Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Vihtahousu vie meiltä musiikinkin

Vihtahousu vie meiltä musiikinkin

Vihtahousu vie meiltä musiikinkin

 

Miten sen pitääkin joskus ihan vahingossa sattua just sillai ...

 

Pääkuvassa näkyvä Boots Riley – joka pitää jotakin räjäytyksen laukaisijaa muistuttavaa vekotinta kädessään - selittää hänen ... eh ... valitettavaa ajatustaan: "Tulin idean kanssa valokuvaajalle. Otimme kuvat 15. toukokuuta, ja me tehtiin kaikki valmiiksi kesäkuun 2001 alkuun mennessä. Mahdolliset yhtäläisyydet ovat täysin sattumaa, ja sen piti alun perin olla enemmän kapitalismin tuhoamisen metaforaa - missä musiikki saa kapitalistiset tornit räjähtämään. Coup- bändimme politiikalla on enemmän tekemistä keskenään touhuavien ihmisten kanssa." 

 

Keksikää joku parempi vitsi – sillä siinä todellisessa tapahtumassa kuoli tuhansia. Ja sen iskun varjolla tapettiin Lähi-idässä miljoonia: mm. Irakin lähes koko yli miljoonalukuinen kristittyjen yhteiskunta. 

 

Niinpä. Toisin kuin Jeesus Kristus, joka kertoi tulleensa, jotta meillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys, niin sielunvihollinen Saatana ei ole tullut muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan (Joh. 10:10).

 

Radiosta tuli juuri erikoinen mainos: nyt kun korona on myös tuhonnut elävän musiikin, eri rahatahot lähtevät tukemaan keikattomia muusikoitamme ...

 

Anteeksi vaan, mutta aito elävä musiikki on jo paljon aiemmin pikkuhiljaa hävitetty – ja kaikki ko. ”sanominen” keskitetty ison rahan musiikkiyhtiöiden haltuun: et enää kuule takavuosien uutuusmusiikkiohjelmia, joissa samat biisit eivät toistuneet tunnin välein. Ei, kaikki ”soittolistat” lasketaan tuottoperusteella: kun soitetaan vaikkapa keinuvan räppärin vanhaa biisiä, niin suksee- ja mainos- ym. tulot ovat saletti. Ja kaveri voi samalla ohimennen laulaa Saatanan voimasta ja Illuminaateista ...

 

Ja eipäs unohdeta mieliaihettani, mukautusta. Siitä hurjin esimerkki on Led Zeppelinin, maailman rock- hitiksi numero yksi nimetty biisi Stairway to Heaven: siinä lauletaan sitten Saatanasta ja huolella – mutta takaperin, ja täysin selvällä kielellä. 

 

Ja Euroviisutkin mädätettiin: toiseen hittibiisiin liittyen, ”Tervetuloa New Ageen”, niin juuri tästähän Madonnakin Euroviisuissa lauloi – esiintyen Luciferina – joskin hän painotti sitä niin päin, että kaikki eivät todellakaan tule pääsemään sinne uuteen, ihanaan aikaan... ”Radioactive”- hitin videosta päätellen ei sinne kyllä kannata sitten paljoa tavoitellakaan.

 

Ja voi voi: enpä saanut sitten nauttia reippaasta rokistakaan rauhassa: megahitin sanoja kun tarkemmin kuunteli, niin siinähän on eräänlainen jumaljulistus laulajasta itsestään: minä synnyin kauan kauan sitten, minä olen se valittu, olen tullut pelastamaan päivänne ... vaikken saa maksua niin pelaan tätä peliä – mutta se mitä todella haluan tietää on: lähdetkö kulkemaan minun tietäni; meidän on jätettävä entinen ja tehtävä kaikki uusiksi, sitoutuen – muuttaa tämä planeetta takaisin yhdeksi ...

 

Joopa joo – ei ole kuin Yksi Tie (Joh. 14:6). Ja siksipä Pukki ottaa ja muuttaa tuon äskeisen jumaljulistuksen silkaksi satiiriksi – ja kun Pohjoisesta tullaan, niin myös seudun murteella: ladies & getsemanes – ei enää Lenny Kravitz ja ”Are You Gonna Go My Way”, vaan: The Pukki ja ”Meekkö Nää Meille Päin”, por favor!

https://www.youtube.com/watch?v=tyU8Bc1qtsk

 

The Pukki

Espanjantauti tuli takaisin

Espanjantauti tuli takaisin

Espanjantauti tuli takaisin

 

Faucin vauhti ei hyydy: Allergia- ja tartuntatautien kansallisen instituutin johtaja Anthony Fauci puhui juuri USA:n Senaatin terveys-, koulutus-, työ- ja eläkevaliokunnan kuulemistilaisuudessa.

 

"Toisin sanoen, kun tulee aivan uusi virus, joka osoittautuu pandemiavirukseksi, se johtuu joko mutaatioista ja / tai geenien uudelleenvalinnasta tai vaihdosta", hän kertoi lainsäätäjille. "Ja he (kiinalaiset) näkevät tuollaisen viruksen juuri nyt sioissa: jolla on vuoden 2009 H1N1:n ja alkuperäisen vuoden 1918 espanjantaudin ominaispiirteet, joista monilla influenssaviruksillamme on jäännöksiä, samoin kuin segmenttejä muista isännistä, kuten sioista.”

 

H1N1-sikainfluenssaa ja vuoden 1918 pandemiainfluenssaa pidettiin molempia kauhistuttavina viruksina, jotka levisivät ympäri maailmaa.

 

Just joo. Ja nyt sitten TÄYTTÄ FAKTAA: herra nimeltä Jeffry Taubenberger kaivoi Alaskan ikiroudasta ylös 1918:n espanjantaudin uhreja – ja onnistui rekonstruoimaan tuon viruksen eloon! Kehuivat jopa parannelleensa sen heikkouksia. Saivat sekä Lancetin että Sciencen palkinnot tuosta ”tutkimuksestaan”. Siitä huolimatta että vielä järjissään olleiden tiedemiesten mukaan tuollaisessa ei ollut MITÄÄN TIETEELLISTÄ JÄRKEÄ: luoda ensin ruton kaltainen tappaja, ja sitten (ehkä) yrittää löytää lääke sille.

 

Kohta tämä hulluus karkaa täysin lapasesta. Mietipä sitä, että vaikka vuoden 1918 taudin nimi oli espanjantauti, niin YLE:nkin mukaan se tuli Eurooppaan, maailmansodan juoksuhautoihin, AMERIKKALAISSOTILAIDEN mukana. Ja niin huhuttiin koronankin tulleen: amerikkalaissotilaiden mukana Kiinaan, sotilasolympialaisiin.

 

”Kun he kuulivat, että Jeesus kulki ohitse, huusivat he sanoen: "Herra, Daavidin poika, armahda meitä".” (Matt. 20:30).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Seuraavaa koronavalhetta odotellessa ...

Seuraavaa koronavalhetta odotellessa ...

Seuraavaa koronavalhetta odotellessa ...

 

Johan Sebastian Bach, Johan Ludvig Runeberg – ja johan nyt on markkinat ... tuli väkisin mieleen tuo vanha kasku ...

 

Mietipä sitä että koko maailma – Suomi mukaanlukien – menee nyt kuin syöksykierrettä: samalla kun kansa yhä pelokkaammin tutkii tiedotusvälineitä ja hysteria leviää, niin myös valtiontaloudet painuvat alas kuin kivi meren pohjaan.

 

Ymmärtäisin, jos todella riehuisi joku sellainen tappaja, että saisin kuulla sen ja sen sairastuneen ja niiden ja noiden jopa kuolleen. En tunne yhtään henkilöä, joka olisi oikeasti kausiflunssaa pahemmassa jamassa. Ja kun väki oireilee, lääkärit antavat jo koronan armodiagnooseja – vaikka testit näyttävät negatiivista.

 

Olen paljon kirjoitellut herrasta nimeltä Anthony Fauci, joka Donald Trumpin rinnalla uskalsi jopa nousta presidentin puheiden ”päälle”: olisiko tällä miehellä todella avaimet totuuteen – eli se vastaansanomaton killeridiagnoosi Covidista. Niin ettei kenellekään jäisi pienintäkään epäilystä siitä, että ollaan todella tappajan äärellä?

 

Anthony Fauci tiimeineen kirjoittaa maaliskuussa 26., 2020, arvostetussa The New England Journal of Medicine -lehden artikkelissaan: ”Jos oletetaan, että oireettomien tai minimaalisesti oireellisten tapausten lukumäärä on useita kertoja suurempi kuin ilmoitettujen tapausten lukumäärä, tapausten kuolleisuus voi olla huomattavasti alle 1%. Tämä viittaa siihen, että Covid-19:n yleiset kliiniset vaikutukset voivat viime kädessä olla enemmän samankaltaisia ​​kuin vakavan kausittaisen influenssan (jonka tapauskuolleisuus on noin 0,1%)...”

 

Ja tämä ukko nyt siis puskee koko maailmaa piikille – sillä ei tulisi laumaimmuniteettia, jos liian moni kieltäytyy ottamasta.

 

No, pikku-Olli lähtee tästä nyt rauhassa paapimaan – ja muistaa Suurta Tohtoria ”levolle laske Luojani” -rukouksella.

 

”Levolle laske Luojani, Armias ole suojani. Jos sijaltain en nousisi, Taivaaseen ota tykösi. Amen”. Kävi mikä kävi – siinä tulevaisuuteni.

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Jollet ole koronalaumaa, olet lauman vihollinen

Jollet ole koronalaumaa, olet lauman vihollinen

Jollet ole koronalaumaa, olet lauman vihollinen

 

Ei siinä taaskaan kauaa ”nokka tuhissut”: pari päivää sitten kirjoitin kuinka herra Fauci uskoo, että koronarokote on mahdollisesti jo tämän vuoden lopussa jakelussa – ja Bill Gates taas viritteli ”loppurutistustaan”, saada ihmiset vakuuteltua ottamaan se rokote – niin eipä aikaakaan ja alkoi paukkua ...

 

Samainen mösjöö Fauci nyt varoittaa, että emme tule saamaan laumaimmuniteettia, jos liian monet ihmiset kieltäytyvät koronavirusrokotteesta: "MEILLÄ ON PALJON TEHTÄVÄÄ ROKOTETOTUUKSIEN (?) KOULUTTAMISEKSI ... JA SE EI TULE OLEMAAN HELPPOA". Sillä: ”Joillakin tämän maan (USA) ihmisillä on yleinen anti-tiede-, lääkeviranomaisten vastaisuus ja rokotteiden vastainen näkemys - huolestuttavan suurella osalla ihmisistä, suhteellisesti puhuen”, marisi Fauci. 

 

Mutta katsotaanpas yksi keissi, joka kuvaavasti kertoo, ”miten homma sitten menee”: Tsadissa vuonna 2012 siis 500 lasta lukittiin kouluunsa, ja uhkailemalla pakkorokotettiin. Hyvin pian 40 lapsista halvaantui – tai alkoi kouristella jatkuvasti – kuten sairaalassa kuvattu, valtiollisen TV:n pääministerivierailun video lohduttomasti osoittaa.

 

Jälkeenpäin perheet maksettiin hiljaiseksi, ja kaikki tiedottaminenkin loppui kuin seinään. Mutta amerikkalaiset rokoteaktivistit selvittivät, miten ”projekti” eteni: ensin tuli tälle ”Meningitis Vaccine Project” -hankkeelle säkkikaupalla rahaa Bill Gates- Säätiöltä. Sitten touhuun tuli mukaan WHO (jonka toiseksi suurin rahoittaja Gates on) sekä globaali terveyspeluri PATH. Sitten, Intian Seerumi-instituutti kehitti itse rokoteroinat. Yllättäen USA:n sisäiset organisaatiot kuten FDA ja CDC myös hyppäsivät kelkkaan – jotta intialaiset saisivat aivan viimeisimmät tekniikan viritykset mukaan piikkiinsä. Ja sitten lopuksi, tietenkin NIBSC – tutkimusinstituuttina – antamaan vakuutus siitä, että kaikki on ihan OK, ja rojua suoneen vaan ...   

 

Ilmankos USA:ssakin on tänään voimakasta rokotevastaisuutta – eivätkä kaikki ne ihmisjoukot ole ”Putinin trolleja” ... ja heillä on se etu siellä päässä, että todella vapaa media kertoo näistä rikoksista; vertaa vaikka tämän kirjoituksen faktoja niihin, mitä Suomessa on tuotu julki: ”ottelu” päättyi: artikkeli 6 – Suomi 0 . 

 

Muuten: suomalainen skeptikkoryhmä sabotoi KTKL ry:n rokote- ym realistista Facebook- sivua, ja aikoo tehdä siitä ilmoituksen viralliselle taholle. Se siitä kehutusta sananvapaudestamme.

 

Mutta mutta: Bill Gates säätiöineen, Anthony Fauci sekä GAVI liittyvät yllättävän tiiviisti yhteen: sen lisäksi että ovat näkyvästi ”monessa mukana” (GAVI esim tuomassa sellaista rokotetta, jonka mukana ihmiseen laitetaan globaali tunniste, ID2020), niin ovat myös samaa organisaatiota.

 

Gates- säätiön sivusto kertoo, että tämä herra Fauci kuuluu säätiön johtokonsiiliin – ja GAVI:n tj Helen Evans ko. steering- eli ohjausryhmään.

 

Gates- säätiö ja GAVI ovat siis syytteessä rokoterikoksista: Susanne Poselin raportti totesi: ”Tutkimuksessa saatiin selville, että GAVI käytti testaamattomia rokotteita ... GAVI:a syytettiin Pakistanissa 10 000 lapsen kuolemasta, kun he tulivat maahan ja antoivat poliorokotteita, jotka johtivat näihin uhreihin." Ja Gates-säätiö siis myös rahoittaa voimakkaasti GAVI:a.  

 

Otetaan tähän loppuun Billin viime terveiset: ensinnäkin hän moittii amerikkalaisia globalismin etenemisen estelyistä – sillä onhan nyt niin vakava tilanne päällä, kun Covid. Toiseksi, Bill Gates ennustaa, että koronavirus "palaa takaisin suurina numeroina" lokakuussa ja marraskuussa, "jos emme rajoita käyttäytymistämme enemmän kuin mitä nyt näytämme tekevän". 

 

Eiköhän kutsuta Bill – Pekka Poudan tilalle – säitä ennustamaan. Näyttää osuvan aina ihan nappiin ... joskin on joskus aavistuksen epätarkka: marraskuussa 2019, Netflix’in ‘Explained’ -sarjan episodi nimeltä “The Next Pandemic” (seuraava pandemia) kertoi, kuinka koronaviruksen kaltainen virus leviää elävien eläinten toreilla. Tuossa jaksossa Bill Gates varoitti että ottaa vuosia löytää lääke uuden muotoisen viruksen kukistamiseksi. Tuon Netflix- jakson ”wet market” eli merenelävien tori oli Lianghua’ssa, Kiinassa. Nykyviruksen alkulähteeseen – Wuhanin meritoriin – eroa ei siis ole kuin paikannimi...

 

”Olet peittänyt itsesi vihassasi, ajanut meitä takaa, surmannut säälimättä” (Valit. 3:43).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Se ei välttämättä olekaan korona joka sinua vaivaa

Se ei välttämättä olekaan korona joka sinua vaivaa

Se ei välttämättä olekaan korona joka sinua vaivaa

 

Kylläpäs tärähti heti aamutuimaan ...

 

Iltapäivälehti kertoi nettiuutisessaan, kuinka suomalaismies oli joutunut ilkeään kurimukseen: kolmikymppinen kaveri kertoi koronaoireistaan, jotka ovat jatkuneet yli 3 kuukautta – ja testit näyttävät silti negatiivista. Lääkärikään ei ollut keksinyt oireille mitään muuta selitystä kuin korona...

 

Usea suomalainen on nykyään kärsinyt tällaisia koronavirukseksi luokitellun sairauden moninaisia oireita – ja pitkään. Miehellä ongelmat alkoivat maaliskuussa: vatsavaivat ja päänsärky – ja kohta myös kummallinen paineentunne rinnassa. Ja siitä eteenpäin tuli paljon muutakin: tunnottomuutta, lihas- ja nivelsärkyjä, keuhkokipuja sekä rintakipu vasemmalla kehossa, ja voimakasta heikotusta (mm. toisen käden toimimattomuutta jne) - yli 30 eri oiretta, mies listasi.

 

Lopulta sitten infektiolääkäri diagnosoi hänelle koronaviruksen, pitkäaikaisoireiden perusteella. Mitään muutakaan selitystä ei ole keksitty – kun monet muutkin taudit jo testattu pois pelistä. Yllättäen tulevat ”kohtaukset” ovat miehen mukaan kuin kehon sisäinen myrsky, 1-5 tuntia kerrallaan.

 

Miten tämä kaikki kuulostaa niin kovin ja perin tutulta? Luetaanpas taas alan ehdottomien asiantuntijoiden, lääkärien ym. huolella ja kiihkotta kokoamaa vetoomusta EU:lle, WHO:lle jne.:

 

”Mikroaaltosäteilyllä on sekä välittömiä että pitkäkestoisvaikutuksia. Pitkäkestoisvaikutuksia ovat esimerkiksi syöpä ja sydänsairaudet. Välittömistä vaikutuksista esimerkkeinä ovat muutokset sydämen rytmissä ja aivotoiminnoissa (EEG). Joko välitön tai pitkäkestoisvaikutus voi olla entisessä Neuvostoliitossa tunnettu syndrooma nimeltä radioaaltosyndrooma, joka nykyään tunnetaan maailmanlaajuisesti nimellä sähköherkkyys tai sähkömagneettinen yliherkkyys. Professori, tohtori Karl Hecht on julkaissut syndrooman tarkan historian. Hän on koonnut sen käymällä läpi yli 1500 venäläistä tieteellistä julkaisua sekä yli 1000 omien saksalaispotilaidensa sairauskertomusta. Objektiivisia tutkimuslöydöksiä ovat unihäiriöt, verenpaineen ja sydämen rytmihäiriöt, ruuansulatusongelmat, hiusten lähtö, tinnitus sekä ihottumat. Subjektiivisia oireita ovat huimaus, pahoinvointi, päänsärky, muistiongelmat, keskittymisvaikeudet, väsymys, flunssan kaltaiset oireet ja rintakivut. EUROPAEM EMF ohjeissa 2016 todetaan, että sähköherkkyyttä ilmenee, kun ihmiset altistuvat päivittäisessä elämässään jatkuvasti lisääntyville sähkömagneettisille kentille.

 

Ja etenkin, kun katsoo tarinamme miehen ”viitekehyksen”, eli taustat: asuu pääkaupunkiseudulla, työskentelee informaatiotekniikka-alalla – sekä se tosiasia, että osa hänen oireistaan on voinut olla poissa päiviä tai jopa viikkoja vain tullakseen sitten takaisin (?!). Eli ”virus” olisi ns. on-off – niinkuin näyttäisi väitetty korona yleisestikin – ja globaalisti – olevan: ”ehkä tapoin, ehkä en” ...

 

Siispä, otetaan ensin ne hyvät uutiset: tarinamme uhrille saattaa olla helpoin, nopein, halvin ja miellyttävinkin lääke se, että vuokraa kuukaudeksi kesämökin täältä landelta; haukkaa puhdasta ja mikroaallotonta happea ilman älyvehkeiden välitöntä läheisyyttä => jopa todennäköisesti palaa aivan uutena ja toipuneena miehenä ”riviin” – vai kannattaako siihen aiempaan riviin palatakaan ...

 

Huono uutinen koskee ihan meitä kaikkia: Elon Musk pitää parhaillaan huolta siitä, että nämä ”landetkaan” eivät kohta enää ole turvassa nekään, kun 40 000 satelliittia ja miljoonat maa- antennit ampuvat kohti yhtä tehokkaasti kuin 5G:n esivaihe – eli Active Denial System -mellakanhajoitusASE. Lopulta - millimetriaaltotaajuudella 60 GHz’ia - loppuu hapen sitoutuminen elimistöön meiltä kaikilta, kokonaan. Paitsi tietysti siltä valittujen elitistien joukolta, joiden maanalaisissa bunkkereissa varastoitua happeakin riittää – siellä syvällä, uima-altaillaan ja elokuvateattereissaan jne.

 

”Katso, hän surmaa minut, en minä enää mitään toivo” (Job 13:15).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006555825.html