Paha saa lisää palkkaansa

 

... pääkuvassamme sama uutistoimisto, sama päivä, sama kuva – mutta eri satu ...

 

Tänään Suomen terveysviranomaiset linjaavat, että 12-15- vuotiaat saisivat itse päättää koronapiikeistään. Täh ... Mikäli koronarokotusagenda todella etenisi niin loistavasti kuin valtamedia sitä hehkuttaa, niin kaiken järjen mukaan näiden lasten vanhemmat juosten toisivat näitä junioreitaan pelastavalle piikille.

 

Sen sijaan nämä vanhemmat halutaan pitää kokonaan pois vaikuttamasta tässä. Hmm...

 

... ei enempää uhreja Molokille ...

 

Ja tuosta aasinsillasta eteenpäin: pari viikkoa sitten kirjoitin, kuinka globalistimiljardöörit Bill Gates ja George Soros ovat nyt yhdistäneet voimansa dominoimaan ja hyötymään Covid-19-teollisuudesta. 

 

Ja kappas: nyt USA:n CDC julistaa, että vanhat koronan PCR-testit heitetään mäkeen. Varmaankaan eivät kyselykaavakkeella niitä korvaa, joten mitähän voisi olla tulollaan ...

 

... mutta eipä nyt sitten vedetä mitään hätäisiä johtopäätöksiä siitä, että viikko tuota päätöstä aiemmin George Soros ja Bill Gates ilmoittivat ostavansa uuden COVID-testausyrityksen: Mologic. 

  

Ja tämä herrojen Molokkihan on jo ns. inessä: "Mologic on proaktiivisesti yhteydessä muihin itsenäisiin validointiryhmiin, mukaan lukien Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus, Maailman terveysjärjestö ja Afrikan CDC". 


Ja CDC:n laboratoriosta lisää: "Käytimme ELISA:a (valmistaja Mologic Ltd., https://mologic.co.uk) COVID-19:lle karakterisoimaan serologista vastetta SARS-CoV-2-infektiossa." ...

 

Niinpä niin ... samaan aikaan Amerikassa: jenkkifutiksen NFL on luvannut rangaista pelaajia, jotka kieltäytyvät luopumasta lääketieteellisestä itsemääräämisoikeudestaan, sakottamalla heitä huikealla 14 650 dollarilla, jos he rikkovat uusia Covid-protokollia. 

 

”Älä koskaan jätä hyödyntämättä vakavaa kriisiä”- Rahm Emanuel, Chicagon ex- pormestari linjaa: ”Tapa saada enemmän ihmisiä rokotuksiin on tehdä siitä "palkkio-rangaistusjärjestelmä"”. 

 

Ilmankos New Yorkin kaupunginjohtaja Bill de Blasio kehottaa työnantajia olemaan mahdollisimman aggressiivisia pakottaessaan työntekijänsä rokottautumaan Covid-19:tä vastaan. Ja Angela Merkel’hän hiihtää messissä: "Rokottamattomat saksalaiset menettävät vapautensa". 

 

Joskin AAPS:n kyselyn mukaan lääkäreiden enemmistö hylkää COVID- rokotteen, viitaten 'merkittäviin haittavaikutuksiin'. 

 

Ei liene epäselvyyttä siitä mitä kohti mennään (?)

 

”Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.” (Dan. 8:25)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu