Kuka piikittää lapsesi?

 

Suomessa on parhaillaan käynnissä massiivinen, kokeellisen geeniterapian injektointiohjelma. Nämä injektiot, joita kutsutaan koronarokotteiksi ja joita jaetaan hätätilaluvan turvin, ovat Euroopan lääkevalvontaviraston mukaan aiheuttaneet 31. heinäkuuta 2021 mennessä 1 960 607 haittaa ja 20 595 kuolemaa; ilmoitetuista haitoista 968 870 oli vakavia. Vain 1-10% kaikista rokotehaitoista ilmoitetaan, joten virhetiedon mahdollisuus haitan yleisyydestä on 90-99 prosenttia. Todelliset lukemat saattavat olla siis moninkertaiset ilmoitettuihin määriin nähden.

 

Ja yllämainittujen lisäksi tulevista pidemmän aikavälin haittavaikutuksista ei kenelläkään vielä voikaan olla mitään tietoa.

 

Huolimatta siitä, huomisesta lähtien Suomessa Covid-19-rokotteita tarjotaan jatkossa kaikille 12–15-vuotiaille lapsille ja nuorille. 


”Alaikäinen voi itse päättää rokottamisesta, jos rokotteen antava terveydenhuollon ammattilainen arvioi, että hän ikänsä ja kehitystasonsa perusteella kykenee päättämään rokotuksestaan”.

 

Siis hetkinen ... tässä kohtaa alkaa kauhistuttavan paljon kiinnostamaan kyseiset ”mittarit”: onko koko ko. valkotakkikaartilla käytössään sama standardi kypsyyskysely – vai riittääkö näiden muutenkin hätätilaluvalla jaossa olevien piikkien osalta vähän kevyempi tsekkaus (”... oli se kai ihan ok sille skidille...”)?

 

Entäs jos piikittäjä paljastuukin myöhemmin valelääkäriksi? Tai jos hän on vain työohjeita pyöristellyt lepsu alihankkija – jota mitataan suoritettujen injektioiden määrällä; todetaanko lopulta – kuten AstraZenecan toimitusjohtaja Ruud Dobber: "Tämä on ainutlaatuinen tilanne, jossa emme (yrityksenä) yksinkertaisesti voi ottaa riskiä, jos… neljän vuoden aikana rokotteella on sivuvaikutuksia"?

 

Mutta mikä hämmästyttävintä, yhtäkkiä huoltajuuden vastuuraja putosikin 3-6 vuotta, aiemmasta 18 vuodesta. Sillä jos lapsen huoltajan ohi tehdyn toimenpiteen takia ennen täysin perusterve teini kotiutuukin keskussairaalasta käytännössä kasvina – niin onko tämä huoltaja lähtökohtaisesti vastuullinen ko. 24/7- onneen ja siitä sitten vaan selviytymään? Sillä (toivottavasti ei kauhean) monissa tapauksissa tuo piikittäjä täten ratkaisee, että olet nyt omaishoitaja – oli omat unelmasi ja suunnitelmasi sitä ennen mitkä hyvänsä!

 

Aiemmin perusterveen lapsen lopullisesta menettämisestä puhumattakaan !!!

 

Lukijani, sinä näit alun tilastot. Ne eivät ole pelkkiä numeroita, vaan jokaisessa on ihmiselämä takana.

 

Jos olisin sinä – ja minulla olisi tuon ikäluokan lapsia – olisin jatkuvasti huolissani. Ja tekisin parhaani, että lapseni ymmärtäisi mitä nyt on tapahtumassa ja mitä se pahimmillaan voi merkitä hänelle – sinusta puhumattakaan.

 

Ne ilmestyvät kouluille ja kohtaamispaikkoihin, kaikkine kivoine oheislahjoineen – ja lapsesi idolit, tubettajat, ovat maksettuina mukana touhussa. Onko lapsesi puhuttavissa pyörryksiin?

 

”Hänen olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen, kuin että hän viettelee yhden näistä pienistä.” (Luuk. 17:2)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu