Nation of Islamin johtaja: Gatesit aikovat tappaa meidät rokotteilla

 

Gatesit ne vaan jaksaa painaa: samalla kun Bill touhuaa meille globaalia ”korvamerkkiä”, niin vaimonsa Melinda huolehtii terveydestämme ...

 

Melinda linjaa, että kohta kun legendaarista koronarokotetta on tarjolla, niin tummaihoisten täytyy olla jonossa ensimmäisinä. Ja siitäkös mm. Twitter räjähti – ja Gatesien henk koht some- tilit.

 

On hyvä muistaa, että jo nyt Valkoiselle Talolle on esitetty nootti, satojen tuhansien ihmisten allekirjoittamana, että erityisesti Bill pitää saada edesvastuuseen puuhistaan. Ja sama härdelli edelleen päällä mm. Intian valtiossa, jonka Korkeimmassa Oikeudessa Gatesien poliorokote- touhuiluja naamat peruslukemilla käsitellään.

 

Mutta annetaanpa samanrotuisten tiedottaa toisiaan: vuoden 2014 Jamaikan puheessaan, ministeri Louis Farrakhan, Nation of Islam’in johtaja, varoitti globalistien agendasta depopuloida (joukkotuhota) ns. Kolmas Maailma eli Afrikan seutu, käyttämällä Ebolaa, AIDS’ia ja rokotteita – ja Farrakhan nimesi juurikin Bill ja Melinda Gates Foundation’in kyseiseksi toteuttajaksi.

 

Farrakhan aloitti voimakkaasti: “Tiesittekö tästä Amerikan aikomasta käytännöstä? Käytännöstä depopuloida Kolmas Maailma?”, hän kysyi yleisöltään.

 

”Mistä teidän rokotteenne tulevat? Jos ne eivät tule teille Kuubasta, teidän on tarkistettava ne huolella. Te olette rokottamassa lapsianne, mutta te ette tiedä mitä siinä ruiskeessa on, jota lapsen käteen työnnetään. Ja aivan yht’äkkiä, he kärsivät autismista – ja sitten ne kertovat teille että ei-ei-ei, rokotteen ja autismin välillä ei ole mitään kytkentää (kirjoittajan huomio: erään rokotteen tuoteselosteen sivun 11 puoliväli sanoo että on). Just joo, puhu pukille”  (   : )   )

 

“Ne aikovat tappaa meidät!”, Farrakhan lisäsi. “AIDS on biologinen ase. Ebola on biologinen ase … jos sinä kykenet patentoimaan viruksen, se tarkoittaa sitä että joku teki sen. Se ei ole syntynyt itsestään tai ole ”luonnollista”. Heidän täytyy hävittää Maasta 2 - 3 miljardia ihmistä.”

 

Mitäpäs tuohon muuta lisäilemään, kuin, ”Tule, Herra Jeesus!” (Ilm. 22:20).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu