Globaali pandemia: luonnollinen vai tehty?

 

Simulointi tai simulaatio on todellisuuden jäljittelyä. Esimerkiksi, mikäli jokin yritys haluaa ottaa käyttöön uuden toiminnanohjausjärjestelmän, se usein simuloi kaikki tärkeimmät prosessinsa sekä pyrkii tuon esitestauksen kautta ratkaisemaan mahdollisia uusia konflikteja.

 

Myös elokuvat ovat usein todellisuuden jäljittelyä – lähes edeltä kertovaa simulaatiota. Vertaa vaikka niihin lukemattomiin filmeihin ja klippeihin, joissa ”ennustettiin” 9/11- iskujen tulevan. Tänään kun katsoo vaikkapa elokuvaa ”Tartunta” (alkaen 1:25), voi nähdä kummallisen tuttuja viitteitä verrattuna siihen, mitä Kiinassa juuri nyt tapahtuu. Ja mikäpä olisi sellainen globaali katastrofi, jota Simpsonit eivät olisi edeltä käsitelleet (kohta 2:17): ”paketteihin ja tuotteisiin voi mennä räkää”, komppasi MTV.  Myös aiemmin kertomani Illuminaatti- korttipeli on sekin pelissä mukana (kohta 0:24). 

 

Mutta mitäpä ajattelet tästä simuloinnista: kuusi viikkoa ennen kuin Kiinan tautipurskahdus ilmeni, globaalit ryhmät harjoittelivat ja simuloivat Event 201:ssä juurikin vastaavaa epidemiaa (kohta 3:14). Siellä valmistauduttiin ryttäämään vastustus ja nk. valeuutiset. Mietittiin uutta globaalia järjestäytymistä – jopa asevoimien epätyypillistä käyttöä jne. Jotta riittävää dramatiikkaa ja omistautumista saatiin luotua, olivat myös tehneet ”GNN”- uutisklippejä miten koko pandemiakauheus eteni. Nyt kun vertaa niitä näihin ”oikeisiin” uutisiin tänään, on vaikea erottaa niitä toisistaan. Ja segmentti 4 tuon tapahtuman kirjauksista sisältää kommunikaation käsittelyn: tarvittaessa on laitettava vaikka koko Internet alas, jotta valeuutisointi loppuu ...

 

Huhtikuussa 2018 Bill Gates – joka oli myös tuon Event 201:n päätoimijoita - ideoi, että tuleva sairaus voisi tappaa 30 miljoonaa ihmistä 6 kuukaudessa — ja sanoi että meidän tulee varustautua siihen aivan kuin varustaudumme sotaan. 

 

Tuon artikkelin puolivälin videossa simuloidaan kuinka pandemia maailmalla etenee – ja sekin starttaa juurikin Kiinan siitä osasta, jossa nyt kuhisee.

 

Billillä oli kuitenkin keinot ja ratkaisut hihassa valmiina: universaali flunssarokote on kuulemma jo lähellä valmistumista, sekä vanha tuttu maailmanhallitus tietysti pelastaisi paljon.

 

Mutta ennenkuin mennään siihen kolmanteen ”lääkkeeseen”, muistutan mitä Gates tuon artikkelin alkutiivistyksessä lietsoo: vuoden 1918 espanjantautiin verrattava influenssa saattaisi tappaa 30 miljoonaa kuudessa kuukaudessa. Gates lisäsi että tuo seuraava tauti ei välttämättä olisi edes flunssa, vaan jotain sellaista jota emme ole koskaan nähneet.

 

Se Gatesin kolmas lääke oli geenien editointi. Kyseisellä Crispr- teknologialla voitaisiin pikapikaa havaita sairaudet ja heti tunnistaa ne oikein, hieman samoin kuin nykyiset raskaustestit tehdään.

 

Tuo Crispr vetää yllättäen Kiinan kuvaan mukaan: Nature.com kertoi heinäkuussa 2016, kuinka kiinalaiset tiedemiehet ovat pioneereina testaamassa aivan ensimmäistä ihmis-CRISPR -koetta. Tuota geenieditointitekniikkaa aiottiin testata elokuussa ihmisten keuhkosyövän hoidossa.

 

Kansankielellä tämä tarkoittaa sitä, että immuunien solujen geenejä editoidaan, jotta saataisiin ”turboahdettua” niiden hyökkäysvoimaa kasvaimia vastaan.

 

Mutta mutta: kun aletaan leikkimään jumalaa, harras toive ei välttämättä toteudukaan vaan muuttuu hallitsemattomaksi painajaiseksi. Eräs kirjoittaja aiheellisesti painottikin, että kukaan ei tunnu kiinnittävän huomiota siihen, että tämä koronavirus aiheuttaa munuaisten toiminnan romahduksen. Se taas viittaa siihen, että munuaisten solujen proteiinia esim. TMIGD1 on istutettu viruksen kalvolle, jolloin autoimmuunipuolustus tuhoaa munuaisten solut. Eri veriryhmää edustavilla Rh-negoilla kun on erilaiset proteiinit useissa elimissä. Suurin osa on Rh-positiivisia, millä saattaa olla merkitystä tässä.

 

Ja sitten on tämä yleinen kaksinaamaisuus: samat Gatesit rahoittavat sekä lääkkeiden että itse tappajavirusten valmistusta. Nyt, Lancet kertoo tästä Wuhanin keissistä: 15 kuolee jokaisesta 100:sta sairastuneesta. 83 niistä 100:sta jotka ovat altistuneet, sairastuvat, ja voivat tartuttaa muita. Eli jokaisesta 100:sta altistuneesta, noin 12 kuolee (15% 83’sta). Siis se sama Lancet, joka vuonna 2005 palkitsi espanjantaudin uudelleenrakentamisen tittelillä "paper of the year".

 

Toiset taas spekuloivat että Kiina varasti koronaviruksen kanadalaisesta laboratoriosta ja teki siitä aseen. Sehän selittäisi, miksi Kiinan toimenpiteet asiassa ovat olleet niin massiiviset. 

 

Näinhän siinä loppupelissä joka tapauksessa joskus käy, jos/kun tuollaisia tappajia edes kehitellään: karkaa, päästetaan karkuun, varastetaan tms. Ja pitipäs sekin ”sattua”: Wuhanissa sijaitsee Kiinan ainoa vaarallisiin tartuntatauteihin erikoistunut laboratorio - bioaselaboratorio.

 

Eikä voi poissulkea usean eri tekijän kombinaatiotakaan: kuuluisassa 5g- vetoomuksessa EU:lle ym kerrottiin Russell’in (2018) studystä mikroaaltojen tunnetuista vaikutuksista ihoon, silmiin (kaihi), sydämen rytmiin, DNA:han ja – immuunijärjestelmään.

 

Nyt kun sieltä Wuhanista tulee videoklippejä, missä ihmiset putoilevat kuten ne mehiläiset 5G- antennien kohdalla – niin siinä toinen täysin testaamaton teknologia säteilyttämässä näitä virukselle altistuneita & huonon terveyden omaavia. Sillä Kiinan kaupungeista juurikin Wuhan nimittäin starttasi 5G:n voimallisesti – ”smart cityna”, 5G- katulamppuineen jne:

 

Yksi asia on selvää: maailmalla on otettu käyttöön paljon sellaisia testaamattomia tekniikoita ja keksintöjä, joiden lopulliset vaikutukset jäävät nyt sitten nähtäväksi: artikkelin alun simuloinnit ovatkin korvattu nk. ”tuotannossa testaamisella”. Kysymys kuuluu: kuka kantaa vastuun?

 

Saakoon Bill Gatesin vaimo Melinda sanoa viimeiset terveiset: ”Globaalin pandemian uhka – alkaa se sitten luonnollisesti tai itse tehtynä – on ehkä suurin riski ihmiskunnalle”.

 

”Ennen päivän valkenemista nousee murhaaja, tappaa kurjan ja köyhän; ja yöllä hän hiipii kuin varas.” (Job 24:14).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu