Käteinen poistuu ja Apollyon saapuu

 

Kaikki näyttää muuttuvan nyt huikeaa tahtia. Saamme päivittäin kuulla, kuinka Suomessakin kaikki tuttu ja turvallinen otetaan pois: kännyköillä seurataan joka liikettäsi, naapurit kyttäilevät toisiaan, maakunnat eristetään toisistaan – ja vanhukset muista ihmisistä. Käteisrahasta pyritään eroon ja erityyppisiä turvajoukkoja kootaan, niin varusmiehistä kuin reserviläisistäkin jne.

 

Ja samaan aikaan, yleinen – jopa virallinen – suhtautuminen kaiken aiheuttajaan, koronavirukseen, ei voisi olla tuon epäyhtenäisempää. Ei voi välttyä siltä ajatukselta, että kyseessä itse asiassa onkin kaiken muuttaminen – ja sille sopivaksi draiveriksi valjastettiin tuo virus ... ja tottakai, valtaisan disinformaation ja valehtelun vyöryn komppaamana.

 

Kristitty juutuubbari ”Shaking My Head Productions” on jälleen kerran tehnyt uskomattoman hyvän, aseista riisuvan koosteen. Hän yleensä kokoaa toisten erinomaisten tuubbareiden videoita, ja hänen kykynsä luoda yhtenäinen ”mosaiikki” on käsittämätön.

 

Mikäli sinulla on 38 minuuttia rauhallista aikaa sekä kohtuullinen englanninkielen taito, voit huoletta skipata seuraavan ko. sisällönavaukseni ja tutkia yo. video itse:

 

Otsikko kertoo: ”FedCoin on tulossa – RFID- digitaaliraha, lohkoketju-”pankki” sekä tekoälyn petosysteemi paljastettu”. Ensin SMHP lähtee avaamaan kryptovaluuttojen maailmaa – ja luonnollisesti alkaen ”päämukauttajasta”: Simpsonit- videosta. Sitten tulee Hollywood- infotykitys BitCoinista, väsymiseen asti jauhettuna. Bloomberg ottaakin Ruotsin ”mallioppilaaksi” käteisettömyydestä jo nyt. Asiantuntija muistuttaa, ettet siinä maailmassa sitten osta kahvikuppiakaan, ettei se rekisteröidy. Ja vanha tuttu Aaron Russon haastattelu vuosien takaa ikäänkuin ”urheiluselostaa” tuota kaikkea: tavoite on uusi maailmanjärjestys, pelkkä sähköinen raha – ja tietysti jokaisen Maan ihmisen implantti- mikrosiruttaminen: eli jokainen on orja.

 

Ja mitäpä kunnon kooste olisi ilman vanhaa kehnoa, ”Gates of Hell” (Matt. 16:18, engl. käännös), eli isä aurinkoinen-Bill antaa näkemyksensä: tottakai tarvitaan simppelit tavat siirtää rahaa paikasta toiseen – niin ettei omaisuutesi häviä eikä transaktioista veloteta maltaita. Setä vähän naurahtaa, kun haastattelija tarjoaa ratkaisuksi Bitcoinia: Pili huolii, että niinköhän ne palveluntarjoajat onnistuvat pitämään rahoistasi huolen... Pilin mielestä bitcoin is for poor people, eli köyhälistön kamaa koko ko. sähköraha...

 

Ja tottakai, tunteisiin vedotaan – huolella: niinpä... kuinka ihanaa olisikaan pystyä auttamaan sitä afrikkalaista yksinhuoltajaäitiä hädässä, raha suoraan puhelimestasi hänen puhelimeensa, tarvitsematta pelätä summan osittaista tai kokonaan katoamista vääriin suihin...

 

Sitten tuleekin jännä löytö vekkulista ”I Pet Goat II”- animaatiosta: ”Enter The Stars”- juutuubbari teki lähes huomaamattoman havainnon videon kohdasta, jossa mustan kengän alta pilkottaa kolikko. Tuubbari näkeekin, että se (bitcoin) tavallaan on piilossa valmiina, otettavaksi käyttöön suunnitellulla hetkellä. Ko. animaatio on suorastaan ”toisesta maailmasta” – kun kuvasi yksi yhteen mm. Notre Damen tornin synkassa sortumisen ym.

 

Sittenpä päästäänkin ihmettelemään Paavin systeemejä: heillähän on mm. mielenkiintoinen kuvapatsas, jonka pitäisi esittää Kristuksen ylösnousemusta... enemmän se muistuttaa erään toisen henkilön näyttämölle astumista, mutta siitä vähän myöhemmin... joskin Pet Goat ottaa haltuun tuon ”ylösnousemuksen tuhkasta” sekä sen, kuinka Obama ottaa haltuun Bushin ”ruumiillistuman”...

 

... onhan se nimittäin, edelleen, täysin käsittämätön, valtionpäämiehen reaktio kuullessaan, että maansa on juuri terrorihyökkäyksen kourissa: lastentarha jatkuu häiriintymättä – joskin lapset hokevat Pet Goat- kirjan messua: ”kite hit steel plane must”, lentokoneen pitää leijuen osua teräkseen – ja kyykkyyn ...

 

Seuraavaksi, tubettaja ”RISE” kertoo, kuinka kaksoistornien isku oli veriuhri, saatanallinen rituaali, sisältäen Raamatun symboliikkaa: Samson kaatamassa ”pylväät” ja se pikkutorni tuo ”kompastuskivi”, jonka tilalle Antikristus on kohta astumassa, tuoden uuden maailmanjärjestyksen & poliisivaltion. Hän käy läpi okkulttiset kytkennät salaseurojen logoihin, kuutioineen ja symboleineen. Ja hän paljastaa kirkoissa ym olevat epäjumalankuvat: Marian/Dianan palvonnan Semiramiksineen jne.

 

Toinen kristus on siis pian astumassa esiin. Ja sitä kuvaa katedraalin/basilikan ”kaikkein pyhin”, jossa siis Maria – ja jonka takana seisoo muka-kristus – joka onkin tuo toinen, Apollyon, tuhoaja (Ilm. 9:11). Antikristus.

 

Loppuun sitten vielä sarja Illuminati Card Gamen ”ennustavia” kortteja – asioita, joita tultaisiin toimeenpanemaan. Ja korteista sitten aasinsiltana pääpeluriin: ”Back To The Future”- menestyselokuvasarjan tekijät ovat myöntäneet, että elokuva 2:n hotellimogulin esikuva on juurikin Donald Trump. Pyörivässä rekisterikilvessä lukee: ”aika loppu”. Kun tuo Rich Biff on vallassa, elokuva kertoo että anarkia vallitsee, vaikkakin poliisivaltio päällä. Martial law/poikkeustila on käynnissä sekä armeijan partiointi kaduilla. Hill Valley onkin uudelleen nimetty helvetinlaaksoksi. Ja se 88 mailia/tunnissa on Trumpin nimi gematriassa: hänen johtaessaan tulee olemaan hirveä härdelli ... lopussa Trump heittää 666- käsimerkin ja Obama vakuuttaa: ette koskaan osaa aavistaa kun se tulee.

 

Ja jotain on nykyään muuttunut oikean Trumpinkin standardi- esiintymisessä: kun aina aiemmin hänen puhujanpönttönsä etupuolella pönötti valtiologo – ja takapuolella liehui maan liput – niin enää ei näy kumpiakaan... NWO is here ...

 

No, eipä hätää. Antikristuksen ja hänen joukkojensa päämäärä kerrotaan jäljemmässä raamatunjakeessa. Älä sinä kuulu siihen porukkaan – usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut (Apt. 16:31).

 

”Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti” (Ilm. 20:10).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu