Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Lehtipuhaltimia ja pedofiileja

Lehtipuhaltimia ja pedofiileja

Lehtipuhaltimia ja pedofiileja

 

Yli 3200 katolista pappia syyllistyi massiiviseen pedofiilirenkaaseen osallistumiseen Ranskassa, järkyttävä uusi tutkimus on havainnut. Tarkennettujen arvioiden mukaan uhreja on ollut reilusti yli 100 000. 

 

No, ylipäällikön valvova katse suuntautui ilmeisesti muualle: paavi Franciscus on aktiivinen osallistuja synkkään globalistiseen salaliittoon, arkkipiispa Vigano julisti äskettäin Robert Moynihanin haastattelussa. 

 

Maailman talousfoorumin Klaus Schwabin suunnittelema ”Suuri nollaus” (great reset) ja ”Neljäs teollinen vallankumous” ovat maailman eliitin juoni ”vähentää maailmanlaajuista väestöä jyrkästi, purkaa vapaat markkinat ja poistaa kaikki rajat”.

 

Paavi Franciscus on aktiivinen peluri juonessa, jonka Vigano selitti haastattelussa:

 

"Sillä ei ole väliä, ovatko tämän suunnitelman yhteistyökumppanit lääkeyhtiöt tai korkean rahoituksen omaavat, hyväntekeväisyysjärjestöt tai vapaamuurari -lahkot, poliittiset ryhmät tai korruptoituneet tiedotusvälineet: kaikki heistä, tietävät sen tai eivät, tekevät yhteistyötä Paholaisen työssä."

 

Ilmankos Vatikaani alkaa rangaista työntekijöitä, jotka kieltäytyvät noudattamasta Covid-19-sertifikaattia, jättämällä heille palkan maksamatta. 

 

Kuten TV- sarja totesi, ”talvi on tulossa”: uusi laki on just nyt Kalifornian kuvernööri Newsomin pöydällä hyväksyttävänä: AB1346.

 

Koska esimerkiksi normi- lehtipuhallin tuottaa saman verran päästöjä kuin uudella autolla 1100km ajo, niin bannataan käytöstä pois kaikki tuollaiset saastuttajat...

 

Eli, kun Teksasin tapaan verkkosähköt on paukkupakkasilla kohta poissa, niin etpäs vedäkään sitä varasähkö- aggregaattia käyntiin, sori siitä.

 

Dark winter, kuten Joe B lanseerasi.

 

“Sinä määräsit kaikki maan rajat, sinä asetit kesän ja talven” (Psalmi 74:17)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuToimitusketjut hajalla

Toimitusketjut hajalla

Toimitusketjut hajalla

 

Michael Snyder kirjoittaa taas asiaa.

 

Maailmanlaajuiset toimitusketjut ovat täydellisen ja kokonaisvaltaisen kaaoksen tilassa, mikä nostaa hintoja ja aiheuttaa laajaa pulaa kaikkialla.

 

Yksi CNN:n suosituimmista uutisista ​​varoitti avoimesti "maailmanlaajuisesta kuljetusjärjestelmän romahtamisesta" ...

 

Kansainvälinen merenkulkukamari (ICS) ja muut teollisuusryhmät varoittivat keskiviikkona avoimessa kirjeessään Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokoukseen osallistuville valtionpäämiehille "maailmanlaajuisesta kuljetusjärjestelmä-romahduksesta", jos hallitukset eivät palauta kuljetusvälineiden liikkumisvapautta ja rauhoita rokotusvaatimuksia jne.

 

Nyt organisaatiot, jotka edustavat 65 miljoonaa kuljetustyöntekijää eri puolilla maailmaa, varoittavat avoimesti, että "globaalit toimitusketjut alkavat jumittua" ...

 

"Maailmanlaajuiset toimitusketjut alkavat vaurioitua, kun kahden vuoden rasitus kuljetustyöntekijöille tekee veronsa", ryhmät kirjoittivat. Kirjeen ovat allekirjoittaneet myös Kansainvälinen ilmakuljetusliitto (IATA), Kansainvälinen maantiekuljetusliitto (IRU) ja Kansainvälinen kuljetustyöntekijöiden liitto (ITF). Yhdessä he edustavat 65 miljoonaa kuljetustyöntekijää maailmanlaajuisesti.

 

"Kaikilla liikenteen aloilla on myös pulaa työntekijöistä, ja he odottavat lisääkin väkeä lähtevän miljoonien työläisten heikon kohtelun vuoksi pandemian aikana, mikä vaarantaa toimitusketjun", se lisäsi.

 

Satamissa tilanne on erityisen huono. Tällä hetkellä esim. USA:n länsirannikolla olevilla aluksilla on purkamista odottamassa noin 500 000 konttia. Tarpeetonta sanoa, ettemme ole koskaan nähneet mitään tällaista ennen.

 

Mutta Kiinan rannikolla oleva viivästys on vielä pahempaa ...

 

Yli 60 konttialusta on täynnä tuontitavaroita jumissa Los Angelesin ja Long Beachin rannalla, mutta yli kaksinkertainen määrä – 154 alusta perjantaina - odottaa eeSean (yritys, joka analysoi carrierien aikatauluja) mukaan vientilupaa lastatakseen Shanghaista ja Ningbosta Kiinassa.

 

Shanghain ja Ningbon lähellä ankkuroituneiden konttilaivojen määrä on kasvanut viime viikkoina. Tällä hetkellä 242 konttialusta odottaa laituripaikkaa koko maassa. On syynä sitten suuret vientimäärät, taifuuni Chanthu tai COVID, Kiinan ruuhkien lisääntyminen on jälleen yksi villi kortti Tyynenmeren alueen välisessä kaupassa.

 

Jos odotat jotain tulevan ulkomailta, saatat odottaa kauan. Kaaoksen vuoksi meitä varoitetaan, että tämä voi olla kausi, jollaista ei ole nähty ...

 

Vähittäiskauppiaat antoivat jo hälytyksen tulevalle jouluostoskaudelle, vakavien toimitusketjuongelmien vuoksi, jotka hidastavat teollisuustuotteiden lähetyksiä ympäri maailmaa.

 

Jos haluat todella saada käsiisi jotain, niin tilaa se nyt, koska se ei ehkä ole saatavilla myöhemmin.

 

Pulan lisäksi toimitusketjuongelmat nostavat hintoja merkittävästi. Esimerkiksi saimme juuri tietää, että pekonin hinta on noussut lähes 28 prosenttia viime vuoden aikana, inflaatiokorjatut kuluttajahintaindeksitiedot osoittavat.

 

Toimitusketjuongelmat ja inflaatiopaineet, joista on tullut aivan yleisiä näinä pandemia-aikoina, ovat varmasti olleet vaikuttamassa sianlihan hinnankorotuksissa, lukuisten teollisuuskohtaisten vaikutusten rinnalla. Monet ihmiset saattavat joutua lopettamaan pekonin syömisen hintojen nousun seurauksena, ja terveydellisestä näkökulmasta se ei ole huono asia. Ja pekonin hinta tulee jatkossakin nousemaan, koska yhdysvaltalaiset sikakarjat kutistuvat reippaasti ...

 

USDA:n uudet tiedot osoittavat, että Yhdysvaltojen sikakarjat kokivat kuukausittain merkittävimmän laskun kahteen vuosikymmeneen. Syynä laskuun on se, että maanviljelijät ovat vähentäneet sikakarjan kehittämistä viime vuonna, teurastamojen työhäiriöiden ja korkean rehun hinnan takia.

 

USDA:n tiedot osoittivat, että Yhdysvaltojen sikakanta oli elokuussa 3,9% pienempi kuin vuosi sitten. Se oli suurin kuukausittainen pudotus vuodesta 1999, kun analyytikot odottivat vain noin 1,7%:n laskua, Bloombergin mukaan.

 

Monet eivät syö pekonia - mutta entä perunapula? Uskomatonta, että joidenkin pikaruokapaikkojen ranskalaiset perunat ovat nyt loppumassa. Seuraava tulee Matt Stollerilta ...

 

”Tarina on pohjimmiltaan amerikkalainen ja epäamerikkalainen samaan aikaan. Se on floridalaiselta kiinteistönvälittäjältä, jolla oli kiire, ja joka pysähtyi Burger Kingille lounaalle. Hän näki kyltin "Anteeksi. Ei ranskalaisia ​​perunoita missään muodossa. Meillä ei ole perunoita." Aluksi hän luuli vain kuvittelevansa. Minkälaisesta pikaruokapaikasta loppuu perunat? Onko tämä, hän ihmetteli, merkki tulevista asioista?

 

Se on hyvä kysymys. Pikaruokaa on sellaisessa maassa, jossa on runsaasti ylijäämää ja massatuotantoa sekä luotettavaa kuorma-autojen, junien, maatilojen ja jakelijoiden infrastruktuuria. Jokapäiväisten tavaroiden puute on ristiriidassa paitsi suurimman osan elämänkokemuksien kanssa, myös käsityksessämme siitä, mitä olemme. Tälle kehykselle on nimi, ja sitä kutsutaan vauraudeksi.”

 

Pidän todella siitä, miten Stoller esitti tämän viimeisen kohdan.

 

Niin monet meistä ajattelevat, että koska USA on vaurain valtio koko planeetalla, pitkäaikaista pulaa ei voi koskaan tapahtua meille. Mutta nyt sitä tapahtuu.

 

Ja jos luulet, että se, mitä nyt koemme, on huono juttu, odotahan vain, mitä on edessä.

 

Lähtien ylimmältä tasolta ihan pohjalle asti, koko talousjärjestelmämme järkkyy nyt.

 

Jos odotat kansallisten johtajiemme tekevän jonkinlaisen nopean ratkaisun tähän kriisiin, niin saat odottaa todella, todella kauan.

 

Sokeat johtavat sokeita, ja tulevat kuukaudet tulevat olemaan erittäin haastavia.

 

”Hän sanoi heille myös vertauksen: "Eihän sokea voi sokeaa taluttaa? Eivätkö molemmat lankea kuoppaan?” (Luuk. 6:39)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuCovid- keskitysleirille töihin

Covid- keskitysleirille töihin

Covid- keskitysleirille töihin

 

Muutama päivä sitten kuultiin, että YouTube blokkaa kaiken rokotteiden vastaisen sisällön uudella yrityksellään estää ”väärän tiedon” virtaus, YT ilmoitti keskiviikkona julkaistussa blogikirjoituksessa. 

 

Eipä ihme – sillä kohta olisi ollut ”materiaalia” tukuttain tarjolla: Washingtonin terveysministeriö mainostaa työmahdollisuuksia työskennellä karanteeni- ja eristyslaitoksissa, joita käytetään asuttamaan amerikkalaisia, jotka eivät kykene karanteeniin kotona... mikä herättää pelkoa siitä, että ohjelmaa voitaisiin lopulta käyttää ihmisten pakottamiseen.

 

Työtehtävän nimi on 'Isolation & Quarantine Team Consultants', mikä tarjoaa "jatkuvaa" työtä, jonka palkka on jopa 4286 dollaria kuukaudessa.

 

Laitos sijaitsee "motellissa Lewisin piirikunnassa", ja työntekijöiden tehtävänä on huolehtia COVID -tartunnan saaneiden "kuljetuksista laitokselle ja sieltä pois pakettiautoissa, jotka on muutettu eristämään ilmavirtauksia, kuljettajan suojaamiseksi".

 

"Tiimin jäsenet huolehtivat vieraan oleskelun kaikista osista, mukaan lukien pesulapalvelujen tarjoaminen, hygieniatuotteiden toimittaminen, valmiiden elintarvikkeiden tai mikroaaltouunissa käytettävien elintarvikkeiden toimittaminen vieraille", työnkuva kertoo.

 

"Ihmisiä, joilla on positiivinen COVID-19-testitulos tai jotka altistuvat henkilöstä, joka antaa positiivisen testin, valmistaudutaan eristämään tai asettamaan karanteeniin (I & Q) muilta ihmisiltä 10-14 päivän ajaksi, jotta voidaan vähentää viruksen tartuntariskiä muille, ”Toteaa Washingtonin terveysministeriön verkkosivusto

 

Niinpä niin. Eli se aiempi kirjoitukseni vastaavista peloista Amerikan maalla, oli enemmänkin faktaa kuin fiktiota.

 

Ja koska USA:ssakin koronatartuntoja on nykyään ilmaantunut pääasiassa enää vain uutisissa, niin lienee uusi 9/11- tyyppinen viruspäräytys kohta käsillä. Sehän on jo wikitietoakin, että Wuhanissa useat maat leikkivät koronaviruksilla – ja lepakot koekaniineina. Ovat myös leikkineet jo MERSilläkin (kohta 22). 

 

P.S. Nyt kun Suomi vapautti taas kaiken, niin tuollainen – kaiken taas lukitseva - päräytys tullaan sitten osoittamaan meidän rokottamattomien syyksi. Voila’: väestö itse hoitaa väestön vähennyksen.

 

”Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.” (Ilm. 9:20)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Kitaravirtuoosin taivas

Kitaravirtuoosin taivas

Kitaravirtuoosin taivas

 

Kaikkivaltias osaa aina yllättää. Minulle kävi niin tänään.

 

Katsoin Youtubesta musiikkivideoita ja törmäsin takavuosieni suursuosikkiini Frank Marinoon. Tämä kanadalainen kitaravirtuoosi hurmasi kaikki taidoillaan – jopa niin että urbaani legenda kertoi hänen kohdanneen kuolleen Jimi Hendrixin haamun, ja tämän jälkeen olisi perinyt hänen kykynsä ... ongelmana vain oli, että Hendrix oli vielä elossa väitettynä kohtaamisvuonna.

 

Pääsin näkemään Marinon livekeikalla Oulun jäähallissa 80- luvun puolivälissä; kun setti alkoi, soundit olivat aivan uskomattoman hyvät – raskaan musiikin kyseessä ollen. Mutta sitten selvästi jotain hajosi PA- laitteissa, ja musiikki meni todella middle- taajuiseksi puuroksi. Harmi sinänsä, mutta alun hienous korvasi lopun puuron ...

 

Marinon tarina on karu: hän alkoi ensin soittaa rumpuja, päätyi bändiin, ja jo vuonna 1968, 13- vuotiaana, hän oli syvällä rockin syövereissä. Ja huumeissa. Hän päätyi Montrealin lastensairaalaan, hullujen osastolle ... 

 

Osastolla oli ”hoitokeinoina” piano ym. – mutta Frank löysi sieltä akustisen kitaran. Siitä alkoi todella nopea kehittyminen soittamisessa, jonka seurauksena Frank myös parani ja pääsi kotiin. Äiti osti hänelle sähkökitaran – ja loppu on historiaa.

 

Mutta suurin paraneminen Frankia kohtasi, kun hän kohtasi Jeesuksen Kristuksen ja pelastui. Ja siihen todellisuuteen siis vahingossa törmäsin, kuultuani – nyt kymmenien vuosien jälkeen - hänen kappaleensa nimeltä ”He’s calling”, eli Kristus kutsuu.

 

Tottakai tällaista vanhaa soittajaa – ja tosikristittyä – tämä suuresti lämmittää. Ja rohkaisee. Sillä jotenkin tulee ikäänkuin jälleen se varmuus siitä, että kaikki todellakin on Kaikkivaltiaan käsissä – ja mahdollista. Niinkuin sen tiedänkin olevan.

 

Raamatun mukaan paras todistus omasta kristillisyydestäsi tulee aina toisen suusta. Kanadalainen toimittaja Terry Haig kirjoittaa:

 

”Miljardit ihmiset ympäri maailmaa juhlivat Jeesuksen Kristuksen syntymää tänä joulupäivänä. Frank Marinolla on pitkät olkapäihin ulottuvat ruskeat hiukset ja silmät, jotka katsovat kameraan lempeästi. Mutta kuka tarkalleen oli tämä mies, jota niin monet tuntevat olevansa niin lähellä? Miksi 2000 vuotta myöhemmin juhlimme edelleen hänen syntymäänsä?

 

Näihin ja muihin kysymyksiin vastauksia ja näkökulmaa varten olen aina kääntynyt ystäväni Frank Marinon puoleen, joka on ammatiltaan maailmankuulu muusikko ja intohimoinen teologi. Lempeä ja antelias hengeltään, Frank tulee lähelle kaikkia tuntemiani ihmisiä eläen todellista, harjoittavan kristityn elämää.

 

En voi kuvitella parempaa ihmistä jakamaan ajatuksiaan joulupäivästä, ja miehestä, jolle se on nimetty.” 

 

Ja, ajatella, joillekin tämä Todistaja on kerran Itse Jeesus Kristus.

 

”Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa” (Matt. 10:32)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuMERS- virusisku tulossa (?)

MERS- virusisku tulossa (?)

MERS- virusisku tulossa (?)

 

Jenkeissä ovat vähän huolissaan nyt kun afgaanipakolaisten mukana tuli jo tuhkarokkoakin

 

Mutta vähän enemmän ovat huolissaan tästä toisesta, mahdollisesti Meksikon, Kanadan jne rajoilta yli tulevasta:

 

”Super MERS” -hyökkäys on nyt uhkana, ja bioaseiden käyttöönotto-operaattorit ovat jo valmiiksi sijoitettuina Yhdysvaltojen kaupunkeihin, todennäköisesti aseistettuina droneilla ja aerosolisoivilla drone-laitteilla. Meitä ruiskutetaan kohta erittäin vaarallisella biologisella aseella:

 

-DARPA rahoitti alun perin MERS:iä, mutta kieltäytyi tukemasta kaikkia pyrkimyksiä sen vapauttamiseksi luontoon. He halusivat pitää sen strategisena viimeisenä biologisena aseena äärimmäisissä hätätilanteissa.

-Fauci ja EcoHealth Alliance etsivät keinon saada käsiinsä MERS, josta tuli malli, jolla voitiin saada WIV:n kautta pestyä toimintojen tutkimusta yhdysvaltalaisilla veronmaksajien rahoilla. MERS-, HIV-, SARS- ja muiden viruskantojen elementit on suunniteltu yhdessä luomaan "kimeerisiä" bioaseita, joilla on erityinen affiniteetti ihmisen ACE2 -reseptoreihin.

-Daszak ja Fauci ottivat yhteyttä DARPA:an ja pyysivät rahoitusta bioaseidensa vapauttamiseen Kiinassa. DARPA kieltäytyi. Mutta he löysivät rahoitusta globalistisista lähteistä, jotka tukevat väestökatoa.

-Jos DARPA olisi hyväksynyt rahoituksen, Daszak ja Fauci olisivat suunnitelleet kutsuvansa Shi Zheng Li:n ("Bat Lady") juhlailmoitukseen DARPAn päämajassa!

-SARS-CoV-2: ta ei koskaan suunniteltu tappamaan. Se on suunniteltu leviämään nopeasti ja vähäisiin kuolemiin johtavana aiheuttamaan maailmanlaajuista paniikkia ja rokotteiden kysyntää sekä hallituksien lockdowneja ja maailmanlaajuista kommunismia, jotka johtuvat "tautitapauksista", jotka on diagnosoitu vilpillisillä PCR -testeillä.

-Mutta MERS on erittäin tappava bioase. Tämä julkaistaan ​​seuraavaksi, supistettu versio MERS:stä, joka on aseistettu Faucin, NIH:n ja WIV:n kautta PLA:n (People's Liberation Army) valvonnassa.

-EcoHealth Alliance -hanke -ehdotus DARPA:lle mainitsee heidän suunnitelmansa kehittää vuosittain 3-5 koronaviruksen bioase -kantaa. Tämän piti olla jatkuva, loputon hyökkäys ihmiskuntaa vastaan ​​biologisten aseiden avulla.

-Emme vielä tiedä tämän MERS -bioaseen virallista nimeä, mutta kutsun sitä toistaiseksi ”Super MERS”. Super MERS on jo PLA -operaattoreiden käsissä, jotka ovat tulleet Yhdysvaltoihin Meksikon huumeiden salakuljetusreittien kautta. KKP / PLA:lla on satoja sotilasneuvojia, jotka työskentelevät meksikolaisten ”narcoksien” kanssa lupaamalla, että narkot saavat osan Etelä -Yhdysvalloista, kun Kiina valloittaa ja voittaa Yhdysvallat.

-Näiden kiinalaisten bioaseiden toimijoiden käsketään vapauttamaan samanaikaisesti ”Super MERS” Yhdysvaltain kaupungeissa, kun heille annetaan aktivointikomento, joka voi tulla julkisin keinoin, kuten New York Times, jonka Kiina on määrännyt käyttämään tiettyä ilmausta tiettynä päivänä. (NYT on ollut pitkään Kiinan palkkatyössä, aivan kuten useimmat demokraatit, puolet Yhdysvaltain senaatista ja koko Big Tech). Valkoinen talo on melkein kokonaan KKP:n määräysvallassa, ja Biden on Kiinan nukke.

-Tämä Super MERS -kanta tappaa vähintään 30% tartunnan saaneista tavallisissa olosuhteissa. Mutta koska covid -rokotteet ovat tuhonneet rokotettujen yksilöiden immuunivasteen, rokotettujen kuolleisuus voi olla merkittävästi suurempi. (50%?)

-Super MERS -kanta on käytännössä binaarisen asejärjestelmän toinen puoli, ja ensimmäinen puoli on rokote. Siksi tyrannihallitus on painostanut niin voimakkaasti joukkorokotuksia. Se on asetelma tappamiseen. Bidenin hallinto on työskennellyt Kiinan kanssa koko ajan saadakseen 70%:n rokotusprosentin Yhdysvalloissa, mikä merkitsisi vähintään 20%:n tappamista Yhdysvaltojen väestöstä, kun Super MERS julkaistaan. Tämä tarkoittaa karkeasti ottaen noin 70 miljoonaa ihmistä. Tai yli kymmenen kertaa natsien holokaustin kuolemantapaukset.

-Super MERS:n irtipäästöä ei voi pysäyttää. Agentit ovat jo paikalla. Raja on jo pitkään vuotanut. Amerikan armeija käskettiin toimintakieltoon koko tämän ajan maanpetoksellisten Pentagonin rikollisten, kuten Milleyn ja Austinin, välityksellä. Vasemmistolainen media on tässä mukana, samoin kuin Big Tech. Kaikki ottavat ohjeensa Kiinasta.

-Rikoshallitus kutsuu Super MERS:n vapauttamista "muunnelmaksi", ja he tulevat syyttämään rokottamattomia, aktivoiden CDC:n covid -kuolemanleirejä poliittisten toisinajattelijoiden keräämiseksi ja joukkotuhoamisten aloittamiseksi.

 

Tavallaan makes complete sense. Ja jo pitkään seuraavasta 9/11:stä ovat huhuilleetkin. Biologisesta sellaisesta. Ja siihen tietenkin kyberiskut ja talousromauttamiset messiin. 

 

”Kolmannes sinusta kuolee ruttoon ja nääntyy nälkään sinun keskelläsi. Kolmannes kaatuu miekkaan sinun ympärilläsi. Kolmanneksen minä hajotan kaikkiin tuuliin, ja minä ajan niitä takaa paljastetulla miekalla.” (Hes. 5:12)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu