Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

5G:n ja Covidin yhteys

5G:n ja Covidin yhteys

5G:n ja Covidin yhteys

 

Kappas vain: 5G:stä ei liene vieläkään ensimmäistäkään julkista terveys-/turvallisuusstudyä. Sen tiedetään aiheuttavan mm. flunssan kaltaisia oireita. 60 GHz:n “paisteessa” loppuu sitten elimistön hapensaantikin. 

 

Koronalla ja 5G:llä on muitakin outoja kytkentöjä – ja seuraavan kaltaisia, julkisuudesta ”takaisin vedettyjä” (?) koronatutkimuksia alkaa olla jo sadoissa: mm. tuo Italian Marconi- yliopiston, USA:n Central Michighan Saginaw:n sekä Venäjän I.M. Sechenov First Moscow State Medical- yliopiston kattava yhteistutkimus osoitti, että ihosolut absorboivat 5G-tekniikkaa ja voivat muuttaa DNA:ta tavalla, joka todella tuottaa koronaviruksia ihmisen kehossa. 

 

Sekin sai paistatella aikansa lääketieteen kansainvälisessä, virallisessa kirjastossa PubMed’issa (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/ ), mutta kävi kuten vastaaville, useille kymmenille Covid-19:ia ”väärin lähestyneille” tutkimuksille: vedätettiin pois yleisestä tietoudesta (1.).

 

Ja nyt sitten tulee pommitiedotetta: 5G-säteily ei liity pelkästään Covid-19-pandemiaan, vaan se itse asiassa saa kehon luomaan uusia viruksia ja sairauksia, mukaan lukien koronavirukset. Puheena siis vertaisarvioituja tieteellisiä tutkimuksia, jotka on julkaistu National Institute of Healthin verkkosivuilla. 

 

Transhumanismia kaikki tyynni … aiemmin kirjoittelin kuinka helmikuussa 2020 Times of India kertoi, että koronavirukseen kuolleita on 50 Iranin eksoottisessa Qom’issa. 

 

Mitäs muuta eksoottista siellä Qom’issa on? … no siellä on 5G … 

 

Kun toisessa eksoottisessa kohteessa, Intian Elurussa, oli vastaavaa, outoa oireilua niin yli 300 ihmistä joutui sairaalaan siellä leviävän mysteeritaudin vuoksi. Oireita olivat muun muassa tajunnan menettäminen, pahoinvointi, silmien polttelu ja kohtaukset. Syynä ei kuulemma ollut korona, hyttyset eikä vesi. 

 

Jännää, että juuri Elurun uusi bussiasema oli yksi niistä harvoista joka on varustettu 5G:llä 

 

Ja sitten Wuhanin kaatuilut olivatkin aivan omassa sarjassaan. Mutta oli siellä jotain muutakin omalla levelillään: 26. syyskuuta 2019 langaton 5G otettiin käyttöön Wuhanissa Kiinassa (ja se käynnistettiin virallisesti 1. marraskuuta) noin kymmenentuhannen antennin verkolla - enemmän antenneja kuin  Yhdysvalloissa silloin yhteensä, ja kaikki siis käyntiin yhteen kaupunkiin.

 

Korona(?)tapauksien piikki tapahtui Wuhanissa 13. helmikuuta, samalla viikolla, kun Wuhan käynnisti 5G-verkon liikenteen seuraamiseksi – ks. mm. ao. itseajavat bussit. ”Sairaus” on sitten kummallisesti ”seurannut” 5G-asennusta mm. kaikissa Amerikan suurimmissa kaupungeissa. 

 

Eikö olekin mielenkiintoinen – mutta varmaankin puhdas – yhteensattuma (?).

 

”Loppukoon jumalattomain pahuus, ja vahvista vanhurskaita. Sillä sinä, joka tutkit sydämet ja munaskuut, olet vanhurskas Jumala.” (Psalmi 7:10)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

https://blogs.scientificamerican.com/observations/we-have-no-reason-to-believe-5g-is-safe/

https://thefreedomarticles.com/coronavirus-5g-connection-coverup-vaccines-transhumanism/

http://www.5gappeal.eu/scientists-and-doctors-warn-of-potential-serious-health-effects-of-5g/

https://link.springer.com/article/10.1007/s13592-011-0016-x#page-1

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3052591/

https://www.researchgate.net/publication/246044829_The_Effect_of_Cell_Phone_Radiations_on_the_Life_Cycle_of_Honeybees

https://www.nature.com/articles/s41598-018-22271-3

https://emrabc.ca/?p=15174
Sinä oletkin antenni

Sinä oletkin antenni

Sinä oletkin antenni

 

Kehitys on taas kehittynyt: "Yksi lupaavimmista läpimurroista 6G-televiestinnässä on Visible Light Communication (VLC) mahdollisuus, joka on kuin langaton versio kuituoptiikasta, joka käyttää valon välähdyksiä tiedon välittämiseen. Nyt tutkijatiimi on ilmoittanut, että he ovat keksineet edullisen, innovatiivisen tavan kerätä hukkaenergiaa VLC:stä käyttämällä ihmiskehoa antennina (!). Tämä hukkaenergia voidaan kierrättää useiden puettavien laitteiden tai jopa ehkä suuremman elektroniikan tehonlähteeksi." 

 

Just. Ja mikäänhän ei tietysti voisi mennä vikaan… : ihmiskeho reagoi erityisellä tavalla 5G- säteilyyn ja prosessoi sitä. Tohtori Ben-Ishai, The Hebrew University of Jerusalem’ista havaitsi osana tutkimustaan, että ihmisiho toimii eräänlaisena vastaanottimena 5G- säteilylle, vetäen sitä sisälle kehoon aivan kuten antenni (!).

 

"Tämän tyyppinen teknologia, jota on jo monissa kodeissamme, tosiasiallisesti on vuorovaikutuksessa ihmisihon ja silmien kanssa," kirjoittaa Arjun Walia, Collective Evolution’ille tuosta tutkimuksesta.

 

"... ihmisen hikikanavat käyttäytyvät kuten joukko kierteisiä antenneja, kun näitä aallonpituuksia kohdistuu niihin lähetettyinä laitteista jotka käyttävät 5G- teknologiaa," hän lisäsi.

 

Toisin sanoen, meidän kehomme ovat pohjimmiltaan magneetteja 5G- säteilylle.

 

Loppuun aiheellinen kysymys: ”kerätä hukkaenergiaa VLC:stä käyttämällä ihmiskehoa antennina”. Eli kun sinä olet antenni joka kerää energiaa, niin mihin tuo “hukkaenergia” sitten halutaan?

 

Esimerkiksi antamaan virtaa tekoälylle. Joten: ei enää BLM vaan ATM: “antenna lives matter” …

 

“hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa.” (Sak. 14:12)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

BBC kertoi massojen manipulointisuunnitelman jo vuonna 1968

BBC kertoi massojen manipulointisuunnitelman jo vuonna 1968

BBC kertoi massojen manipulointisuunnitelman jo vuonna 1968

 

Vuoden 1968 BBC-ohjelma ennusti aavemaisesti, että tulevaisuudessa ihmisistä tulee mikrosirutettu orjapopulaatio, joka on aivopesty ja valtamedian ohjaama.

 

BBC2:n Thirty-Minute Theaterin (1965-73) viimeinen suora TV- esitys oli nimeltään The News-Benders, ja se esitettiin vuonna 1968.

 

Tämän draaman teemana on äärimmäinen valvonta ja televisio työkaluina massojen hallintaan. Tämä draama toistaa Orwellin 1948 -elokuvaa ja viittaa "moraaliministeriöön", jolla on samantyyppinen nimi kuin Orwellin ministeriöillä, “Totuus”, “Rakkaus” ja “Paljous”.

 

Kun Orwellin romaani kuvaa avoimesti sorrettua Britanniaa, The News-Benders viittaa, että vuonna 1968 samanlainen hallinta voitaisiin saavuttaa näkymättömästi mediaa manipuloimalla. 

 

Videon kohdassa 14:09 myös "Fake News"- termin "lanseeraus" ...

 

Aika huima pätkä kokonaisuudessaan, vrt. moonlanding & avaruusaseet: kaveri tiuskaisee että aiotte siis toteuttaa nämä. "Ei vaan teemme pienoismalleja. Paljon halvempaa. Ja sitten kuvaamme mallit".

 

Ja nyt me sitten seuraamme päivittäin tuollaista tekaistua roskaa “uutisina”. On sinun päätöksesi, haluatko jatkaa niihin uskomista.

 

“En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta.” (1. Joh. 2:21)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Valtio ottaa kohta pankkitilisi haltuunsa

Valtio ottaa kohta pankkitilisi haltuunsa

Valtio ottaa kohta pankkitilisi haltuunsa

 

Suomenmaa kertoo, että Suomeen rakennetaan varajärjestelmä siltä varalta, että maksamisjärjestelyjä ei voida käyttää vakavien häiriöiden vuoksi. 

 

“Suunnitelma on, että jos pankki kärsisi pitkäaikaisesta vakavasta toimintahäiriöstä, voitaisiin sen asiakkaiden tili- ja korttipalvelut hoitaa tehtävää varten perustettavassa huoltovarmuustilijärjestelmässä. Huoltovarmuustilijärjestelmä tarjoaisi keskeiset päivittäismaksamisen palvelut pankin puolesta väliaikaisesti ja asiakas pysyisi vanhan pankkinsa asiakkaana. JOS varajärjestelmä otettaisiin käyttöön, voisi häiriöstä kärsivän pankin asiakas tehdä eurotilisiirtoja omalta pankkitililtään ja vastaanottaa maksuja. Maksuja voisi tehdä debit-korteilla, mutta luottokorttimaksut eivät olisi mahdollisia. Käteistä voisi nostaa ainakin sellaisista automaateista, joiden järjestelmät ovat Suomessa.”

 

Artikkeli kertoo, että viranomaiset ovat seuranneet rahoitusalan turvallisuustilannetta kevään ajan tiiviisti eivätkä ole havainneet mitään poikkeavaa. Alan yksittäiset toimijat ovat varautuneet hyvin esimerkiksi kyberhyökkäyksiin.

 

Mutta artikkelin lopetus kertoo: “Perustettavan huoltovarmuustilijärjestelmän ohella kokonaisuuteen kuuluu muun muassa pankkien välisen maksuliikenteen turvaaminen.”

 

Toisin sanoen, hyvä ystäväni, aletaanpas valmistautua. Sillä tuosta kaikesta päätellen on tulossa todella erikoinen kyberhyökkäys: sen sijaan että jonkun pikkupankin tietojärjestelmäsotkuun tässä valmistauduttaisiin, ollaankin tekemässä kehykset kaiken pankkitoiminnan kattolaitokselle. Ja sen sijaan että kyberhyökkäys lamaannuttaisi aivan kaiken pankkitoiminnan, tilitietoineen, niin tämä erikoinen kyberpöpö vain pysäyttää pankkien itsensä rahaliikennetoiminnan sinulle – mutta kuitenkin ne näemmä pystyvät toimittamaan sinun tiliesi tiedot “KGB:lle”. Muutoinhan voisit, luvatusti, mm. nostaa niistä pankkiautomaateista rahaa ilman vastinetta …

 

Just. Minäpäs helpotan KGB:n työmäärää osaltani: haen rahani jatkuvasti pois.

 

“Hauskuudeksi ateria laitetaan, ja viini ilahuttaa elämän; mutta raha kaiken hankkii” (Saarn. 10:19)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Eliitin agenda etenee

Eliitin agenda etenee

Eliitin agenda etenee

 

Mike Yeadon, Pfizerin entinen johtava tiedeasioiden konsultti (chief science advisor), jakoi mielenkiintoista Telegrammissa. Hän sai listansa henkilöltä joka esiintyi nimellä Lau Mdz. 

 

Tuosta “aikajanasta tyranniaan” on kummasti paljon jo toteutunut, monta juuri toteutumassa – ja sitten lähes “profetiaa” monesta muusta joka vielä näkemättä.

 

Toteutuneet ovat tietysti mm. Kiina- lähtöinen pandemia ja lockdownit – ja tietysti maaginen piikki ratkaisuna kaikkeen.

 

Juuri toteutumassa ovat mm. seuraavat: “Passing off the side effects of the injections as “natural” effects of the virus and the disease” eli injektioiden sivuvaikutusten väittäminen viruksen ja taudin "luonnollisiksi" vaikutuksiksi. Porukkaa kuolee kuin pipoa, monesti väitettynä että koronaan. Ja ihan oma sarjansa ovat nämä äkilliset kuolemat, jotka on näemmä riittävästi selitelty sillä “äkillisellä”.

 

Entäs agendan kohta “take up the murder of the living old men” eli ryhtyminen elävien vanhusten murhaamiseen:

 

NHS England on ylpeänä ilmoittanut, että rokotusryhmät ovat vierailleet jokaisessa hoitokodissa eri puolilla maata tarjoten koronatehoste- ja flunssahoitoja ennen joulua. He sanoivat, että rokotusryhmät olivat vierailleet yhteensä 15 019 hoitokodissa ja 88,6 % rokotuskelpoisista asukkaista oli saanut tehostusta. 

 

Sitten agendan kohdat “Demonize the anti-vaxx and hold them responsible for the dead & Arrest opposition leaders” eli demonisoi rokotevastaiset ja pidä heidät vastuussa kuolleista & oppositiojohtajien pidättäminen:

 

Uusi-Seelanti on mennyt täyteen poliisivaltioon: jokainen, jolla on erilainen näkemys kuin viranomaisilla, on vihollinen. Uuden-Seelannin hallituksen esitteitä jaetaan, joissa kerrotaan yleisölle, että jos he epäilevät ystäviensä tai perheensä vastustavan hallituksen politiikkaa, mukaan lukien COVID-toimenpiteitä, heidät tulee raportoida terroristeiksi. 

 

Joopa joo – ei ole helppoa olla elossa. Mutta kohtahan se haastavaksi muuttuukin, kun astutaan agendan kliimakseihin:

 

“Vaihe 6: Peruuta velat ja dematerialisoi rahat (maaliskuu 2022–syyskuu 2022)

– Käynnistää talouden, rahoituksen ja osakemarkkinoiden romahduksen, pankkien konkurssin.

– Pelastetaan pankkien tappiot asiakkaidensa tileillä.

– Aktivoi «Suuri nollaus».

– Dematerialisoi rahat.

– Peruuta velat ja lainat.

– Ota käyttöön digitaalinen portfolio. (Digitaalinen lompakko)

– Ota haltuun kiinteistöt ja maat.

– Kielletään kaikki maailmanlaajuiset lääkkeet.

– Vahvista velvollisuus rokottautua puolivuosittain tai vuosittain.

– Määrää elintarvikkeiden säännöstely ja ruokavalio Codex Alimentariuksen perusteella.

– Laajenna toimenpiteitä ns. nouseviin maihin.

=> Tulos: digitaalisen ohjauksen kolmas vaihe. Uusi maailmanjärjestys koko maailmalle.”

 

Pikkasen ovat jättämässä aikataulunsa suhteen. Voi olla etteivät ole vielä saaneet kaikkien maiden hallintoihin tarvitsemiaan sätkynukkeja.

 

Mutta mitä tulee vaikkapa Ukrainan ja Suomen ko. statukseen, niin vastaus on: bingo!

 

“Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle” (Dan. 8:24)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu