Piikitystä omaan piikkiisi

 

USA:n FDA myöntää omissa asiakirjoissaan, että koska Covid-19-viruksia ei ollut saatavilla PCR-testin kehittämiseen, he "simuloivat" sitä käyttämällä ihmissoluja ja geenipankin koronaviruspalasia. FDA:n omasta asiakirjasta: ”Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed and this study conducted, assays designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA … spiked into a diluent consisting of a suspension of human A549 cells and viral transport medium (VTM) to mimic clinical specimen.” 

 

Viruksen eristäminenkin on myös edelleen ”vaiheessa”. 

 

Mutta mitäs Suomessa? Ensin STM linjaa, että 12-15- vuotiaan osalta terveydenhuollon ammattilainen päättää, että hän ikänsä ja kehitystasonsa perusteella kykenee päättämään k- rokotuksestaan.

 

Sitten YLE:n aamu-TV uutisoi, että lapsi saa itse tehdä päätöksen rokotteen ottamisesta, ja päätöksen jälkeen huoltajan allekirjoittama suostumus toimitetaan terveydenhuollolle.

 

Raaka todellisuus kuitenkin oli, että lapsi otti ja lapsi allekirjoitti – eikä ymmärtänyt kummankaan merkitystä kohdalleen, vaikka kuvassa näkyvän, hänelle kohdistetun lapun alaosassa lukee ”voi tulla haittavaikutuksia”. 

 

Toinen lapsi oli liikkeellä Helsingin Sanomien herättämänä, uskoen että piikin otettuaan mahdollinen sairastuminen ei ole niin vakavaa. Piikin vaaroista ei tuntunut tietävän.

Bussikuskillakin on lain mukaan ankara vastuu kyytiläisistään. Onneksi on Kaikkivaltias Jumala, niin ankara vastuu on tällaisella puoskaroinnillakin.

 

Tohtori McCullough linjaa: ”On epäeettistä rokottaa nuori testaamattomalla, turvattomalla rokotteella, jollei sen vaikutuksesta kasvuun ja kehitykseen ole mitään informaatiota. Se on epäeettistä ja epämoraalista”. 

 

Ja juuri siksi Suomikin allekirjoituttaa vastuuvapauden nuorelta itseltään: et voi myöhemmin syyttää ketään – oli vanhempasi mukana aktijuonessa tai ei.

 

 

YLE:n aamu-TV:ssä uutistoimittaja kertoi asiantuntijoiden kommenttien tukemana: ”Laumasuojaa koronavirusta vastaan ei välttämättä saavuteta lainkaan. Näin arvioivat asiantuntijat YLE:n aamussa. Rokotusten ottaminen on kuitenkin tärkeää, koska se suojaa (?) vakavilta tautimuodoilta”.

 

Toisin sanoen, enää ei ole laumasuojaperustetta pakottaa toisia rokottamaan itseään. Ja sairastumismielessäkin on siis tarpeen huolehtia vain omasta rokotuksestaan, koska laumasuojattomuus joka tapauksessa pitää taudin liikkeellä.

 

Ja jotta tiedät, mitä tällä touhulla oikeasti tehdään: video kuvaa, miten AstraZenecan rokote muokkaa DNA’ta. 

  

”siitä te ette saa kaulaanne irti ettekä voi ylpeästi astella; sillä se on oleva paha aika” (Miika 2:3)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu