuolella – täytyy varmasti jollain tavalla osoittaa, että se oli väärä? Eikö sitä ollut paljastettu jo kauan sitten virheenä? Sille oli jopa nimi, jonka hän oli unohtanut. Haalea hymy nyki O'Brienin suupielissä, kun hän katsoi häntä alaspäin.

 

"Sanoin sinulle, Winston", hän sanoi, "että metafysiikka ei ole vahvuutesi. Sana, jota yrität ajatella, on solipsismi. Mutta olet väärässä. Tämä ei ole solipsismia. Kollektiivinen solipsismi, jos haluat. Mutta se on eri asia: itse asiassa päinvastoin. Kaikki tämä on poikkeamaa, hän lisäsi eri sävyllä. "Todellinen valta, valta, jonka puolesta meidän on taisteltava yöllä ja päivällä, ei ole valtaa asioissa, vaan ihmisissä." Hän pysähtyi ja sai hetkeksi haltuunsa rehtoriopettajan roolin, joka kysyy lupaavalta oppilaalta: "Kuinka voi mies puolustaa valtaansa toiseen, Winston?”

 

Winston ajatteli. "Saamalla hänet kärsimään", hän sanoi.

 

”Tarkalleen. Saamalla hänet kärsimään. Tottelevaisuus ei riitä. Ellei hän kärsi, kuinka voit olla varma, että hän tottelee sinun tahtoasi eikä omaansa? Valta on tuskan ja nöyryytyksen aiheuttamisessa. Voima on repiä ihmismielet palasiksi ja koota ne uudelleen uusiin muotoihin."

 

Tämä romaanin kohta paljastaa nerokkaasti sen, että ulkoavaruus on väärennös – ja että maapallomalli on vain esimerkki siitä, mitä kirjabrandit ”kaksoispuhuvat”. Maailman eliittiviranomaiset ovat luoneet ja pitkään ylläpitäneet "kaksoistähtitieteen" järjestelmää – todellista geosentristä maailmaa, väärää heliosentristä mallia vastaan. Supereliitin hallitsijat tietävät hyvin, että se tosi maailma on paikallaan ja tasainen, mutta päättävät pidätellä tämän tiedon ja antaa massoille väärää tietoa Maasta. Todisteena tästä on se, että jokaisessa kansainvälisen organisaation logossa ei ole muuta kuin kuva litteästä maakartasta.

 

Tämän, kuten Orwell loistavasti havainnollistaa, tarkoitus on saada ihmiset kärsimään repimällä mielensä palasiksi väärällä tiedolla. Loppujen lopuksi ihmisen erottaminen Luojasta ja taivaasta on vakavaa väkivaltaa ihmissielua vastaan. Kun ihmisen intuitio ja tieto on turvallisesti ohjattu pois siitä, mikä on hengellistä, hänen mielensä voidaan muotoilla millä tahansa tavalla, mitä maalliset auktoriteetit haluavat.

 

Lyhyesti sanottuna maalliset auktoriteetit haluavat saada ”jumalien vallan” (vrt. Kennedyn kertoma Bill Gatesin jumalakompleksi), ja siksi heidän on korvattava yksi tosi Jumala ihmisväestön mielissä. Jumalallisen auktoriteetin sijaan meille tulee antaa vain maalliset valtuudet, joille omistamme uskomme ja luottamuksemme. Tämän ansiosta ihmiskuntaa on helppo hallita ja helppo lypsää rasvaisen voiton saamiseksi. !! Millaista väestöä tällaiset viranomaiset haluaisivat, jos tämä olisi heidän tavoitteensa? !!

 

He haluavat mielenvajaan väestön, joka rakastaa tämän maailman asioita tulevan, seuraavan (kuoleman jälkeisen) maailman ikuisten asioiden sijaan. Yhteiskunta, josta voi loputtomasti hyötyä – ohjaavia mekanismeja ovat heidän oma rakkautensa rahaan, haluttomuus kysyä kriittisiä kysymyksiä ja olla haastamatta auktoriteettia sekä ääni heidän päässään, joka käskee heitä mielettömästi vain antautumaan, elämän vaikeuksien voittamiseksi. Paniikki on kannattavaa. Hemmotteleminen on kannattavaa. Synti on kannattavaa. Säästäväisyys? Ei kovin kannattavaa. Et yksinkertaisesti voi vakuuttaa vapaasti ajattelevien, maadoittuneiden, rationaalisten ja jumalaapelkäävien ihmisten väestöä heittäytymään moraaliseen paniikkiin - tai vain holtittomaan itsensä hemmotteluun.

 

Tämän pohjalta on useita keskeisiä syitä siihen, miksi hallitsevat voimat tuntevat tarpeen valehdella suurelle ihmiskunnalle maailmansa muodosta:

 

  1. Murskaamaan heidän hengellisyytensä. Erottaa ihmiset maailman henkisestä luonnosta, jotta heistä tulisi mielenvajaita zombeja, jotka ovat olemassa vain halvan työvoiman ja järjettömän kulutuksen vuoksi. Heidät voidaan sitten johtaa mihin tahansa haluttuun suuntaan kuten karjalauma, ja heidän mielensä muotoillaan uudelleen, kuten jo vuoden 1949 kirjassa ”1984” hahmotellaan.
  2. Erottaa heidät intuitiosta. Tämä istuttaa heihin ajatuksen, että heillä ei ole oikeutta kyseenalaistaa auktoriteettia, ja siksi heidän on turvauduttava tämän maailman viranomaisiin, täyttämään kaikki tarpeensa. Kun ihmiset ovat vakuuttuneita siitä, että akateemikkojen väärä viisaus syrjäyttää huomattavasti heidän oman kykynsä ymmärtää ympäröivän maailman luonne, he todennäköisemmin luovuttavat kaikki päätökset tämän luokan auktoriteettien käsiin. Nämä puhuvat heille tärkeimmissä asioissa, mukaan lukien lääketiede, ruoka, koulutus ja mitä ajatella (tai olla ajattelematta) eksistentiaalisista kysymyksistä, kuten Jumalan olemassaolosta.
  3. Raamattua heikentämään. Raamattu rohkaisee rohkeutta, armoa, nöyryyttä, säästäväisyyttä, rajoja, rakkautta, myötätuntoa, totuutta ja viisautta – jotka kaikki estävät autoritaarisuuden epäinhimillistä luonnetta ja yritysekosysteemin voittoa tavoittelevia himoja.
  4. Keräten dataa ohjelmoimalla (eksoteerinen) yleisö valheeseen, säilyttäen samalla maailman todellisen luonteen ja muodon (esoteeriselle) sisäpiirille. Tämän täytyy olla heille erittäin hauskaa: että ”valvojat” painostavat naurettavia valheita massoille, kun taas suljettujen ovien takana he tunnustavat itselleen totuuden. Tämä antaa heille voiman tunteen ja on heistä todennäköisesti varsin koomista.
  5. Luoden alustan, jolle voidaan työntää muitakin valheita, jotka erottavat ihmisen entisestään Luojasta – näitä ovat valehteleminen Maan iästä, valehteleminen apinoista kehittyvistä ihmisistä, valehteleminen evoluutiosta - ja olemassa olevien miesten ja naisten välisten erojen hämärtäminen – jotka on tehty täydentämään toisiaan täydellisesti. Suurin osa, ellei kaikki, ihmisen luomista sielua tuhoavista vääristä ideologioista voidaan jäljittää maapallovalheen perustalle. Sillä tämä alkuperäinen valhe juurruttaa maailmaan sattumanvaraisuuden tunteen, joka voi saada ihmisen vakuuttuneeksi siitä, että hän on olemassa ilman mitään tarkoitusta tai suunnittelua. Ilman maapalloa ketään ei voisi koskaan huijata sellaisilla järjettömillä käsitteillä kuin ajatus siitä, että ihmiset ovat kehittyneet yksisoluisista organismeista.
  6. Raha! Kuten monet muutkin ihmisten työntämät valheet, yksinkertainen motiivi on rahat, jotka he tienaavat valheillaan. NASA ansaitsee 62 miljoonaa dollaria päivässä sarjakuva- imagejen tuottamisella, mikä on siis erittäin kannattavaa. Lisäksi ulkoavaruusvalhe auttaa kokonaisia hallituksia säilyttämään uskottavuuden tavoilla, joita ne muuten eivät tekisi; esimerkiksi tekemässä feikkikävelyä Kuuhun, murenevan yleisen uskottavuuden keskellä 1960-luvulla (mm. Vietnamin sota oli kääntymässä tappioksi). Avaruuskilpailu oli taloudellinen siunaus sekä Yhdysvaltojen että Venäjän hallituksen byrokraattisille valloille. Hallituksen ulkopuolella heliosentrinen valhe on rahantekijä elokuva-, museo-, uutis- ja muilla aloilla. Ja operaatio Blue Beamin valhe on vielä tulossa: alien- invaasio avaruudesta yhdistämässä ihmiskunnan, mistä jo presidentti Reagan YK- puheessaan ”unelmoi”.

 

Mm. Google Earthin viivaimella voi kuka tahansa karsinoida vaikkapa Suomen ja mitata piirin/ympärysmitan sekä pinta-alan. Samalla periaatteella voi vapaasti tutkia ihan mitä tahansa kartalla. Paitsi …

Kun yrität samaa pohjois- tai etelänavalle, niin karsina hajoaa. Mitähän ”salaista” niiden osalta, vai fuulaavatko näkymät?

 

Ja kuten Iso Kirjakin kertoo, tiedemiehet ovat havainneet, että Kuu sijaitseekin maapallon atmosfäärissä. Analysoituaan vuosikymmeniä vanhaa dataa, tiedemiehet nyt tietävät, että Maata ympäröivä atmosfääri yltää 630,000km päähän ja on 50 kertaa Maan halkaisijan pituinen 

 

Koulussa opetettiin että Maan sisus on kuumaa magmaa tms. Mutta nykytiede kertoo: “Veden kiertokulkuun liittyy enemmän kuin pelkkä vesi, joka kiertää ilmakehän, valtamerten ja pintavesien välillä. Se ulottuu syvälle Maan sisäosaan, kun valtameren kuori alittaa tai liukuu vierekkäisten kuorilevyjen alle ja vajoaa vaippaan kantaen vettä mukanaan. Schmandt et al yhdisti seismologisia havaintoja Pohjois-Amerikan alla geodynaamiseen mallinnukseen ja korkeapaine- ja -lämpötilasulamiskokeisiin. He päättelevät, että vaipan siirtymävyöhyke – 410–660 kilometriä maan pinnan alapuolella – toimii suurena vesisäiliönä.” (vrt. Ison Kirjan ”aliset vedet”).

 

"Luulen, että näemme vihdoin todisteita koko Maan veden kierrosta, mikä voi auttaa selittämään suuren määrän nestemäistä vettä asuttavan planeettamme pinnalla. Tiedemiehet ovat etsineet tätä kadonnutta syvää vettä vuosikymmeniä”, tutkija Steve Jacobsen kertoo.

 

Tiede, joka tunnustaa että maapallolla on ollut (oikeasti noin vuonna 5000 eKr) vedenpaisumus, väittää että tuolloin maapallo oli kasvihuonetilassa; ympärillä ollut kasvihuonemainen vesikerros tuli alas, koska maapallo (heistä) ilmeisesti suistui raiteiltaan.

 

Raamattu kuitenkin kertoo: ”Ja sinä vuonna, jona Nooa oli kuudensadan vuoden vanha, sen toisena kuukautena, kuukauden seitsemäntenätoista päivänä, sinä päivänä puhkesivat kaikki suuren syvyyden lähteet, ja taivaan akkunat aukenivat. ” (1 Moos. 7:11)

 

Psalmin kirjoittaja, yli 4000 vuotta myöhemmin, noin vuonna 979 eKr, Psalmi 148:4: ”Ylistäkää Häntä, te taivasten taivaat, te vedet taivasten päällä”.

 

Ei siksi ihme, että NASAkin tuossa tunnustaa useamman kerran, että emme voi ylittää matalaa Maan kiertorataa (low earth orbit) - jopa Obama sanoo sen. 

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu