Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

MERS- virusisku tulossa (?)

MERS- virusisku tulossa (?)

MERS- virusisku tulossa (?)

 

Jenkeissä ovat vähän huolissaan nyt kun afgaanipakolaisten mukana tuli jo tuhkarokkoakin

 

Mutta vähän enemmän ovat huolissaan tästä toisesta, mahdollisesti Meksikon, Kanadan jne rajoilta yli tulevasta:

 

”Super MERS” -hyökkäys on nyt uhkana, ja bioaseiden käyttöönotto-operaattorit ovat jo valmiiksi sijoitettuina Yhdysvaltojen kaupunkeihin, todennäköisesti aseistettuina droneilla ja aerosolisoivilla drone-laitteilla. Meitä ruiskutetaan kohta erittäin vaarallisella biologisella aseella:

 

-DARPA rahoitti alun perin MERS:iä, mutta kieltäytyi tukemasta kaikkia pyrkimyksiä sen vapauttamiseksi luontoon. He halusivat pitää sen strategisena viimeisenä biologisena aseena äärimmäisissä hätätilanteissa.

-Fauci ja EcoHealth Alliance etsivät keinon saada käsiinsä MERS, josta tuli malli, jolla voitiin saada WIV:n kautta pestyä toimintojen tutkimusta yhdysvaltalaisilla veronmaksajien rahoilla. MERS-, HIV-, SARS- ja muiden viruskantojen elementit on suunniteltu yhdessä luomaan "kimeerisiä" bioaseita, joilla on erityinen affiniteetti ihmisen ACE2 -reseptoreihin.

-Daszak ja Fauci ottivat yhteyttä DARPA:an ja pyysivät rahoitusta bioaseidensa vapauttamiseen Kiinassa. DARPA kieltäytyi. Mutta he löysivät rahoitusta globalistisista lähteistä, jotka tukevat väestökatoa.

-Jos DARPA olisi hyväksynyt rahoituksen, Daszak ja Fauci olisivat suunnitelleet kutsuvansa Shi Zheng Li:n ("Bat Lady") juhlailmoitukseen DARPAn päämajassa!

-SARS-CoV-2: ta ei koskaan suunniteltu tappamaan. Se on suunniteltu leviämään nopeasti ja vähäisiin kuolemiin johtavana aiheuttamaan maailmanlaajuista paniikkia ja rokotteiden kysyntää sekä hallituksien lockdowneja ja maailmanlaajuista kommunismia, jotka johtuvat "tautitapauksista", jotka on diagnosoitu vilpillisillä PCR -testeillä.

-Mutta MERS on erittäin tappava bioase. Tämä julkaistaan ​​seuraavaksi, supistettu versio MERS:stä, joka on aseistettu Faucin, NIH:n ja WIV:n kautta PLA:n (People's Liberation Army) valvonnassa.

-EcoHealth Alliance -hanke -ehdotus DARPA:lle mainitsee heidän suunnitelmansa kehittää vuosittain 3-5 koronaviruksen bioase -kantaa. Tämän piti olla jatkuva, loputon hyökkäys ihmiskuntaa vastaan ​​biologisten aseiden avulla.

-Emme vielä tiedä tämän MERS -bioaseen virallista nimeä, mutta kutsun sitä toistaiseksi ”Super MERS”. Super MERS on jo PLA -operaattoreiden käsissä, jotka ovat tulleet Yhdysvaltoihin Meksikon huumeiden salakuljetusreittien kautta. KKP / PLA:lla on satoja sotilasneuvojia, jotka työskentelevät meksikolaisten ”narcoksien” kanssa lupaamalla, että narkot saavat osan Etelä -Yhdysvalloista, kun Kiina valloittaa ja voittaa Yhdysvallat.

-Näiden kiinalaisten bioaseiden toimijoiden käsketään vapauttamaan samanaikaisesti ”Super MERS” Yhdysvaltain kaupungeissa, kun heille annetaan aktivointikomento, joka voi tulla julkisin keinoin, kuten New York Times, jonka Kiina on määrännyt käyttämään tiettyä ilmausta tiettynä päivänä. (NYT on ollut pitkään Kiinan palkkatyössä, aivan kuten useimmat demokraatit, puolet Yhdysvaltain senaatista ja koko Big Tech). Valkoinen talo on melkein kokonaan KKP:n määräysvallassa, ja Biden on Kiinan nukke.

-Tämä Super MERS -kanta tappaa vähintään 30% tartunnan saaneista tavallisissa olosuhteissa. Mutta koska covid -rokotteet ovat tuhonneet rokotettujen yksilöiden immuunivasteen, rokotettujen kuolleisuus voi olla merkittävästi suurempi. (50%?)

-Super MERS -kanta on käytännössä binaarisen asejärjestelmän toinen puoli, ja ensimmäinen puoli on rokote. Siksi tyrannihallitus on painostanut niin voimakkaasti joukkorokotuksia. Se on asetelma tappamiseen. Bidenin hallinto on työskennellyt Kiinan kanssa koko ajan saadakseen 70%:n rokotusprosentin Yhdysvalloissa, mikä merkitsisi vähintään 20%:n tappamista Yhdysvaltojen väestöstä, kun Super MERS julkaistaan. Tämä tarkoittaa karkeasti ottaen noin 70 miljoonaa ihmistä. Tai yli kymmenen kertaa natsien holokaustin kuolemantapaukset.

-Super MERS:n irtipäästöä ei voi pysäyttää. Agentit ovat jo paikalla. Raja on jo pitkään vuotanut. Amerikan armeija käskettiin toimintakieltoon koko tämän ajan maanpetoksellisten Pentagonin rikollisten, kuten Milleyn ja Austinin, välityksellä. Vasemmistolainen media on tässä mukana, samoin kuin Big Tech. Kaikki ottavat ohjeensa Kiinasta.

-Rikoshallitus kutsuu Super MERS:n vapauttamista "muunnelmaksi", ja he tulevat syyttämään rokottamattomia, aktivoiden CDC:n covid -kuolemanleirejä poliittisten toisinajattelijoiden keräämiseksi ja joukkotuhoamisten aloittamiseksi.

 

Tavallaan makes complete sense. Ja jo pitkään seuraavasta 9/11:stä ovat huhuilleetkin. Biologisesta sellaisesta. Ja siihen tietenkin kyberiskut ja talousromauttamiset messiin. 

 

”Kolmannes sinusta kuolee ruttoon ja nääntyy nälkään sinun keskelläsi. Kolmannes kaatuu miekkaan sinun ympärilläsi. Kolmanneksen minä hajotan kaikkiin tuuliin, ja minä ajan niitä takaa paljastetulla miekalla.” (Hes. 5:12)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuRokotettu käyttöjärjestelmä = uusi "pankkikorttisi"

Rokotettu käyttöjärjestelmä = uusi "pankkikorttisi"

Rokotettu käyttöjärjestelmä = uusi ”pankkikorttisi”

 

Catherine Austin Fitts on yhdysvaltalainen investointipankkiiri ja entinen virkamies, joka toimi Dillon, Read & Co:n toimitusjohtajana ja Yhdysvaltojen asunto- ja kaupunkikehitysasioiden sihteerinä George H.W. Bushin presidenttikaudella.

 

Hän selittää globalististen teknokraattien salakavalan suunnitelman hallita maailmaa. Fitts hyvin avaa, miksi esim. Moderna asentaa piikin kautta käyttöjärjestelmiä ihmisiin: tulee uusi maailmanvaluutta, jonka ”pankkikorttina” on ihmiskeho. Ja miten meidät lampaat saadaan ohjattua kapinoimatta kohti teurastamoa: kun näkymätön terrorismi ensin teki USA:sta valvontayhteiskunnan, niin vielä parempi pelote, näkymätön virus, tekee koko maailmasta Brave New Wankilan: ”Covid muuttaa demokratiat teknokratioiksi”. 

 

Tulevaisuus on siis transhumanismia. Originaali ihmismuoto korvataan hybridillä: kaikki digitalisoidaan, mukaanlukien ihmiskeho – ja mieli.

 

Twitteristä Covid- kyseenalaistuksiensa takia ulosheitetty mega-artisti Nicki Minaj on hereillä: ”Sinun pitäisi pystyä esittämään kysymyksiä kaikesta, mitä laitat kehoosi. Kysymme joukon kysymyksiä kaikkein yksinkertaisimmista asioista… Mutta et näemmä voi vain viattomasti esittää kysymystä siitä, mitä kehossasi tapahtuu? Muistan menneeni Kiinaan ja he sanoivat meille, että et voi puhua siellä vallassa olevia ihmisiä vastaan. Muistan, että me kaikki ajattelimme, okei, ymmärrämme ja kunnioitamme täällä olevia lakeja ja että meillä tilanne on niin erilainen ... etkö näe, että elämme nyt tuota aikaa, jolloin ihmiset kääntävät selkänsä sinulle… Ihmiset eristävät sinut, jos vain puhut esittäen kysymyksen.”

 

No ilmankos kanadalaisnuorilla on nyt paljon piikkiliittyviä sydänongelmia, jotka ovat vieneet satoja sairaalahoitoon. 

 

Mutta satusedät vain jatkavat porskuttamistaan: tuossa erinomainen esimerkki siitä, miten valehtelevat suoraan päin naamaa: ensin NBC ja CNN huutavat Idahon hirveätä Covid- tilannetta, kuinka sairaalapaikat ovat jo ihan loppu jne. Ja kun sitten katsotaan samanaikaista CDC- statistiikkaa, niin epidemia olikin oikeasti vain uutisissa. 

 

”Ja sinun elämäsi näyttää sinusta olevan hiuskarvan varassa, yöt ja päivät sinä olet pelon vallassa etkä ole varma hengestäsi.” (5. Moos. 28:66)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuRokottamattomien pandemia

Rokottamattomien pandemia

Rokottamattomien pandemia

 

Kauhajoella jaetaan tänään suklaata – ja piikkejä. Ennenkuin nuori säntäät karkin perään, niin tiedoksi että New Zealand Doctors Speaking Out with Science (NZDSOS) on nyt saanut raportteja neljästä kuolemasta, jotka tapahtuivat Uuden-Seelannin teini -ikäisille kahden viikon sisällä Comirnaty -injektion jälkeen. 

 

Ilmankos ko. hallintatahojen pitää nyt kiireen vilkkaa keksiä uusia jippoja kansan jymäyttämiseksi. Siellä tehdään nyt siis epäselväksi se, ketkä todellisuudessa ovat rokotteiden suojassa. CDC linjaa: ” … a vaccine breakthrough infection is defined as the detection of SARS-CoV-2 RNA or antigen in a respiratory specimen collected from a person ≥14 days after they have completed all recommended doses of a U.S. Food and Drug Administration (FDA)-authorized COVID-19 vaccine.” 

 

Toisin sanoen, jos olet saanut yhden annoksen Pfizeria tai Modernaa ja sinulle kehittyy oireenmukainen COVID-19, joudut sairaalaan ja/tai kuolet COVID-tautiin, sinut lasketaan rokottamattomaksi tapaukseksi. Jos olet saanut kaksi annosta ja sairastut 14 päivän kuluessa, sinut lasketaan edelleen rokottamattomaksi tapaukseksi.

 

Ongelmana tässä on se, että yli 80% sairaalahoidoista ja kuolemista näyttää tapahtuvan piikin saaneiden keskuudessa, mutta tämä todellisuus on piilotettu tapausten määrittelemisen ja laskemisen keinoin.

 

Nyt kun yhtäkkiä kaikki rajoitukset ovat taas poissa – ja kansa vaikkapa lätkämatseissa yhtä kylki kyljessä kiinni toisissaan kuin ennen pandemiaa – niin narratiivin täytyy jotenkin säilyttää käytössä tämän hirvittävän (?) taudin hyödyntämismahdollisuus. Voila’, nyt siis tauti muilta ohi – paitsi rokottamattomilta ... 

 

Joten, voimme valmistautua siihen, että uuden maailmanjärjestyksen peruspalikoiden – kuten sosiaalipisteytyksen tarviseman ”rokotepassin” - asennus jatkuu edelleen, vaikka ”vaara” olisi jo ohi. Ja kun tilastoja rehellisesti katsotaan, ei sitä vaaraa koskaan ollutkaan.

 

Kysehän ei koskaan ollutkaan oikeasta taudintaltutuksesta, vaan sinun taltutuksestasi NWO- kansalaiseksi. Hybridisellaiseksi. Ja seuraavasta ymmärrät, miksi Suomessakin kaikki taas yhtäkkiä vapautettiin: koska tiesivät että kohta tulee seuraava, järjettömän mittaluokan kyykytys, jota ei voi enää kukaan estää: ”Italiasta tulee lokakuussa Euroopan ensimmäinen maa, jossa koronapassia vaaditaan kaikilla työpaikoilla. Työn teko ilman passia voi merkitä suuria sakkoja... Työnantajat ja Italian useimmat puolueet ovat asettuneet tiukan passijärjestelmän kannalle, jotta maan taloutta ei tarvitsisi enää lamauttaa sulkutoimilla”. 

 

... passi tulee, oli tauti tai ei ... MOT.

 

”Järjetön on jokainen ihminen, tietoa vailla, häpeän saa jokainen kultaseppä veistetystä kuvasta, petosta on hänen valamansa kuva, eikä niissä henkeä ole” (Jer. 51:17).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu"Pedot" musiikkiteollisuuden johdossa

"Pedot" musiikkiteollisuuden johdossa

”Pedot” musiikkiteollisuuden johdossa

 

Laulaja Alanis Morissette on jysäyttänyt uudessa videossaan, miten musiikkiteollisuus on kirjaimellisesti "pedofiilien johtama".

 

47-vuotias Morissette väittää dokumentissa nimeltä ”Jagged”, joka saa ensi-iltansa tiistaina Toronton kansainvälisillä elokuvajuhlilla, että viihdeteollisuutta johtavat eliitti- pedofiilit, jotka raiskaavat ja hyväksikäyttävät lapsia säännöllisesti.

 

Morissetten mukaan hänet pakotettiin harrastamaan seksiä useiden viihdeteollisuuden miesten kanssa, kun hän oli vasta teini.

 

"Minulla kesti vuosia terapiassa jopa myöntääkseni, että olin vain uhri", Morissette sanoi. "Sanoin aina, että itsehän suostuin, ja sitten minua muistutetaan: "Hei, sinä olit 15 -vuotias, se ei ole suostumista, 15-vuotiaana. "Nyt ajattelen: "Okei, he ovat pedofiilejä. Kaikki on lakisääteistä raiskausta." 

 

Eikä Morrissette ole ainoa. Usea eturivin taiteilija on noussut tuota touhua vastaan – viimeisen kerran. 

 

Ja moni menettää myös sielunsa ikuisesti: starat kuten Drake, Weeknd ja Lil Nas X  tietävät kirjaimellisesti, mistä on kysymys.

 

”Sillä muutamat ovat jo kääntyneet pois seuraamaan saatanaa” (1. Tim. 5:15)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuHiiriä ja ihmisiä

Hiiriä ja ihmisiä

Hiiriä ja ihmisiä

 

Hiiriä ja ihmisiä (engl. Of Mice and Men) on yhdysvaltalaisen kirjailijan John Steinbeckin pienoisromaani vuodelta 1937.

 

Ja tässä tulee pienoisartikkeli samasta aiheesta. Molempia yhdistää se, että kummallakin on aivot – ja nuo aivot toimivat about samoilla mekanismeilla ja välineillä.

 

Nyt, uuden tekniikan avulla tutkijat voivat hallita hiiren aivosoluja langattomasti vain napin painalluksella. Ensimmäinen asia, jonka he tekivät, oli saada hiiret nälkäiseksi.

 

Joo joo, vastaavia teki Jose Delgado kauan sitten härkäkokeissaan. Mutta kehitys on kehittynyt: ”mielenhallinta ei ole niin kaukaa haettu idea kuin miltä se saattaa näyttää. Jeffrey M.Friedmanin laboratoriossa sitä tapahtuu jatkuvasti, vaikka kohteet ovat hiiriä, eivät ihmisiä.”

 

Artikkeli jatkaa: ”Viime vuonna Nature -lehdessä julkaistulla menetelmällä biologit voivat kytkeä hermosolut päälle tai pois päältä elävässä eläimessä halutessaan - nopeasti, toistuvasti ja ilman implantteja – tehden soluista vastaanottavia radioaalloille tai magneettikentälle.”

 

"Itse asiassa loimme havainnollisen illuusion, että eläimellä oli verensokerin lasku."

 

"Olemme yhdistäneet soluissa jo käytettyjä molekyylejä muihin tarkoituksiin tavalla, joka mahdollistaa näkymättömän voiman hallita yhtä alkukantaisia vaistojasi kuin nälkä", Friedman sanoo.

 

”Tutkijat ovat keksineet älykkään tavan hallita neuroneja radion välityksellä yhdistämällä yhteen ihmisten, kamelien ja meduusojen geenit. He käyttävät muokattua virusta asentamaan ”oven” jokaisen kohde -neuronin ulkokalvoon ja työntävät sitten oven auki käyttämällä ferritiinipartikkeleita, jotka reagoivat voimakkaisiin radiosignaaleihin. Kun ovi avautuu, kalsiumionit virtaavat soluun ja laukaisevat neuronin ”tulittamaan””.

 

Just joo: jos/kun pystyt näin etäohjailemaan alkukantaisia tarpeitakin, pystyt myös kytkemään ”kaiken pois päältäkin” – langattomasti, vain napin painalluksella ...

 

Radiogenetiikkaa, kuten sanovat ... Kukas tätä ”nappia hiiren päässä” artikkelissa hallitsi?


Rockefellerin Yliopiston tutkijat. Ja tottakai Rokkarit ovat sen jo patentoineetkin

 

”Vanhurskas opastaa lähimmäistänsä, mutta jumalattomat eksyttää heidän oma tiensä.” (Sananl. 12:26)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu