Rockefellerin skenaarion seuraava askel

 

Reilu vuosi sitten kirjoittelin eliitin suunnitelmista nimeltä ”Lock Step” eli lukitus. Kaikkihan me tänään tiedämme mitä nämä ”lockdown’eiksi” muotoutuneet toimenpiteet tarkoittivat ja tarkoittavat. 

 

Päätin silloin kyseisen dokumentin tutkinnan sivulle 19. Jatketaanpa pysähdyskohdasta pätkä eteenpäin, sivu 19: ”Aluksi käsite vielä kontrolloidummasta maailmasta sai laajan hyväksynnän ja vastaanoton. Kansalaiset luopuivat halukkaasti joistakin suvereniteeteistaan – ja heidän yksityisyydestään - paternalistisemmille valtioille, vastineeksi suuremmasta turvallisuudesta ja vakaudesta. Kansalaiset olivat suvaitsevaisempia ja jopa innokkaampia ylhäältä-alas ohjauksesta ja valvonnasta, sekä kansallisilla johtajilla oli enemmän liikkumavaraa asettaa järjestystä tavoilla, jotka he katsoivat tarpeellisiksi. Kehittyneissä maissa tällä tehostetulla valvonnalla oli monia muotoja: mm. biometrinen henkilöllisyystodistus kaikille kansalaisille ja tiukemmat keskeisten toimialojen sääntelyt, joiden vakaus katsottiin elintärkeäksi kansallisten etujen kannalta. Monessa kehittyneessä maassa, tiivistetty yhteistyö uusien sääntöjen ja sopimusten kera hitaasti mutta tasaisesti palautti sekä järjestyksen että mikä tärkeintä, talouskasvun”. 

 

Just joo, biometrinen henkilöllisyystodistus – edeltä kerrottuna vuonna 2010, kuten kaikki muutkin nuo turhan tarkkaan toteutuneet, kirotut ”ennustuksensa”. Eli, kovin kesken on siis tämä p(l)andemian varjolla toteutettu kyykytyksensä. Sillä Pfizerin johtaja ja myös entinen FDA:n johtaja tohtori Scott Gottlieb sanoi odottavansa Yhdysvaltain lääkeaineiden sääntelyviranomaisten hyväksyvän Pfizer-BioNTech Covid-19 -rokotteen hätäkäyttöön (?) 5-11-vuotiaille lapsille tämän vuoden myöhäissyksyllä tai alkutalvena. 

 

Ja paljon muutakin kivaa on luvassa: Australiassa viranomaiset voivat nyt laillisesti siirtyä kansalaisen sosiaalisen median tilille ja muuttaa tämän julkaisemaa sisältöä ja tehdä myös muutoksia henkilön selaushistoriaan. Viime aikoina Australian parlamentin läpi kulkeneet asetukset ovat olleet hämmästyttäviä, mutta tämä menee niin pitkälle, että se on käytännössä uskomatonta. 

 

Plus että kohta ovat kaupan hyllyt yhä tyhjempiä: Kamala Harrisin äskettäisten kommenttien pohjalta on selvää, että Bidenin hallinto salaa jotain Yhdysvaltain kansalta tulevasta maailmanlaajuisesta toimitusketjuongelmasta. Äskettäin Kamala sanoi salaperäisesti: ”Tarinat, joita kuulemme nyt, varoittavat että jos haluat ostaa joululahjoja lapsillesi, nyt saattaa olla aika aloittaa niiden ostaminen, koska viive voi olla monta, monta kuukautta.”

 

Joten jos joululahjojen tilaaminen lähempänä joulua tarkoittaa kuukausien viivästyksiä, varapuheenjohtaja Harris kertoo meille, että Bidenin hallitus uskoo, että pula kestää pitkälle joulun jälkeen... 

 

“He nääntyvät nälkään ja menehtyvät ruttoon, kulkutautien poltteeseen” (5. Moos. 32:24)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu