Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Vanupuikkorokottaminen

Vanupuikkorokottaminen

Vanupuikkorokottaminen

 

Jos sinua hirvittää se vanupuikolla sieraimeen tökkiminen, jota koronatesteissä olemme nähneet, niin tämän luettuasi hirvittää vielä enemmän.

 

Sillä Johns Hopkinsin yliopiston mukaan ne, jotka kieltäytyvät rokotuksesta, voidaankin rokottaa tällä PCR-testillä!

 

Tammikuussa 2019 WHO määritti kasvavan rokotuskritiikin yhdeksi kymmenestä suurimmasta uhasta maailmanlaajuiselle terveydelle, ja ennennäkemättömän koronarokotusfiaskon jälkeen rokotuksesta kieltäytyneiden määrä on kirjaimellisesti moninkertaistunut. Samaan aikaan vastustusta muodostuu jopa tavanomaisessa lääketieteessä.

 

Mutta WHO:n päämiehet vaativat epärealistista vähintään 70 prosentin rokotuskattavuutta. Eri asiantuntijat ja entiset valtavirran toimittajat, kuten John O’Sullivan, varoittavat nyt, että massiivinen PCR-testikampanja voi olla WHO:n peitelty rokotusohjelma. O’Sullivan viittaa uuteen tekniikkaan, joka on kehitetty Johns Hopkinsin yliopistossa ja jonka tarkoituksena on mahdollistaa salaiset rokotukset PCR-testillä: "Johns Hopkinsin tutkijat ovat innostuneet ”loisesta”, joka iskee terävät hampaat isäntänsä suolistoon, eli kehittäneet pieniä tähtimäisiä mikrolaitteita, jotka kiinnittyvät suolen seinämään ja voivat kuljettaa lääkkeitä kehoon." Nämä pienet laitteet, jotka tunnetaan nimellä ”Theragrippers”, on valmistettu metallista ja ohuesta, muotoa muuttavasta kalvosta. Ne on päällystetty lämpöherkällä parafiinivahalla ja eivät ole suurempia kuin pölyhiukkanen.

 

"Kun Theragripperin parafiinipinnoite saavuttaa ruumiinlämpötilan, laitteet sulkeutuvat itsenäisesti ja kiinnittyvät paksusuolen seinämään. Sulkutoiminto saa pienet, kuusitahoiset laitteet kaivautumaan limakalvoon ja tarttumaan paksusuoleen, jossa ne pysyvät kiinni ja vapauttavat rokotteiden hyötykuormat vähitellen kehoon. Lopulta Theragripper menettää otteensa kudokseen ja poistuu suolesta normaalin ruoansulatuskanavan lihasten toiminnan kautta." Johns Hopkinsin yliopiston mukaan Theragrippereita annetaan itse asiassa vanupuikolla ”rokottamalla”.

 

Johns Hopkinsin yliopiston tutkimusryhmä julkaisi 28. lokakuuta 2020 Science Advances -lehden pääartikkelin positiiviset tulokset eläintutkimuksesta vahvistaen, että uusi tekniikka toimii moitteettomasti: "Tässä kerrotaan, että GI-loisten inspiroimat aktiiviset mekaaniset ja kemialliset terapeuttiset tarttujat tai terapia-apulaitteet voivat elää elävien eläinten ruoansulatuskanavassa 24 tuntia tarttumalla itsenäisesti limakalvokudokseen. Havaitsimme myös huomattavan kuusinkertaisen eliminaation puoliintumisajan käyttämällä ripperivälitteistä ketorolaktrometamiinimallin annostelua. Nämä tulokset ovat ensiluokkaisia ​​todisteita siitä, että muotoa muuttavat ja itselukittuvat mikrolaitteet parantavat pitkäaikaisen lääkeannon tehokkuutta."

 

PCR-testiä suoritetaan nyt myös anaalisesti Kiinassa, koska tulosten luotettavuus on parempi ja tietysti tämä käytäntö vahvistetaan välittömästi läntisessä valtatiedotuksessa (vrt. Business Insider).

 

Jos et voi uskoa, että hallitus antaisi sinulle myrkyllisiä aineita vastoin sinun tahtoasi ja ilman suostumustasi, sinun tulisi muistaa kaikki kauhistuttavat ihmiskokeet, jotka hyväksyttiin jälkikäteen ja Wikipedian mukaan laajennettiin jopa nykypäivään. Vuonna 2007 CDC myönsi jopa, että vuosina 1955–1963 noin 10–30 miljoonaa kansalaista sai tartunnan SV40-syöpäviruksella, poliorokotusten avulla. Tri. Judy Mikovits, Robert Kennedy Jr. ja tri. David Martin sanovat, että laillisen määritelmän mukaan mRNA-rokote ei ole ollenkaan rokote. Sitä kutsutaan väärin rokotteeksi sen peittämiseksi, että väitetty rokote on itse asiassa geeniterapiaa.

 

Kokenut lääkäri ja epidemiologi Dr. Wolfgang Wodarg totesi sensuroidussa haastattelussa Rubikonin kanssa: "Itse asiassa tämän "lupaavan" rokotteen pitäisi olla kielletty suurimmalle osalle ihmisiä, koska siihen liittyy geenimanipulointia!" Mary Holland, lasten terveyden puolustusjärjestön varapuheenjohtaja ja asianajaja, varoittaa: ”Uudet rokoteknologiat merkitsevät todennäköisesti uudenlaisia ​​rokotevaurioita. Koska lisensoitua mRNA-rokotetta ei ole koskaan ollut, emme todellakaan tiedä miltä tällaiset vahingot näyttävät. Koska rokotteet kehitettiin niin nopeasti tällaisissa lyhyissä kliinisissä tutkimuksissa, pitkäaikaisia ​​haittoja ei tunneta. "Erityisesti hiuksia nostattaa se, että suurin osa ihmisistä ei edes tiedä mitä mRNA-rokote tekee heidän ruumiissaan. Ne voidaan yksinkertaisesti rokottaa sokeasti, vaikka yhä useammat riippumattomat ja jopa perinteisen lääketieteen asiantuntijat varoittavat siitä. Tässä yhteydessä ei pidä unohtaa, että yhdysvaltalainen modeRNA Therapeutics -yhtiö perustettiin vuonna 2010 - ei rokotevalmistajana vaan - geeniteknologia -yhtiönä. Monien Monsanto-skandaalien esimerkki tekee kristallinkirkkaaksi, että geneettinen manipulointi ei palvele lajeja vaan pikemminkin vallanpitäjiä. Kätketty toimintaohjelma on muuntaa lajit geneettisesti niin, että ne voidaan patentoida tai omistaa!

 

Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Henry Kissinger sanoi kerran: "Joka hallitsee siemeniä, se kontrolloi maailmaa." Mitä seuraavaksi? Patentoivatko he kehomme sen jälkeen, kun he ovat muuntaneet meidät mRNA-rokotteella? Tri, sisätautien erikoislääkäri Carrie Madej, jolla on yli 19 vuoden kokemus, kertoo, että COVID-19-rokote voisi todella olla Troijan hevonen ihmisten patentoimiseksi, koska se muuttaa DNA:ta. Brittiläisen tiedelehden Phys.org tammikuussa 2020 julkaistun artikkelin mukaan vahvistetaan, että modifioidulla RNA:lla on välitön vaikutus DNA:han. Seuraava kohta on erityisen huolestuttava: ”Useat tutkimusryhmät tutkivat nyt yhdessä, mitä vaikutuksia sillä voi olla DNA-molekyyliin. Tiedämme jo, että R-silmukan alueet liittyvät aktiivisia geenejä sisältäviin DNA-sekvensseihin ja että tämä voi johtaa kromosomirikkoihin ja geneettisen tiedon menetykseen." Huolestuttavaa on myös se, että johtavat rokotevalmistajat, kuten Pfizer, varoittavat asiakkaitaan olemaan lisääntymättä rokotuksen jälkeen. (vrt. Pfizer, s. 132) Tällä lääkeyhtiö vahvistaa, että mRNA-rokotteella voi olla kielteisiä vaikutuksia ihmisen lisääntymiseen!

 

Johtopäätös: Jokainen, joka tietää vähänkään historiasta, tietää, että geenikokeet ja ihmiskokeet eivät ole mitään uutta. Vaikka nykyaikainen eugeniikka on peräisin 1800-luvulta, valtion ja sosiaalisten toimenpiteiden ja lisääntymisvaikutusten ideat, toimenpiteet ja perustelut ovat olleet tunnettuja muinaisista ajoista lähtien. Ne löytyvät jo Platonin ”Politeiasta”, joka kuitenkin rajoittui valtion valintaan ja koulutukseen. Vastaavat ajattelutavat löytyvät Thomas More'n sosiaalisista, utopisista kirjoituksista "Utopia", Francis Baconin Nova Atlantis ja Tommaso Campanellan "La città del Sole". Koska järki vastustaa vaistomaisesti tällaista touhua, toimija on kuitenkin aina pyrkinyt peittämään todelliset aikomuksensa harhaanjohtavilla etiketeillä. Esimerkiksi natsit nimesivät eugeniikan "perinnölliseksi terveysteoriaksi" tai "perinnölliseksi hoidoksi", jotta se sopisi massoille - ja tänään meille myydään sama sairas ohjelma uudella "rokotteella" – jotta meidät pelastetaan väitetyltä pandemialta.

 

”Auta minut oikeuteeni, Jumala, ja aja minun asiani armotonta kansaa vastaan. Päästä minut kavaloista ja vääristä ihmisistä” (Ps. 43:1)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Israelin toinen holokausti

Israelin toinen holokausti

Israelin toinen holokausti

 

Nyt kun yli puolet israelilaisista on koronarokotettu, kiinnostaa kovasti ”miten siellä menee”:

 

Viranomaisten julkaisemien tietojen ja päivän todellisuuden välillä on ristiriita. Tutkijoilla oli kolme tietolähdettä - Internetin kautta saamiensa sähköpostiviestien ja haittatapahtumaraporttien lisäksi. Nämä kolme lähdettä ovat Israelin uutissivusto Ynet, Israelin terveysministeriön tietokanta ja Yhdysvaltojen liittovaltion rokotteiden haittatapahtumien ilmoittamisjärjestelmän (VAERS) tietokanta.

 

Tammikuussa 2021 rokotteen haittatapahtumista oli 3000 kirjausta, joista 2900 koski koronan mRNA-rokotetta.

 

Muihin vuosiin verrattuna kuolleisuus on nyt 40 kertaa suurempi.

 

Ynet-artikkeli esitti 11. helmikuuta rokotuksiin liittyviä tietoja. Mutta Nakim-artikkelin kirjoittajat väittävät kumoavansa tämän analyysin Ynetin itse julkaisemien tietojen perusteella: ”Otimme tiedot tarkastelemalla kuolleisuutta rokotusjaksolla, joka kestää viisi viikkoa. Analysoimalla näitä tietoja saimme hämmästyttäviä lukuja, jotka osoittavat rokotteen aiheuttaman merkittävän kuolleisuuden."

 

Kirjoittajien mukaan "rokotukset ovat aiheuttaneet enemmän kuolemia kuin koronavirus olisi aiheuttanut samana aikana".

 

Haim Yativ ja tohtori Seligmann julistavat, että heidän mielestään "tämä on uusi holokausti", kun Israelin viranomaiset painostavat kansalaisiaan ​​rokottamaan itsensä.

 

Niin, Israelissa on tällä hetkellä maailman kattavin väestön rokotusprosentti 53%; hyvänä (?) kakkosena  tulee Ison-Britannian 26,9% - ja hoivakotikuolleisuus siellä peräti kolminkertaistunut kahdessa viikossa (8.–22. tammikuuta 2021).

 

Ei Deagel.com siis kovin kauas erehtyne, kun povaa vuoteen 2025 mennessä Israelin väestöä 54% nykyistä pienemmäksi. Ja Briteissä vastaavasti vähennys olisi 78% ...

 

”Et sinä saa yhtyä heidän kanssaan haudassa, sillä sinä olet maasi hävittänyt, kansasi tappanut. Ei ikinä enää mainita pahantekijäin sukua.” (Jes. 14:20)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuDeagel.com kertoo tulevaisuutemme

Deagel.com kertoo tulevaisuutemme

Deagel.com kertoo tulevaisuutemme

 

Erikoinen, sota-ase- markkinapaikalta vaikuttava nettisaitti yllättää – uusin forecast’insa eli ennuste vuoteen 2025 mennessä on sävähdyttävä, koko maailmaa silmällä pitäen:

 

”Vuonna 2014 julkaisimme vastuuvapauslausekkeen ennusteesta. Kuuden vuoden aikana skenaario on muuttunut dramaattisesti. Tämän uuden vastuuvapauslausekkeen on tarkoitus erottaa tilanne vuodesta 2020 eteenpäin. Puhuminen Yhdysvalloista ja Euroopan unionista erillisinä kokonaisuuksina ei ole enää järkevää. Molemmat ovat länsimaiden blokkia, jatkavat rahojen painamista ja jakavat saman kohtalon.

 

COVIDin jälkeen voimme tehdä kaksi suurta johtopäätöstä:

 

1.      Länsimaisen maailman menestysmalli on rakennettu sellaisten yhteiskuntien päälle, joilla ei ole kestokykyä kestää vaikeuksia, edes matalan intensiteetin. Se oli vain oletus, mutta saimme täydellisen vahvistuksen.

2.      COVID-kriisiä käytetään tämän kuolevan talousjärjestelmän pidentämiseen niin sanotun suuren palautuksen (Great Reset) avulla.

 

Suuri nollaus - kuten ilmastonmuutos, sukupuuttoon liittyvä kapina, planeettakriisi, vihreä vallankumous, liuskekiviöljyn (…) huijaukset, joita järjestelmä edistää - on toinen yritys hidastaa dramaattisesti luonnonvarojen kulutusta ja pidentää siten nykyisen järjestelmän käyttöikää. Se voi olla tehokas jonkin aikaa, mutta ei lopulta ratkaise viimeisintä ongelmaa ja viivästyttää vain väistämätöntä. Keskushallinnon eliitti vain toivoo pysyvänsä vallassa, mikä on tosiasiassa ainoa asia, joka todella huolestuttaa heitä.

 

Länsimaisen finanssijärjestelmän - ja viime kädessä länsimaisen sivilisaation - romahtaminen on ollut ennusteen tärkein ajuri yhdessä tuhoisan kriisin yhtymän kanssa. Koska COVID on osoittanut, että länsimainen yhteiskunta, joka omaksuu monikulttuurisuuden ja äärimmäisen liberalismin, ei pysty käsittelemään todellisia vaikeuksia. Vuosisata sitten espanjalainen influenssa merkitsi 40-50 miljoonan ihmisen kuolemaa. Nykyään maailman väkiluku on neljä kertaa suurempi, kun lentomatkat ovat täydessä vauhdissa, mikä on määritelmän mukaan super- taudinlevittäjä. Kuolemantapaukset nykymaailmassa edustaisivat suhteessa 160–200 miljoonaa, mutta todennäköisemmin 300–400 miljoonaa, kun otetaan huomioon lentomatkatekijä, jota ei ollut vuosisata sitten. Toistaiseksi COVID-kuolonuhrien määrä on noin miljoona ihmistä. On melko todennäköistä, että lockdownien aiheuttama talouskriisi aiheuttaa enemmän kuolemia kuin virus maailmanlaajuisesti...”

 

Kun eri maailmanvaltojen omat hankkeet on käsitelty, Deagel päättelee: ”Ellei dramaattista muutosta tapahdu, maailma on todistamassa ensimmäistä ydinsotaa. Läntisen lohkon romahdus voi tapahtua ennen sotaa, sodan aikana tai sen jälkeen. Ei se mitään. Ydinsota on peli, jossa on miljardeja uhreja ja romahdus satoja miljoonia.”

 

Ja Deagel ”tietää” jo prosentin tarkkuudella, mitä se kullekin maalle tarkoittaa: kun vie vaikkapa USA:n ensimmäisen, populaatioluvun (99) päälle hiiren, se sanoo: "Previously 332 million down -70%". Eli, porukasta yli kaksi kolmasosaa pois! Ja todellinen bruttokansantuote 91% pienempi kuin se oli 2019.

 

Muita kertomiaan väestönvähenemisiä:

 

Suomi -5%

Japani -18%

Italia -31%

Ranska -42%

Saksa -65%

Ruotsi -28%

Norja -31%

Israel -54%

 

Pimeyttä? Aivan varmasti. Miettikääpä vaikka Israelia, jossa on jo nyt hirvittävä määrä porukkaa koronarokotettu. Ja samaan aikaan Suomessa itketään, kuinka piikkejä ei saada riittävää tahtia!

 

On se ”keino” toteutukselle sitten mikä hyvänsä, ymmärrämme että kulisseissa vaikuttaa porukka (alkaen kohdasta 2:57), joka ekonomistien tavoin laskee todennäköisiä numeroita - mutta kun nuo numerot ovat ihmisiä.

 

“Nykyiseen valtavaan, maailman kantavuuskyvyn ylittävään väestökasvuun ei voida vastata tulevan syntyvyyden vähentämisellä ehkäisyn, steriloinnin ja abortin keinoin, vaan siihen on vastattava tässä hetkessä vähentämällä nykyisiä, jo olemassa olevia lukumääriä. Tämä on välttämättä tehtävä - millä tahansa tavalla” (YK:n ECO92 Earth Charter).

 

”Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon.” (Sak. 11:17)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Kanadan keskitysleirit toiminnassa

Kanadan keskitysleirit toiminnassa

Kanadan keskitysleirit toiminnassa

 

Kanadasta kuului lokakuussa kummia: great resetointia markkinoitiin valtakunnan päättäjätasolla, ja keskitysleirejäkin tulisi. Tottakai koko itseänsä arvostava media ryntäsi huutamaan salaliittoteoriaa.

 

Kyllä, monet harhautukseksi ympärille rakennetut väitteet olivat täysin vääriä - mutta hallituksen ylläpitämät karanteenitilat ovat kuitenkin sallittuja Kanadassa, vuonna 2005 pääministeri Paul Martinin myöntämän karanteenilain nojalla. Kesäkuussa 2020 liittovaltion hallitus antoi kolmannen määräyksensä, jonka mukaan jokainen Kanadaan saapuva henkilö oli asetettava karanteeniin 14 päivän ajaksi – joskin olivat "vapaaehtoisia" Kanadan kansalaisille.

 

Liittovaltion hallitus on ilmoittanut rahoittavansa vapaaehtoisia karanteenipaikkoja osalle maan kodittomista ja suunnitellut laajentavansa itsensä eristävien kansainvälisten matkustajien paikkoja viettää eristys, mutta kanadalaisia ​​ei pakoteta jättämään kotejaan ns. COVID "leirityksen ajaksi", terveysministeri Patty Hajdun tiedottaja kertoi CBC Newsille lokakuussa särkeäkseen salaliittoteoriat.

 

Lokakuussa pääministeri Justin Trudeau jopa vastasi sanoen, että väitteet COVID-19:n pakollisista pidätyksistä olivat "haitallisia väärää tietoa".

 

"Valitettavasti Internetissä on valtava määrä meuhkaa ja haitallista väärää tietoa (pandemiasta)”, Trudeau sanoi. "Minun oli selitettävä, että kun käytämme yhä enemmän ja erilaisia ​​tietolähteitä verkossa ja ympärillämme, meidän on edelleen oltava tarkkaavaisia ​​lähteiden suhteen, meidän on jatkossakin oltava tarkkaavaisia ​​vertaamalla erilaisia ​​raportteja ja etsimällä luotettavia lähteitä."

 

"Vastaus on ei, emme rakenna eristys- tai internointileirejä", terveysministerin tiedottaja sanoi lausunnossaan.

 

Se tapahtui lokakuussa, ja kuukausien kuluessa hallitus on siirtänyt ”maalitolppia” siitä, miten matkustajia kohdellaan. Nyt jopa matkailijat, joiden testi on negatiivinen, joutuvat karanteeniin kotonaan hallituksen valvonnassa. Vaikka tämä on vain niille, jotka harjoittavat kansainvälistä matkustusta, kuten olemme nähneet, maalitolppa siirtyy.

 

"Ne, joiden testitulokset ovat negatiiviset, voivat sitten olla karanteenissa kotona huomattavasti lisääntyneen valvonnan ja seurannan alaisena", Trudeau sanoi hiljattain pidetyssä lehdistötilaisuudessa. "Lisääntyneen valvonnan" osalta tämä sisältää yksityisten Covid turvamiesten kotikäynnit.

 

"Turvapoliiseja tulee lisää, jotka tekevät enemmän, sanoisin "oveen koputtamista", karanteenissa olevien ihmisten tarkastamiseksi", sanoi Kanadan kansanterveysjohtaja tohtori Theresa Tam perjantaina ja lisäsi, että ko. urakointi alkaisi 35 Kanadan kaupungissa ja laajenisi tulevina viikkoina.

 

Mutta touhu pahenee niille, joiden testi on positiivinen. Muista, että kolme kuukautta sitten positiivinen testi tarkoitti "vapaaehtoista" karanteenia valtion laitoksessa. "Pakollinen" vangitseminen oli "salaliittoteoria". Mutta se ei ole sitä enää.

 

"Ne, joilla on positiiviset testit, vaaditaan välittömästi karanteeniin nimetyissä valtion laitoksissa jotta varmistuu, että heillä ei ole mahdollisia huolenaiheita", Trudeau sanoi uusista toimenpiteistä.

 

"Välitön vaatimus" ei tarkoita "vapaaehtoista". Se tarkoittaa, että kansalaiset pakotetaan näihin tiloihin. Niiden kutsuminen "pakollisiksi valtion laitoksiksi", "internointileirien" sijaan, on semanttinen asia. Internointi määritellään vankinaolon tilaksi erityisesti poliittisista tai sotilaallisista syistä. Eikö se kuulosta siltä, ​​mitä Trudeau sanoi yllä olevassa lausunnossa? Katso käytäntömuutos toiminnassa, alla olevasta videosta.

 

Hallituksen oman verkkosivuston mukaan rikkurit vangitaan. Kanadaan saapuessasi annettujen ohjeiden rikkominen on karanteenilain rikkomusta ja voi johtaa jopa:

 

6 kuukauden vankeuteen ja / tai 750 000 dollarin sakkoihin

 

Jos rikot pakollisia karanteeni- tai eristysvaatimuksiasi ja aiheutat kuoleman tai vakavan ruumiinvamman toiselle henkilölle, saatat kohdata:

 

sakko, enintään 1 000 000 dollaria tai vankeusrangaistus enintään 3 vuotta, tai molemmat

 

Rikoslaki antaa poliisille (mukaan lukien RCMP, maakunta- ja paikallispoliisi) enemmän valtaa panna täytäntöön lainvalvontalaki. He voivat nyt antaa sakkoja ihmisille, jotka eivät noudata lakia. Sakot vaihtelevat 275 dollarista 1000 dollariin.

 

Tämä on ja on ollut valtion lähestymistapa pandemian alusta lähtien. Poliisivaltion toimenpiteitä otetaan käyttöön asteittain. Jos he olisivat yrittäneet saada kaikkea tätä läpi jo maaliskuussa, voit olla varma, että olisi tullut massiivinen vastarinta. Nyt, ”tuhon arkkitehdit” kuitenkin kannustavat sitä.

 

 "Tämä on erinomaista. On sääli, että tuli niin myöhään. Tämä on asia, jonka he olisivat voineet tehdä jo kauan sitten", sanoi tohtori Andrew Morris, Toronton yliopiston tartuntatautien professori ja Siinain mikrobilääkehoito-ohjelman lääketieteellinen johtaja.

 

"Tämä on ehdottomasti askel oikeaan suuntaan."

 

Ne, jotka muistavat historiaa, ovat kuitenkin eri mieltä.

 

Tätä kolmen kuukauden takaista salaliittoteoriaa pannaan nyt käytäntöön todellisuudessa.

 

"Poliisi saattoi minut bussille ja minut vietiin tähän hotelliin, joka on aidattu yleisöltä", eräs mies kertoi Toronto Sun’ille sen jälkeen, kun Kanadan kansanterveysvirasto ei hyväksynyt hänen tuloksiaan pikatestistä - mikä oli negatiivinen - ja määräsi hänet pidätetyksi, kunnes heidän oman testinsä tulokset olisivat tiedossa.

 

"Siellä on ehdottomasti pidätyskeskuksen tunnelma", Sun kertoi. "On barrikaadi, joka estää ketään tulemasta ja lähtemästä, ja turvatarkastus tarkistaa kaikki kiinteistöön saapuvat ajoneuvot."

 

"Sinun on annettava anteeksi Steve Duesingille se ettei tämä usko Kanadassa olevan COVID-19-internointikeskuksia ... sillä olen yhdessä niistä", 34-vuotias Scarborough’lainen mies, nimeltään Steve, kertoi Toronto Sunille tiistaina, kun hänestä on tullut pidätetty.

 

"Minulle kerrottiin saapuessani (Pearsonin kansainväliselle lentokentälle) sunnuntai-iltana Charlottesta, että se oli joko kolmen päivän karanteeni tai vankilaan joutuminen."

 

Joten hänet saatettiin bussilla Pearsonista läheiseen Radix-hotelliin Dixon Roadilla. Mutta tämä ei ole normaali hotellimajoitus.

 

"En saa poistua huoneesta", hän sanoi. "Käytävän päässä on vartija."

 

Aivan kuten vangille, hänelle lähetetään vettä ja kinkkuvoileipä.

 

"Minulla ei ole oireita", sanoi Steve. "Olen vihainen, mutta muuten olen kaikin puolin kunnossa."

 

Steve ei ole yksittäinen tapaus. Pelkästään siltä lennolta hän sanoo että myös kahdeksan muuta ihmistä vietiin pois. "Jotkut itkivät ja sanoivat menettävänsä työpaikkansa tai ettei heillä olisi lastenhoitajia", hän sanoi.

 

"Minkäänlaista armoa ei annettu. He eivät olleet enää vapaita. Heidät määrättiin hallituksen pidätykseen", Sun kirjoittaa - ja he ovat oikeassa.

 

Nämä ovat tarinoita, joita saat lukea lisää tulevaisuudessa - kuten: "Calgaryn poliisi vie matkustavan naisen pakolliseen eristykseen, mutta kieltäytyy kertomasta perheelle missä hän on". 

 

Että sellainen salaliittoteoria, taas kerran.

 

”... salaliitto sen keskellä on niinkuin ärjyvä, saalista raateleva leijona: he syövät sieluja, ottavat aarteet ja kalleudet ja lisäävät sen keskuudessa sen leskien lukua.” (Hes. 22:25).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Miksi turvallisen rokotteen varmistuminen kestää vuosia?

Miksi turvallisen rokotteen varmistuminen kestää vuosia?

Miksi turvallisen rokotteen varmistuminen kestää vuosia?

 

Kuten pääkuvasta näkyy, hyvä huumori (?) perustuu usein tositapahtumiin. Ja hyvä tutkimus ottaa monesti vuosia, jotta se ansaitsee etuliitteekseen adjektiivin ”hyvä”.

 

Mikrobiologia ja tartuntataudit -lehdessä julkaistussa uudessa tutkimuksessa immunologi J.Bart Classen varoittaa, että Pfizer- ja Moderna COVID -rokotteissa käytetty mRNA-tekniikka voisi luoda "uusia potentiaalisia mekanismeja" haittatapahtumista, jotka saattavat kestää vuosia. 

 

Vuonna 1999 Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) johtava tohtori Peter Patriarca väitti, että rokoteteknologian nykyaikainen kehitys "nopeasti ylitti tutkijoiden kyvyn ennustaa mahdolliset rokotteisiin liittyvät haittatapahtumat". Patriarca ajatteli, että tämä voi johtaa "odottamattomien ja arvaamattomien rokotustulosten tilanteeseen".

 

Mikrobiologia ja tartuntataudit -lehdessä julkaistussa uudessa tutkimusartikkelissa immunologi veteraani J. Bart Classen ilmaisee samanlaiset huolensa ja kirjoittaa, että "RNA-pohjaiset COVID-rokotteet voivat aiheuttaa enemmän sairauksia kuin COVID-19-epidemia."

 

Vuosikymmenien ajan Classen on julkaissut artikkeleita, joissa tutkitaan, miten rokotukset voivat aiheuttaa kroonisia sairauksia, kuten tyypin 1 ja tyypin 2 diabetesta - ei heti, vaan kolme tai neljä vuotta rokotuksesta.

 

Tässä viimeisimmässä artikkelissa Classen varoittaa, että RNA-pohjainen rokoteteknologia voi luoda "uusia potentiaalisia mekanismeja" rokotteen haittatapahtumista, jotka saattavat kestää vuosia.

  

Classenin tutkimus vahvistaa Pfizerin ja Modernan kehittämien messenger RNA (mRNA) -rokotteiden potentiaalin aktivoida ihmisproteiinit ottamaan vastaan ​​"patologiset kokoonpanot" - konfiguraatiot, jotka liittyvät kroonisiin degeneratiivisiin neurologisiin sairauksiin. Vaikka hänen erityinen kiinnostuksensa on prionitauteihin (olosuhteet, jotka liittyvät normaalien proteiinien väärinlaskettuihin versioihin), Classen hahmottaa myös kourallisen muita mekanismeja, joiden avulla RNA-pohjaiset rokotteet voisivat aiheuttaa "useita muita mahdollisia kuolemaan johtavia haittatapahtumia".

 

Sen varmistaminen, että potilaat ymmärtävät selvästi riskit - mukaan lukien tunnetut riskit sekä mahdolliset tuntemattomat riskit - on tärkeä osa tietoisen suostumuksen prosessia. Tämä on siksikin totta, kun interventio on kokeellista ja sillä ei ole pitkäaikaisia ​​turvallisuustietoja vielä olemassa, kuten Pfizer- ja Moderna-rokotteilla COVID-19:a vastaan. FDA hyväksyi nämä kaksi rokotetta laajaan hätäkäyttöön vain kahden kuukauden kliinisten tutkimusten perusteella.

 

Valitettavasti ei ole epätavallista, että tutkijoiden viestintä riskeistä on pintapuolista. Lokakuussa New Yorkin yliopiston ja Tulanen tutkijat kertoivat, että koronavirustutkimusten osanottajille välitetyt tiedot huolestuttavasta ongelmasta, joka tunnetaan patogeenisenä pohjustuksena, oli niin "hämärä", että riskien "riittävä ymmärtäminen" olisi "epätodennäköistä".

 

Olisi mielenkiintoista tietää, mitä nuo tutkijat sanoisivat Classenin suorasta johtopäätöksestä, jonka mukaan "rokotteen hyväksyminen uuden RNA-tekniikan avulla ilman laajaa testausta on erittäin vaarallista." Ja kuten jo aiemmin kirjoitin, Classen ei ole yksin näiden huoliensa kanssa. 

 

Tästä syystä COVID-injektioita harkitsevat voivat jättää huomioimatta mahdolliset riskit omalla vastuullaan. Eli, tuttuun Kummeli- hokematyyliin: ”artisti maksaa” = piikitetty kärsii.

 

”Eivät iäkkäät ole viisaimmat, eivätkä vanhukset yksin ymmärrä, mikä on oikein.” (Job 32:9).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu