Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Viruksia tekemässä

Viruksia tekemässä

Viruksia tekemässä

 

Joe Bidenin nimittämä CDC:n johtaja Rochelle Walensky pakotettiin myöntämään, että on olemassa "mahdollisuus", että COVID-19-virus on vuotanut Wuhanin laboratoriosta. Ja koska tuli pakon kautta, seuraava aiheellinen kysymys kuuluu, oliko hanke yksin kiinalaisten. 

 

Ja mitkäpä ovat seuraukset:

 

-         Verrokkina: joka vuosi yli 165 miljoonaa amerikkalaista saa influenssarokotuksen. Vuonna 2017 influenssarokotusten jälkeen ilmoitettiin 85 kuolemantapausta; 119 kuolemantapausta vuonna 2018; ja 203 kuolemaa vuonna 2019

-         Joulukuun puolivälistä 2020 lähtien 23. huhtikuuta 2021 asti, jolloin 95–100 miljoonaa amerikkalaista oli saanut COVID-19-rokotuksensa, COVID-rokotuksen jälkeen ilmoitettiin 3544 raportoitua kuolemaa, eli noin 30 päivässä

-         Vain neljässä kuukaudessa COVID-19-rokotteet ovat tappaneet enemmän ihmisiä kuin kaikki saatavilla olevat rokotteet yhteensä vuoden 1997 puolivälistä vuoden 2013 loppuun = 15,5 vuoden ajanjaksolla

-         23. huhtikuuta 2021 lähtien VAERS oli saanut 12 618 ilmoitusta vakavista haittatapahtumista. Kaikkiaan haittatapahtumia oli jätetty 118902

 

Euroopan unionissa EudraVigilance-järjestelmä oli 17. huhtikuuta 2021 mennessä saanut 330 218 loukkaantumisraporttia rokotuksen jälkeen yhdellä neljästä saatavilla olevasta COVID-rokotteesta, mukaan lukien 7766 kuolemaa.

 

Itse asiassa olisi paljon tärkeämpää tietää mainitsemieni lukujen todellinen kattavuus: Yhdysvaltain terveys- ja henkilöstöministeriön tutkimuksen mukaan VAERS- raportointijärjestelmä saa kiinni vain YHDEN prosentin rokotusvammoista (lähteet 3 ja 4) lähinnä siksi, että kyseessä on passiivinen järjestelmä ja ilmoitukset tehdään vapaaehtoisesti.

 

Monet amerikkalaiset eivät edes tiedä, että järjestelmä on olemassa tai että he voivat tehdä ilmoituksen, ja useimmat lääkärit eivät jätä ilmoituksia, kun vammat saatetaan heidän tietoonsa, koska lääketieteellinen järjestelmä ei palkitse tällaista ”huolellisuutta”. BMJ:ssä vuonna 2005 tehdyn tutkimuksen mukaan korkeintaan 10% rokotteen haittavaikutuksista on koskaan ilmoitettu VAERS:lle (lähde 5).

 

Todellisuus voi siis hyvinkin olla 126 000 - 1,2 miljoonaa vakavaa sivuvaikutusta ja 35 440 - 354 400 koronarokotteeseen liittyvää kuolemaa, pelkästään USA:ssa.

 

”Joku” kuitenkin tietää jotain: Japani näet ei ota vastaan Covid-19-injektion saaneiden verenluovutuksia. 

 

Voisiko moisen blokkauksen syynä olla vastaavat tiedot kuin tässä tutkimuksessa: ”2. Rokotteiden levittyminen:

Internetissä on kohistu siitä mahdollisuudesta, että rokotettu ihminen aiheuttaisi sairauksia rokottamattomilla ihmisillä näiden välittömässä läheisyydessä. Vaikka tämä saattaa tuntua vaikealta uskoa, on olemassa uskottava prosessi, jolla se voi tapahtua: vapauttamalla eksosomeja pernan dendriittisoluista, jotka sisältävät väärin taittuneita piikkiproteiineja, kompleksina muiden prionin kanssa rekonstruoitujen proteiinien kanssa. Nämä eksosomit voivat matkustaa kaukaisiinkin paikkoihin. Ei ole mahdotonta kuvitella, että lähellä oleva henkilö päästää niitä keuhkoistaan ja toinen hengittää ne sisään. Solunulkoisia rakkuloita, mukaan lukien eksosomit, on havaittu ysköksestä, limasta, epiteelin vuorausnesteestä ja bronhoalveolaarisesta huuhtelunesteestä hengityselinten sairauksien yhteydessä (Lucchetti et al., 2021)."

 

"Amerikan etulinjan lääkärit (AFLDS) jätti tänään Yhdysvaltain käräjäoikeuden Alabaman pohjoispiirille pyynnön väliaikaisesta rajoittamismääräyksestä hätäkäyttölupaa (EUA) vastaan, joka sallii COVID-19-rokotteiden käytön alle 16-vuotiailla lapsilla, ja että EUA:n laajentamista alle 16-vuotiaille lapsille ei myönnettäisi ennen näiden kysymysten ratkaisemista oikeudenkäynnissä", järjestön verkkosivusto ilmoitti viime torstaina.

 

AFLDS: n perustaja Simone Gold totesi: "Me lääkärit kannatamme rokotteita, mutta tämä ei ole rokote. Tämä on kokeellinen biologinen vaikuttaja, jonka haitat on dokumentoitu hyvin (vaikkakin tukahdutettu ja sensuroitu) ja ne kasvavat nopeasti, emmekä tue Amerikan lasten käyttöä koekaniineina." 

 

Muista siis ainakin tämä: koronarokotteet ovat kokeellisia - ja ko. tohtorit siis hakevat estoa sille että koetta ulotetaan jo lapsiinkin.

"Vaadimme, että EUA:sta (hätätilaluvasta, joka ei siis ole varsinainen lupa) luovutaan ennenaikaisesti; todellakin jo ennen kokeiden päättymistä - 31. lokakuuta 2022 Modernalle ja 27. huhtikuuta 2023 Pfizerille. Olemme järkyttyneitä pelkästään jo siitä että tästä pitää keskustella, emmekä ole hiljaa, kun amerikkalaisia käytetään koekaniineina viruksen takia, josta eloonjäämismahdollisuudet ovat maailmanlaajuisesti 99,8% ja alle 70-vuotiaiden 99,97%", sanoo Gold.

 

... Se ei ole "parannuskeino", jos ihmiset kuolevat. Se ei ole "tietoa", jos haittavaikutuksia ja kuolemia sensuroidaan / ei sisällytetä. Se ei ole "tutkimusta", jos he poistavat vastakkaisia tietoja. Se ei ole "tiedettä", ellei sitä saa kyseenalaistaa...

 

Tulee väistämättä mieleen laulavan talonmiehen sanat: ”Armotonta menoa” ...

 

”Armelias mies tekee hyvää itsellensä, mutta armoton syöksee onnettomuuteen oman lihansa” (Sananl. 11:17)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuMuuttuiko kätesi magneettiseksi?

Muuttuiko kätesi magneettiseksi?

Muuttuiko kätesi magneettiseksi?

 

Nyt jo Iltalehtikin hätääntyi, jääkö koronapiikin jälkeen magneetti käteen kiinni.  Ja THL:n mukaan mikään ei tietysti liity yhtään mihinkään... Käyköhän muuten niin, että kun testaa oikeanlaisella (neodyymi)magneetilla, niin joka ainut rokotettu on yhtä magneettinen kuin nuo useat kuvissa. Johan siellä jo eräs hemmo yrittää kytkeytyä Bluetoothilla taulu-TV:n kautta Astra Zenecan palvelimellekin... 

 

Ja kappas vaan: X-Men-sarjan superpahis Magnetohan käyttää mieltään magneettien hallintaan. Tutkijat olivat keksineet proteiini- kaiman, jonka avulla he voivat käyttää magneettikenttää neuronien ampumisen hallintaan.

 

Magneto-ionikanava aktivoi nopeasti ja palautuvasti neuroneja hiiren aivolohkoissa, myös seeprakaloissa ja jopa vapaasti liikkuvissa hiirissä, kuten 7. maaliskuuta 2016 Nature Neuroscience -kirjoituksessa on raportoitu. "Tämä ei ole mielenhallintaa varten", vanhempi tutkija Ali Güler rauhoitteli toimittajaa.

 

Siitä huolimatta Güler ja kolleegat Virginian yliopistossa Charlottesvillessä käyttivät Magnetoa motivoimaan hiiriä. Ne ilmentivät paramagneettista proteiinia neuroneissa, jotka olivat täynnä dopamiinireseptoreita ja sijaitsivat syvällä aivoissa. Magneto aktivoi aivoissa olevia, ”palkitsevia” virtapiirejä, houkuttelemalla hiiriä viettämään enemmän aikaa magneettikentässä kuin sen ulkopuolella. Hiiret saatiin jopa "pitämään" magnetismin vetovoimasta... 

 

No entäs sitten seuraava study: "Geneettisesti kohdennettu hermoston magneettisäätö". Tutkimuksessa kuvattujen magneettiproteiinien tuottaman magneettikentän syntyminen voisi varmasti selittää, miksi magneetit tarttuvat ihmisten injektiokohtiin.

 

Kaksi tutkijaryhmää on kehittänyt uusia tapoja stimuloida hermosoluja nanohiukkasilla, mikä antaa heille mahdollisuuden aktivoida aivosoluja etänä, käyttämällä valoa tai magneettikenttiä. Uudet menetelmät ovat nopeampia ja paljon vähemmän invasiivisia kuin muut saatavilla olevat korkean teknologian menetelmät, joten ne voisivat olla sopivampia potentiaalisille uusille ihmissairauksien hoidoille.

 

Tutkijoilla on erilaisia ​​menetelmiä aivosolujen toiminnan manipuloimiseksi; epäilemättä tehokkain on optogenetiikka, jonka avulla he voivat kytkeä tietyt aivosolut päälle tai pois ennennäkemättömällä tarkkuudella, ja tallentaa samalla käyttäytyminen, käyttämällä valopulsseja.

 

Tämä on erittäin hyödyllinen hermopiirien ja käyttäytymisen tutkimisessa, mutta ensin vain geneettisesti muunnettujen hiirten varustamisessa valoherkillä neuroneilla ja sitten optisten kuitujen lisäämisellä, jotka välittävät valoa aivoihin... joten sen käytöllä ihmisiin on suuria teknisiä ja eettisiä esteitä.

 

Nanolääketiede voisi tietysti ”kiertää” tämän ”eettisyysongelman”. No niin, alkavana kesänä et taida päästä enää reissaamaankaan Suomen rajojen ulkopuolelle. Siitä ei sitten mene enää kovin kauaa, kun piikittömyys muuttuu rangaistavaksi – kuten Briteissä jo kaavaillaan. Vaikka jo esim. USA:n hallituksen neuvonantaja FDA varoittaa, että Gatesin tukema Modernan nRNA -geeniterapia sisältää SM-102:ta, joka liittyy syöpään, hedelmättömyyteen ja kuolemiin. 

 

”Voi, voi, voi maan päällä asuvaisia” (Ilm. 8:13)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

 

 

Demonien fokus

Demonien fokus

Demonien fokus

 

Kaikenlaisia jänniä kirjoja sitä löytyykin, kuten tämä ”Focus of Demons” vuodelta 1994. Tutkitaanpa joitakin kohtia:

 

”Keskiluokkaa ei tule olemaan, vain hallitsijat ja palvelijat. Kaikki lait ovat yhtenäisiä sellaisten maailman tuomioistuinten oikeusjärjestelmässä, joissa noudatetaan samoja yhtenäisiä lakisääntöjä. Yhden maailman hallituksen poliisivoimat ja Yhden maailman yhdistyneet armeijat tukevat lakeja kaikissa entisissä maissa, joissa ei ole kansallisia rajoja. Järjestelmä perustuu hyvinvointivaltioon; ne, jotka ovat tottelevaisia ​​ja alamaisia ​​yhden maailman hallitukselle, palkitaan keinoilla elää; kapinalliset yksinkertaisesti kuolevat nälkään tai julistetaan laittomiksi, vapaina kohteina kaikille, jotka haluavat tappaa heidät. Yksityiset ampuma-aseet tai kaikenlaiset aseet ovat kiellettyjä.

 

Ainakin 4 miljardia "hyödytöntä syömäriä" on poistettava vuoteen 2050 mennessä rajallisten sotien, kuolemaan johtavien nopeavaikutteisten, järjestettyjen epidemioiden ja nälänhädän avulla. Energia, ruoka ja vesi on pidettävä toimeentulotason rajoilla muulle kuin eliitille, alkaen Länsi-Euroopan ja Pohjois-Amerikan väestöryhmistä ja levittyen sitten muille roduille. Kanadan, Länsi-Euroopan ja Yhdysvaltojen väestö häviää nopeammin kuin muilla mantereilla, kunnes maailman väestö saavuttaa hallittavan miljardin tason, josta 500 miljoonaa koostuu kiinalaisesta ja japanilaisesta rodusta, jotka valitaan, koska he ovat ihmisiä, jotka ovat vuosisatojen ajan tottuneet tottelemaan hallintoa epäilemättä.

 

Yhdysvaltoihin tulvivat muukalaiskulttuurien kansat, jotka lopulta hukuttavat Amerikan, ihmiset, joilla ei ole käsitystä siitä, mitä Yhdysvaltojen perustuslaki tarkoittaa ja jotka eivät sen vuoksi tee mitään sen puolustamiseksi ja joiden mielessä vapauden käsite ja oikeudenmukaisuus on niin heikkoa, että sillä ei ole väliä juurikaan. RUOKA ja suoja on tärkein huolenaiheensa.

 

Ei-eliitin käsissä ei saa olla seteleitä tai kolikoita. Kaikki maksutapahtumat on suoritettava maksukortilla, johon on merkittävä haltijan tunnistenumero. Henkilön, joka millään tavalla rikkoo ”300:n komitean” sääntöjä ja määräyksiä, on keskeytettävä kortin käyttönsä vaihtelevaksi ajaksi rikkomuksen luonteen ja vakavuuden mukaan.

 

Tällaiset henkilöt huomaavat, kun he tekevät ostoksia, että heidän korttinsa on mustalla listalla eivätkä he voi saada minkään kuninkaan palveluja. Yrityksiä käydä kauppaa ”vanhoilla” kolikoilla, toisin sanoen entisten ja nyt lakkautettujen maiden hopeakolikoilla, kohdellaan kuolemanrangaistuksen kohteena olevana pääomarikoksena. Kaikki tällaiset metallirahat on luovutettava tietyn ajan kuluessa yhdessä aseiden, kiväärien, räjähteiden ja autojen kanssa. Ainoastaan ​​eliitin ja yhden maailmanhallituksen korkean tason toimihenkilöt saavat käyttää yksityistä liikennettä, aseita, metallirahoja ja autoja.

 

Kaikki tietopalvelut ja painetut tiedotusvälineet ovat yhden maailmanhallituksen valvonnassa. Säännölliset aivopesu- valvontatoimenpiteet muutetaan "viihteeksi" tavalla, jolla sitä harjoiteltiin ja josta tuli (elo)kuvataidetta Yhdysvalloissa. Nuoret, jotka on erotettu ”epälojaalisista vanhemmistaan”, saavat erityisopetuksen, joka on suunniteltu heidän julmuuttamisekseen. Molempien sukupuolten nuoret saavat koulutusta voidakseen tulla vankilavartijoiksi yhden maailman työleirijärjestelmään.”

 

Raamatun mukaan viimeisinä päivinä yksi hallitus hallitsee maailmaa poliittisesti (Ilmestyskirja 13:7), uskonnollisesti (Ilm. 13:8) ja taloudellisesti (Ilm. 13:16-17). Se hallitsee kaikkia kansoja, heimoja ja kieliä maan päällä (Ilm. 13:7). Sen auktoriteetti on niin täydellinen, ettei kukaan voi ostaa tai myydä mitään ilman sen lupaa (Ilmestys 13:16-17). Vuosisatojen ajan oikeasti globaali hallitus oli mahdotonta. Nykyään maailman johtajat keskustelevat siitä jo avoimesti.

 

”Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä” (1. Piet. 5:8)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuProjekti Blue Beam lähellä toteutumistaan (?)

Projekti Blue Beam lähellä toteutumistaan (?)

Projekti Blue Beam lähellä toteutumistaan (?)

 

Pari vuotta sitten kerroin kavalasta suunnitelmasta koko maailman harhauttamiseksi. Sen paljastanut sankaritoimittaja sekä kolleegansa kuolivat molemmat lyhyen ajan sisään sydänkohtaukseen, vaikkei kummallakaan ollut mitään liittyvää sairaushistoriaa tms. Ilmeisesti molemmat saivat maistaa sitä teknologiaa, jota olivat paljastamassa. 

 

Artikkelissani kerroin jo pääpiirteet itse projektista. Mutta se mikä on hämmästyttävää, on toimittaja Serge Monastin koosteen loppu: vuonna 1994 Monast aivan kuin kuvaa maailman tilaa juuri tänään:

 

”Käteisen ja itsenäisyyden poistaminen

 

Neljännessä vaiheessa käytetyt tekniikat ovat täsmälleen samat kuin aiemmin Neuvostoliitossa, kun pakotettiin ihmiset hyväksymään kommunismi. Samaa tekniikkaa käyttää Yhdistyneet Kansakunnat uuden maailmanuskonnon ja uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseksi. Monet ihmiset kysyvät, milloin tämä tapahtuu ja miten he toteuttavat ”Tuhannen tähden yön” visioita ja tapahtumia, jotka viittaavat päiviin, jolloin se alkaa.

 

Saamiemme monien raporttien mukaan uskomme, että se alkaa jonkinlaisella maailmanlaajuisella talouskatastrofilla. Ei täydellinen kaatuminen, mutta tarpeeksi paha, jotta he voivat ottaa käyttöön jonkinlaisen välikausivaluutan, ennen kuin he ottavat käyttöön elektronisen käteisensä korvaamaan kaikki paperi- tai muovirahat. Välivaiheen valuuttaa käytetään pakottamaan kaikki ihmiset säästöjään kuluttamaan tai maksamaan käteisvarojaan pois, koska he ymmärtävät, että ihmiset, joilla on rahaa ja jotka eivät ole heistä riippuvaisia, saattavat olla juuri niitä, jotka nousevat kapinaan heitä vastaan. Jos kaikki on hajallaan, kukaan ei voi rahoittaa minkäänlaista sotaa: paperivaluutta lakkaa olemasta. Tämä on yksi ensimmäisistä merkeistä.

 

Mutta maailmanlaajuisen sähköisen rahan järjestelmän toteuttamiseksi jokaisella ihmisellä maailmassa, jolla saattaa olla rahaa tulevaisuudessa, on oltava tapa siirtää rahaa sähköisesti. Ennen tätä ajanjaksoa kaikki ovat kuluttaneet ennen vuotta 2000 kaikki rahansa, varansa ja omaisuutensa. Jokaisen on oltava 100-prosenttisesti riippuvainen ”neuvostosta” olemassaolonsa osalta. Kaikenlaisen itsenäisyyden estämiseksi uusi maailmanjärjestys on jo istuttanut mikro-sirut villieläimiin, lintuihin, kaloihin jne. Miksi? He haluavat varmistaa, että ihmiset, jotka eivät hyväksy Uutta maailmanjärjestystä, eivät voi metsästää tai kalastaa vapaasti missään päin maailmaa. Jos he yrittävät, satelliitit jäljittävät ja havaitsevat heidät, jotka sitten metsästetään ja vangitaan tai tapetaan.

 

Uusi maailmanjärjestys muuttaa jo parhaillaan kaikkien kansakuntien lakeja siten, että kaikki ovat riippuvaisia ​​yhdestä elintarvike- ja vitamiinivarastosta. He muuttavat uskontoja ja psykiatrisia häiriöitä koskevia lakeja tunnistaakseen kaikki, jotka mahdollisesti uhkaavat NWO:ta. Ne, joiden todetaan olevan ”viallisia”, lähetetään hävittämisleireihin, joissa heidän elimensä viedään ja myydään eniten tarjoajille. Niitä, joita ei tapeta heti, käytetään orjatyönä tai lääketieteellisissä kokeissa. Diktatuurin tavoitteena on hallita kaikkia, kaikkialla planeetalla, armottomasti ja poikkeuksetta. Siksi uusi tekniikka, joka otetaan käyttöön kaikkialla, on tekniikka ihmisten hallintaan. Toisin kuin 1940- ja 1950-luvun tekniikkaa, mitä käytettiin auttamaan ihmisiä elämään helpommin ja tuottavammin.

 

Uusi tekniikka on suunniteltu ja rakennettu jäljittämään ja hallitsemaan ihmisiä kaikkialla. Tätä tekniikkaa valmistetaan tiettyä tarkoitusta varten ja kieltäytyminen näkemästä ja tunnustamasta sitä päämäärää, jonka tarkoituksena on orjuuttaa koko maailman väestö, tarkoittaa Antikristuksen tulemisen ja uuden maailmanjärjestyksen yhden uskonnon ja hallituksen perustamisen kieltämistä. Jos et näe, jos et voi oppia, jos et ymmärrä, sinä ja perheesi ja ystäväsi alistutte krematorioiden tulipätseille, jotka on rakennettu jokaiseen osavaltioon ja jokaiseen maan suurimpaan kaupunkiin, joka on rakennettu toimimaan pääsi menoksi. Kukaan ei ole turvassa totalitaarisessa poliisivaltiossa!” 

 

Niinpä, kohta romauttavat talouden, ja sitten mennään kohti viimeistä Holodomoria

 

”Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen.” (Dan. 7:23)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Koronarokotevalheita vaiko tietämättömyyttä?

Koronarokotevalheita vaiko tietämättömyyttä?

Koronarokotevalheita vaiko tietämättömyyttä?

 

Lääkärilehti kirjoittaa: ”Euroopan lääkevirasto EMA arvioi keskiviikkona, että veren hyytymishäiriön (verisuonitukokset yhdessä alentuneiden verihiutalemäärien kanssa) yhteys Astra Zenecan koronarokotteeseen on mahdollinen mutta erittäin harvinainen.

 

Raportointi-insidenssi oli Saksassa yksi sataatuhatta rokotettua kohti ja Iso-Britanniassa yksi kuuttasataatuhatta rokotettua kohti.

 

Fimean ylilääkäri Maija Kaukonen korostaa, että kyse ei ole tavallisesta veritulpasta, vaan rokote aiheuttaa hyytymishäiriön, joka johtaa verisuonitukoksiin.

 

– Mitään yleistä laskimo- tai valtimopuolen verisuonitukosriskiä ei rokotteen yhteydessä ole havaittu.

 

HITin (heparin induced thrombocytopenia) kaltainen veren hyytymishäiriö on Kaukosen mukaan äärimmäisen harvinainen diagnoosi.” 

 

Valitettavasti on todettava, että ylläolevat väitteet eivät pidä paikkaansa. Uuden sukupolven mRNA- rokotteiden aiheuttamat häiriöt oli tunnistettu jo vuosia sitten ja tiedotettu alan valtafoorumeilla:

 

”Mahdollinen huolenaihe voi olla, että jotkut mRNA-pohjaiset rokotealustat indusoivat voimakkaita tyypin I interferonivasteita, jotka ovat liittyneet paitsi tulehdukseen myös mahdollisesti autoimmuniteettiin”, ja, ”Toinen tutkimus osoitti, että solunulkoinen RNA edisti veren hyytymistä ja patologisen trombin muodostumista”. 

 

Tuossa alla sitten kuvia rokottamattomilta naisilta, jotka ovat olleet tekemisissä rokotettujen kanssa – ja nyt heillä on kuukautiskierto- ongelmia sekä keskenmenoja. Näitä tapauksia on nyt netti pullollaan - ja ollaan vasta alkumetreillä.

 

Joten, on syytä tarkoin harkita mitä sisääsi pistät. Sillä tällä kertaa vahingot ovat korjaamattomia ja peruuttamattomia - ja jostain syystä ne vahingot leviävät lähimmäisiisikin. 

 

”ja sinä itse olet sairastava vaikeata tautia, sisusvaivaa, kunnes vuoden, parin kuluttua sisuksesi taudin voimasta tunkeutuvat ulos” (2. Aik. 21:15)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu