Ihmisen aiheuttama ilmaston lämpeneminen

 

Yhtenä päivänä vuonna 2009, tulipalot levisivät ympäri Victoriaa Australiassa, surmaten 173 ihmistä. Se päivä nimettiin Mustaksi Lauantaiksi. Kun ilmeni, etteivät kaikki näistä vahingoista olleet syntyneet luonnollisesti, paikalliset yksityisetsivät säntäsivät jahtiin. The Guardian kirjoitti tästä artikkelin, ”Tuhopolttajan jäljillä: Australian pahimman pensaspalokatastrofin ytimessä”.

 

Kiinni saatu epäilty, Brendan Sokaluk, oli varttunut vain muutamien kilometrien päässä paikasta mistä palot saivat alkunsa. Hän oli 39- vuotias, työtön sinkku ja vammaiseläkkeellä.

 

Se mikä Guardianin artikkelissa vähän häiritsi, oli sen oheen liitetty messu, jossa lehti lupaa jatkaa taisteluaan ”NYT ILMASTOKRIISIN PAHETESSA”.

 

Ja paheneehan se: viime vuonna ei mennyt kauaa siitä, kun juurikin Australian pääministeri Scott Morrison kieltäytyi hyväksymästä viheraktivistien vaadetta lopettaa hiilen vienti Australiasta mm. Kiinaan – jotta saataisiin fossiilisten polttoaineiden käyttöä radikaalisti vähennettyä – niin johan alkoi taas puskat palaa.

 

Ja kappas vaan, jälleen löytyi laitapuolen kulkija, 36-vuotias Michael Truong, joka tuntemattomasta syystä oli ajautunut kauas, ihan muualle kuin totuttuihin elinympäristöihinsä – ja tietenkin heti sytyttelemään paloja. Ja mihinkäs muualle kuin Victorian alueelle taas.

 

Joskaan herra Truong ei ole tällä kertaa ainoa epäilty: lähes 200 henkilöä ympäri Australiaa on pidätetty vastaavin syyttein.

 

Eli, ihmisen aikaansaama ilmaston lämpeneminen on siis totta. Joskaan näillä tahallaan sytytetyillä pensaspaloilla ei ole mitään tekemistä varsinaisen ihmisen aiheuttaman ILMASTONMUUTOKSEN kanssa. Se ei kuitenkaan ole estänyt valtamediaa käyttämästä niitä ns. virallisena selityksenä.

 

Hiljattain USA:n presidenttiehdokas Bernie Sanders syytti niitä, jotka “viivyttävät toimia ilmastonmuutosta vastaan” juurikin tästä “verenpunaisesta taivaasta ja hengityskelvottomasta ilmasta Australiassa näiden raivoavien metsäpalojen tähden.”

 

Iltasanomat taas tietää: ”Ilmastonmuutos on osaltaan vaikuttanut siihen, että maastopalot ovat roihahtaneet aiempaa pahemmiksi ympäri Australiaa”. 

 

Julkisuuden merkkihahmot ovat myös takoneet rautaa edistääkseen tuota “opinkappalettaan”: mm. Golden Globe’ja jaettaessa, Australiassa syntynyt Cate Blanchett vakuutti: “Kun yksi maa kohtaa ilmastokatastrofin, me kaikki kohtaamme ilmastokatastrofin.”

 

YK:n 2030 Agenda peräänkuuluttaa radikaalia siirtymistä pois öljystä ja muista laajan mittakaavan energialähteistä (kuten tämä Australian hiili), kohti pienen mittakaavan "uusiutuvia energioita" – ja globalisteilla on enää vain 10 vuotta aikaa saavuttaa tavoitteensa. Kohta tulee kiire; ennustan sen pian johtavan siihen, että ilmastonmuutoksen ehkäisy SEKÄ globaali maailmanhallinto alkavat kulkea, julkisestikin, ”käsi kädessä”. Pikemmin kuin uskommekaan: Saksan suurimpiin teollisuuskonserneihin kuuluvan Siemensin päätös perua Australian hiilikaivostilaus osoitti, kuinka hivutus jo toimii: ”Globaalien teollisuuskonsernien pitää jatkossa harkita entistä tarkemmin, millaisiin energiahankkeisiin ne voivat osallistua niin, ettei maine kärsi”. 

 

“Sinä hylkäät kaikki, jotka sinun käskyistäsi eksyvät, sillä heidän kavaluutensa on turha.” (Ps. 119:118).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu