Covid- rokotteet etenevät tappamisessaan

 

Huipputieteellinen aikakauslehti on julkaissut tutkimuksen, joka osoittaa, että COVID-rokotteet voivat aiheuttaa verihyytymiä silmämunissa ja sokeutta.

 

Nature-lehdessä julkaistussa artikkelissa kerättiin tietoja 95 156 967 ihmisestä. Heistä 7,3 miljoonaa täytti tutkimukseen osallistumisen kriteerit. 

 

Tohtori Peter McCullough, suorasanainen COVID-19-mandaattien ja piikkien kriitikko, paljasti hälyttävän tieteellisen tutkimuksen kiinalaisilta tutkijoilta Quan Zhang et al. otsikolla: "Suun kautta otettava rokote SARS-CoV-2 RBD:n mRNA-naudan maidosta peräisin oleville eksosomeille indusoi neutraloivan vasta-ainevasteen in vivo."

 

Koska hän on hoitanut sydänlihastulehduspotilaita eturintamassa, tohtori McCulloughin varoituksia tästä tulee kuunnella tarkasti:

 

"Lapsille voitaisiin suunnata helposti annettava oraalinen rokote tai mahdollisesti antaa mRNA:ta maidon kautta koululounaalla ja muilla valvomattomilla aterioilla. Niille, jotka ovat ottaneet jonkin COVID-19-rokotteista, maitorokotteiden hankkiminen hätäkäyttölupa- tarjouksena mahdollistaisi vielä suuremman kehon kuormituksen synteettisellä mRNA:lla, joka on todistettu resistentiksi ribonukleaaseille ja joka voi asua pysyvästi ihmiskehossa… mRNA-teknologia on juuri siirtynyt kokonaan uuteen, paljon synkempään kehitysvaiheeseen. Odota yhä vain lisää tutkimuksia ja vastustusta mRNA:lle elintarvikehuollossamme. Kiinalaiset ovat juuri ottaneet ensimmäisen askeleen, joka on nyt todennäköisesti paljon vaarallisempi maailmalle."

 

Viime aikoina on todellakin tullut esiin monia uusia raportteja Yhdysvaltojen ja EU:n maanviljelijöistä, jotka käyttävät mRNA-pohjaisia rokotteita karjaan "suojatakseen niitä taudeilta".

Nattokinaasia syömään siis nyt ja heti!

 

Tuossa Piers Morgan kysyy ensin itse RFK Juniorilta rokotteista – muttei anna Juniorin vastata loppuun … 

 

Nainen taas osuu arkunnaulan kantaan Covid- hypetyksen summaroinnissaan

 

Niin totta on tämäkin

 

Ja nyt: Eurooppalainen tutkimus päättelee, että COVID-piikit aiheuttavat "pitkäaikaista aivovauriota": BioRxivin uusi esipainettu tutkimus paljastaa, että mRNA-pistosten piikkiproteiinit tarttuvat rokotettujen ihmisten aivokudokseen.

 

Saksalaiset ja tanskalaiset tutkijat arvioivat aivokudosnäytteitä sekä hiirimalleista että post mortem -henkilöistä etsiessään SARS-CoV-2-piikkiproteiinin esiintymistä ja jakautumista. He tarkastelivat yksityiskohtaisesti kallo-aivokalvot-aivo -akselia.

 

Naturalnews.com raportoi: He havaitsivat, että pistoksista saatu piikkiproteiini kerääntyy kalloytimeen, aivokalvoihin ja aivojen parenkyymiin, mikä selittää edelleen sen, että "piikkiproteiinin injektointi yksinään aiheutti solukuoleman aivoissa, mikä korostaa suoraa vaikutusta aivokudokseen." 

 

Ja lopuksi: COVID-19- aikaiset ”murhaa korvauksesta”- projektit sairaaloissa näyttävät monissa tapauksissa olevan valelääkärien ja -sairaanhoitajien suorittamia


“Ja he tarttuivat kukin vastustajaansa päähän…” (2. Sam. 2:16)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu