Covid- mikrosiru ihon alle

 

DARPA-tutkijat Pentagonissa ovat luoneet ensimmäisen ihon alle asetettavan mikrosirun, joka voi havaita COVID-19-infektion ja poistaa viruksen ihmiskehosta. 

 

Tuossa erittäin salaisessa projektissa käytetään vallankumouksellista suodatinta, joka voi poistaa viruksen ihmisen verenkierrosta kiinnitettynä dialyysikoneeseen.

 

Defence Advanced Research Projects Agency (DARPA) -ryhmän mukaan he ovat työskennelleet salaa vuosien ajan "pandemioiden ehkäisemisessä ja lopettamisessa".

 

Dailymail.co.uk kertoo: Yksi heidän viimeisimmistä keksinnöistään - he kertoivat 60 minuuttia -ohjelmassa sunnuntai-iltana - oli mikrosiru, joka havaitsee yksilön COVID-infektion ennen kuin siitä voi tulla taudinpurkaus.

 

Se herättää varmasti huolta joissakin, että valtion virasto istuttaa mikrosirun kansalaiseen.

 

Virkailijat, jotka puhuivat 60 minuuttia -tiimille, sanoivat, että Pentagon ei aio seurata jokaista liikettäsi.

 

Tarkempia selityksiä ei annettu...

 

Ilmestyskirja 13:16-18:

 

16  Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, *panemaan **merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,

17  ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

18  Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on ***kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

 

*panemaan (kreikan kielen "didomi") -- ottaa vastaan (jotakin jaettavaa).

**merkin ("charagma") -- kertoa (merkkinä tai orjuutena).

*** kuusisataa kuusikymmentä kuusi ("chi xi stigma") -- 666; "stigma" (tai "stizo") = pistää/puhkaista ruumiiseen omistamisen tunnistamiseksi.

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu