Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Hyllyt tyhjänä

Hyllyt tyhjänä

Hyllyt tyhjänä

 

Tutkailinpa tuossa Iljan perustaman, entisen ”alustani” tarjontaa: UMV-Lehteen otti tiistaina yhteyttä huolestunut "Mette", joka oli asioinut Länsi-Porin Prismassa 26.7.2021, jossa hyllyt ammottavat tyhjillään. Tuotteiden tilalla on merkintä: "Tavarantoimittajilla toimitusvaikeuksia"...

 

Suosittelen jokaista katsomaan tuon yhden liikkeen tyhjien hyllypaikkojen kuvasarjan: useita kymmeniä, eikä kaikkia vastaavia edes ollut liitetty mukaan ... 

 

Sanomattakin on selvää, että selvää syytä ei sanottu. Mutta se, että HeVi- osastoilla ei ongelmia ollut, kertookin jo sitten paljon. Matkaamme uutta Holodomoria – ja hyperinflaatiota - kohti: päivittäistavarakaupan hinnat voivat nousta 10-14 prosenttia lokakuuhun mennessä, USA:n johtavan päivittäistavaraketjun toimitusjohtaja, miljardööri John Catsimatidis varoittaa

 

Entäs muu teollisuus? Yksi hyödyke, joka aiheuttaa uskomatonta kustannusta kodin ostajille/rakentajille koko USA:ssa – ja nyt myös Suomessa ja Virossa - on puutavaran hinta.

 

Puutuotteiden hintanousut näyttävät asettavan uuden ennätyksen melkein päivittäin, nyt 67% tänä vuonna ja 340% edellisvuoteen verrattuna, puutuoteteollisuuden seurantayrityksen Random Lengths’in mukaan. Ja puutavaraahan ei mene vain talon raameihin. Nämä lisäkustannukset osuvat myös kaappeihin, oviin, ikkunoihin ja lattiaan.

 

Hintojen noustessa jo nyt, maailmanlaajuinen inflaatio on kohta ylikierroksilla: johtava elintarvikkeiden hintaindikaattori, Bloomberg Agri-spot-indeksi nousi korkeimmalle tasolle kuuden vuoden aikana: spot-indeksi on noussut noin 77% edellisvuodesta! 

 

Raamattu ennustaa, että viimeisinä päivinä tulee sotia, nälänhätää ja kulkutauteja. Parhaillaan sekä USA, Venäjä että Kiina kalistelevat kuuluvasti sapelejaan – samalla kun muu maailma vetäytyy lockdowneihinsa taudin pelossa, viimeksi Islanti. Suomessa vielä riittää syötävää, mutta miten käy niiden alueiden joissa omaa tuotantoa on vähän tai ei ollenkaan?

 

Ja Raamattu kertoo, että noihin viimeisin päiviin liittyy myös valtaisa petos (2 Tess. 2:11-12), jonka Kaikkivaltias Jumala sallii tapahtuvaksi.

 

Oletko sinä petoksen puolella lopun aikaa - vai Jumalan puolella?

 

”Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.” (2 Tess. 2:11-12)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuPaha saa lisää palkkaansa

Paha saa lisää palkkaansa

Paha saa lisää palkkaansa

 

... pääkuvassamme sama uutistoimisto, sama päivä, sama kuva – mutta eri satu ...

 

Tänään Suomen terveysviranomaiset linjaavat, että 12-15- vuotiaat saisivat itse päättää koronapiikeistään. Täh ... Mikäli koronarokotusagenda todella etenisi niin loistavasti kuin valtamedia sitä hehkuttaa, niin kaiken järjen mukaan näiden lasten vanhemmat juosten toisivat näitä junioreitaan pelastavalle piikille.

 

Sen sijaan nämä vanhemmat halutaan pitää kokonaan pois vaikuttamasta tässä. Hmm...

 

... ei enempää uhreja Molokille ...

 

Ja tuosta aasinsillasta eteenpäin: pari viikkoa sitten kirjoitin, kuinka globalistimiljardöörit Bill Gates ja George Soros ovat nyt yhdistäneet voimansa dominoimaan ja hyötymään Covid-19-teollisuudesta. 

 

Ja kappas: nyt USA:n CDC julistaa, että vanhat koronan PCR-testit heitetään mäkeen. Varmaankaan eivät kyselykaavakkeella niitä korvaa, joten mitähän voisi olla tulollaan ...

 

... mutta eipä nyt sitten vedetä mitään hätäisiä johtopäätöksiä siitä, että viikko tuota päätöstä aiemmin George Soros ja Bill Gates ilmoittivat ostavansa uuden COVID-testausyrityksen: Mologic. 

  

Ja tämä herrojen Molokkihan on jo ns. inessä: "Mologic on proaktiivisesti yhteydessä muihin itsenäisiin validointiryhmiin, mukaan lukien Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus, Maailman terveysjärjestö ja Afrikan CDC". 


Ja CDC:n laboratoriosta lisää: "Käytimme ELISA:a (valmistaja Mologic Ltd., https://mologic.co.uk) COVID-19:lle karakterisoimaan serologista vastetta SARS-CoV-2-infektiossa." ...

 

Niinpä niin ... samaan aikaan Amerikassa: jenkkifutiksen NFL on luvannut rangaista pelaajia, jotka kieltäytyvät luopumasta lääketieteellisestä itsemääräämisoikeudestaan, sakottamalla heitä huikealla 14 650 dollarilla, jos he rikkovat uusia Covid-protokollia. 

 

”Älä koskaan jätä hyödyntämättä vakavaa kriisiä”- Rahm Emanuel, Chicagon ex- pormestari linjaa: ”Tapa saada enemmän ihmisiä rokotuksiin on tehdä siitä "palkkio-rangaistusjärjestelmä"”. 

 

Ilmankos New Yorkin kaupunginjohtaja Bill de Blasio kehottaa työnantajia olemaan mahdollisimman aggressiivisia pakottaessaan työntekijänsä rokottautumaan Covid-19:tä vastaan. Ja Angela Merkel’hän hiihtää messissä: "Rokottamattomat saksalaiset menettävät vapautensa". 

 

Joskin AAPS:n kyselyn mukaan lääkäreiden enemmistö hylkää COVID- rokotteen, viitaten 'merkittäviin haittavaikutuksiin'. 

 

Ei liene epäselvyyttä siitä mitä kohti mennään (?)

 

”Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.” (Dan. 8:25)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Hulluus huipentuu

Hulluus huipentuu

Hulluus huipentuu

 

No niin, saatiin siis tietoomme lavastettujen Covid-19:een liittyvien ruumispussien ja väärennettyjen kuolemien kokoelma, joita valtamedia tuottaa väestön pelon lisäämiseksi. Ensimmäistä kertaa näen pussitetun ruumiin vetävän sätkää ... 

 

No, Torontossa ei feikata: YK:n aseistetut ajoneuvot jonossa. Ja hyviä selityksiä riittää – varsinkin kun ovat entisen lääketehtaan tontilla ... 

 

Mutta, vastauksena hallituksen ilmoitukseen, jonka mukaan rokotepassit ovat pakollisia yökerhoihin ja tapahtumapaikkoihin pääsemiseksi syyskuun loppuun mennessä, Eric Clapton sanoi, ettei hän esiinny missään tilaisuudessa, joka vaatii yleisön jäseniä rokottamaan Covid-19:ää vastaan. 

 

”No nythän mä sen hokasin”, tuumii ilmeisesti tri (?) Anthony Fauci: ”... well, did you test it enough?… I wanna wait and see… Well, hundreds of millions of people got the vaccine now. So, we’ve passed the time of “let’s wait and see”” …

 

Todellakin, tähän mennessä rokotetut ovat siis yhtäkuin nämä tehdyt testit. Ja jokainen joka ottaa k-piikin toukokuun 2., 2023 mennessä, on osa tätä ”suoraan tuotannossa testaamista”. 

 

Alabaman kuvernööri Kay Ivey taas ilmoitti torstaina, että on aika nimetä ja häpäistä rokottamattomia ihmisiä aiheuttamistaan uusista COVID-infektioista ja kuolemista. 

 

Briteistä ei sen fiksumpaa: niitä ihmisiä, jotka osallistuivat rokotekokeisiin ja saivat vain lumelääkettä, Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus pitää "täysin rokotettuina". Yhdistyneen kuningaskunnan rokoteministeri Nadhim Zahawi sanoi: "Isossa-Britanniassa heidän katsotaan olevan täysin rokotettuja riippumatta siitä, onko heillä ollut lumelääke tai rokote". 

 

... ja seuraavaksi Israelin pääministeri latoo tiskiin meidän rokottamattomien syyllisyyden ”kaikkeen”. 

 

Toivoisin että jokainen lockdowneja pystytellyt poliitikkomme katsoisi tuon videon ja miettisi mielessään, kuinka monta vastaavaa murhenäytelmää ovat itse aiheuttaneet. 

 

Englannin jalkapallomaajoukkueen valmentaja Gareth Southgate kehottaa nuoria ihmisiä ottamaan rokotteen. Hän sanoi, että hänen kaltaisensa "vanhat" voivat nyt "tarpoa" elämäänsä eteenpäin, jos heidät on rokotettu täydellisesti, ja lisäsi, että nuoremmille "se on mahdollisuus kaiken avautumiselle, saada takaisin vapautesi". 

 

Ranskan Montélimarin kaupungin sairaalan henkilökunta on aloittanut määrittelemättömän lakon protestoidakseen uusia sääntöjä, joissa vaaditaan, että hoitajat rokotetaan Covid-19:ää vastaan syyskuun puoliväliin mennessä tai he voivat menettää työpaikkansa. 

 

Parlamentin jäsen Andrew Murrison pyytää Ison-Britannian hallituksen rokoteministeriä harkitsemaan influenssarokotteen (!) antamista, ennen kuin sallitaan nuorten pääsy joukkotapahtumiin. 

 

CNN vaatii nyt rokottamattomien ankaraa rankaisemista ja fyysistä erottamista muusta yhteiskunnasta sen rikoksen (?) vuoksi, että kieltäytyivät menemästä joukon mukana. 

 

”Kun jumalattomat lisääntyvät, lisääntyy rikos, mutta vanhurskaat saavat nähdä, kuinka he kukistuvat” (Sananl. 29:16)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuVerkko kiristyy

Verkko kiristyy

Verkko kiristyy

 

CNN:n ”OutFront’issa” USA:n entinen terveys- ja henkilöstösihteeri Kathleen Sebelius esitti, mitä hänen mielestään pitäisi tapahtua niille, jotka pidättäytyvät kokeellisesta COVID-19-rokotteesta. Lyhyesti sanottuna tämä Obamacaren kannattaja esittää, että amerikkalaiset, jotka eivät ole ottaneet yhtä COVID-19-rokotteista, eivät saisi mennä töihin tai saada olla lasten kanssa tekemisissä, eikä pitäisi myöskään antaa heidän matkustaa vapaasti. 

 

Ranskan BFM TV:n talouskommentaattori Emmanuel Lechypre: ”Teen kaiken tehdäkseni [rokottamattomista] sosiaalisesti syrjäytyneitä [...] Voimme nähdä, että ihmisten vakuuttaminen ei ole tarpeeksi [...] rokotamme [heidät] väkisin!”. RMC: n lähetyksessä hän veti överiksi ja julisti, että rokottamattomat ihmiset olisi "vedettävä hampaillamme ja käsiraudoissa ja rokotettava heidät väkisin". 

 

Vielä Kamalampaa: "Rokotuksien ottaminen on olennainen osa Raamatun käskyä rakastaa lähimmäistään". Kamala Harrisin mielestä kirkkojen pitääkin olla piikityskeskuksia, koska ne ovat Jumalan ylistämisen lisäksi parantumisen paikkoja ... 

 

Skotlannin kansanterveys on paljastanut, että 5522 ihmistä on kuollut 28 päivän kuluessa Covid-19-rokotteen saamisesta viimeisten kuuden kuukauden aikana pelkästään Skotlannissa. 

 

Kanadalainen tri. Hoffe toteaa, että veritulpat, joiden on valtamediassa kerrottu olevan "harvinaisia", ovat kaikkea muuta kuin harvinaisia, perustuen hänen omiin testeihinsä omille potilailleen, jotka olivat äskettäin saaneet yhden näistä rokotteista. Käyttäen tätä testiä omien potilaidensa kanssa, tri. Hoffe väittää löytäneensä todisteita pienistä verihyytymistä 62%:lla potilaistaan, joille on injektoitu mRNA- piikki. 

 

Asianajaja Thomas Renz kertoo: USA:ssa vähintään 45 000 kuolemaa koronapiikistä – teki oikeuskanteen liittovaltion tuomioistuimeen. 

 

Eipä siksi ihme että ranskalaiset ovat joukoin kadulla: uuden lakiehdotuksen mukaan ranskalaiset, jotka osallistuvat normaaliin päivittäiseen toimintaan ilman COVID-passia, joutuvat vankilaan 6 kuukaudeksi ja max 10 000€ sakko, kun taas yritysten omistajille, jotka eivät tarkista noiden henkilöiden tilannetta (esmes ravintoloitsija), kohdistuu yhden vuoden vankeusrangaistus ja 45 000 euron sakko. 

 

Juuri mietinkin, miten Bill G on ollut niin hiljakseen viime aikoina: globalistimiljardöörit Bill Gates ja George Soros ovat juuri yhdistäneet voimansa dominoimaan ja hyötymään Covid-19-teollisuudesta. 

 

”Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua” (Psalmi 50:15)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Kaksoisstandardit keskellämme

Kaksoisstandardit keskellämme

Kaksoisstandardit keskellämme

 

Olipa kerran liittovaltio, jossa kaikki kansalaiset olivat tasa-arvoisia. Joskin toiset kansalaiset olivat tasa-arvoisempia kuin toiset ...

 

Deja vu: ministeri Krista Kiuru iloitsi futismatsissa: ”Järjestelyt olivat kunnossa, ovella jaettiin käsidesiä ja seurueet huolehtivat turvaväleistä”. Kuvasta päätellen kaikki ympärillään olijat olivat siis samaa huonekuntaa (?) 

 

Maailman terveysjärjestön WHO:n vanhempi epidemiologi Maria van Kerkhove taas on moittinut tuhansia ihmisiä, jotka menivät Wembleyn futisfinaaliin käyttämättä kasvomaskeja. Siispä kuninkaallisiakin ... 

 

Espanjan korkein oikeus vuorostaan on uudessa historiallisessa päätöksessään todennut, että maan drakoninen COVID-19 -lockdown oli täysin perustuslain vastainen ja loukkasi kansalaisten oikeuksia. 

 

Aiemmin yli sata terveystyöntekijää Houstonin sairaalasta Texasissa on nostanut kanteen työnantajaansa vastaan toimeksiannon antamisesta, jonka mukaan koko henkilöstö on rokotettava covid-19:ia vastaan. He sanoivat, etteivät he halua ottaa "kokeellista" Covid-19-rokotetta pelkonsa vuoksi ja että toimeksianto rikkoo Nürnbergin säännöstöä. Sairaala pakottaa henkilöstön olemaan "ihmis-marsuja" edellytyksenä jatkuvalle työsuhteelle", oikeusjuttu sanoo. 

 

Ja nyt: Memphisin St. Jude- lastensairaala on varoittanut työntekijöitä, että jos he kieltäytyvät ottamasta COVID-piikkiä, he saavat potkut. 

 

Ja kuten vuotanut asiakirja ennustikin 15.7. tapahtuvaksi, Ison-Britannian ylilääkäri varoittaa nyt uudesta lockdownista lähiviikkoina. Jääneekö siis pysyväksi, kuten tuo dokumentti kertoi... 

 

USA:ssa taas kuusi "täysin rokotettua" henkilöä sai COVID’in ulkohäissä. Niin että rokottamalla muka päästäisiin palaamaan ”normaaliin”? Pysyvä lockdown’ko siis se ”normaali”? 

 

”... älkää valhetelko älkääkä lähimmäistänne pettäkö” (3. Moos. 19:11)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu