Viimeinen piikki

 

”Nyt meidän on kuljettava läpi yhteisö yhteisöltä, naapurusto naapurustolta, ja usein ovi ovelta  kirjaimellisesti koputellen ovia, viedäksemme apua (?) niille lopuillekin ihmisille”, sanoi presidentti Joe Biden ja tarkoitti koronapiikitystä. 

 

Apuapa hyvinkin. Ja seuraavaksi varmaankin ohjeistetaan viemään sitä apua vaikka väkisin – kuten Tajikistanissa jo tapahtuu, nyt kun pakkorokottavat kaikki yli 18- vuotiaat. 

 

Tämän blogin lukijat muistavat Bill Gatesin eufemistisen kaavailun, jossa hän ”odotteli” noin 700 000 ”side effectiä” eli sivuvaikutusta koronarokotetuille. Se perustui arvioon ”yksi kymmenestä tuhannesta” kärsisi ”oireita”.

 

... arvio, mutu, emävale ...

 

Jerry Derecha on tehnyt massiivisen koosteen k-rokotustapauksista, joista Bill Gates käytti tuota termiä ”side effects”. Monille heistä nuo rankat seuraukset ovat elinikäiset, monilta piikki taas vei sen elämänkin.

 

Suomalaiset luonnontieteilijät ovat tehneet hyvän koosteen puntaroitavaksi: tauti vaiko piikki isompi riski. Kannattaa perehtyä (myös) siihen, ennenkuin lähtee kokeilemaan ainokaisellaan tuota hätäluvalla jaettavaa kokeellista geeniterapiaa.


"Jospa sinä siunaisit minua ja laajentaisit minun alueeni; jospa sinun kätesi olisi minun kanssani ja sinä varjelisit pahasta, niin että minä pääsisin kipuja kärsimästä!" (1. Aik. 4:10)

 

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu