USA:n Kongressin Covid -testaus- ja jäljitysasetus HR6666

 

Donald Trump lienee jo toipumassa: hänen Twiitti ja Facepostaus eiliseltä – joka deletoitiin/piilotettiin molemmista somekanavista: ”Influenssakausi on tulossa! Monet ihmiset vuosittain, joskus yli 100 000, ja rokotteesta huolimatta kuolevat influenssaan. Aiommeko sulkea maamme? Ei, olemme oppineet elämään sen kanssa, aivan kuten opimme elämään Covidin kanssa, joka useimmissa väestöryhmissä on paljon vähemmän tappava !!!” 

 

Ja näinhän USA:n virallinen äänitorvi CDC asiassa jo kertoikin: Covid- kuolleisuusprosentit ovat oikeasti promilleja ...

 

Mutta rokote tulee – oli tautia tai ei. Tuossa virallista tietoa siitä miten USA:ssa sitten toimivat: pdf’n sivulla 5 taulukon kohdassa 4 todetaan: ”Ihmiset todennäköisesti tarvitsevat kaksi rokotusta tehokkaan suojan saavuttamiseksi”. Todennäköisesti (?) ... livenä siis testaillaan ja tarkastellaan ...

 

660 miljoonaa annosta – ja taudista jo toipuneetkin rokotetaan. Toki on niitä – kuten miljardööri Elon Musk – jotka vain toteaa, että hän ja perheensä eivät sitten piikkejä ota ollenkaan.

 

Aiemmin viittaamani kristitty tohtori Carrie Madej kertoi tuoreessa haastattelussa samoista välineistä joista olen kirjoitellut, mm. tuosta kehoa kyttäävästä kryptovaluuttasysteemistä. 

 

Madej kertoi juuri, että sirurahasovellusten testit ovat parhaillaan käynnissä Afrikassa. 

 

Ihmeellisesti näiden asioiden ympärillä aina toistuu tietty numero – kuten myös tuossa kryptovaluutta -sirupatentissa (060606). Tällainen ”kevennys” pedon merkki/NUMERO -aiheessa, eli pääkuvan asetus: USA:n kongressin COVID-19 -testaus-, tavoittamis- ja yhteydenpitolaki (TRACE), koskien kaikkia ... 

 

Amazoniltakin tuli juuri uusi maksusysteemi, jossa maksu tapahtuu kämmentä näyttämällä. Eli taas yksi steppi lähemmäs ”et voi ostaa etkä myydä ilman” -merkkiä ... ja kun meillähän oli jo olemassa se näppärä lähimaksukin, jossa sirukorttia samalla tavalla vilauttamalla maksu hoituu. Tässä Amazon taas "mukauttaa" lähemmäs sitä raamatullista pedon merkkiä - eli yo. kahden yhdistelmää: käsi jossa on siru.


... ja tuota ”mukauttamistahan” tehdään koko ajan lisää. Katsopas vaikka tuo isolla rahalla tehty pätkä ”älykellon tapaisesta, osittain ihonalaisesta” eli ”injectable bodysensors”, jonka kohderyhmät myös puhuvat paljon. 

 

Mutta, rauhassa ja raamatullisesti: Pedon Merkki tulee varmasti kohtaamaan ”jonkun sukupolven” – halusi se sukupolvi sitä tai ei. Meidän sukupolvi on ensimmäinen jolle se osto/myynti -ominaisuus on mahdollinen – heti kun ne käteisen poistot on toteutettu (käy tarvittaessa nopeastikin vrt euro&markka). Antikristus jakaa sen merkin – ja SAA ottamaan sen: vaihtoehtona täydellinen yhteiskunnan ulkopuolisuus – mitä juurikin Brittien parlamentin jäsen kaavaili niille jotka eivät rokotuta itseään.

 

Tuollaiset sirutekniikat ovat jo olemassa, Antikristus kuulemma jo jututtaa Israelin rabbeja jne. ”Jos kulissit ovat jo pystyssä ja näyttämön valotkin palavat, mitä voimme päätellä ”näytelmän” alkamisajankohdasta?”

 

”Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” (Ilm. 13:13-18).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu