Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Ihana (?) kirja, "COVID-19: Suuri nollaus"

Ihana (?) kirja, "COVID-19: Suuri nollaus"

Ihana (?) kirja, "COVID-19: Suuri nollaus"

 

"COVID-19: Suuri nollaus" on opas kaikille, jotka haluavat ymmärtää, kuinka COVID-19 hajotti sosiaalisen ja taloudellisen järjestelmämme ja mitä muutoksia tarvitaan osallistavamman, joustavamman ja kestävämmän maailman luomiseksi eteenpäin.

 

Maailman talousfoorumin perustaja ja toimitusjohtaja Klaus Schwab ja kuukausibarometrin perustaja Thierry Malleret tutkivat, mitkä olivat tämän kriisin perimmäiset syyt ja miksi ne johtavat suureen nollaukseen. Se on huolestuttava, mutta toiveikas analyysi. COVID-19 on luonut suuren häiriötekijän globaaleille sosiaalisille, taloudellisille ja poliittisille järjestelmillemme.

 

Mutta ihmisten voima on ennakoivuus ja kekseliäisyys ainakin jossakin määrin ottaa kohtalonsa käsiinsä ja suunnitella parempaa tulevaisuutta. Tämä on tämän kirjan tarkoitus: ravistaa ja näyttää puutteita, jotka olivat ilmeisiä globaalissa järjestelmässämme jo ennen COVIDin puhkeamista.

 

Lukijoiden palaute:

-         "Erudiitti, ajatuksia herättävä ja uskottava" - Hans van Leeuwen, Australian talouskatsaus (Australia)

-         "Kirjassa tarkastellaan sitä, miltä koronaviruksen jälkeinen maailma voisi näyttää tuskin neljä kuukautta sen jälkeen, kun taudinpurkaus julistettiin ensimmäisen kerran pandemiaksi" - Sam Meredith, CNBC (USA)

-         "Sanoma, että pandemia ei ole vain valtava kriisi mittasuhteiltaan, mutta se tarjoaa myös ihmiskunnalle mahdollisuuden pohtia, miten se voi tehdä asiat eri tavalla, ja se on tärkeää ja ansaitsee pohdintaa "- Ricardo Avila, Portafolio (Kolumbia)

-         "Kehotus poliittisiin muutoksiin pandemian jälkeisessä maailmassa"- - Ivonne Martinez, La Razon (Meksiko)

-         "Historia on osoittanut, kirjassa todetaan, että pandemiat ovat radikaalin ja kestävän muutoksen voima" - Mustafa Alrawi, The National (UAE)

 

Melkein nyt itken ilosta että covid (?) tuli ... mitenkähän Lapissa asia nähdään ...

 

”Autuas se, jonka apuna on Jaakobin Jumala, se, joka panee toivonsa Herraan, Jumalaansa, Häneen, joka on tehnyt taivaan ja maan, meren ja kaiken, mitä niissä on, joka pysyy uskollisena iankaikkisesti, joka hankkii oikeuden sorretuille, joka antaa leivän nälkäisille...” (Psalmi 146:5-7).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Covid-19:n tunnistava injektoitava biosiru lähellä hyväksymistä

Covid-19:n tunnistava injektoitava biosiru lähellä hyväksymistä

Covid—19:n tunnistava injektoitava biosiru lähellä hyväksymistä

 

Onko ”kello jo näin paljon”: injektoitava biosiru SARS-CoV-2-havaitsemiseen on lähellä USA:n FDA:n hyväksyntää. 

 

Eli rokotettava mikrosiru - injektoitava biosensori, joka pystyy havaitsemaan infektion läsnäolon kehossasi, ja viestimään siitä. Juurikin kuten Microsoftin/Gatesin omistama 060606- patentti kuvassa esitti.

 

Eipä ihme, että asiantuntijat nyt kyseenalaistavat: tuleeko Covid- rokotetusta samalla transhumaani?!

 

Koronavilkkukin lienee vain mukautusta ”ennen parempaa” – sillä nyt riemuitaan: ”Tämän anturin pistäminen ihon alle voi estää tulevia pandemioita ...”   

 

Raamattu sanoo (3. Moos. 19:28): ”Älkää viileskelkö ihoanne vainajan tähden älkääkä koristelko itseänne ihopiirroksilla” ... nyt viileskellään ihon alle - ja jotakin sellaista joka muuttaa Jumalan luoman genetiikkaa. Kuten transhumanistit tavoittelevat, "teknologisten implanttien lisääminen ja DNA:n lisääminen ihmisiin parantaa heidän kuntoaan; ihminen jättäisi biologisen evoluution ja aloittaisi tekniikkaan perustuvan evoluution, ihmisen jälkeiset lajit syntyisivät".

 

Mooses teki tomusta hyttysiä, mutta faaraon tietäjät joutuivat nöyrtymään; nyt sielunvihollinen viimeinkin "luo" jotain uutta. Ihmisestä.

 

Oletko varma siitä, että kannattaa antaa niiden ”viiltää ihoasi”?

 

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa” (Ilm. 13:16).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Lääkerikos nimeltä elävän viruksen poliorokote

Lääkerikos nimeltä elävän viruksen poliorokote

Lääkerikos nimeltä elävän viruksen poliorokote

 

Tästäkään emme saa minkäänlaista vihjettäkään valtamediasta. Eli ikivanha malliesimerkki siitä, miten oikea lääketiede jää lääketeollisuuden tallomaksi:

 

Lokakuussa 1976: ”Amerikkalaisen lääketieteen pisin riita on noussut jälleen kerran pintaan. Se yllätti monet, jotka olivat ajatelleet, että poliorokotuksesta käyty suuri keskustelu päättyi jo kauan sitten. Näin ei käynyt. Se tosiasia tehtiin selväksi senaattori Edward M. Kennedyn (Demokr., Massachusetts) Senaatin terveysalan alakomitean äskettäisissä kuulemistilaisuuksissa. Kuulemisesta ei tullut etusivun uutista. Mutta sitä sen olisi pitänyt olla, koska nykyisin käytetyn oraalisen poliorokotteen suhteen esiin nousseet merkittävät tosiasiat eivät olleet pelkästään silmiinpistäviä, vaan yleisölle tuntemattomia.

 

Sen jälkeen kun kaikki nämä vuodet olemme olleet "suojattu" oraalisella poliorokotteella, neljä tunnettua tutkijaa kertoi senaatin alakomitealle, että tämä rokote on todellakin aiheuttanut lähes kaikki raportoidut poliotapaukset Yhdysvalloissa vuodesta 1961 lähtien.

 

Tri. Jonas Salk, mies, joka kehitti alkuperäisen poliorokotteen jota ei enää käytetä USA:ssa, kertoi senaatin alakomitealle, että tohtori Albert Sabinin kehittämä elävän viruksen rokote oli ”pääasiallinen ellei ainoa syy Yhdysvalloissa vuodesta 1961 lähtien raportoituun 140 poliotapaukseen”. Tällä hetkellä riski saada polio elävistä virusrokotteista on suurempi kuin luonnossa esiintyvistä viruksista”, hän sanoi.

 

Suomessa ja Ruotsissa, missä Salkin ”tapettua” virusrokotetta käytetään yksinomaan, ei ole ollut yhtään poliotapausta: vuodesta 1964 Suomessa ja 1963 Ruotsissa, senaatin todistuksen mukaan (professori Kari Penttinen Helsingin yliopistosta). Jos elävää virusrokotetta on käytetty vuodesta 1965 lähtien, on noin yksi poliotapaus jokaista 300 000 asukasta kohden vuodessa, Penttinen sanoi. Vertauskuvana Salk selittää periaatteellisen eron elävän viruksen ja tapetun virusrokotteen välillä: "Voimme sanoa, että elävän viruksen rokotteen lähestymistapa perustuu osittain tulipalon sammuttamiseen tulella, kun taas tapettu virusrokote perustuu eristykseen tulta vastaan. ​​Palon käyttö palojen sammuttamiseen toisinaan aiheuttaa paloja.”

 

"Nämä "takaiskut" ovat juuri niitä ongelmia, jotka tuotiin Kennedyn alakomitealle. Jopa USA:n tautien torjuntakeskus, jonka ylin virkamies on tukenut voimakkaasti elävää virusrokotetta tapettuun virukseen liittyvän lähestymistavan sijaan, myönsi, että yli puolet Yhdysvalloissa viime vuonna ilmoitetuista poliotapauksista kolmena viime vuonna liittyi rokotteisiin.

 

Jotkut asiantuntijat näkivät tämän ongelman vuosia sitten. Olemme äskettäin saaneet kopion Eugene N. Beesleyn kirjeestä vuodelta 1960 - Eli Lillyn lääkeyhtiön silloiselta presidentiltä - ​​tohtori Leroy E. Burneylle, Yhdysvaltain silloiselle johtavalle kirurgille. Beesley kertoo kirjeessään, miksi hänen organisaationsa on "päättänyt olla valmistamatta elävää poliovirusrokotetta. "Yleensä", hän kirjoitti kirurgille, "uskomme, että tapetuista viruksista valmistettujen rokotteiden käyttö on parempi kuin elävät virukset, koska mielestämme jälkimmäisten vaikutuksia ei voida koskaan täysin hallita. Kuten tiedätte, kaikkiin eläviin virusvalmisteisiin liittyy hankalia reaktioita'', Beesley tiivisti. Hänen luja näkemyksensä oli: "Mielestämme, jos elävä poliovirusrokote olisi otettu käyttöön ensin, tapettua poliorokotetta ei todennäköisesti olisi pidetty parannuskeinona ollenkaan." Lilly-yritys lopulta antoi periksi kaupalliselle paineelle ja pudotti ei-elävän viruksen Salk-rokotteen ohjelmastaan. Nykyään he ovat kuitenkin pudottaneet myös elävän viruksen poliorokotteen ja ovat kokonaan poliorokotealan ulkopuolella.

 

Yksi senaatin viimeaikaisissa kuulemistilaisuuksissa vaikuttanut tekijä on, että Lederle Laboratories, ainoa jäljellä oleva amerikkalainen elävän viruksen valmistaja oli toiminut tiukasti valtion ja liittovaltion virastojen kanssa tekemiensä sopimusten ehtojen mukaan. Näissä sopimuksissa sanotaan, että aina kun oraalista poliorokotetta antaa kuka tahansa muu kuin lääkäri, potilas tai potilaan vanhempi tai laillinen huoltaja on velvoitettu allekirjoittamaan tietoinen suostumuslomake, jossa ilmoitetaan ymmärretyn rokotteeseen liittyvä mahdollinen mutta minimaalinen riski. Koska allekirjoitusvastustusta oli esiintynyt, Lederle oli kieltäytynyt toimittamasta rokotteita, ja pelko lääkepuutteesta oli kehittynyt.

 

Toinen tekijä, joka toi polio-ongelman jälleen yleisön eteen, oli sika-influenssarokotteen suuri vastustus. Sikainfluenssarokotetta tuottavat yritykset olivat kieltäytyneet jakamasta sitä, ellei liittohallitus antanut heille eräänlaista vastuuvakuutusta sellaisten rokotteen saajien vaateilta, joilla saattaa ilmetä haittavaikutuksia. Hallitus suostui lopulta tähän. Tämä herätti yleisön huomion: muun muassa tunnettu Lederle Laboratoriesin pitkäaikainen pyyntö käsitellä elävän viruksen poliorokotteen vastuuongelmaa muistettiin.

 

On ironista, että poliorokotetta koskeva kiista on jälleen tullut julkiseksi sikainfluenssa-kiistan takia. Se tapahtui jo 1940-luvulla, kun tohtori Thomas Francis, Michiganin yliopiston kansanterveyskoulusta, ja nuori kollega kehittivät menestyksekkäästi ensimmäisen elinkelpoisen tapetun virusrokotteen useiden influenssakantojen selättämiseksi. Tuo nuori kollega oli Jonas Salk. Suurelta osin tämän kokemuksen ansiosta Salk lopulta jatkoi kehittäen omaa tapettua viruspoliorokotettaan Pittsburghin yliopistossa. Noiden päivien tieteellinen dogma oli, että vain elävät mutta heikentyneet virukset voisivat immunisoida tehokkaasti. Tämä oli dogma, jonka Jonas Salk kyseenalaisti poliotyönsä alusta alkaen.

 

Mutta tämän dogman kyseenalaistaminen 1940-luvun poliotutkimuksen ilmapiirissä oli ”pahinta harhaoppia”. "Mielipiteet olivat jo muodostuneet", Salk kertoi minulle. "Aikaisemmin skeptisyys pyrkimyksistä kehittää tehokas tapettu rokote oli tulossa ideologiseksi konfliktiksi. Se oli kehittymässä sodaksi tapetun rokotteen periaatetta vastaan... Kuinka uskallan väittää että maailma on pyöreä, ei flätti?”

 

"Viime vuosina lääkeyrityksiä vastaan ​​on tehty useita oikeusjuttuja ja tuomioistuinten tuomioita polio-tapausten vuoksi, elävien virusten käyttämisestä. Teksasin tuomioistuin päätti, että erään lääkeyhtiön olisi maksettava 200 000 dollaria vahingonkorvausta yhden uhrin halvauksen vuoksi. On tärkeää huomata, että  rokote itse ei ollut varsinaisesti viallinen. Tällaiset reaktiot ovat yksinkertaisesti mahdollisia - vaikkakin ehkä pieniä - riskejä elävän viruksen poliorokotteen käytössä.

 

Joistakin tarkkailijoista vaikutti myös varsin merkilliseltä, että Jonas Salk oli ennustanut tätä skenaariota jo vuosia.”

 

Niinpä niin: mitä on tänään ”oikea ja turvallinen rokottaminen” – siinäpä vasta pulma ...

 

Tähän loppuun voisi kiteyttää nykyisen, yo. polioshow’ta vastaavan pelleilyn ihan konkreettisesti: THL:n viskaali linjaa nyt, että korona ei ihan ollutkaan niin tappava kuin mitä keväällä luultiin. Hän ei voisi olla enempää väärässä – sillä tuolla ko. vouhotuksellaan tappoivat koko Lapin elinkeinon.

 

"Enteellisesti", pääkuvan bussikuski toivottaa dystopisessa maailmanloppu- elokuvassa ”Tomorrowland” vuonna 2015: ”Tervetuloa ... koronapuistoon ... nauti tulevaisuudestasi”.

 

”Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.” (Ilm. 6:8).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Bill Gates kaavailee 700 000 koronarokotusuhria

Bill Gates kaavailee 700 000 koronarokotusuhria

Bill Gates kaavailee 700 000 koronarokotusuhria

 

Yhdysvaltain miljardööri Bill Gates on merkittävä toimija koronakriisissä ja yleensä rokotusliiketoiminnassa, rahoittaa suuressa määrin WHO:n rokotusohjelmaa ja haluaa rokottaa Maan kaikki 7 miljardia ihmistä, mukaan lukien koronasta jo parantuneet (!). CNBC:n haastattelussa Gates kertoo, että yhdellä jokaista 10 000 ihmistä kohden ilmenisi pysyviä rokotusvahinkoja, ja hän odottaa 700 000 uhria.

 

Lyhyen CNBC-haastattelun loppupuolella Bill Gates sanoo

 

"Meillä on ... tiedätte ... yksi kymmenestä tuhannesta ... ah ... sivuvaikutuksia. Se on ... tiedät ... paljon enemmän. Seitsemänsataa tuhatta ... ah ... tiedät ... ihmisiä, jotka kärsivät siitä. Joten, todella ymmärrät turvallisuuden jättimäisessä mittakaavassa kaikilla ikäryhmillä - tiedät – raskaana olevat, miehet, naiset, aliravitut ja niitä joilla olemassa olevat sairaudet. Se on erittäin, erittäin vaikea, ja se todellinen päätös - OK, mennään ja annetaan tämä rokote koko maailmalle ...… ah ... hallitusten on oltava mukana, koska ennen sitä tarvitaan jonkin verran riskinottoa ja korvausasioita… ah ... voidaan päättää edetä."

 

Hän odottaa 700 000 uhria. Ja hän on se, joka mainostaa massiivisesti tätä rokotusta, jolloin "mainostaminen" on äärimmäisen eufemistista: kiertoilmaisuilla välttää todellisuuden. Joten voidaan spekuloida vielä useammista uhreista. Nämä luvut ovat paljon suurempia kuin koronaviruksen aiheuttamien uhrien todellinen määrä, olivatpa sitten koronan tai muiden uhrien kuolleita. Riippumatta siitä, otetaanko Saksan ”THL”:n eli RKI:n tilastojen lisääntyneet lukumäärät vai lukuisien asiantuntijoiden edustamat numerot. Gatesin mukaan tämä merkitsisi 8300 koronarokotuksen uhria Saksalle, jossa on 83 miljoonaa asukasta. Hän kutsuu tätä - kuolemaa tai pysyvää vammaisuutta - "sivuvaikutuksiksi".

 

Vastuu ja korvauskustannukset (ikään kuin korvaaminen olisi niin helppoa) rokotuskampanjoista tulisi kantaa valtioille. Bill Gates on ilmeisesti jo oppinut suojelemaan itseään paremmin. Tämän hintana on oletettujen uhrien lukumäärän esittäminen, mutta monimiljardööri Gates on todennäköisesti melko varma, etteivät media ja poliitikot tule syyttämään häntä. (Lähteet 4-8)

 

”Ei kukaan joka sytyttää lampun, peitä sitä astialla tai pane vuoteen alle, vaan panee sen lampunjalkaan, että sisälletulijat näkisivät valon.” (Luuk. 8:16).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

(4) https://www.aerzteblatt.de/archiv/134836/Schadensverdacht-nach-Schweinegrippe-Impfung-Ein-Piks-mit-finanziellen-Folgen

(5) https://www.rubikon.news/artikel/die-corona-korruption

(6) https://www.rubikon.news/artikel/krieg-gegen-einen-joker

(7) https://www.rubikon.news/artikel/die-neue-macht

(8) https://www.rubikon.news/artikel/auf-den-punkt

YK:n viimeinen rypistys: The Final Act

YK:n viimeinen rypistys: The Final Act

YK:n viimeinen rypistys: The Final Act

 

Reilu vuosi sitten kirjoittelin, kuinka USA:ssa pelättiin elektromagneettista hyökkäystä. Kohta lienee ”sen aika”, sillä DHS eli USA:n kotimaan turvallisuusosastokin sellaista nyt pelkää

 

Aiemmin varoittelivat, että sähköt saattavat sitten olla poissa puolikin vuotta (!) ... Kirjoittelin myös, kuinka megamaanjäristyksiäkin oli ”tarjolla”. Ja siitäpäs muistuikin mieleeni aiemmin tulkitsemani Hollywood- elokuva, ”Viides Aalto”.

 

Kerrataanpas vielä sen tarina: ”5. aalto” (engl. The 5th Wave) on vuonna 2016 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen scifitrilleri, joka perustuu Rick Yanceyn samannimiseen romaaniin. Koulutyttönen Cassie Sullivan – luonnollisesti varustettuna M4 carbine- rynnäkkökiväärillä – törmää hylätyllä bensa-asemalla loukkantuneeseen mieheen. Kaveri kaivaa jotain taskustaan, tyttö ampuu ukon – ja sitten selviää että se mitä mies taskustaan havitteli olikin Kristuksen risti. Ja sitten tarina kertookin tytön taustat …

 

Valtaisa alien- avaruusalus (... heh...) pyörii Maan yllä, sisällään "The Others"- örkkejä (vrt. projekti Blue Beam). Kymmenen päivää aiemmin ne olivat jysäyttäneet 1. aallon: elektromagneettisen pulssin mikä rikkoi kaikki maailman sähköverkot (... heh, heh ...). 2. aallossa nämä “Toiset” manipuloivat Maan geologiaa ja laattoja: tuli maanjäristykset ja megatsunamit tuhoten rannikkokaupungit ja saaret, mm. Lontoon, Thaimaan ja New York’in (vrt. juuri alkavat myrskyt jenkeissä). 3. aallossa “toikkarit” rakentavat lintuinfluenssan (… heh, heh ja heh …) ja levittävät sen siivekkäillä ympäri Maan (vrt. Floridaan juuri päästetyt 750 miljoonaa geenimanipuloitua hyttystä). Väestö pienenee murto-osaansa – ja Cassie'n äiti on yksi uhreista.

 

Siitä eteenpäin tarina vasta huimaksi muuttuukin: tulee martial law, karanteenit ja leirit – sekä armeija surutta ampumassa omia (plus örkit jotka ovatkin ihmisen muodossa – vaihtaen puolta ja tehdenkin hyvää – jne. ne perinteiset Hollywoodin demonien ylistämiset). Ja lapset erotetaan perheistään ...

 

Hiljattain jaksoin katsoa koko filmin läpi. Ylläolevien lisäksi (siis v. 2016) tuo filmi korosti siitä ajasta, jolloin vielä porukkaa oli enemmän hengissä, että kaikilla oli kasvomaskit. Armeija olikin noiden örkkien valtaama – ja nämä sotilaissa sisällä olleet toikkarit laittoivat jäljelle jääneet ihmiset tappamaan toisiaan, erityisesti lapset oikein koulutettiin siihen. Uudessa Terminator- elokuvassa ”Dark Fate” se oli muuten tekoäly joka laittoi ihmiset tappamaan toisiaan ...

 

Niin: jokainen lapsi kävi ensin läpi tappamisrituaalin: näytettiin toista lasta, jonka sisällä muka oli ”jotain” (vrt. Covid) – ja jotta pääsit mukaan koulutettavien joukkoon, sinun piti tappaa tuo toinen lapsi. Sitten sait ”palkinnoksi” mikrosirun niskaasi, jolla sinua jäljitettiin koko ajan ...

 

Selityskin kaikelle saatiin: ihmiskunta ei kuulemma ollut tehnyt sinänsä mitään tämän ansaitakseen, mutta toikkarit tarvitsivat Maan itselleen (vrt. Raamatun ”langenneet”). Ja miksikö aivan kaikki ihmiset piti hävittää? No kun ihmisetkin olivat hävittäneet lajeja sukupuuttoon ...

 

Tuossahan on siis nykypäivän ”toimintasuunnitelma” lähes kokonaisuudessaan – ja kohta alkava, markkinoitu ”darkest winter of modern history” (ilman sähköjä?) osaltaan ”edistää suunnitelmaa”. Ja ne vähät jotka jäävät sitten jäljelle eivät ole enää itsenäisiä ihmisiä, vaan jonkin digitaalikontrollin alaisia kehoja ”isännilleen”.

 

No niin, viranomainen joka juurikin varoitteli että 2020 olisi ”pimein talvi nykyhistoriassa”, sai sittemmin potkut

 

Nyt, YK mainostaa, että ”The Final Act” – loppurutistus – on tulossa. Koronaviruspandemiasta kirjoittamansa laulu ”We Will Raise” kertoo, kuinka New World Order ensin syntyi suljettujen ovien takana. Sitten tulisi ”myrsky” – mutta me selviäisimme. Ja siitä nousisi uusi maailma.

 

Jeesukseen Kristukseen uskoville on kuitenkin luvassa ”vähän toisenlainen maailma” – Kaikkivaltiaan Isän kodissa (Joh. 14: 1-6):

 

”Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen. Ja mihin minä menen — tien sinne te tiedätte." Tuomas sanoi hänelle: "Herra, me emme tiedä, mihin sinä menet; kuinka sitten tietäisimme tien?" Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.”

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu