5G- (ja muutakin) mukautusta

 

Vaikkei täällä maaseudulla ole Covidista paljon mitään tiennyt – noinniinku konkreettisesti – niin olinpa minäkin ”uuden edessä”, kuten artistijengi lauloi.

 

Ostin siirrettävän hevostallin ja aloin muuttaa sitä, trendikkäästi, kanalaksi. Ensinnäkin, rautakaupat eivät myy rukkasia, joissa on peukalo keskellä kämmentä. Ja piti koko ajan miettiä tekemisiään edeltä – ettei sitten vuosikymmeniä harmittele, että olisinpa tehnyt toisin.

 

Jottei ajan ratoksi tarttenut ihan pelkkää hiljaisuutta kuunnella, käänsin radion sekulaarikanavalle. Siellä silminnähden innostunut toimittajakolmikko ampui tietysti heti päin näköä meitä 5G:iin ihan oikeasti perehtyneitäkin. Foliohatut kuulemma vain enää puuttuivat – ja piskuinen joukko ko. mieltä osoittamassa oli kuulemma ollut naurettava.

 

Eikös tuo mennyt jo solvaukseksi (#metoo jne)? Ottamatta näiden asiaan selvästi perehtymättömien heittoja sen tarkemmin, niin käännän homman näin päin: kun herra totesi ettei kai vaan kukaan lähde heille mitään lähettelemään, niin lähettäkääpäs sitten te! Laittakaa ohjelmanne webbisivulle edes yksi tutkimus, joka osoittaa että 5G on turvallinen ja terveellinen.

 

Eli, kun kyseinen mikroaaltotekniikka on ensin tullut tietoisuuteemme aseena – eikä meistä kukaan varmaankaan kuivaa kissaakaan mikroaaltouunissa, niin lienee Jyväskylän Kypärämäenkin väellä oikeus kysyä, miksei tuota tekniikkaa ensin varmisteta kuten uutta lääkettä: pitkäaikaiset testit, jopa lapsilla, ettei aiheudu liittyviäkään vahinkoja.

 

Älkää vaivautuko – ei sellaista tutkimusta löydy (mutta vastakkaisia siis tämäkin blogi täynnä). Oliko muuten se piskuinen sakki yhtään sen ”naurettavampi” kuin koko Sveitsin kansa? Ensin Vaud’in ökyeliitti ja Geneven YK- laiset ym vaativat, että 5G kokonaan seis ko. alueilla. Varmaankin herrat tajusivat, että pitäähän sitä matkustaakin ko. kohteisiin => koko saaste koko maasta seis.

 

Mutta pankaapas sinne radion nettiin sitten sellainen kuva, kun 60 GHz:n 5G- ”paisteessa” ~hymyilette: se saattaa olla kuolinkouristus, juuri ennen happikadon finaalia. Ja jos vieläkin studiossa nyt naurattaa, niin älkää soittako ilmastointihuoltoon jos meinaa happi loppua; se ei johdu siitä – vaikka on vasta reilun 3GHz versio.

 

Toisaalta kiinnostaisi, tuliko joku ”pomo” ja sanoi, että dissatkaa tuo homma, ja huolella. Jos näin kävi, niin mietipä miksi. Miksi pitää kaiken tämän maailman hulluuden keskellä hyökätä juuri niitä, aiheesta, huolestuneita kansalaisia vastaan? Eikö teillä ole lapsia?

 

Tuohan on samaa taktiikkaa, kuin Suomen EU:iin liittymisäänestyksessä: hyvä kun ihmiset tuskin olivat ehtineet vaaliuurnille, niin valtamedia jo heti rummuttamaan, että nyt lienee jo selvää että liittymisen puolesta olevia tulee olemaan enemmän. Monikohan sen kuultuaan ei jaksanut enää vaivautua ääntään antamaan.

 

Ja hei toimittajat: tulee päivä jolloin havaitsette artikkelin kirjoittajan puhuvan asiaa – ja faktaa. Se sitten vähän vaatii sanoa niille ”pomoille” että en tee tuota. Monen on silloin valittava totuuden ja työpaikan välillä. Joko teitte niin?

 

No joo – josko ko. kanavan musiikista olisi sitten ollut iloa. No ei. Aiempi gospel- laulajatar, nykyinen tähtiartisti lauloi menestyksensä startannutta biisiä: ei tarvinnutkaan jäädä äidin kauppaan töihin – vaan ura urkenikin tällä erilaista seksuaalisuuntautuneisuutta kuvaavalla rakkauslaululla. Ei tulisi välittää muiden katseista jne. Muuten, minun katseeni ei niin välittäisi katsella ko. suuntauksen ohjelmia ja agendaa – joka ainoassa programmissa, jonain kiintiönä.

 

Niin, minä en kuulu tuohon tarinaan, joka harvoille luetaan. Mutta kuten laulajatarkin siis vahvistaa, meikäläiset ovat sitä ehdotonta valtaenemmistöä: saisimmeko sitten kuitenkin kunnioittaa toisiamme omassa rauhassamme, joutumatta kumpikaan taho jatkuvaan pakkosyöttöön (?).

 

Harmittaa kyseisen laulajattaren puolesta: sillä ”sen virttä veisaat, jonka kotona koisaat”, levy-yhtiömielessä. Toisessa, raamatullisia termejä käyttävässä laulussaan hän toteaa, että Eedenistä autioitui Maa. Kyllä, mutta ehkä vain ihmisistä - ja syystä. Ja toteaa, että meitä ei ikuiseksi tehtykään ...

 

Ja sehän on valhe – kuten edellinen menestyslaulu maailmalta oli. Ja aivan kuten se myös sanomansa, ettei tämä kaikki, Luojan luoma, olisi totta vaan jonkun keksimää. Ja mietipä tyttö omia sanojasi: ”Se kaikenko kärsii kaikessa, uskoo, toivoo (vrt. 1 Kor. 14:4 alkaen), ja kestää ryömimään pistää, syyttää ja estää ja siten meidät yhdistää”.

 

Niinpä, ensin pilkataan puolihuolimattomasti Raamattua ja sitten kerrotaan lopuksi totuus – ja valhe – Saatanasta: ”veljiemme syyttäjä” pistää kaikki polvilleen, estää entisen vapaan elämämme, ja yhdistää kaikki Antikristuksen alle.

 

Mutta tämä tie ei yhdistä meitä Kaikkivaltiaaseen Jumalaan. Siksi kysyn ko. laulajattareltakin: ”Missä sinä vietät iäisyytesi?”

 

”Niinkuin uudet taivaat ja uusi maa, jotka Minä teen, pysyvät Minun kasvojeni edessä, sanoo Herra, niin pysyy teidän siemenenne ja teidän nimenne. Joka kuukausi uudenkuun päivänä ja joka viikko sapattina tulee kaikki liha kumartaen rukoilemaan Minua, sanoo Herra. Ja he käyvät ulos katselemaan niiden miesten ruumiita, jotka ovat luopuneet Minusta; sillä heidän matonsa ei kuole, eikä heidän tulensa sammu, ja he ovat kauhistukseksi kaikelle lihalle.” (Jes. 64:22-24).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu