Mitä terroristit kohtasivat?

 

Teoilla on aina seurauksensa. Joskus ne voivat yllättää – täydellisesti.

 

Yksi kolmesta muslimiradikaalista, syytettynä kolmen kristityn teini-ikäisen mestaamisesta Posossa, Indonesiassa, lokakuussa 2005, tunnusti osallisuutensa hyökkäykseen. Ryhmä machete- veitsin varustautuneita miehiä väijytti Theresia Morangken, 15, Alfita Poliwon, 17, Yarni Sambuen, 15 ja Noviana Malewan, 15, aamulla 29. lokakuuta, heidän ollessaan matkalla kristilliseen kouluunsa.

 

Kolme ensimmäistä tyttöä kuoli välittömästi; Malewa sai vakavia haavoja kasvoihinsa ja niskaansa, mutta selvisi hyökkäyksestä hengissä. Syytetty, etunimeltään Hasanuddin, myönsi suunnitelleensa kristittyjen murhat “lahjaksi” Idul Fitri'lle, festivaalille, joka päättää muslimien Ramadan- paaston.

 

Maanantaina 20.11.2006 mestattujen tyttöjen kristityt vanhemmat tapasivat nämä hyökkääjät, ja eräs äideistä sanoi olevansa valmis antamaan heille anteeksi tekonsa. Nuo vanhemmat syleilivät näitä hyökkääjiä ja kättelivät heitä rauhan merkiksi, kertoi Compass Direct.

 

Mutta Walid Shoebat’ille kävi toisin. Tämä nykyään USA:ssa asuva palestiinalainen syntyi West Bank’illa. Hän kertoi olleensa PLO:n terroristi, ennenkuin kääntyi islamista kristityksi.

 

Omien sanojensa mukaan Walid oli radikalisoitunut muslimi, valmiina kuolemaan Jihadin vuoksi, ennenkuin kääntyi kristityksi vuonna 1994. PLO:n jäsenenä hän osallistui terroritekoihin ja joutui kolmeksi viikoksi vankilaan Jerusalemissa. Vankilassa hänet rekrytoitiin asettamaan pommi Bethlehemiin, joka räjähtikin -mutta onnekseen kukaan ei loukkaantunut.

 

Walidin äiti oli amerikkalainen ja isänsä Palestiinan arabi. Vanhemmat lähettivät hänet vuonna 1978 USA:an opiskelemaan Loop College’ssa Chicagon Illinoisissa. Siellä hänet rekrytoitiin hotellissa järjestetyssä “Terror Conference’ssa”, Jamal Said -nimisen henkilön toimesta, joka on Islamic Association of Palestine -järjestön perustaja ja imaami eräässä Chicagon suurimmista moskeijoista.

 

Tämä IAP oli Hamasin edeltäjä, kuten myös CAIR’in (Council for American Islamic relations). 80- luvun alussa Walidia koulutettiin Jihad- tekoihin USA:ssa (!) kuten monia muitakin nuoria ulkomaalaisia – ja myös USA:n kansalaisia. Walidin mukaan imaamit olivat päärekrytoijia terroritekoihin – kuten nykyäänkin; terrorikonferensseja pidetään ympäri USA:a tänäänkin.

 

Tänään, Jamal Said on edelleen Chicagon Bridgeview’in moskeijan imaami. Walid sanoo olevansa silminnäkijätodistaja sille, että Said kannattaa terrorismia ja on merkittävä tekijä USA:n Jihad- liikkeen operaatioissa – mutta vapaana kuin taivaan lintu.

 

No mitä Walid sitten kohtasi? Hän kertoo: "Silloin kun vihasin juutalaisia, ja halusin tappaa heidät, räjäyttää heidät kappaleiksi -- maailma ja sen lehdistö kutsui minua vapaustaistelijaksi. Mutta tiedättekö, sinä päivänä kun muutuin ja sanoin, etten vihaa juutalaisia, en vihaa mustaihoisia, ja rakastan kaikkia -- rakastan kaikkia samanarvoisesti; silloin minä olinkin rasisti."

 

”Katso, Minä tulen pian, ja Minun palkkani on Minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.” (Ilmestyskirja 22:12)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Walid: http://shoebat.com/shoebat-foundation/who-is-walid/

Jamal: https://en.wikipedia.org/wiki/Mosque_Foundation

 

Julkaistu MV- Lehdessä 24.03.2019 03:15 

Julkaistu MV- Lehdessä 24.03.2019 03:15