150 vuotta vanha kirje ennusti molemmat maailmansodat sekä kolmannen maailmansodan

 

Artikkelissani ”Sotien melskettä ja sanomia sodista” kerroin, kuinka tämä Donald Trump on täysin ”katsomaton kortti”: millä rattailla lienee ajeleekaan ja mihin pussiin pelaa (USA vs. maailmanhallitus).

 

Nyt herra sitten paljastelee korttejaan: teki valtioterrori-iskun Bagdadissa – ja heti ensimmäiseksi tukeutui evankelikaalisiin kristittyihin, julistaen El Rey Jesús- kirkossa Miamissa: me teimme sen yhdessä, me puolustamme uskoa. 

 

Hyvä herra Trump, minä olen tunnustava kristitty, jonka kaappasitte ”hyökkäysosallistujien piiriin”. Irtisanoudun tuosta ”kunniasta”, eikä minulla ole mitään tekemistä hankkeittenne kanssa.

 

Ja sitten asiaan: eihän Trumpin teolla ole mitään tekemistä uus-ristiretkien kanssa – vaan tämä on yli sata vuotta sitten laaditun suunnitelman kolmas osa:

 

Kyseisen ennustuksen kirjoitti lähes 150 vuotta sitten USA:n armeijan kapteeni, vapaamuurari Albert Pike. Hän lähetti kirjeen italialaiselle poliitikolle Giuseppe Mazzinille.

 

Kirje on päivätty 15.08.1871 ja se kertoo syyt kuinka ja miksi ensimmäinen maailmansota ja toinen maailmansota alkoivat 1900-luvulla.

 

Ensimmäinen maailmansota

 

Ensimmäinen maailmansota tullaan aiheuttamaan, jotta Illuminati saa kaadettua tsaarien vallan Venäjällä sekä luotua Venäjästä kommunistisen valtion. Illuminatin toimitsijat luovat vastakkainasettelua Britannian sekä Saksan välille, jota käytetään hyväksi ensimmäisen maailmansodan sytyttämistä varten. Sodan loppuvaiheessa kommunismi rakentuu ja sitä käytetään tuhoamaan muita hallituksia sekä heikentämään uskontoja.

 

Toinen maailmansota

 

Toinen maailmansota täytyy sytyttää käyttämällä hyväkseen Illuminatin toimitsijoiden luomaa vastakkainasettelua fasistien sekä poliittisen sionistien kesken. Sota täytyy toteuttaa siten, että natsismi tuhoutuu ja poliittinen sionismi on tarpeeksi vahva perustamaan Israelin Palestiinaan.

 

Toisen maailmansodan aikana kansainvälisestä kommunismista täytyy tulla tarpeeksi vahva tasapainottamaan kristikuntaa, joka olisi sitten hillitty ja pidetty kurissa, kunnes tarvitsemme sitä lopullista sosiaalista mullistusta varten.

 

Kolmas maailmansota

 

Kolmas maailmansota täytyy sytyttää käyttämällä hyväkseen Illuminatin toimitsijoiden luomaa vastakkainasettelua poliittisen sionismin sekä Islamistisen maailman johtajien kesken.

 

Sota täytyy toteuttaa siten että Islam (Arabien maailma) sekä poliittinen sionismi (Israel) tuhoavat toisensa.

 

Samaan aikaan muut valtiot ovat jälleen kerran jakaantuneet tässä kysymyksessä ja joutuvat taistelemaan viimeiseen pisteeseen saakka fyysisesti, moraalisesti, henkisesti sekä taloudellisesti.

 

Tulemme vapauttamaan nihilistit sekä ateistit ja yllytämme suunnattomalle sosiaaliselle mullistukselle joka kaikessa siinä kauheudessaan tulee näyttämään selvästi jokaiselle valtiolle absoluuttisen ateismin vaikutuksen, raakalaisuuden syntyperän ja suurimman verisen mullistuksen.

 

Jokainen kansalainen on pakotettu puolustamaan itseään maailman vähemmistöjen vallankumousta vastaan, joka johtaa noiden sivilisaation tuhoajien tuhoon. Kansakunta on pettynyt kristinuskoon, joiden deistinen sielu tulee tuosta hetkestä lähtien olemaan ilman kompassia tai suuntaa, he ovat huolestuneita, mutta ilman tietoa siitä mihin suuntaan palvoa, he saavat todellisen valaistuksen virheettömän Luciferin doktriinin universaalin manifestaatin kautta, joka viimein päätyy julkiseen perspektiiviin.

 

Tämä manifestaatio tulee johtamaan yleisestä taantumuksellisesta liikkeestä, joka johtaa kristinuskon sekä ateismin tuhoon - molemmat valloitettu ja tuhottu samaan aikaan.

 

Kirjeessä mainittiin että lopulta kaikki tämä johtaa yhteen maailman hallintoon.

 

Kirje oli väitetysti kerran näytillä Britannian museon kirjastossa, mutta mysteerisesti katosi 70-luvulla eikä sen jälkeen ole nähty.

 

No niin, raamatullisena uskovana pidän kiinni siitä, että Kaikkivaltiaan Jumalan valinta – se Jumalan Israel - on edelleen mukana Hänen suunnitelmissaan (vrt. Hes. 37:21). Mutta Israel- keppihevosella ratsastavat myös nämä kuoleman kuninkaat. 

 

Ja Raamatun profetia tulee toteutumaan myös siltä osin, että uusi maailmanuskonto (Ilm. 17:1-15) harhauttaa massat seuraajikseen. Siltä osin paavin viimeaikaiset toimet ovat sellaisen uskonnon kanssa sanalla sanoen yhdensuuntaiset. 

 

Raamatussa USA ei loppupelissä tule näyttelemään mitään omaa roolia. Ehkä senkin osalta paavi on jo kertonut, miksi ei: paavi Fransiskus kertoi italialaiselle La Repubblica- sanomalehdelle että USA:lla “on vääristynyt visio maailmasta” ja amerikkalaisia täytyy johtaa maailmanhallituksella, niin pian kuin mahdollista, “ihan heidän omaksi parhaakseen.”

 

”Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.” (Dan. 8:25).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu