Evergreen, osa 3

 

Näyttää siltä, että joku haluaa kiinnittää maailman huomion Evergreen- yritykseen. Lukijani Hanna oli löytänyt firman toikkaroimasta myös ilmakuljetuksissa, aiempien meri- ja maaselkkausten lisäksi.

 

EVA Air on Evergreen Groupin kansainvälinen lentoyhtiö, joka harjoittaa säännöllisiä lentoja yli 40 kohteeseen ympäri maailmaa. EVA Air tarjoaa täyden matkustaja- ja rahtitoiminnan Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan, Eurooppaan ja Oseaniaan. EVA Airin emoyhtiöllä EVA Airways Corporationilla on yhteyksiä Evergreen Aviation Technologies Corporationiin, Evergreen Air Services Corporationiin ja Evergreen Air Cargo Services Corporationiin.

 

Millään ei tietysti ole yhtään mitään tekemistä sen kanssa, että kyseisen lennon numero oli 666 ... 

 

... mutta eräällä asialla voi hyvinkin olla: ainakaan toistaiseksi media ei ole selittänyt syytä Suezin satelliittikuvien mustaamiselle. Eli vain vesialue oli pitkän pätkän peitossa, joskin laiva sieltä puoliksi pilkisti.

 

Mikäs voisi olla syy peittää jotakin näkymästä siellä? No esimerkiksi vaikka tuo artikkelin väittämä, että juuttuneen laivan konteista poistettiin niin eläviä kuin kuolleitakin lapsia. Eli, ”Dexter” olisi siis kuitenkin edeltäkerrontaa eikä fiktiota.

 

Paljon on todellakin meneillään maailmassa: Klaus Schwabin – joka siis kirjaili Suezin tukkimisesta - WEF haluaa meille älymaskit, jottemme vaikkapa ”unohtaisi panna niitä päälle”. Klasu varmaan suunnittelee, että maskit tulivat jäädäkseen. Niinhän ne aikanaan olivat orjillakin: osoittamassa, ettei näillä ole ”ääntä”, että heidät omistettiin ja että olivat isäntänsä täydellisesti kontrolloimia...

 

Ison-Britannian pääministeri Boris Johnson haluaa, että kaikki britit osallistuvat kahdesti viikossa tapahtuvaan joukko- koronaseulontaan "pysäyttämään taudinpurkaukset" ja "vapauttamaan maan". 

 

Samaan aikaan Pariisin paremmassa osassa sijaitsevassa maanalaisessa ökyravintolassa vieraat nauttivat ruokailusta ja juomingista ilman maskeja, suudellen toisiaan ja jättämällä näkyvästi huomiotta sosiaalisen etäisyyden säännöt.

 

The Guardian -lehden raportin mukaan taas maan rokotepassijärjestelmä oli edennyt pitkälle jo joulukuussa - samaan aikaan, kun Ison-Britannian hallituksen ministerit kertoivat yleisölle, ettei heillä ollut mitään sellaisia suunnitelmia. 

 

Jingwei Xie Nebraskan yliopistosta & kolleegat ovat kehittäneet nanokuituisen vanupuikon, jolla on huomattavasti parempi virusten ja muiden biologisten näytteiden imeytyminen. Tämä parantaa diagnostisten testien, kuten COVID-19-testin, herkkyyttä. 

 

Eli saatiin sitten ne nanotkin selitettyä paremmin päin. Tuossa muuten sivellään testipuikolla lihapalaa. Kyseessä ei siis näissä selvästikään ole näytteenotto, vaan jonkin anto.

  

Ja lasten rokottaminen tavallisia sairauksia vastaan on ”välttämätöntä demokraattisessa yhteiskunnassa” ja on heidän etujensa mukaista, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin totesi torstaina. Sehän sitten myös vaatii jotain: on pystyttävä erottamaan ne rokotteet, jotka mm. oikeasti estävät sairauksia – ja sitten taas ne jotka eivät hoida, vaan ovat vaikkapa kokeellista geeniterapiaa.

  

Ja kuinkas maailmantähdet? Mariah Careylle sattui pieni rokotemoka: ”elokuvaruiskun” piikki ei tullutkaan enää ulos. Tuossa esimerkki, miten tuo piikin nielevä feikkiruisku toimii oikein

 

Eli, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Mutta meillä Kristukseen Jeesukseen uskovilla tämä kaikki on merkkinä siitä, että maailmanaikojen loppukausi on jo aivan kalkkiviivoillaan.

 

”Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!” (Ilmestyskirja 22:20).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu