”Me ollaan maailma, me ollaan perhe” ...

 

Musiikilla on ihmeellinen voima. Jo aikanaan Jimi Hendrix totesi: voit hypnotisoida ihmisiä musiikilla, ja kun soitat riittävän kovaa, se saa kuulijan heikoimmilleen, ja voit sitten saarnata heidän alitajuntaansa mitä haluat. 

 

Eikä tarvi aina olla niin kovaakaan soittoa: Led Zeppelinin hempeän kappaleen ”Stairway To Heaven” yhdessä kohtaa on nelisenkymmentä peräkkäistä sanaa, jotka tietysti muodostavat selkeän ”tarinan”. Mutta että nuo samat sanat takaperin soitettuna ja alkuperäisesti mutta siis takaperin äännettynä muodostavat myös selkeän tarinan, joka jatkaa alkuperäisestä mutta syventää sitä aivan eri (saatanalliseen) suuntaan. 

 

Niin, mieltäsi voidaan siis hallita monin eri tavoin: tänään Suomen globalistit yhdessä viihdeteollisuutensa kanssa palkitsevat toisiaan ja rauhoittelevat kansaa: pysy vaan kopissasi, me selvitään tästä, mehän ollaan perhe ...

 

Ollaanko? Ja mitä se sitten loppupelissä on, mistä ”yhdessä selvitään”? Jokaiselle artistille ja ajantappoviihteen tuottajalle pieni kysymys: oletko varma, ”missä olet mukana ja mitä edistämässä”? Ja taas tavan tallaajalle tämä: menetkö sitten sokeasti idolisi ”ohjeiden” perässä?

 

Niinpä – nyt me ollaan siis perhe; viimeksi me oltiin maailma ...

 

Kaikki varmaan muistavat takavuosien hitin lukemattomine staroineen. ”We Are the World” on single, joka nauhoitettiin ja julkaistiin Yhdysvalloissa vuonna 1985 Etiopian auttamiseksi nälänhädässä. Kappaleen ovat kirjoittaneet Michael Jackson ja Lionel Richie ja sen on tuottanut Quincy Jones. Single on myynyt tähän mennessä vähintään yli 20 miljoonaa kappaletta.

 

Vuonna 2010 kappale levytettiin uudelleen ja sen tuotto lahjoitettiin Haitin maanjäristyksen uhreille. Myös Michael Jackson esiintyy uuden version musiikkivideolla, vaikkakin oli kuollut jo vuosi sitten ennen uutta versiota. Hänen siskonsa Janet Jackson laulaa Michaelin osuudet uudella versiolla.

 

Mitenkäs ne lauloivatkaan (ja suluissa ”sanan selitys”):

 

Tulee aika, jolloin huomioimme tietyn kutsun; Kun maailman täytyy tulla yhteen (ja siinä jamassahan nyt olemme). On ihmisiä kuolemassa; Ja on aika antaa käsi elämälle; Kaikkien suurin lahja.

 

Emme voi jatkaa teeskentelemistä päivä päivältä; Että joku jossakin tekee pian muutoksen (paitsi että ennustettu Antikristus on pian tulossa – patenttiratkaisuna ”ihan kaikkeen”)

 

Olemme kaikki osa Jumalan suurta laajaa perhettä (joskin kristinuskossa vain oikeasti Jumalan omat ovat sitä); Ja totuus, kuten tiedät on, että rakkaus on kaikki mitä tarvitsemme (kristinuskon tiedetty totuus on että ilman todellista uskoa Herraan Jeesukseen Kristukseen meillä ei ole yhtään mitään muuta kuin kadotuksen hirmuinen odotus)

 

Me olemme maailma; Me olemme lapset; Olemme ne, jotka tekevät kirkkaamman päivän; Joten aloitetaan antaminen. On valinta, jonka teemme; Pelastamme oman elämämme (ei meistä kukaan voi itseänsä pelastaa – vain Kristus voi); On totta, että teemme paremman päivän (on totta, että vain Kristus voi antaa sen ”paremman päivän” – iankaikkisen elämän Jumalan yhteydessä); Vain sinä ja minä

 

Lähetä heille sydämesi, jotta he tietävät, että joku välittää; Ja heidän elämänsä tulee olemaan vahvempi ja vapaa (tässäkö karanteenissa?)

 

Kuten Jumala on osoittanut meille muuttamalla kiven leiväksi (no tuohan nyt on suorastaan saatanallinen valhe: Perkeleen kiusatessa Kristusta Hän ei todellakaan muuttanut käskettäessä kiviä leiviksi, vaan sanoi ettei ihminen elä ainoastaan leivästä vaan jokaisesta Sanasta joka Jumalan suusta lähtee, Matt. 4:3-4); Ja niin meidän kaikkien on annettava auttava käsi (meidän ei TODELLAKAAN tule antaa käsiämme edistämään Saatanan tahtoa – millään tavoin, hei artistit!)

 

Kun olet alaspainettu ja ulkopuolinen; Ei näytä olevan mitään toivoa; Mutta jos vain uskot (ei kai vaan siihen ykseyteen, jota kohta tarjotaan); Emme voi mitenkään kaatua (ilman Kristusta kaikki kaatuvat; ”ilman toivoa ja ilman Jumalaa maailmassa”, Ef. 2:12)

 

Jopas jotakin; Ymmärretään, että muutos voi tapahtua vain; Kun seisomme yhdessä yhtenä (niinpä niin – yhdessä yhtenä lammaslaumana kumartamassa ”kaiken pelastajaa ja ratkaisijaa”, Antikristusta ...)

 

Mutta tässä tulee sitä ainoaa todellista ”musiikkia korvillesi”:

 

”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma Hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo Häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan Nimeen” (Joh. 3:16-18).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu