Lensin (taas) pihalle Facebookista


Toiset facettajat ihmettelivät aiemmin miksi oma FB- profiilini oli niin laiha? Koska koko Face heitti minut jo kertaalleen ulos (kun Ilja J oli ehdokkaana niin meidän kaikkien Facet deletoitiin). Tuossa senkertainen stoori

Ja taas kolisi: Avoimessa Tilannehuoneessa käytiin kuumaa keskustelua Kuulennoista. Yhdessä vaiheessa jo koko Raamatun maailmankaikkeus meni ryhmässä banniin - kun niin pelättiin jotain psy-opia.

Kun ensin koko sivusto oli floodattu eri avauksilla, joissa käsiteltiin välillisiä Kuussakäynti- todisteita, niin homma sai uuden vaihteen kun eräs käyttäjistä listasi toistakymmentä debunkkaamatonta faktaa että eipäs ollutkaan aitoa avaruutta.

Ryhmään ilmestyi sitten herra "1984" O'Brien, joka yritti kaikkensa. Mutta kun kerroin maaPALLON syntytarinan - ja vieläpä ko. designerin omalla äänellä sanottuna, "it is photoshopped, it has to be", niin kappas...

Havaitsin olevani Facesta pihalla. Yrittelin siinä aikani kaikenlaisia resetointeja ja lähettelin pääsykoodeja. Lopulta Face alkoi syyttämään väärinkäytöstä.

Taidanpa antaa olla. Jos joku lukijoista on Tilannehuoneen jäsen, olen kiitollinen jos vinkkaatte tapahtuneesta. Vielä kiitollisempi olen jos sitä kautta paljastuu että joku muu siellä jatkaa kirjoittelua minun käyttikselläni.

Että semmoista,

Olli-Pekka Tuikkala