Tummaihoinen saarnaajatar paljasti BLM- ajatusmallin tekopyhyyden: vasemmistotaustainen Planned Parenthood- aborttiklinikka on mustien tappaja numero 1

 

Netissä kiertää video jolla rohkea, tummaihoinen naissaarnaaja paljastaa CHAZ- vyöhykkeellä Black Lives Matter -liikkeen päämäärän tekopyhyyden päin kuulijoiden naamaa, kertoen vasemmistotaustaisille protestoijille että Planned Parenthood on “the number one killer of the black population” – eli se pahin mustien tuhoaja.

 

“Miksi en näe tummia veljiäni ja siskojani Planned Parenthood’in edessä mieltä osoittamassa?”, Edmee Chavannes huutaa joukolle, joka on kerääntynyt nk. Capitol Hill Autonomous Zone’lle (CHAZ) Seattlessa.

 

“Me kaikki tarvitsemme teitä kaikkia siellä. Planned Parenthood on se meidän tappajamme,” hän jatkoi.

 

“En näe Black Lives Matter’ia Planned Parenthood’in edessä!”

Jos “Tummien Elämät Merkitsevät” olisi oikeasti totta heille, miksi he eivät ole Planned Parenthood ulkopuolella?

 

LifeSite raportoi: Chavannes pidätettiin Planned Parenthood’in rakennuksen ulkopuolella Bevelyn Beatty’n kera New York’issa toukokuun 30., sen jälkeen kun häntä oli syytetty “sosiaalinen etäisyys” -säännösten rikkomisesta (!). Nämä pro-life- järjestön, “At the Well Ministries”, perustajajäsenet, Chavannes ja Beatty olivat suostutelleet naisia pyörtämään päätöksensä abortistaan.   

 

Chavannes’in “elämän puolesta” -sanoma ei istunut hyvin joidenkin Black Lives Matter -mielenosoittajien ajatuksiin Seattle’ssa. Sen jälkeen kun yksi nuori naisprotestoija oli yrittänyt hukuttaa tumman saarnanaisen sanoman megafonihuutoonsa, “Poliisin raakalaismaisuus, siksi olemme täällä”, toinen naismielenosoittaja kutsui Chavannes’ia haukkumanimellä “coon”, neekeri.

 

Jotkut afrikkalais-amerikkalaiset käyttävät sanaa ”coon”, joka juontaa juurensa 1800-luvulta, ja joka tarkoittaa tänään mustia ihmisiä, joiden he katsovat puolustavan valkoista rasismia.

 

"Etkö ole kuullut sitä sanaa?" ivasi nuori mielenosoittaja.

 

Kehotuksissaan Chavannes korosti Black Lives Matter -liikkeen tekopyhyyttä. Hän huomautti, että vaikka mielenosoittajat onnistuisivatkin poistamaan poliisin, musta yhteisö "tappaisi silti [omat] vauvansa". Hän ehdotti myös, että aborttien suhteettomalla määrällä mustassa yhteisössä ja mustien keskinäisellä väkivallalla oli yhteinen lähde.

 

"Pääset eroon poliisista, mutta tapamme silti toisiamme", hän sanoi.

 

"Miksi? Koska meillä mustana yhteisönä ei ole isiä, joita tarvitsemme. Meillä ei ole Herran pelkoa."

 

Mustan miehen haastaessa saarnaajattaren, hän suostui myöntämään, että mustia ihmisiä oli aiemmin sorrettu, mutta siitä lähtien he olivat "itse eksyneet tieltään".

 

"Mustat naiset kunnioittivat mustia miehiä", hän selitti. "Mustat naiset ovat menettäneet tuon periaatteensa."

 

Myös mustat miehet ovat kadottaneet tiensä, hän lisäsi, sanoen, että vaikka he ennen taistelivat perheensä puolesta, he nyt "vain saattavat naisia raskaaksi ​​ja vievät heidät Planned Parenthood -aborttiklinikalle".

 

Elämää edistävän Radiance-säätiön värillinen Ryan Bomberger kertoi LifeSiteNewsille sähköpostitse, että Chavannes on oikeassa Black Lives Matter -liikkeen tekopyhyyden suhteen, ja että organisaatio on rasistinen (sillä on myös marxismitausta, kuten sen perustajajäsen kertoo).

 

”Black Lives Matter -liikkeen johtajat ilmoittivat olevansa solidaarisia aborttiteollisuudelle jo vuonna 2015; he tekevät aktiivista yhteistyötä ja puolustavat mustan elämän pahinta tappajaa - suunniteltua vanhemmuutta (Planned Parenthood)”, Bomberger sanoi.

 

"Musta maahanmuuttaja -naissaarnaaja puhuu tekopyhyys- abortista, isättömyyden epidemiasta ja Jumalan tarpeesta, ja seurauksena siitä BLM-aktivisti kutsuu häntä "cooniksi!", hän jatkoi.

 

”Se todella kiteyttää tuon sekaisin menneen ja rasistisen liikkeen räikeän tietämättömyyden. On selvää, että vain joillakin Mustien Elämillä on Merkitystä. ”

 

Yksi Radiance-säätiön tehtävistä on kiinnittää yleisön huomio afroamerikkalaisten suhteettoman korkeaan aborttiosuuteen. Yhdysvaltojen mustat naiset tekevät abortteja viisi kertaa todennäköisemmin kuin valkoiset naiset. Säätiön "too many aborted" - liian monta abortoitua -kampanjan mukaan "vuosittain kuolee yli 330 000 puolustuskyvytöntä mustaa elämää kohdussa". Heidän mukaansa New Yorkin kaupungissa tapetaan enemmän kuin syntyy mustia vauvoja: 1 180 aborttia jokaista 1000 elävää syntymää kohden (!).

 

Suunnitellun vanhemmuuden perustaja Margaret Sanger oli rasistinen eugenisti, joka halusi vähentää afrikkalaisten amerikkalaisten lukumäärää kohdennetulla ehkäisyohjelmalla nimeltään The Negro Project. Hän aloitti tämän ohjelman Yhdysvaltojen syntyvyyden valvontaliiton kanssa vuonna 1939 ja haki myöhemmin muutamien mustien johtajien apua - mukaan lukien pastorit, jotka suhtautuivat myötätuntoisesti ajatukseen ”soveltumattomien ihmisten kitkemisestä pois yhteisöstä”.

 

Sanger kirjoitti, että pastorien mukaansaaminen oli tärkeää, koska ”emme halua sanan kiirivän siitä, että haluamme tuhota neekeriväestön, ja pastori on mies, joka voi vesittää viestin, jos se kantautuu jollekin heidän kapinallisemmista jäsenistään.”

 

Kaikki 1900-luvun kansalaisoikeus- johtajat eivät kuitenkaan halunneet noudattaa Sangerin suunnitelmia. Äänioikeusaktivisti Fanny Lou Hamer - kuuluisa sloganistaan, että hän oli “sairas ja väsynyt sairauteen ja väsymykseen” - uskoi abortin olevan "mustien kansanmurha".

 

Black Lives Matterin johtajat toteavat manifestissaan pyrkivänsä "katkaisemaan Länsimaailman synnyttämän perhekäsityksen jatkumisen", ja että he ovat vapauttaneet itsensä "heteronormatiivisesta ajattelusta", ja että he vaativat "lisääntymisoikeutta".

 

M.O.T.: tapetaan luonnollisen perheyhteyden ihmisvauvat, ja korvataan heidät sukupuolettomilla synteesiolennoilla; eräänlaista kloonausta – ja rodunjalostusta – sekin.

 

“Mutta luomakunnan alusta Jumala on luonut heidät mieheksi ja naiseksi” (Mark. 10:6).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu