Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Joko sinua kauko-ohjataan?

Joko sinua kauko-ohjataan?

Joko sinua kauko-ohjataan?

 

Kyllä maailmasta löytyy tänään mitä ihmeellisempiä tekniikoita. Pitipäs tuossakin sattua: matkustajakoneen pilotilta lörähti chemtrailit käyntiin jo lentokentällä ... Samassa artikkelissa John Brennan tunnustaa, että – kyllä - tällaista touhuilevat.

 

Mutta sukelletaanpa seuraavaksi terveystieteisiin: tutkijat todistavat, kuinka grafeenilla kasvatetut hiiren sydänsolut lyövät valostimulaation kontrolloimalla nopeudella, kuten vihreä ympyrä osoittaa vasemmassa yläkulmassa. Tässä solut on myös suunniteltu tuottamaan punaista fluoresoivaa proteiinia vihreän valon stimuloimana. 

 

Toisin sanoen, hiiren sydäntä kauko-ohjataan.

 

Muistanko oikein: olikos tätä grafeenia jossain rokotteessa? Juu, kiinalaiset tutkijat summaavat: ”Funktionalisoitu grafeenioksidi toimii uutena rokotteen nanoadjuvanttina solun immuniteetin voimakkaaseen stimulointiin”. Espanjalainen mikrobiologi Ricardo Delgado Martín löysi grafeenia myös koronarokotteista – ja nyt on sitten netti täynnään ”fact checkereitä” ... No, EU edelläkäy tässäkin ”Grafeenia käytetään seuraavan sukupolven teknologian mahdollistamiseen: 5G -tiedonsiirtoyhteyksistä puettaviin terveysmonitoreihin ja jopa joustaviin mobiilinäyttöihin. Noin 90 tuotetta (lähinnä yritysten välisiä tuotteita) on tullut Graphene-Flagship’sta vuodesta 2013 lähtien.” 

 

... 5G ...  – ja olikos tulossa sellainen rokote, jota kauko-ohjattiin? Juu: ”Lääkitys ruiskutetaan ihon alle neulalla, sitten aktivoidaan hammasharjaa muistuttavalla laitteella, joka antaa sähköisen impulssin sekunnin murto-osan ajan, jolloin DNA voi tunkeutua kehon soluihin ja suorittaa tehtävänsä”. Etäohjausta siis. 

 

Kerrataanpas vielä: on se kyllä veijari tuo herra että se aina osaa sijoittaa rahansa juuri oikeisiin kohteisiin. Ovat siis löytäneet (?) rahoittajakseen Bill ja Melinda Gatesin säätiön; he ja pari muuta – esimerkiksi USA:n Department of Defence - ovat satsanneet INO-4800- rokotteeseen 85 miljoonaa dollaria.

 

... patenttikin löytyy: hermoston magneettinen etäkäsittely. Ihmekös sitten että koronapistoskohdissa roikkuu magneetit ... 

 

P.S. ... loppuun vielä iltalukemisiksi tutkimus: ”Taistelu COVID-19-pandemiaa vastaan hiilipohjaisten nanomateriaalien avulla” ... 

 

”Joka eksyttää oikeamielisiä pahalle tielle, se lankeaa omaan kuoppaansa; mutta nuhteettomat perivät onnen.” (Sananl. 28:10)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuEdus(?)kunta - ketä edustamassa?

Edus(?)kunta - ketä edustamassa?

Edus(?)kunta – ketä edustamassa?

 

En ole koskaan ollut mukana puoluepoliittisessa toiminnassa – vaikka viimeksi pari viikkoa sitten minua pyydettiin poliittiseen virkatehtävään. Seuraan kuitenkin niiden henkilöiden toimintaa, jotka ovat valittu kansaamme edustamaan.

 

Valitettavasti kuitenkin, tuohon pääkuvan linkin toimielimeenkin äänestetyistä päättäjistä (?) käytännössä vain yksi kertoo tänään rohkeasti edustetuilleen sen, minkä ko. kaikki muutkin tietävät: 

 

”8 Valtioneuvoston kanta

Neuvoston käsittelyssä Suomi suhtautui periaatteessa myönteisesti esitykseen, ja katsoi että poikkeaminen toissijaisuusperiaatteesta mainittujen direktiivien 2001/18/EY ja 2009/41/EY soveltamisen osalta on perusteltua koronapandemian kaltaisessa hätätilanteessa, jotta COVID-19-rokotteen kehittämisprosessia voitaisiin nopeuttaa. Suomelle on kuitenkin tärkeää, että poikkeaminen toissijaisuusperiaatteesta on ajallisesti rajattu COVID-19-pandemiatilanteeseen. Tämä ei sulje pois mahdollisuutta neuvotella myöhemmin muista lääke- ja geenitekniikkalainsäädännön (!) yhteensovittamiseen liittyvistä säädösehdotuksista ottaen huomioon, etteivät yritykset lääke- ja geenitekniikkasäädöksiin liittyvien lupamenettelyiden vapaaehtoiseksi harmonisoimiseksi ole ainakaan toistaiseksi johtaneet tyydyttävään tulokseen. Vaikka kliiniset lääketutkimukset suoritetaan terveydenhuollon toimipisteissä, joissa kokeellisiin (!) lääkevalmisteisiin liittyvistä riskinhallintatoimista voidaan huolehtia asianmukaisesti, rokotekokeisiin (!) osallistuvat henkilöt eivät jää sairaalaolosuhteisiin. Joissakin tapauksissa koehenkilö voi erittää (!) rokotteen tai lääkevalmisteen sisältämää virusta ympäristöönsä, jolloin lähiympäristö voi altistua tahattomasti testausvaiheessa (!) olevalle valmisteelle, jonka mahdollisia haittavaikutuksia ei vielä tunneta (!). GMO (!)-valmisteiden tapauksessa tarvittavat riskinhallintatoimet, kuten ohjeistus henkilökunnalle ja tutkimuksen osallistujille (!), käsitellään yleensä lupaprosessiin sisältyvässä tapauskohtaisessa ympäristöriskinarvioinnissa, joka nyt jäisi pois GMO-säädöksiä koskevan poikkeamismenettelyn takia. Tällöin ei myöskään arvioitaisi mahdollisuutta, voisiko GMO-rokotteen laajamittainen levittäminen väestöön aiheuttaa riskin (!), että GMO-rokotteesta siirtyisi rekombinaation kautta uusia haitallisia ominaisuuksia (!) nykyisiin patogeeneihin”.

 

Mitä ihmettä juuri luimme? Jos tuo tulkitaan niinkuin se pitää, niin nämä valtioneuvoston ja eduskunnan päättäjämme tietävät, että Suomessa(kin) on käynnissä käsittämätön ja sanalla sanoen hirvittävä ihmiskoe, jossa tunnetusti ja tiedetysti, rokotekokeissa, pahaa aavistamattomiin kansalaisiimme piikitetään testausvaiheessa olevia kokeellisia Covid- lääkevalmisteita, joissa on geenimanipuloituja organismeja – geenitekniikkaa, ja joiden haittavaikutuksia ei vielä tunneta – eikä myöskään suoraa vaikutusta lähiympäristöön!

 

Kuinka monelle koronarokotetulle on tosiasiallisesti tuotu nämä asiat esiin – saati sitten varmistettu että niiden fataalisuus tuli ymmärrettyä? Kuten epäilin, niin toreilta on kantautunut esimerkiksi 12-15- vuotiaita rokotettaessa, etteivät kaikki edes ajattele tällaisia ollenkaan. Uskomatonta!

 

”Olisiko minulle mieleen jumalattoman kuolema, sanoo Herra, Herra; eikö se, että hän kääntyy pois teiltänsä ja elää?” (Hes. 18:23)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuLopun ajat käsillä (?)

Lopun ajat käsillä (?)

Lopun ajat käsillä (?)

 

Kirjoittelin äskettäin ihmeellisestä sattumasta, kuinka hurrikaani ”vahingossa” taas kerran iski Amerikkaan tietyssä paikassa ja juuri tiettynä aikana. Tämänkertaiseen hurrikaaniin liittyy toinenkin jännä kytkös.

 

Trooppinen myrsky Ida muodostui torstaina 26. elokuuta 2021, ja kun seuraavana päivänä noin puoliltapäivin kaksi herraa tapasi, niin saman tien Ida äityi hurrikaaniksi. Ja Ida rantautui siis hurrikaani Katrinan ”muistopäivänä”, aiheuttaen arviolta 95 miljardin dollarin vahingot.

 

No mikäs tapaaminen oli kyseessä? Ei enempää eikä vähempää muu, kuin Israelin valtion jakamiskeskustelu Joe Bidenin ja Naftali Bennetin välillä. Raamatussa Kaikkivaltias tekee selväksi, että ”joka teihin (Israel) koskee, se koskee Hänen silmäteräänsä” (Sak. 2:8).

 

Nyt, elämme raamatullisesti tärkeää aikaa: ”pasunoiden juhla” eli Rosh Hashanah alkoi eilen, Yom Kippur alkaa keskiviikkona 15. syyskuuta ja Lehtimajanjuhla alkaa maanantaina 20. syyskuuta. Ja kun Israel on ”ajan kello”, niin tänä syksynä maailma saattaa kokea toisen valtaisan ”tapahtuman” – kuten syyskuun 11. oli. Sen voi saattaa alkuunsa esimerkiksi edellämainittujen herrojen toinen keskustelunaihe: Israelin haluama ennalta ehkäisevä isku Iranin ydinvoimateollisuuteen.

 

Älä ymmärrä väärin: minä rakastan Jumalan ensivalittua kansaa – mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että tuon ”kansan johtajat tulivat eksyttäjiksi, ja johdettavat joutuivat hämminkiin” (Jes. 9:15). Paljon – ja kauheaa - on vielä määrä tapahtua, ennenkuin tuo kansa vastaanottaa Messiaansa, Jeesuksen Kristuksen.

 

Mutta Raamattu ennustaa eräästä toisestakin, tulevasta tapahtumasta: "Minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia (Venäjän sotapäällikkö, kotoisin Maagogin alueelta) Maagogin maassa, Roosin (Venäjä, sekä mahdollisesti muita muslimikansoja: Kazakstan, Turkmenistan ja Uzbekistan...), Mesekin (Turkki) ja Tuubalin (Tabal/Tibaren, myös Turkissa) ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia (Iran), Etiopia (ei se nykyinen, vaan Sudan, g’buwl Kuwsh) ja Puut (Septuaginta-käännöksen Libues on sama kuin Puwt, siis Libya) ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer (Gamirit, eli itä-Turkin kimmerit) ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman (Tagarma/Takarama, sekin osa nykyistä Turkkia) heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat - lukuisat kansat ovat sinun kanssasi. Ole valmis, VARUSTAUDU (... Putin? ...), sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten." (Hes. 38:1-7)

 

Tuo yllä oleva avautuu havainnollisesti karttana. Joskin Psalmin 83 sotimiset tullevat ensiksi, koska Googin sotajoukoissa ei mainita ainuttakaan Israelin  nykyisistä rajanaapureista. 

 

Ja miksi tämä kiinnostaa juuri nyt? Koska Joe Biden teki myös toisen tempun: ainoa keskeinen maa sillä seutukunnalla, joka ei soveltunut tuohon Venäjä-Islam -allianssiin, oli jenkkien hallinnassa ollut muslimimaa Afganistan.

 

... ja nyt siis jo sekin rivissä ”veljiensä rinnalla”, jenkkien taakseen jättämällä, valtavalla huippuaseistuksella varustettuna ...

 

”Sinä päivänä minä annan Googille siellä, Israelissa, hautasijan, 'Kulkijain laakson', itää kohden merestä; se sulkee tien noilta kulkijoilta. Sinne haudataan Goog ja koko hänen meluisa joukkonsa, ja sille pannaan nimeksi: 'Googin meluisan joukon laakso'.” (Hes. 39:11)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Vanhuksia ei "uusi normaali" kaipaa

Vanhuksia ei "uusi normaali" kaipaa

Vanhuksia ei ”uusi normaali” kaipaa

 

Aamun teksti-TV kertoi: ”THL: Vanhusten hoitajamäärät alitetaan: Vanhuspalveluissa ei täytetä  edelleenkään lain velvoittamaa ympärivuorokautisen hoidon henkilöstömitoitusta, ja ensi vuonna  voimaan tulevan uuden mitoituksen alittaa tällä hetkellä noin 40 prosenttia yksiköistä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) selvityksen mukaan toukokuussa vanhuspalvelujen lakisääteisen mitoituksen alitti 10 prosenttia ympärivuorokautisen hoidon yksiköistä. Ympärivuorokautisen hoidon yksiköistä 158 alitti lakisääteisen mitoituksen, joka oli 0,55 työntekijää asiakasta kohti.”

 

Entäs kohtapuolin ... Isossa -Britanniassa hoitotyöntekijät ovat irtisanoutuneet massiivisesti ja aiheuttaneet valtavaa henkilöstöpulaa sen jälkeen, kun heitä on kehotettu rokottautumaan covid -tautia vastaan - tai menettämään työpaikkansa. 

 

Eli: ala ei houkuta, palkoissa varmaankin toivomisen varaa työhön nähden ... ja sitten nämä henkilöön kohdistuvat pakotteet työntekijöillä. Kohta voi olla vanhuksilla yksinäistä.

 

Sillä Kreikka otti jo seuraavan askeleen: Kreikan terveysministeriö on paljastanut, että 5895 sairaalatyöntekijää, jotka eivät olleet täysin rokotettuja tai kieltäytyivät ottamasta covid -rokotusta, on väliaikaisesti hyllytetty töistään. Jolleivät määräaikaan menessä rokota itseään, erottaminen on pysyvä. 

 

Voi voi ... tiedätkö, Britanniassa elinikä-odotus on 81 vuotta. Se tarkoittaa sitä, että kaikki sairaudetkin mukaanlukien normaalisti eletään tuon ikäiseksi. Mikä hämmästyttävää, niin koronaan kuolleiden keski-ikä on 82 vuotta! Toisin sanoen, koronatauti niittää vanhukset pois. 

 

... ja edellämainitut toimenpiteet sitten loputkin heistä ... sillä mihinkään vanhaan normaaliin EI palata, sanoo eliitti. Tällaista naisten hakkaamista - kun rokotepassi puuttuu - se nyt sitten esimerkiksi Ranskassa tästedes on. Ja Australian osavaltion pääministeri julistaa nyt, että kaikki rokottamattomat kansalaiset jäävät pois yhteiskunnasta: pääsy kaikkeen vain rokotetuille - rokotuksia ilman jäävät ”lukitaan ulos”. 

 

Eli, uutta päin vaan: Briteissä Deltan takia sairaalaan joutuneista juuri k-rokotettujen mahdollisuus kuolla on kolme kertaa suurempi kuin rokottamattomien, kertoo tilasto. 

 

”Poissa ovat vanhukset porteista, nuorukaiset kielisoittimiensa äärestä” (Valit. 5:14)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Rockefellerin skenaarion seuraava askel

Rockefellerin skenaarion seuraava askel

Rockefellerin skenaarion seuraava askel

 

Reilu vuosi sitten kirjoittelin eliitin suunnitelmista nimeltä ”Lock Step” eli lukitus. Kaikkihan me tänään tiedämme mitä nämä ”lockdown’eiksi” muotoutuneet toimenpiteet tarkoittivat ja tarkoittavat. 

 

Päätin silloin kyseisen dokumentin tutkinnan sivulle 19. Jatketaanpa pysähdyskohdasta pätkä eteenpäin, sivu 19: ”Aluksi käsite vielä kontrolloidummasta maailmasta sai laajan hyväksynnän ja vastaanoton. Kansalaiset luopuivat halukkaasti joistakin suvereniteeteistaan – ja heidän yksityisyydestään - paternalistisemmille valtioille, vastineeksi suuremmasta turvallisuudesta ja vakaudesta. Kansalaiset olivat suvaitsevaisempia ja jopa innokkaampia ylhäältä-alas ohjauksesta ja valvonnasta, sekä kansallisilla johtajilla oli enemmän liikkumavaraa asettaa järjestystä tavoilla, jotka he katsoivat tarpeellisiksi. Kehittyneissä maissa tällä tehostetulla valvonnalla oli monia muotoja: mm. biometrinen henkilöllisyystodistus kaikille kansalaisille ja tiukemmat keskeisten toimialojen sääntelyt, joiden vakaus katsottiin elintärkeäksi kansallisten etujen kannalta. Monessa kehittyneessä maassa, tiivistetty yhteistyö uusien sääntöjen ja sopimusten kera hitaasti mutta tasaisesti palautti sekä järjestyksen että mikä tärkeintä, talouskasvun”. 

 

Just joo, biometrinen henkilöllisyystodistus – edeltä kerrottuna vuonna 2010, kuten kaikki muutkin nuo turhan tarkkaan toteutuneet, kirotut ”ennustuksensa”. Eli, kovin kesken on siis tämä p(l)andemian varjolla toteutettu kyykytyksensä. Sillä Pfizerin johtaja ja myös entinen FDA:n johtaja tohtori Scott Gottlieb sanoi odottavansa Yhdysvaltain lääkeaineiden sääntelyviranomaisten hyväksyvän Pfizer-BioNTech Covid-19 -rokotteen hätäkäyttöön (?) 5-11-vuotiaille lapsille tämän vuoden myöhäissyksyllä tai alkutalvena. 

 

Ja paljon muutakin kivaa on luvassa: Australiassa viranomaiset voivat nyt laillisesti siirtyä kansalaisen sosiaalisen median tilille ja muuttaa tämän julkaisemaa sisältöä ja tehdä myös muutoksia henkilön selaushistoriaan. Viime aikoina Australian parlamentin läpi kulkeneet asetukset ovat olleet hämmästyttäviä, mutta tämä menee niin pitkälle, että se on käytännössä uskomatonta. 

 

Plus että kohta ovat kaupan hyllyt yhä tyhjempiä: Kamala Harrisin äskettäisten kommenttien pohjalta on selvää, että Bidenin hallinto salaa jotain Yhdysvaltain kansalta tulevasta maailmanlaajuisesta toimitusketjuongelmasta. Äskettäin Kamala sanoi salaperäisesti: ”Tarinat, joita kuulemme nyt, varoittavat että jos haluat ostaa joululahjoja lapsillesi, nyt saattaa olla aika aloittaa niiden ostaminen, koska viive voi olla monta, monta kuukautta.”

 

Joten jos joululahjojen tilaaminen lähempänä joulua tarkoittaa kuukausien viivästyksiä, varapuheenjohtaja Harris kertoo meille, että Bidenin hallitus uskoo, että pula kestää pitkälle joulun jälkeen... 

 

“He nääntyvät nälkään ja menehtyvät ruttoon, kulkutautien poltteeseen” (5. Moos. 32:24)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu