Rokottamattomien pandemia

 

Kauhajoella jaetaan tänään suklaata – ja piikkejä. Ennenkuin nuori säntäät karkin perään, niin tiedoksi että New Zealand Doctors Speaking Out with Science (NZDSOS) on nyt saanut raportteja neljästä kuolemasta, jotka tapahtuivat Uuden-Seelannin teini -ikäisille kahden viikon sisällä Comirnaty -injektion jälkeen. 

 

Ilmankos ko. hallintatahojen pitää nyt kiireen vilkkaa keksiä uusia jippoja kansan jymäyttämiseksi. Siellä tehdään nyt siis epäselväksi se, ketkä todellisuudessa ovat rokotteiden suojassa. CDC linjaa: ” … a vaccine breakthrough infection is defined as the detection of SARS-CoV-2 RNA or antigen in a respiratory specimen collected from a person ≥14 days after they have completed all recommended doses of a U.S. Food and Drug Administration (FDA)-authorized COVID-19 vaccine.” 

 

Toisin sanoen, jos olet saanut yhden annoksen Pfizeria tai Modernaa ja sinulle kehittyy oireenmukainen COVID-19, joudut sairaalaan ja/tai kuolet COVID-tautiin, sinut lasketaan rokottamattomaksi tapaukseksi. Jos olet saanut kaksi annosta ja sairastut 14 päivän kuluessa, sinut lasketaan edelleen rokottamattomaksi tapaukseksi.

 

Ongelmana tässä on se, että yli 80% sairaalahoidoista ja kuolemista näyttää tapahtuvan piikin saaneiden keskuudessa, mutta tämä todellisuus on piilotettu tapausten määrittelemisen ja laskemisen keinoin.

 

Nyt kun yhtäkkiä kaikki rajoitukset ovat taas poissa – ja kansa vaikkapa lätkämatseissa yhtä kylki kyljessä kiinni toisissaan kuin ennen pandemiaa – niin narratiivin täytyy jotenkin säilyttää käytössä tämän hirvittävän (?) taudin hyödyntämismahdollisuus. Voila’, nyt siis tauti muilta ohi – paitsi rokottamattomilta ... 

 

Joten, voimme valmistautua siihen, että uuden maailmanjärjestyksen peruspalikoiden – kuten sosiaalipisteytyksen tarviseman ”rokotepassin” - asennus jatkuu edelleen, vaikka ”vaara” olisi jo ohi. Ja kun tilastoja rehellisesti katsotaan, ei sitä vaaraa koskaan ollutkaan.

 

Kysehän ei koskaan ollutkaan oikeasta taudintaltutuksesta, vaan sinun taltutuksestasi NWO- kansalaiseksi. Hybridisellaiseksi. Ja seuraavasta ymmärrät, miksi Suomessakin kaikki taas yhtäkkiä vapautettiin: koska tiesivät että kohta tulee seuraava, järjettömän mittaluokan kyykytys, jota ei voi enää kukaan estää: ”Italiasta tulee lokakuussa Euroopan ensimmäinen maa, jossa koronapassia vaaditaan kaikilla työpaikoilla. Työn teko ilman passia voi merkitä suuria sakkoja... Työnantajat ja Italian useimmat puolueet ovat asettuneet tiukan passijärjestelmän kannalle, jotta maan taloutta ei tarvitsisi enää lamauttaa sulkutoimilla”. 

 

... passi tulee, oli tauti tai ei ... MOT.

 

”Järjetön on jokainen ihminen, tietoa vailla, häpeän saa jokainen kultaseppä veistetystä kuvasta, petosta on hänen valamansa kuva, eikä niissä henkeä ole” (Jer. 51:17).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu