Petosta petoksen perään

 

Seuraavaksi koronatähtäimessä ovat haavoittuvat nuoret: rokottamattomat oppilaat, jotka osallistuivat lukion tansseihin Exeterissä, New Hampshiressa, "numeroitiin" kuin nautakarja ja heitä seurattiin sitten koko illan ajan ... ei kaukana natsien suorittamasta numerotatuoinnista ...

 

New Zealand Herald kertoi 11.6.2021: ”Feihe, Kiinan suurin äidinmaidonkorvikkeen valmistaja ilmoitti, että myynti laskee voimakkaasti seuraavan vuoden tai parin aikana, koska monet naiset eivät voi kantaa lapsia kuuden kuukauden kuluessa koronavirusrokotuksesta ja se viivästyttää näin syntymiä”.

 

Ja jo syntyneille lapsille on sitten omat hoitometodinsa: viikko sitten TEDx Talks YouTube -kanava latasi keskustelun, jossa nainen yritti selittää, että "pedofilia on luonnollinen seksuaalinen suuntautuminen, aivan kuten heteroseksuaalisuus". 

 

Uutta normaalia ... Ilmankos Nancy Pelosi taas kerran väisti vastaamasta kysymykseen, ”onko 15 viikon ikäinen syntymätön lapsi ihminen”. 

 

CDC ilmoitti 'hätäkokouksesta' neuvotellakseen Covid-rokotteisiin liittyvästä ”harvinaisesta” sydänongelmasta

 

Tri Michael Yeadon puolestaan väittää: koronarokote viisikymmentä kertaa todennäköisemmin aiheuttaa kuoleman lapsille kuin itse virus. 

 

Australian terveysministeri Greg Hunt sanoo jo suoraan, ettei Australiassa ole kukaan saanut Covidia ja kuollut: ”There have been no people who have caught Covid in Australia and passed away”.

 

Ja sitten tietysti jatkuukin normiagenda ja piikitysten diilaus. 

 

CDC on yhtäkkiä laskenut PCR- mittauksen CT:tä huomattavasti - 40:stä 28:een tai alemmas - mikä näyttää olevan selkeä pyrkimys piilottaa COVID-19- tartuntatapaukset niissä, joille injektoitiin COVID-19-rokotetta. 

 

Yhdistyneissä kuningaskunnissa ovat nyt luopuneet säännöstä, jonka mukaan jokainen, jolla on todettu positiivinen SARS-CoV-2-arvo 28 päivän sisällä kuolemasta, lasketaan COVID-19-kuolemaksi.

 

Nyt kun rokotteet ovat laajasti jaettu, COVID-19 luetellaan kuolinsyynä vain, jos potilas todella kuoli aktiivisessa COVID-19 -tapauksessa eikä mihinkään muuhun. Hmm ... 

 

No, Reuters lähti "faktantarkistukseen", mutta omassa tutkimuksessaan ja raportissaan he vahvistivat, että kolmen lentäjän sijaan kuoli myös neljäs.

 

He antoivat tavallisen yritysmedian vastauksen lainaamalla joitain terveysviranomaisia, jotka väittivät kategorisesti, että heidän kuolemallaan ei ollut mitään tekemistä koronapiikkien kanssa, mutta eivät kieltäneet kuolemia eivätkä antaneet muita selityksiä heidän kuolemille. 

 

Maailmankirjat ovat niinsanotusti sekaisin.

 

”Jotka minun henkeäni etsivät, ne virittävät pauloja; ja jotka minulle pahaa suovat, ne puhuvat turmion puheita ja miettivät petosta kaiket päivät.” (Psalmi 38:13)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu