Evergreen lähettää viestin

 

Pitipäs sattua.

 

Suezin kanava meni tukkoon, kun Evergreenin konttialus vähän kynti vinoon. Ruuhkan kustannukset ovat valtaisat, mutta onneksi reitti on nyt taas auki.

 

Mutta mitäs: saman Evergreenin konttirekka oli nyt tukkimassa valtatien Kiinassa. Ja se mikä ihmeellistä, lähes identtisesti laivan kanssa poikittain, nokka kohti koillista. 

 

No, eiköhän tämä kaikki ollut vain onnetonta sattumaa. Salaliittoteoreetikot tietty näkivät tässä viestin, että ”jotkut” voivat tehdä aivan mitä hyvänsä missä hyvänsä. Eihän sellainen tietenkään ole mahdollista.

 

TV:ssä pyöri erikoinen sarja, nimeltään ”Dexter”. Sen pääosassa oli Michael C. Hallin esittämä sarjamurhaaja Dexter Morgan. Tämä työskentelee Miamin väkivaltarikosten rikospaikkojen veriroisketutkijana. Morgan valikoi uhreikseen murhaajia, jotka oikeus on tuominnut syyttömiksi tai jotka eivät ole vielä jääneet kiinni.

 

Eli, tosielämässä aivan mahdoton tilanne: väkivaltarikosten tutkija joka ”siviilissä” itsekin sarjamurhaaja. Tämän tappajapsykopaattisarjan yhdessä jaksossa lapsia kidnapattiin samanlaisiin kontteihin. Osaisitko yhtään arvata, mitä siinä kontissa luki, josta lapset vapautettiin? 

 

... ”jotkut” voivat tehdä aivan mitä hyvänsä missä hyvänsä. Ja haluavat sinun alitajuntasi jäävän epätietoiseksi sillä eihän sellainen tietenkään ole mahdollista, vai?

 

”Hulluus on ilo sille, joka on mieltä vailla, mutta ymmärtäväinen mies kulkee suoraan.” (Sananl. 15:21)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu