Natsipassit tulivat

 

Suomi hyväksyi rokotepassit. Ja tuskin ehti muste allekirjoituksista kuivua, kun jo kaavailtiin että jatkuvatkin pitempään kuin esitetty ...

 

Just. Saksan Hessenissä supermarketit saavat olla myymättä passittomille; Liettuassa ilman tuota passia olet jo käytännössä kokonaan yhteiskunnan ulkopuolella. Joten, päivänselvää että tämä tuli jäädäkseen: ollaan kohta kuin NWO- koemaassa Etelä-Afrikassa, jossa supermarketin jono on helpompi mitata kilometreissa. 

 

Ja minkä (muka) takia kaikki tämä? ... no kun me rokottamattomat olemme kaikkeen syylliset ...

 

Mutta mitenkäs se todellisuus oikein onkaan: USA:n TV- kanava WXYZ lähestyi katsojiaan: ”Kun rokotteet olivat kaikkien saatavilla, menetitkö rokottamattoman läheisesi COVID-19-virukselle? Jos olet halukas jakamaan perheesi tarinan, lähetä yksityisviestillä yhteystietosi. Saatamme ottaa yhteyttä saadaksemme tarinan, jonka parissa työskentelemme”.

 

Ajattelivat tietenkin koostaa ohjelman; ko. Facebook- postaus alkoi kuitenkin elää omaa elämäänsä ja sinne on tullut jo nyt yli 255 000 täysin päinvastaista palautetta - ROKOTTEISTA: mm. Mayara Assis kertoi kuinka mummonsa sai koronan ja sairasti sen pois. Sitten muutaman kuukauden päästä tämä otti koronapiikin, ja kuolema korjasi hänet pian pois ... 

 

Uuden Seelannin istuva pääministeri Jacinda Ardern teki saman mokan Face- postauksella piikityskokemuksistaan, osoittaakseen kuinka pieniä ko. sivuvaikutukset ovatkaan ... Sivustapa tulikin uusi VAERS: nyt jo yli 32 000 kokemusraporttia; iso osa ei ole ollenkaan lieviä tapauksia. 

 

Pääministeri Ardern osaisi varmaan kaikkein uskottavimmin (?) selittää, mikä tuon rokotepassin funktio oikein on: ”Täysin odotamme, että rokotetut ihmiset voivat edelleen saada Covid-19:n” ... 

 

Ja samaan aikaan yli miljoona israelilaista menettää kohta koronapassinsa, kunnei kolmatta piikkiä otettu – niitähän tulee sitten kiihtyvällä vauhdilla lisää, sillä ensimmäinen uusi, Marburg- viruskuolemakin jo iski  ... 

 

Nyt, Espanja myöntää virallisesti, että he ovat ruiskuttaneet kemiallisia aerosoleja (CHEMTRAILS) taivaalle. Ja ei, kyse ei ole jostain sadepilvien karkottamisesta tms. Espanjan terveysministeriö nimittäin antoi luvan asevoimien NBC (ydin-, biologiset ja kemialliset) -yksiköille ja myös UME:lle käyttää biosidejä ilmasta. Kuukausi sen jälkeen, kun hälytys ongelmista oli asetettu, johtaja perusteli BOE:ssä, että tämä tekniikka on yksi "tehokkaimmista" koronavirusta vastaan, koska "sumutus-, lämpösumutus- ja mikrosumutustekniikoilla kaikki alkavat toimia nopeasti".

 

... koronatautia vaikea edes tunnistaa saati sitten eristää – mutta kyllä se ilmapommituksilla näemmä tokenee ...

 

No, eliitin onneksi Filippiinien PRESIDENTTI Rodrigo Duterte tietää miten meidät rokottamattomat hoidetaan: ”Piikitetään ne kun ne nukkuvat”. Sehän jo ”piikittikin” maan koko huumemafian (plus hyvän tukun eri tavalla ajattelevia poliitikoita jne) mm. 9mm buranalla suoraan otsaan.

 

Ja sitten pikakatsaus muualle maailmaan: perhe USA:ssa meni hakemaan flunssapiikkiä; pitipäs sattua että saivatkin kaikki – ml. 4- ja 5- vuotiaat lapset – flunssapiikin sijasta koronarokotteen. 

 

Yhdistyneen kuningaskunnan yliopiston ensimmäisen vuoden opiskelijoille on annettu erivärisiä rannekkeita, jotta rokotetut erotetaan muista. 

 

Skotlannin kansa on saanut tarpeekseen pääministeri Nicola Sturgeonin johtamasta autoritaarisesta hallituksesta, ja nyt yritykset hylkäävät rokotepassijärjestelmän. 

 

Leilani Lutalin saamassa kirjeessä todetaan: ”Coloradon yliopiston sairaalan elinsiirtotiimi on päättänyt, että on välttämätöntä asettaa sinut passiiviseksi odotuslistalla. Sinut inaktivoidaan luettelosta noudattamatta jättämisen vuoksi, koska et ole ottanut COVID-rokotetta. Sinulla on 30 päivää aikaa aloittaa rokotussarja. Jos päätät kieltäytyä COVID -rokotuksesta, sinut poistetaan munuaisensiirtolistalta. Odotusaikaa kertyy edelleen, mutta et saa munuaistarjousta, kun sinut on luokiteltu inaktiiviseksi. Kun olet suorittanut COVID -rokotussarjan, sinut aktivoidaan uudelleen munuaisensiirtolistalla odottamatta muita muutoksia terveydentilassasi.” 

 

Brandon Goodwin, NBA -pelaaja Atlanta Hawksin koripallojoukkueesta myönsi äskettäin, että syy, miksi hänen oli pakko jättää urheilu, johtui Covid -rokotteen aiheuttamista verihyytymistä. Goodwin väittää, että NBA kehotti häntä olemaan hiljaa tapahtuneesta. 

 

Joten, mitäpä luulet: onko tämä vain yksittäisiä joskin samalta vaikuttavia onnettomia yhteensattumia? – vai onko tämä tarkkaan suunniteltu ja jalkautettu, globaali suunnitelma?

 

”Sen päämiehet sen keskellä ovat ärjyviä leijonia. Sen tuomarit ovat kuin sudet illalla, jotka eivät säästä mitään aamuksi” (Sef. 3:3).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu