Abortista ”edettiin” jo syntyneen murhaamiseen

 

Järkyttävä tutkimus osoittaa, että suurin osa belgialaisista lääkäreistä tukee lapsenmurhaa.

 

2. elokuuta julkaistiin uusi tutkimus nimeltä "Terveydenhuollon ammattilaisten suhtautuminen raskauden lopettamiseen elinkelpoisessa vaiheessa", jossa analysoitiin lääkäreiden halukkuutta tehdä myöhästyneitä abortteja tai jopa lapsenmurha. Flanderin tutkimusrahaston ja Gentin yliopiston rahoittamassa tutkimuksessa todettiin, että 89,1% lääketieteen ammattilaisista ja 93,6% lääkäreistä ilmoitti lapsenmurhan olevan hyväksyttävää tietyissä olosuhteissa.

 

Tulokset perustuvat nimettömän tutkimuksen tuloksiin, joka lähetettiin 117 belgialaiselle lääketieteen ammattilaiselle, jotka työskentelivät vastasyntyneiden tehohoidossa Flanderissa, Belgiassa. Vastauksia oli 92 kysymykseen, mutta eniten huolestuttavaa on, että melkein täydellinen enemmistö lääkäreistä kannatti vastasyntyneiden vammaisten tappamista tappavilla injektioilla. Tutkimuksesta:

 

Kaikista terveydenhuollon ammattilaisista 89,1% (93,6% lääkäreistä) on samaa mieltä siitä, että vakavan (ei-tappavan) vastasyntyneen vammaisuuden tms. tilan sattuessa lääkkeiden antaminen nimenomaisella tarkoituksella lopettaa vastasyntyneen elämä on hyväksyttävää. Noin sama osuus (87,9%) on samaa mieltä siitä, että Belgian lakia olisi muutettava tämän mahdollistamiseksi.

 

Nämä luvut ovat todella hämmästyttäviä. Lähes kaikki lääkärit - ainakin Flanderin alueella Belgiassa - eivät tue vain myöhästyneitä abortteja, mikä on kiistanalaista myös niiden keskuudessa, jotka pitävät itseään "valinnan puolesta", mutta todellisena lapsenmurhana.

 

Tämän lisäksi heidän mielestään lapsenmurhan tulisi olla vaihtoehto, kun vauvan tila on "ei-tappava" - lyhyesti sanottuna sitä käytetään eugeenisena tekona tapauksissa, joissa heidän mielestään vauvan elämä on arvoton. Lääkärit ja lääketieteen ammattilaiset haluavat Belgian dekriminalisoimaan vastasyntyneiden vammaisten tai muiden sairauksien tappamisen. Tutkimuksen johtopäätöksen mukaan:

 

Terveydenhuollon ammattilaiset, jotka harjoittavat myöhäistä aborttia Flanderissa, Belgiassa, suhtautuvat hyvin suotuisasti myöhäiseen TOP-vaiheeseen [raskauden lopettaminen] riippumatta sosiodemografisista tekijöistä, ja he vaativat lainsäädännön muuttamista sikiön ja vastasyntyneiden aktiivisen elämän päättämisestä. Lisätutkimusten tulisi tutkia myöhään TOP-asenteeseen tunnustatuvien suhteen todellisia päivittäisessä kliinisessä käytännössä tekemiä lääketieteellisiä päätöksiä.

 

Lisäksi 100% lääkäreistä kannatti myöhäistä aborttia "kuolemaan johtaneissa sikiötiloissa" ja 95,6% kannatti myöhäistä aborttia, kun vauvan tila oli "vakava". Jos vauva on täysin terve, luvut laskevat merkittävästi: 19,8% vastaajista kannatti myöhäistä aborttia "äidin psykologisten ongelmien" vuoksi ja vain 13,2% kannatti myöhäistä aborttia "äidin sosioekonomisten ongelmien" tapauksessa.

 

Lisäksi tutkimuksessa todettiin, että "käyttäytymistavat osoittavat, että jopa tilanteissa, joissa diagnoosi on epäselvä ja ennustamaton, 85,6% ammattilaisista harkitsisi edelleen myöhäistä TOP: ää". Huolimatta abortin aktivistien retoriikasta, jotka väittävät, että myöhäistä keskeytystä ei käytännössä koskaan tapahdu ja että jos näin tapahtuu, lapsella on melkein aina kuolemaan johtava tila, lääketieteen ammattilaisten ylivoimaisesti suurin osa tukee sekä myöhäistä aborttia että lapsensurmaa olosuhteissa, jossa lapsella ei ole kohtalokasta tilaa.

 

Valitettavasti abortin hyväksyvän yhteiskunnan on väistämättä tuettava myös joitain lapsenmurhan muotoja.

 

Loppujen lopuksi ei ole mitään aineellista eroa lapsen kohdussa tappamisen ja lapsen tappamisen välillä pian sen jälkeen, kun hän on poistunut kohdusta - etenkään lapselle. Itse asiassa lapsenmurha on usein paljon vähemmän sotkuinen verrattuna työkaluilla lapsen pilkkomiseen kohdussa - heille voidaan yksinkertaisesti antaa injektio sydämeen, kun he ovat poistuneet kohdusta, ja kuolema on melkein välitön.

 

Ja jos vauvan tappamisessa syntymäkanavan toisella puolella ei ole mitään moraalista vikaa, mikä on niin väärin saman lapsen tappamisessa toisella puolella? Tämä on kysymys, johon abortin kannattajat ovat pitkään pyrkineet vastaamaan - ja nyt näyttää siltä, ​​että monet lääkärit seuraavat yksinkertaisesti ideologiaansa loogisiin johtopäätöksiin.

 

Niinpä tietysti: koska hyväksytään murha nimeltä abortti, kehäpäätelmillä päädytään loogiseen lopputulokseen, jossa jo syntynytkin voidaan surutta abortoida. Johan USA:ssa ihan saman kaltaisella kehäpäättelyllä todettiin lapsi ihmisoikeudelliseksi vasta siinä vaiheessa, kun tämä on syntynyt. Ja nyt siis ”edettiin” jo siitäkin.

 

Tule, Herra Jeesus!

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu