Mikrosirumanikyyreistä joukkotuhontaan

 

Naiset Dubaissa parveilevat salonkeihin saamaan "mikrosirumanikyyrejä", joissa asiakkaan kynsiin istutetaan pieniä mikrosiruja, jotka toimivat digitaalisena henkilöllisyystodistuksena, ja siru on tarkoitettu lopulta käytettäväksi kontaktittomiin maksuihin ja digitaalisiin menuihin. 

 

”Jotkut meistä kokevat jo nyt, että älypuhelimista on tullut itsemme jatke. Nykypäivän ulkoiset laitteet - puettavista tietokoneista virtuaalitodellisuuskuulokkeisiin - tulevat melkein varmasti istutettaviksi kehoomme ja aivoihimme" ... on sanonut heppu nimeltä Klaus Schwab.

 

Ja ilmeisesti muutakin istutellaan: viime vuonna COVID-pandemian huipulla julkaistussa Amazon-sarjassa oli juoni, jossa virus vapautetaan tarkoituksella, ja sitten rokote otetaan käyttöön väestönhallinnan keinona.

 

”Utopia” on uusi versio UK Channel 4 -sarjasta, joka alun perin esitettiin vuonna 2013 ja jonka tähdet ovat Jessica Rothe, Rainn Wilson ja John Cusack.

 

Tarina pyörii sarjakuvasarjafanien ympärillä, jotka löytävät julkaisemattoman käsikirjoituksen graafiselle romaanille, joka osoittautuu tosielämän salaliitoksi maailmanlaajuisen pandemian väärentämiseksi maapallon kasvavan väestön vähentämiseksi.

 

Summit.news kertoi: Ihmiset tapetaan tai myrkytetään jotta saadaan heidät vakuuttumaan viruksen todellisuudesta, ennen kuin traumatisoitunut väestö on tietoinen rokotuksen vaikutuksesta, joka steriloi suurimman osan heistä, jolloin planeetan väestö laskee vain 500 miljoonaan ihmiseen yhdessä sukupolvessa. 

 

… ja valtaplatformithan karsivat sitten pois “epäedullista” infoa:

 

National Filen Twitter-tili keskeytettiin "virheellisesti" sen jälkeen, kun tämä uutissivusto ilmoitti twiitistä, joka kertoi, että 13-vuotias kuoli päiviä sen jälkeen kun hän oli saanut covid-rokotteen.

 

Tuossakin nainen kertoo tohtorin vahvistaneen, että hänen autoimmuunisysteemi on nyt hajalla piikin aiheuttamana.

 

Aiemmin sellaisella olotilalla oli nimi AIDS. Ja siihen kuoltiin hivuttamalla. Nytkinkö? 

 

”Heidän jousensa kaatavat nuoret miehet; he eivät armahda kohdun hedelmää eivätkä lapsia sääli.” (Jes. 13:18)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu