Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Covid- rokotevahinko on peruuttamaton ja korjaamaton

Covid- rokotevahinko on peruuttamaton ja korjaamaton

Covid- rokotevahinko on peruuttamaton ja korjaamaton

 

Viesti Robert F. Kennedy Jr.:lta:

 

”Haluan kiinnittää huomionne kiireellisesti kysymyksiin, jotka liittyvät seuraavaan Covid-19-rokotukseen. Ensimmäistä kertaa rokotushistoriassa ns. viimeisen sukupolven mRNA-rokotteet puuttuvat suoraan potilaan geneettiseen materiaaliin ja muuttavat siten yksilön geneettistä materiaalia, mikä on käytännössä geneettistä manipulaatiota, mikä oli jo kertaalleen kiellettyä ja tähän asti rikollista. Tätä interventiota voidaan verrata geneettisesti manipuloituun ruokaan, joka on myös erittäin kiistanalaista. Vaikka tiedotusvälineet ja poliitikot tällä hetkellä trivialisoivat ongelman ja vaativat jopa typerästi uuden tyyppistä rokotetta, jotta voitaisiin palata normaalielämään, rokotus on ongelmallinen terveyden, moraalin ja etiikan sekä geneettisten vahinkojen kannalta, jotka, toisin kuin aikaisempien rokotteiden aiheuttamat vahingot, ovat peruuttamattomia ja korjaamattomia.

 

Hyvät potilaat, ennennäkemättömän mRNA-rokotteen jälkeen et voi enää hoitaa rokotteen oireita täydentävällä tavalla. Rokotteen ottaneiden on elettävä seuraustensa kanssa, koska niitä ei voida enää parantaa vain poistamalla toksiineja ihmiskehosta, kuten vaikka henkilöltä, jolla on geneettinen vika, kuten Downin oireyhtymä, Klinefelterin oireyhtymä, Turnerin oireyhtymä, geneettinen sydämenpysähdys, hemofilia, kystinen fibroosi, Rettin oireyhtymä jne., koska tämä geneettinen vika on ikuinen!

 

Tämä tarkoittaa selvästi: jos rokotusoire kehittyy mRNA-rokotuksen jälkeen, minä tai kukaan muu terapeutti ei voi auttaa sinua, koska rokotuksen aiheuttamat vahingot ovat geneettisesti peruuttamattomia. Mielestäni nämä uudet rokotteet edustavat rikosta ihmiskuntaa vastaan, jota ei ole koskaan tehty niin suuressa mittakaavassa historiassa. Kuten kokenut lääkäri Wolfgang Wodarg sanoi: ”Itse asiassa tämä suurimmalle osalle ihmisiä aiottu "lupaava rokote" pitäisi KIELTÄÄ, koska se on geneettistä manipulointia!"

 

Anthony Faucin kehittämä ja hyväksymä ja Bill Gatesin rahoittama rokote käyttää kokeellista mRNA-tekniikkaa. Kolme koehenkilöä 15:stä (20%) koki "vakavan haittareaktion".

...

Huomautus: välittäjä-RNA tai mRNA on ribonukleiinihappo, joka siirtää solun ytimen DNA:n geneettisen koodin sytoplasman ribosomiin, ts. joka määrittää järjestyksen, jossa proteiinin aminohapot sitoutuvat ja toimivat muottina tai kuviona kyseisen proteiinin synteesiä varten.

 

Lähde:

Robert F. Kennedy, Jr.

https://www.facebook.com/AustraliansWantGMFreeFood/posts/robert-f-kennedy-jr-21st-century-wire-nov-21-2020i-would-like-to-draw-your-atten/3513253978757237/

 

“hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa.” (Sak. 14:12).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Batman- pahiksen koronamanifesti

Batman- pahiksen koronamanifesti

Batman- pahiksen koronamanifesti

 

Keskustelupalstalla eräs kirjoittaja ”eskaloi” korona- aihepiirin nk. nextille levelille, ihmetellessään maskiliittyvää menestys- TV- formaattia. Ja siitä päästään mielenkiintoisesti ihmettelyyn: joku on tuomassa sanoman – mutta mikä se on?

 

Eli, katsokaapas kaikki ”joilla korva on” tuo parin minuutin kokonaisuus: Hollywoodin vuoden 2012 Batman- menestyselokuva uhraa yllättävän pitkän pätkän – ja kertoakseen mitä

 

Pahis-Bane lukee saamaansa ”vihapostia” ja luetteloi tulevia ”koronafaktoja” sanoen: ”katsotaanpas minkälaista ”viisautta” ne tarjoavat”: maskit ovat reppanoille ja aiheuttavat hengitysongelmia – poislukien tietysti kaikki lääkärit, sairaanhoitajat ja palomiehet ja muutkin sankareiksi kutsutut jotka ovat pakotetut käyttämään niitä työnsä takia joka päivä; ja jos pidät maskia elät pelossa ja kirjoittaja taas ei ... pahis vastaa että näytänkö siltä että elän minkään pelossa – sillä pitää maskia suojatakseenkin noita gothamilaisia, joista hän havaitsee etteivät noudata SOSIAALIETÄISYYTTÄ (social distancing) – tämä siis vuoden 2012- hittielokuvassa - ja ettei hän vain olisi vastuullinen muiden sairastuttamisesta ja ennenaikaisista kuolemista... ja nyt hänen olisi sitten sanojensa mukaan tuotava ihmelääkkeensä ihan kaikille kaikkialla ...

 

Ja sitten alkaa heti sotilaspanssarivaunun räiskintä ja pahis huutaa: luuletteko että haluan tätä, luuletteko että tämä on minusta hauskaa ... Pahis sanoo haluavansa mieluummin edistää omia tavoitteitaan – kuten olla vieraana Masked Singerissä! Ja tuo formaattihan muuten alkoi USA:ssa tammikuussa 2019, ja se perustuu korealaiseen ”The King of Mask Singer”- sarjaan, joka alkoi huhtikuussa 2015 ...

 

Ja siitäpä sitten aasinsiltana Amerikan Masked Singeriin, jossa hahmot kieltämättä ovat tällä kertaa kovin okkulttispainotteisia (Bohemian Grove -pöllöineen jne) ... ja tottakai, lohikäärme lopulta voitti.

 

Ja mikäpä parempi lopetus – vaiko kytkentä - kaikelle tälle, kuin toisen ”veljen” samasanainen (!) (ja jäljempänä tuota toista täydentävä) pahispuhe kansalleen, alkaen kohdasta 19:11.

 

Viisaat kutsuvat kaikkea tuota sanalla ”mukautus”.

 

P.S. Sana hallitus, englanniksi ”government”, tarkoittaa itse asiassa mielenhallintaa. Se on etymologisesti peräisin antiikin latinankielestä. Se jakautuu kahteen sanaan: 1) (guvernare), joka tarkoittaa "hallita" ja 2) (mens tai mentis), joka tarkoittaa "mieli". Hallitus tarkoittaa siis ”mielen hallintaa”.

 

”Viisasten kruunu on heidän rikkautensa, mutta tyhmäin hulluus hulluudeksi jää” (Sananl. 14:24).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Missä Covid luuraa?

Missä Covid luuraa?

Missä Covid luuraa?

 

Informaatio on mielenkiintoinen asia: siitä huolimatta että sitä saattaa tarjota ns. luotettava taho ja hyvinkin näyttävästi, se voi silti olla täysin tekaistua, väärää ja valheellista.

 

Siksipä ajattelinkin nyt laittaa juuri sinut informaatiotutkijaksi ... :

 

Turun Sanomien toimittaja on laskenut (lokakuun lopulla) ensisijaisesti koronavirukseen Suomessa kuolleiden määräksi noin kymmenen. 

 

Toistaiseksi ei kukaan eikä mikään taho ole toimittanut yhtä puhdistettua näytettä SARS-CoV-2-viruksesta. Tilalle tarjotaan valmista genomia, mikä on kaikkea muuta kuin vakuuttava.

 

Tutkivat journalistit Torsten Engelbrecht ja Konstantin Demeter pyysivät eräitä tiedemiehiä, joiden mukaan heillä oli kuvia SARS-C0V-2-virioneista, vahvistamaan, että nämä olivat kuvia eristetystä, puhdistetusta viruksesta. Kukaan heistä ei pystynyt. 

 

Isossa-Britanniassa heinäkuussa ryhmä kiinnostuneita tutkijoita kirjoitti kirjeen Ison-Britannian pääministerille Boris Johnsonille, jossa he pyysivät häntä:

 

”Tuota itsenäisesti vertaisarvioitu tieteellinen näyttö siitä, että Covid-19-virus on eristetty."

 

Tähän mennessä he eivät ole saaneet vastausta. 

 

Vastaavasti Yhdistyneen kuningaskunnan tutkija Andrew Johnson teki tiedonvapauspyynnön (PHE) Englannin kansanterveydelle. Hän pyysi heitä toimittamaan hänelle tietonsa, joissa kuvataan SARS-COV-2-viruksen eristäminen. He vastasivat:

 

”PHE voi vahvistaa, ettei sillä ole tietoja pyyntönne ehdottamassa muodossa." 

 

Kanadalainen tutkija Christine Massey esitti samanlaisen tiedonvapauspyynnön pyytäen samaa Kanadan hallitukselta. Kanadan hallitus vastasi:

 

”Suoritettuamme perusteellisen haun, ilmoitamme valitettavasti, että emme löytäneet pyyntöänne vastaavia tietoja." 

 

Yhdysvalloissa Center for Disease Control (CDC) RT-PCR -diagnostiikkapaneeli julistaa (13.7.2020):

 

”… Vuoden 2019-nCoV kvantifioituja virusisolaatteja ei ole tällä hetkellä saatavilla ... Viruksen RNA:n havaitseminen ei välttämättä osoita tarttuvan viruksen esiintymistä tai että 2019-nCoV on kliinisten oireiden aiheuttaja." 

 

CDC:n on siis vielä jostain saatava puhdas virusnäyte sellaiselta potilaalta, jolla sanotaan olevan COVID-19-tauti. He myöntävät avoimesti, että heidän testinsä eivät välttämättä osoita, onko SARS-CoV-2 joko läsnä tai aiheuttaako se COVID-19:n.

 

Vaikka kukaan ei ole koskaan tuottanut näytettä tästä oletetusta viruksesta, väitetty SARS-CoV-2-genomi on julkaistu

 

Summa summarum: onnea matkaan informaation ruotimisessa!

 

”Viisasten kruunu on heidän rikkautensa, mutta tyhmäin hulluus hulluudeksi jää” (Sananl. 14:24).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Raamattu ennustaa lääke- maailmanjärjestyksen

Raamattu ennustaa lääke- maailmanjärjestyksen

Raamattu ennustaa lääke- maailmanjärjestyksen

 

Tässä malttamattomana odottaa illan Ulkolinja- TV- ohjelmaa: ”Kylmä lääkebisnes - Lääketeollisuus on vahvempi kuin koskaan aiemmin. Se lobbaa, painostaa ja vaikuttaa ohi poliittisten päättäjien. Voittoa taotaan ihmisten terveydellä, lääkkeiden riskeistä ja sivuvaikutuksista piittaamatta”.

 

Ja kun juuri tuli perehdyttyä ökyeliitin aivan viimeisimpiin suunnitelmiin päidemme menoksi - niin jälleen kerran pätee vanha totuus: ei mitään uutta auringon alla.

 

Kerrataanpas: toisen maailmansodan natsi-Saksa Hitlerin johdolla otti ja epähumanisoi kokonaisen rodun. Tatuoi heihin tunnistenumerot ja kulutti loppuun keskitysleireillään. Sen lisäksi, että George Bushin isä Prescott Bush oli suurin taustatekijä, joka rahoitti Hitlerin ja natsismin nousun Saksassa, "Brown Brothers Harriman" -nimisen firman välityksellä, jossa Prescott Bush oli osakkaana (Tri Antony Sutton, kirjoissaan "How the Order Creates Revolution" ja "America's Secret Establishment."), niin amerikkalainen IBM- niminen datayritys toimitti ne reikäkorttikoneet, joilla ”keruujunat ajoitettiin”.

 

Osa natseista sai tuomion Nurnbergin oikeudenkäynnissä (”tottelimme vain käskyjä”...) ja osa korjattiin uusiokäyttöön mm. juurikin USA:an: Operaatio Paperclip oli koodinimi Yhdysvaltain sotilastiedustelun OSS:n salaiselle operaatiolle, jossa toisen maailmansodan loppuvaiheessa siirrettiin natsi-Saksan johtavia tiedemiehiä Yhdysvaltain aseprojekteihin. Yksi näistä oli valehtelijoiden klubi NASA:n perustajistoon kuulunut Wernher von Braun, joka ehti kuolla, ennenkuin laki mahdollisti syyttämisen hänen hirmuteoistaan

 

Toisaalta, ei kyllä naurata yhtään, että Terminaattori-Arskan isä, Gustav Schwarzenegger, paljastui korkea-arvoiseksi SS- natsiksi Hitlerin alaisuudessa, ja hänen lempinimensä oli ”terminaattori”.

 

No, toisen maailmansodan jälkipyykki synnytti koelaboratorion nimeltä DDR. Jos edeltäjä tatuoi liikettä, niin tämä seuraaja visuaalisesti monitoroi: kerrostalokolossien aulassa oli päivystäjät, jotka joka hetki kirjasivat menijät ja tulijat. On ymmärrettävää, että sellainen isovelitoiminta hukkuu paperiin. Ja tietenkin vielä pitemmälle viedyssä tasa-arvomaassa, Neuvostoliitossa, yksilön ei enää tarvinnutkaan omistaa oikeastaan ja oikeasti mitään. Joskin toiset sielläkin olivat sitten vähän enemmän tasa-arvoisia kuin toiset...

 

No entäs tänään? Meillä on maa, jossa jokaisen kodin paraatipaikalla on oltava jumaloitaviksi nostettujen isän ja pojan kuvat. Jollei ole – keskitysleiri heilahtaa. Jollet muistopäivänä itke riittävästi, heilahtaa myös leiri. Ja jos taas itkusi menee aivan överiksi –> leirille. Eli: Pohjois-Korea on suorastaan se ultimaattinen ihannetila tietylle, erittäin pienelle eliitille. Muu porukka on epätärkeää, epäihmisiä.

 

Nyt, tämä Great Reset KERTOO siis tuovansa kaikkea tätä: ultimaattisen valvonnan, jossa mikroskooppiset sirut ja synteettinen DNA 5G/6G:llä ohjattuna on se sisäinen tatuointi jne; kaikki yksityisomaisuus viedään ja työpaikat korvataan tekoälyllä, droneilla jne.; velkasi annetaan anteeksi mutta vain jatkuvaa piikityslupaa vastaan jolloin kieltäytyjät pääsee yllättäen leirille – ja tämän päivän suht koht tasa-arvoinen ihmiskunta käytännössä kokonaan loppuu. Tilalle tulee noiden kim jongien eliitti, sekä sen orjuuttama, ihmisen sisäisillä tekniikoilla pakko-mielenhallittu karja, jotka entisinä ihmisinä ovat nykyisiä transihmisiä. Enää kalloasi ei tarvitse puhkoa kirurgin veitsellä riisinjyvän kokoisen mikrosirun asentamiseksi – tänään se hoituu ihmeaineella nimeltä hydrogeeli. ... ja videon kohdassa 0:41 näet ne pienen pienet mikrosirut ...

 

Ja nyt itse aiheeseen: yllättäen Raamattu antaa vakavan varoituksen tästä jälkimmäisestä: Ilm. 18:23:n ”Pharmakeia” tarkoittaa lääkkeisiin/huumeisiin liittyvää noituutta, mitä ko. Babylonin kauppiaat sitten käyttävät kansojen harhauttamiseen: ”sillä sinun kauppamiehes olivat maan päämiehet, ja sinun noitumises (pharmakeia) kautta ovat kaikki pakanat eksyneet” (Biblia 1776).

 

... kaikki pakanat eksyneet ... melkoista pharmakeiaa siis. Ja rinnastuu heti mieleen 2 Tess. 2:n ”väkevä eksytys” – jossa kaikki, jotka eivät ole uskoneet totuutta, uskovat sen valheen. Ja nämä, jotka siis eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, joutuvat kadotukseen.

 

Tämä Strongin konkordanssin sana numero 5331 löytyy toisestakin Ilmestyskirjan kohdasta: Ilm. 9:20-21. Kerrotaan, että kivuliaista seurauksista (rutot jne) huolimatta, ne jäljelle jääneet eivät edelleenkään halunneet katua/lopettaa heidän ... lääkkeisiin/huumeisiin liittyvää noituuttaan!:

 

”He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan (pharmakeia) eikä haureudestaan eikä varkauksistaan”.

 

Mielenkiintoisen jännä alan symboli on tämä pääkuvan Caduceus: sanansaattajan sauva, jonka ympärille on symmetrisesti kietoutuneena kaksi käärmettä, jotka katsovat toisiaan. Toisinaan sauvaan on myös sijoitettu siipipari. 

 

Modernissa kuvasymboliikassa caduceus on kaupan ja talouselämän tunnus, vaikka etenkin Yhdysvalloissa se on myös lääketieteen tunnuksena.

 

... ja kelläs tämä kyseinen sauva myös on sylissä ... 

 

Eli, nyt tiedämme kenen pharmakeia se siellä kaikki pakanat eksyttää.

 

Ilmestyskirjahan kertoo siis kahden eri Babylonin tuhon: luku 17 sen porton, joka on siis langennut kirkkosysteemi – tuo mysteeri. Luvussa 18 tuhotaan itse kaupunki. Ilm. 17 käsittelee siis Babylonin hengellisen osuuden kohtaloa ja Ilm. 18 Babylonin kaupallisen osuuden tuhoa.

 

Kaikessa hiljaisuudessa maailman talouden keskipiste on jo hivuttautunut sinne Lähi-itään: mm. ensimmäinen tekoälylle annettu kansalaisuus ja -tunnuskin annettiin ”Sophialle” Saudi-Arabiassa. Vain ”ihmiseksi” luokitelluthan voivat liikuttaa rahaa.

 

Biblia 1776 kääntää: ”sinun (Babylonin) kauppamiehes olivat maan päämiehet”. Ja juuri sitähän se nyt on: kasvoton pieni rahaeliitti on ”kaikessa mukana”. Joku tulkitsi hyvin: tämä näkymätön eliitti, jolla on kaikki hallussaan, voi hyvinkin olla se, josta sanotaan: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" (Ilm. 13:4).

 

Tuohon lopun ajan valtaan liittyy tietysti keskeisenä Antikristus. Ja se 2 Tess. 2 kertoo varsinaisen työkalupakin kaikesta siitä, millä ihmiset eksytetään - kadotuksen eksytyksellä. Se mikä on mielenkiintoista, niin niistä merkeistä ja ihmeistä, joita AK ja väärä profeetta tekevät, käytetään samaa alkukielen sanaa kuin niistä mitä Herra Jeesus teki!

 

Joten siksi on mielestäni oltava todella hereillä sen totuuden kanssa, että lääketiede ja siihen liittyvät ovat siis keskeinen väline tuossa harhautuksessa. Ja touhun päämieskin, vanha vihtahousu, on jo identifioitunut osalliseksi tähänkin.

 

Ja se lopun ajan hirvittävä koneisto lienee nyt nousemassa: ”Ja neljäs valtakunta on tuleva, luja kuin rauta; niinkuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niinkuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki.” (Dan 2:40)

 

Ne todellakin suunnittelevat murskaavansa: päättävänsä ihmiskunnan historian sellaisena, jona se on tähän asti saanut matkata.

 

P.S. ... ja tälle kaikelle pitää tietysti antaa globaalit puitteet: WHO:n muistiot vuodelta 1972 selittävät, kuinka muuttaa rokotteet tappovälineiksi.  

 

”Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton (*Antikristus*), jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu Saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.” (2 Tess. 2:7-10).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Covidin jälkeinen helvetti nimeltä maailmamme

Covidin jälkeinen helvetti nimeltä maailmamme

Covidin jälkeinen helvetti nimeltä maailmamme

 

”Covidin jälkeinen maailma” - WEF:n pahamaineinen projekti

 

Maailman talousfoorumi (WEF) on juuri julkaissut (lokakuussa 2020) ns. Valkoisen kirjan, jonka otsikkona on "Työohjelman tulevaisuuden nollaus - post-Covid-maailmassa".

 

Tämä 31-sivuinen asiakirja vaikuttaa suunnitelmalta siitä, kuinka "toimeenpanna" - koska tuo toteuttaminen (tai toteutettava) olisi: ”Covid-19 - Suuri nollaus”- kirjan sisältö (heinäkuu 2020), jonka kirjoittivat WEF:n perustaja ja toimitusjohtaja Klaus Schwab (WEF:n perustaminen tapahtui vuonna 1974) ja hänen toverinsa Thierry Malleret.

 

He kutsuvat "Tulevaisuuden nollausta" valkoiseksi kirjaksi, mikä tarkoittaa, että se ei ole aivan lopullinen versio. Se on eräänlainen luonnos, koepallo, jolla mitataan ihmisten reaktioita. Se on todellakin kuin teloittajan tarina. Monet ihmiset eivät ehkä lue sitä - heillä ei ole edes tietoa sen olemassaolosta. Jos he tietäisivät, he nousisivat aseisiin ja taistelisivat tätä viimeisintä WEF:n maailmalle tarjoamaa totalitaarista suunnitelmaa vastaan!

 

Se lupaa kauhistuttavan tulevaisuuden noin 80 prosentille (eloonjääneestä) väestöstä. George Orwellin "1984" vaikuttaa hyväntuuliselta fantasialta verrattuna siihen, mitä WEF juonii ihmiskunnalle.

 

Aikataulu on kymmenen vuotta: vuoteen 2030 mennessä YK:n toimintaohjelma 2021 - 2030 olisi pantava täytäntöön.

 

Suunnitellut liiketoimintojen toimenpiteet vastauksena COVID-19:een:

 

-         Digitoitujen työprosessien kiihtyminen, mikä johtaa 84 prosenttiin kaikista työprosesseista tehdyiksi digitaalisena tai virtuaalisena / videoneuvotteluna.

-         Noin 83% ihmisistä suunnitellaan työskentelevän etänä - toisin sanoen ei enää vuorovaikutusta kollegoiden kanssa = absoluuttinen sosiaalinen etäisyys, ihmiskunnan erottaminen ihmiskontaktista.

-         Noin 50% kaikista tehtävistä on suunniteltu automatisoitaviksi - toisin sanoen inhimillinen panos vähenee huomattavasti myös etätyön aikana.

-         Nopeutetaan täydennyskoulutuksen / uudelleenkoulutuksen digitalisointia (esim. Koulutusteknologian tarjoajat): 42% taitojen päivittämisestä tai uusien taitojen kouluttamisesta digitalisoidaan, toisin sanoen ei ihmiskontakteja - kaikki tietokoneella, tekoälyllä (AI), algoritmeilla.

-         Nopeutetaan täydennyskoulutusta / uudelleenkoulutusohjelmien toteuttamista: 35% taidoista suunnitellaan "uudelleen työkalutettaviksi"; ts. nykyiset ammattitaidot suunnitellaan hylättäviksi - julistetaan kadonneiksi.

-         Nopeutetaan meneillään olevia organisaatiomuutoksia (esim. uudelleenjärjestelyjä): 34% nykyisistä organisaatiojärjestelyistä suunnitellaan "uudelleenjärjesteltäviksi" - tai toisin sanoen olemassa olevat organisaatiorakenteet julistetaan vanhentuneiksi - jotta voidaan luoda tilaa uusille organisaatiokehyksille ja digitaalisille järjestelmille rakenteet, jotka tarjoavat äärimmäisen hallinnan kaikkeen toimintaan.

-         Työntekijät siirretään väliaikaisesti eri tehtäviin - tämän odotetaan koskettavan 30 prosenttia työvoimasta. Tämä tarkoittaa myös täysin erilaisia ​​palkka-asteikoita - todennäköisesti riittämättömiä palkkoja, jotka tekisivät myös suunnitellun "yleisen peruspalkan" tai "perustulon" - palkan, jonka avulla voit tuskin selviytyä - ilmeisen tarpeelliseksi. Mutta se tekisi sinut täysin riippuvaiseksi järjestelmästä - digitaalisesta järjestelmästä, jossa sinulla ei ole minkäänlaista omaa hallintaa.

-         Vähennetään työvoimaa väliaikaisesti: tämän ennustetaan vaikuttavan 28 prosenttiin väestöstä. Se on piiloteltu ylimääräinen työttömyysluku, koska nämä "väliaikaiset" eivät koskaan enää palaa kokopäivätoimeen.

-         Vähennetään pysyvästi työvoimaa: 13% työvoimasta vähenee pysyvästi.

-         Työvoiman lisääminen tilapäisesti 5%: ei viitata millaiseen työvoimaan - todennäköisesti ammattitaidotonta työvoimaa, joka ennemmin tai myöhemmin korvataan myös automaatiolla, tekoälyllä ja työpaikan robotisoinnilla.

-         Mitään erityisiä toimenpiteitä ei aiota toteuttaa 4%:lle: tarkoittaako se sitä, että vain 4% pysyy koskemattomana? Algoritmilla ja tekoälyohjatuista uusista työpaikoista? - niin pieni ja merkityksetön luku, että se kuulostaa ”toiveajattelulta”, jota ei koskaan saavuteta.

-         Lisätään pysyvästi työvoimaa - vain yhden prosentin ennustetaan olevan "pysyvästi lisääntynyttä työvoimaa". Tämä ei tietenkään ole edes kosmetiikkaa. Se on vitsi.

 

Tätä esitellään konkreettisena prosessina The Great Reset -ohjelman toteuttamiseksi.

 

Tuo ”suuri nollaus” edellyttää myös luotto-ohjelmaa, jossa kaikki henkilökohtaiset velat annettaisiin anteeksi – sitä vastaan että kaikki henkilökohtaiset varat luovutetaan hallintoelimelle tai virastolle ​​– joka voisi mahdollisesti olla IMF.

 

Joten, sinulla ei olisi enää mitään - ja olisit onnellinen. Koska kaikki tarpeesi hoidetaan.

 

Sinun ei pitäisi myöskään pystyä enää ajattelemaan eri tavalla kuin ”järjestelmä”, koska - nyt jokainen teistä on saanut koronarokotukset ja nano-sirut - jotta 5G:n ja pian tulevan 6G:n avulla mielenne voidaan lukea ja vaikuttaa siihen.

 

Älä kutsu tätä miksikään salaliittoteoriaksi. Se on valkoinen kirja, WEF:n "arvovaltainen raportti".

 

Eikä tässä vielä kaikki: Suuri nollaus merkitsee yhteiskunnan muutosta, joka johtaa pysyviin perusvapauksien ja joukkovalvonnan rajoituksiin, kun kokonaiset sektorit uhrataan lääkeyritysten, korkean teknologian / suurten datajättien, Amazonin, Googlen, suurten globaalien ketjujen, digitaalisten maksujen alan, biotekniikka-alan ym konserneille jne.

 

Käyttämällä COVID-19- lockdowneja ja rajoituksia tämän muutoksen toteuttamiseksi, suuri nollaus on toteutettu neljännen teollisen vallankumouksen (fourth industrial revolution) nimissä, jossa olemassa olleet yritykset aiotaan ajaa konkurssiin tai absorboida monopoleihin, sulkemalla tehokkaasti valtavia osioita COVID’ia edeltäneestä taloudesta. Taloudet rakennetaan uudelleen ja monia työpaikkoja hoitavat tekoälykäyttöiset koneet. 

 

Mitä tapahtuu sosiaaliselle ja henkilökohtaiselle identiteetillemme?

 

Eliitti, joka ajaa tätä ohjelmaa, ajattelee voivansa omistaa luonnon ja kaikki ihmiset, ja hallita molempia joko geotekniikan avulla, esimerkiksi muuntelemalla geneettisesti maaperän mikrobeja, tai tekemällä ”parempaa työtä” kuin luonto, tuottamalla bio-syntetisoituja, keinotekoisia elintarvikkeita laboratoriossa.

 

He luulevat voivansa päättää maailmanhistorian nykymuodossaan ja keksiä pyörän uudestaan muokkaamalla sen, mitä ihmisenä oleminen tarkoittaa. Ja he uskovat pystyvänsä saavuttamaan tämän vuoteen 2030 mennessä. Kylmä dystooppinen visio haluaa tuhota tuhansien vuosien kulttuurin, perinteet ja käytännöt - käytännössä yhdessä yössä.

 

Suuri nollaus pitää sisällään viljelijättömiä maatiloja, joita hoitavat koneet ilman kuljettajia - joita valvotaan droneilla ja joita kylvetetään kemikaaleilla, jotta tuotettaisiin hyödykekasveja patentoiduista muuntogeenisistä siemenistä teollista "biomaitoa" varten. Mitä sitten viljelijöille tapahtuu?

 

WEF vastaa: ”Silloin sinä et enää omista mitään – ja silloin sinä olet onnellinen”. Ja nyt ymmärrämme, miksi koko Lapinkin talous saa koronan takia ajautua konkurssiin: se on osa ”hullun tiedemiehen” suunnitelmaa.

 

”He olivat hulluja, sillä heidän vaelluksensa oli syntinen, ja he kärsivät vaivaa pahojen tekojensa tähden.” (Ps. 107:17).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

AMinuteToMidnite