Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Käsikirjoitus nimeltä "koronavirus"

Käsikirjoitus nimeltä "koronavirus"

Käsikirjoitus nimeltä koronavirus

 

Juutuubbari PayDroV oli nähnyt paljon vaivaa ja tehnyt lyhyen ja ytimekkään videon. Avaan sen pala palalta tässä, koska pätkässä on vahva ”punainen lanka”.

 

Ensin jenkkikyypparia haastatellaan koronaviruksesta, mutta hän äityykin valittamaan kuinka lääkebisnes on tökkinyt – mutta onneksi Trump, ensimmäisenä presidenteistä, on sitten ratsastanut apuun. Nyt täytyy sitten panostaa näihin ”uusiin metodeihin” (?) päästä takaisin menestyksen tielle, samalla kun taistellaan koronaa vastaan.

 

Sitten puhuu biokemikaalien ekspertti: hänestä näyttää että epidemia on joko amerikkalaista agenttitoimintaa tai sitten jenkkilähtöinen globaali lääketeollisuus parantamassa voittojaan – aivan samoin kuin tekivät lintuinfluenssan, sikaflunssan ja SARS’in epidemioiden aikoihin.

 

Sitten jenkkibiologi oikoo yleistä käsitystä siitä mitä biologiset aseet ovat: ei suinkaan pelkkää anthraxia ja isorokkoa. Sillä seuraavaksi kiinalaiset uutisoivat, että saattoi karata heiltä, Wuhanin labrasta. Sitten ollaan jo erikoisen enkkuaksentin uutisissa: kysyvät onko tuo virus bioase?

 

Ja sitten pompitaan uutisoinnista toiseen, tuliko virus Kiinasta vai onko se sotaa Kiinaa vastaan. Siinä kohtaa toimittaja on kyllä hereillä kun toteaa, että Kiina kuitenkin valtiollisesti tiesi jo joulukuussa viruksen jylläämisestä maassa; siitä huolimatta lähettivät valtavia edustajaryhmiä reissuun niin USA:an kuin Davosiinkin jne. Kiinan suurlähettiläs ei kuulemma ollut suoraan kiistänytkään sitä, voisiko virus olla karannut heidän bioaselabrasta.

 

Sitten toimittajanainen päättääkin osuutensa vanhaan tuttuun kaavaan: aivan kuin olisi kuunnellut herra Bush’ia ennen Irakiin iskua: mitäpä USA:n omista bioaseista – mutta kun nyt löytyy kohta todisteet että toinen valta niitä tekee. Perinteistä, sotaa edeltävää retoriikkaa siis.

 

Kuvaan palaa äskeinen jenkkibiologi: Neuvostoliitto oli kehittänyt kauhean kokkobasillin, joka osasi ”hävittää” itsensä. Kohtapa jenkit valmistivat synteettisen polioviruksen. Siinä vaiheessa jo tolkun väki heräsi kyseenalaistamaan missä oikein mennään – toiset taas miettivät, olisiko pitänyt tutkia vähän lisää. Joka tapauksessa, homman rahoittajaksi paljastui myöhemmin DARPA. Nainen lopetteli huokaukseen, että netistä voi nykyään ostaa aineet (ja valmiit viruksetkin) – sekä printata reseptit tehdä itse ...

 

Mistäpä tässä kaikessa muusta on kyse kuin ihmisten kontrolloimisesta. Kaikki karanteenileiriltä vapautuneet nakkelivat kasvomaskinsa ilmaan ja saivat tunnistusrannekkeen (vrt. juutalaisten keltaiset tähdet puvuissa). Kuitenkin eräs Kiinasta yo. palautettu toi viruksen mukanaan; onneksi tilannetta oli kuitenkin jo harjoiteltu kuulemma viikkoja edeltä ... Ja tätä ihmisten pakkokaranteeniakin oli treenattu jo 2014 Ebolan yhteydessä: Sierra Leonesta palannutta, täysin tervettä ja oireetonta sairaanhoitajaa häkitettiin viikkotolkulla – lonkalta arvioineen poliitikon, ei asiantuntevan lääkärin määräyksestä. Joten, harjoiteltu on, ja katsottu kansan reaktiot, kun viattomia kopitetaan. 

 

Seuraavaksi tuleekin sitten ”Kiina tänään” -osio. Ihmiset raahataan väkivalloin, ja tapahtumista bloggaajat häviävät kokonaan, tai pääsevät koulutukseen/karanteeniin. Tohtori Li Wenliang menetti ainokaisensa; nyt kansalaiset surevat häntä sankarinaan, eräänlaisen alttarin äärellä.

 

Lähtien tammikuun 23.:sta, Wuhan on ollut suljettuna. Ihmismassat huutavat ikkunoistaan toisilleen: ”Jatkakaa taistelua”. Ne huoneistot joihin ei ole palattu, pitävät sisällään kymmeniä tuhansia lemmikkieläimiä.

 

PayDroV aiheellisesti toteaakin: jos tämä kaikki tapahtuisi USA:ssa, siitä seuraisi mellakat ja martial law, poikkeustila. Ja tietysti pakkorokottaminen ... Video sitten päättyykin homman USA- version esittämiseen: sopivasti aiemmasta Hollywood -elokuvasta, missä eroa Kiinan nykytilanteeseen on käytännössä vain rodulliset kasvonpiirteet.

 

Problem – reaction – solution (= kontrollointi).

 

Pieni vinkki blogin päätteeksi: jollet ole jo tähän mennessä havainnut – tai suostunut uskomaan – niin toivottavasti olen tälläkin kirjoituksella voinut osoittaa, että koko Internet- uutisointi & maailman valtamediat ovat yksi iso propagandaverkko edeltä suunniteltuja tarinoita, jotka toteutetaan näiden ”arvoitusten” eli kätkettyjen – mutta alitajuisesti ymmärrettävien – viestien mukaisesti. Esimerkki: kun vuoden 1999 jättimenestyselokuvassa ”Matrix”, sankari Neo näyttää passiaan, niin silmät eivät viestitä ymmärrykseesi – mutta alitajunta sen kyllä ”nappaa” – että passissa näkyvä päivämäärä on syyskuun 11., 2001. Ja noita ”9/11”- viestejähän totisesti riittää

 

Hainko mielestäsi ”kaukaa”? En. Sillä varmaankin olet jo kuullut kahdesta eri ”tarinasta”, joissa molemmissa kerrottiin edeltä, että koripallolegenda Kobe Bryant kuolee helikopterionnettomuudessa

 

Niin, sen lisäksi että ”ne” nauttivat tästä kissa ja hiiri -leikistä kanssamme – ja pelon aiheuttamisesta – kertoen edeltä animaatioilla ym mitä aikovat panna toimeksi, ne myös nauravat päin naamaamme. Käyköön Kobe esimerkkinä siitäkin: kun Wuhanin korona- katastrofi sai ehkä liiankin suuren vauhdin, halusivat ilmeisesti joko rauhottaa tahtia – tai sitten vaihtoehtoisesti kiusata vielä lisää: tuo ennustettu Koben kuolema tapahtui.

 

Pilkkaavat miten? No sekä jo edesmennyttä Kobea että jokaista ”uutisviestin” lukijaakin. Kobe ja tyttärensä haudattiin Pacific View Memorial Park’iin Kaliforniassa, joka sijaitsee Newport Beachissa, kaupunginosassa nimeltä Corona del Mar. 

 

”Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas” (Jes. 1:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Koronavirus - kuka hyötyy?

Koronavirus - kuka hyötyy?

Koronavirus – kuka hyötyy?

 

Joku saattaa yo. otsikkoa tavatessaan parahtaa että nyt on kyllä Pukilla lähtenyt poro nelipyöräluisuun ...

 

Mutta niin ihmeelliseltä kuin se saattaa kuulostaakin, niin Wuhanista alkaneella katastrofilla on hyötyjänsäkin. Ja siihen tuleekin jatkossa kiinnittää huomionsa – koska väitän että vastaavat mullistukset vain jatkavat paisumistaan kuten synnytyskivut (Matt. 24:6-8) - kuka hyötyy?

 

Ensinnäkin, olisiko yksikään pikkuhitler voinut villeimmissä päiväunissaan kuvitella tilannetta, jossa 10% maailman väestöstä saadaan karanteeniin tosta vaan - ja osa heistä jopa lukitaan laivaan vaikkei mitään tartuntaa ole välttämättä edes löytynytkään? Eipä ihme että yksi ”viattomista uhreista” totesikin: ”Olen terve ja kahden viikon karanteenini on melkein ohi. Miksi haluaisin mennä linja-autoon ja lentokoneeseen sellaisten ihmisten kanssa, joilla voi olla koronavirustartunta, kun olen elänyt melkein kaksi viikkoa eristäytyen noiden ihmisten seurasta”, tviittasi Matt Smith. Ja toinen heti perään: ”On kuin istuisi vankilassa asiasta, jota ei ole tehnyt. He pitävät meitä panttivankeina täysin syyttä”, kuvaili puolestaan Karey Mansicalco.

 

Kun tämä ”kokeilu” meni näin hyvin ja pahemmin niskottelematta ”läpi”, niin jatkoa seurannee. Sillä natsien reikäkorttiharjoituksesta juutalaisilla ollaan siis jo verrattaen paljon pitemmällä.

 

Kiinassa, kuten Pohjois-Koreassakin, ns. toisinajattelijoiden kohtalo on usein ollut karmea: heillä on saatettu testata biologisia aseita – eikä elinkauppakaan ole kokonaan ollut pois keskusteluista. Nyt kysymys kuuluukin: jos koronaviruksen hoitoon pikapikaa pystytetty jättilaitos on oikea sairaala, niin miksi se muistuttaa pikemminkin vankilaa

 

Olipas muuten jännä sattuma: ensin Kiinassa pystytettiin joka nurkalle ja paikkaan kamerat. Sitten otettiinkin kohta käyttöön tämä väestön sosiaaliluokitus: jos kamera havaitsi sinut kävelemässä päin punaisia tai sitten kunnon kansalainen näki sinut panemassa normaalijätteet bioaskiin, niin johan alkoi peukku kääntyä saldollasi alaspäin. Olikohan tuollakin voimamummolla luokitus pielessä? Ainakaan koronaa siinä ei tultu poistamaan: herrasmiesten maskit näet ovat lähinnä estämässä tunnistusta eikä heillä ole hanskojakaan (... ei niissä hommissa kukaan halua ”asiakkaaksi”...). Tässä myös oiva testitulos saatuna: ”joku” haetaan, ja muut kurkkii verhojen takaa. Aivan samaa siis tapahtuu kuin natsien aikaan: kun Gestapon mustat autot kaarsivat kadulle, hävisivät lapsia myöten joka ainoat koteihinsa. Ne autot veivät vammaisia, masentuneita jne epäkelpoja mennessään – eikä takaisin tultu.

 

On tietysti hyvä että itse kukin varautuu katastrofeihin kuten vaikkapa myrskyn seurauksiin: hyvä pitää kotona perussetti ruokatarvikkeita ja pullovettä ym. varalla. Nyt kun mm. USA:ssa ihmiset ovat ostaneet useat kuivamuona- ja prepperyritykset tyhjiksi, niin eräs niistä kertoo että hallitus haluaisi saada kaiken jäljellä olevan omiin varastoihinsa. Ymmärrämme, etteivät ole hankkimassa niitä homehtumaan; kellä varastot ovat, se hallitsee ”pelin”.

 

Ja monet muutkin tuottajat elävät kysyntähuippua: vaikka Kiinan hallinto vakuuttaa, että tavarantuotanto ei hankaloidu, ”äänestää kansa teoillaan”: riisit, pastat, käsidesit ja siivoustarvikkeet viedään käsistä – vessapaperit jopa aseella ryöstäen. Ei ole kovin kaukana siis se raamatullinen hetki, jolloin maksaa ”Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin” (Ilm. 6:6) – eli päiväpalkka menee leipäpalaseen. Eikä sekään ole ollenkaan uutta, että aikaansaadaan tällaisia planned shortage’ja eli suunniteltuja pulatilanteita: aivan tarkoituksella tehdään jonkin asian saatavuus vaikeaksi tai sitä on tosi vähän tarjolla => hinnat nousevat pilviin.

 

No entäs sitten tämä käteisraha? Tietyt tahot ovat jo pitkään haaveilleet sitä, että käteisestä päästäisiin kokonaan eroon. Ensin ”päästiin eroon” pankkivirkailijoista ja -konttoreista, kun nämä vaihdettiin pankkiautomaatteihin. Sitten kun pöly laskeutui, olikin yht’äkkiä hirveän kallista ladata seteleitä noihin automaatteihin – ja ihmisten tyhjennettyä ne, kuskata ja latata niitä yhä uudelleen. Pois se! ... ja bittiraha tilalle.

 

Mutta sehän ei sitten ihan helposti toteudukaan. Oli jopa suunnitelma valmiina, että romahdutetaan koko maailman talous, jolloin myös rahojen kurssit menevät täysin sekaisin. Ja sitten kun tarvii tehdä globaali reformaatio korjaukseen, sanotaankin että aiemman kurssihärdellin pystytys on liian raskas prosessi ja eri valtiotahot toistensa kurkussa kiinni rahan arvotusten kanssa – bingo, otetaankin yhteinen amero kaikille, ja seinätöpselistähän sitä bitcoinia saa ...

 

Eipä hätää – tähänkin apuun astuu nykyinen koronakriisi: Guangzhoun yksikkö Kiinan kansanpankista julisti viime lauantaina, että kaikki se käteisraha mikä saapuu sairaaloista, kalatoreilta sekä julkisesta bussiliikenteestä, tullaan yksinkertaisesti tuhoamaan, niin pian kuin mahdollista (... korvaapas tuossa sana ”käteisraha” sanalla ”ihmispaljous” ...).

 

Sitten tulee tietysti kuitenkin vastaan se bitcoinien pysyvä ongelma: miten estää tunnuslukukorttien ja -laitteiden joutuminen vääriin käsiin? Tehdään se niin, että pannaan ihon alle käteen siru, joka on ko. pankkitilin tunnistusvälineenä. Ja jos koronavirus vie kansalaisen kesken kesäkahlailun tuonpuoliseen, nähdään sirun avulla myös se kuka siinä uikkareissa uinuu – kuten siruttivat Aasian tsunamissa kuolleetkin.

 

Luonnollisesti, suurimpia hyötyjiä tässä härdellissä on lääke- ja rokoteteollisuus. Jos jo aiemmin oli vaikea valita kahdesta pahasta pienempi (vrt. sikapiikki versus tulee mitä tulee), niin nyt jo kanssamatkaajat tekevät sinulle lähes mahdottomaksi päättää itse ratkaisusi. Ja voi meitä pienlapsivanhempia: jätämme kuulemma rokottamatta ne lapset joita emme rakasta ...

 

No niin, nyt onkin aika antaa tarkka vastaus siihen, kuka hyötyy? Ne ovat ne, joiden hallussa on kaikki raha. Ja kun sinulla on mittaamattomasti rahaa, sinulla on yleensä myös tavallista paljon enemmän älykkyyttä. Ja se parivaljakko myös yleensä aikaansaa sen kolmannenkin: valtavan vallanhalun. Ei siis riitä että on muita enemmän ymmärrystä ja rahaa; pitää myös saada päättää niiden ”muiden” asioista.

 

Edesmennyt elokuvatuottaja ja ravintoloitsija Aaron Russo kertoi ”noiden” lopullisesta päämäärästä: he aikovat saada aikaiseksi yhden maailmanhallituksen jossa pankkiirit ovat vallassa, ja jokaisella ihmisellä on ihonalainen mikrosiru johon kaikki hänen rahansa on kytketty, eikä käteistä enää ole. Näin Nick Rockefeller oli suoraan kertonut tälle ystävälleen Russolle (joka ei sitten kauaa elänyt tämän ulostulonsa jälkeen).

 

”Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa” (Ef. 6:12).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

... ettei TOTUUS unohtuisi ...

... ettei TOTUUS unohtuisi ...

... ettei TOTUUS unohtuisi ...

 

Pääasia on, että Pääasia on Pääasia, sanoi viisas kristitty. Siksi – kysymys kuuluu:

 

Oletko pelastettu?

Menetkö Taivaaseen, kun kuolet?

Toivottavasti vastasit molempiin näihin kysymyksiin KYLLÄ! Jollet, pyydän, että jatkat lukemista.

Monet ihmiset ovat sitä mieltä, että jos he käyvät kirkossa joka sunnuntai, laittavat muutaman kolikon kolehtiin ja lausuvat rukouksen, se riittää taivaaseen pääsyyn. Jumala vaatii paljon enemmän kuin sen.

Raamattu kertoo meille, että meidän on "synnyttävä uudesti" (Joh. 3:3). "Pelastettu" ja "uudestisyntynyt" tarkoittavat samaa. Se merkitsee, että olet vastaanottanut Jeesuksen Herraksesi ja Vapahtajaksesi ja hyväksyt, että Jeesus kuoli syntiesi takia, haudattiin, ja ylösnousi (1 Kor. 15:3-4, Room. 10:9, Room. 5:8). Sinun täytyy myös tunnustaa syntisi ja katua niitä (1 Joh. 1:9, Luuk. 13:3).

On vain YKSI tie Taivaaseen ja se on Jeesuksen kautta. Hän sanoo: "Minä olen ovi" (Joh. 10:9) eikä "kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani" (Joh. 14:6). Herra koputtaa sydämesi ovella, ja on sinusta kiinni, päästätkö Hänet sisään (Ilm. 3:20). "Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa?" (Mark. 8:36)

Tässä ovat perusaskeleet pelastukseen. Kaikkien tärkeintä: Lue itse Raamattua. Lukiessasi Kirjoituksia pyydä Herraa johtamaan sinua siinä ja opettamaan sinulle, mitä sinun tarvitsee oppia. On hyvä kuunnella saarnaajia, mutta sinun TÄYTYY myös lukea Kirjoituksia itse, erityisesti tänä päivänä, kun niin monet väärät profeetat ovat liikkeellä yrittäen vääristellä Jumalan Sanaa (Matt. 24:11, Mark. 13:22, 2 Piet. 2:1-3). Jumalan Sana on sinun miekkasi! (Ef. 6:17)

Ensiksi sinun täytyy ymmärtää olevasi syntinen.

"Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla." (Room. 3:23)

Ymmärrä synnin rangaistus.

Jumala on ikuinen, muuttumaton, ja täydellisen oikeudenmukainen. Täydellinen oikeus vaatii rangaistusta niille, jotka rikkovat Jumalan lakeja, ja Hänen ikuinen olemuksensa tekee tuon rangaistuksen kestoajasta myös ikuisen. Sana "kuolema" Room. 6:23:ssa viittaa ikuiseen hengelliseen kuolemaan, päättymättömään eroon Jumalasta, mikä on oikeudenmukainen rangaistus synnistä. Raamattu sanoo tuota rangaistuksen paikkaa Helvetiksi.

"Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme" (Room. 6:23)

Tunnusta syntisi.

"Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä." (1 Joh. 1:9)

"sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan." (Room. 10:10)

Kadu syntejäsi ja käänny niistä.

"Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois" (Ap.t 3:19)

"Eivät olleet, sanon minä teille, mutta ellette tee parannusta, niin samoin te kaikki hukutte." (Luuk. 13:3)

"Niin myös, sanon minä teille, on ilo Jumalan enkeleillä yhdestä syntisestä, joka tekee parannuksen" (Luuk. 15:10)

Usko, että Jeesus kuoli maksaakseen syntivelkasi.

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." (Joh. 3:16)

"Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme." (Room. 5:8)

"että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan, ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan" (1 Kor. 15:3-4)

Vastaanota Kristus Herraksesi ja Vapahtajaksesi.

"Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä" (Joh. 1:12)

Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu" (Room. 10:13 sekä Jooel 2:32)

"Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut." (Room. 10:9) "Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja" (Ef. 2:8)

Pyydä Jeesus elämääsi tänään – ikuiseksi huomiseksi!

"Kiitos Jumalalle hänen sanomattomasta lahjastaan!" (2 Kor. 9:15)

"Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut." (2 Kor. 5:17)

Sinun seuraavat askeleesi:

Rukoile, lue Raamattuasi, ja etsi hyvä Raamatun mukainen seurakunta. Ole kuuliainen Jumalalle!

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Sci-Fi- kirja bioterrorismista vuodelta 1981 kertoo Wuhanin viruksesta

Sci-Fi- kirja bioterrorismista vuodelta 1981 kertoo Wuhanin viruksesta

Sci-Fi- kirja bioterrorismista vuodelta 1981 kertoo Wuhanin viruksesta

 

The Eyes of Darkness on amerikkalaisen Dean Koontzin trilleri vuodelta 1981. Juoni keskittyy äitiin joka järjestää etsinnän selvittääkseen, kuoliko hänen poikansa vuosi sitten vai ei.

 

Äiti lähettää poikansa leirille, jota johtaa kokenut kaveri: 16 kertaa vuorilla ilman onnettomuuksia, siihen mennessä. Jokainen leiriläinen, mukaanlukien johtajat ja avustajat, kuolevat. Kun pääosan äiti alkaa hyväksyä tosiasian, että poika Danny on kuollut, hän alkaakin saada ilkeitä, häirintätyyppisiä hyökkäyksiä sieltä ja täältä, kertoen ettei Danny ole kuollut – kuten tekstejä liitutauluilla, sanoja printtereistä sekä muita vaihtelevia ”merkkejä”. Uuden ystävänsä, Elliot Strykerin, kanssa tämä Christina Evans päättää selvittää mitä tuona ”kuolinpäivänä” oikeasti tapahtui.

 

Kirjan juoni etenee kuin nettisurfailu: puhutaan yhdenmukaisesti esimerkiksi USA:n biologisen sodankäynnin ”historiasta” – ja kaikki sehän muuten jatkuu edelleen (kuten Korean sodan aikaiset iskut Kiinaan vuonna 1952 jne.). Yksi kyseisen sodankäynnin ko. listatuista aseista on lintuinfluenssa. Ja linkkien kautta selviää, että USA on aikeissa tuhota kaikki kemialliset aseensa vuoteen 2023 (!) mennessä ... (erästä Saddamiahan jahdattiin juuri sellaisten takia). 

 

Eli, jenkeillä on siis – edelleen – omat VX- ja sariinivarastotkin käytettävissä akuuttiin ”hätään” ja nähtäväksi jää milloin hävittävät ne - vaiko tarvitsevatkin joihinkin ”projekteihin” joskus. Ja tässä kohtaa palataankin takaisin tuohon kirjaan ...

 

Luvussa 39 kerrotaan kuinka poika lopulta löytyy eräänlaisesta koelaboratoriosta. Poikaa ”vehkeistä” irrotettaessa Dombey- niminen tyyppi samalla luennoi, kuinka Venäjällä, Kiinalla ja USA:lla on vaarallisia viruksia aseinaan, kuten Irakilla ja Libyalla (vrt. operaatio Desert Storm). Äiti kysyy Dombeyltä, kuinka poikansa Danny ylipäänsä joutui tällaiseen koelaboratorioon. Dombey kertoi kuinka Li Chen- niminen kiinalaistiedemies loikkasi USA:an ja toi mukanaan Kiinan vaarallisimman biologisen aseen – nimeltään WUHAN-400.

 

Sitten kirja kuvaa jotakuinkin nykyisen koronaviruksen tunnettuja – ja vielä tuntemattomia – ominaisuuksia. Kirja siis tuntuu olevan taas yksi edeltäkertova ”Kobe Bryant kuolee helikopterionnettomuudessa” -animaatio.

 

Jätän tämän tähän. Ihan sattumaa(ko) vain kaikki.

 

”Loppukoon jumalattomain pahuus, ja vahvista vanhurskaita. Sillä sinä, joka tutkit sydämet ja munaskuut, olet vanhurskas Jumala” (Psalmi 7:9).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu


 

Sveitsi pysäyttää 5G:n

Sveitsi pysäyttää 5G:n

Sveitsi pysäyttää 5G:n

 

Sveitsi on määrännyt 5G:n käyttöönoton pysäytettäväksi välittömästi, vakavien terveysepäilyjen takia.

 

Sveitsi oli johtava maailmassa tuomassa 5G:tä mobiiliteknologiaan, mutta nyt on määrätty välitön ja toistaiseksi voimassa oleva seisaus käyttöönottoon.

 

Sveitsiläiset ovat olleet erityisen kovaäänisiä 5G- teknologian vastustamisessaan, varsinkin altistuksen alettua. 

 

Sveitsin ympäristövirasto on nyt siis lykännyt kaikkien uusien 5G- tornien käytön. 

 

Financial Times kertoo:

 

Sveitsi oli ensimmäisten maiden joukossa ottamassa 5G’tä käyttöön, mutta terveyspelot koskien säteilyä mikä tulee tämän seuraavan sukupolven mobiiliteknologian antenneista ovat saaneet aikaan maanlaajuisen kapinan.

 

Tämä päätös tulee samaan aikaan kun muut Euroopan maat kilpailevat 5G- verkkojensa parantamisessa ja USA käy diplomaattista kampanjaa estämään niitä käyttämästä kiinalaisen Huawein teknologioita. Washington kertoo että kyseinen yritys, joka on usean Euroopan maan verkkokehityksen suunnitelmissa perusosana, olisi vakava turvallisuusriski

 

5G- teknologian vastustus jatkaa kasvamistaan ympäri maailman

 

Ensimmäinen Global 5G Opposition Day pidettiin tammikuussa. Kaupungit ja maat ovat toimineet 5G- kehitystä vastaan – monet jopa kokonaan bannaten sen

 

Joulukuussa, sadat tohtorit, tiedemiehet, insinöörit ja virkamiehet pyysivät presidentti Trump’ia lykkäämään 5G- käyttöönottoa, biologisista, ympäristöllisistä ja turvallisuussyistä. USA:ssa on myös asetettu lukuisia 5G- oikeushaasteita.

 

Haloo Helsinki, haloo Turku, haloo Tampere, haloo Jyväskylä .... 

 

”Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton.” (Jes. 24:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu