Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Raakaa peliä rokotejakelussa

Raakaa peliä rokotejakelussa

Raakaa peliä rokotejakelussa

 

Toukokuussa uutisoitiin, kuinka Intiassa kyläläiset olivat paenneet kodeistaan ja hyppineet jokeen välttääkseen Covid-19-rokotuksen. Peläten, että monet kyläläisistä saattaisivat hukkua jokeen, jos he menisivät syvemmälle, virkamiehet vakuuttivat heille, että heitä ei rokoteta. Virkamiehillä oli vaikeaa suostutella kyläläisiä tulemaan ylös joesta. Raporttien mukaan vain 14 ihmistä saatiin rokotettua tuossa kylässä, jossa on 1500 asukasta. 

 

Ja nyt, Kanadan Saskatchewanissa, Black Laken intiaanireservaatissa viranomaiset yrittivät pakkorokottaa naisia ja lapsia. Nämä pakenivat metsiin; ja siellähän on hyytävän kylmää juuri nyt. 

 

Kehitysvammaisiahan siis jo surutta sitten USA:ssa piikittivätkin

 

"En voi tehdä sitä enää!" Saksalainen yleisradiotoimittaja kuitenkin tunnusti: ”Edistämme uuden maailmanjärjestyksen COVID -propagandaa”. Tämä Ole Skambraks on työskennellyt toimittajana saksalaisessa yleisradioyhtiössä ARD:ssa 12 vuotta. 

 

Missähän rohkeat suomalaistoimittajat?

 

Älkäämme kuitenkaan väheksykö sitä, kuinka ”paljon on pelissä”: voi olla että se maksaa ainokaisesi, mikäli puhut näistä väärin:

 

Brittikansanedustaja David Amess, jonka Somalian hallituksen virkamiehen poika (!) murhasi kirkossa viime viikolla, oli puhunut Big Pharmaa ja digitaalisia rokotepasseja vastaan vain viikkoja ennen kuolemaansa. 

 

R.I.P. David, joka puheessaan parlamentissa, maaliskuussa 2021 sanoi: ”Jos siirrymme (rokotusten) paperitodistuksista sähköisiin, syntyisi kuitenkin merkittäviä kysymyksiä kansalaisvapaudesta. Kuka maailmassa ajaisi tuota tietokantaa? Mitä tietoja siihen menisi ja kuka sen määrittäisi? Olisiko se kansainvälinen elin, kuten YK, EU tai jokin muu järjestö? Jos emme saisi kansainvälistä järjestöä ottamaan liidiä, tekisikö niin suuri yritysorganisaatio? Voisiko Kalifornian iso teknologia hallita tietokantaa? Kun otetaan huomioon, mitä tapahtui, kun Australian kansallinen hallitus uhmasi suurta teknologiayritystä, niin vallan antaminen tällaiselle yritykselle olisi valtava ongelma. Meidän on oltava oikeasuhteisia ja varovaisia. Meidän on tarkasteltava ennen kaikkea paperiversiota, ja meillä olisi oltava valtaisat perustelut, jos valitsisimme sähköisen reitin, jota en toivota tervetulleeksi”.

 

Ja nyt, luomuelämää bloggaava kaveri kertoo, että Viron parlamentti on parhaillaan käsittelemässä lakimuutosta, joka mahdollistaa ihmisiltä ruuan takavarikoimisen. Perheelle saisi jäädä viikon ruoat. 

 

Pandemian hoitoa? Ja onkohan se varmasti niin, että se mitä näistä rokotteista nyt tiedetään on yhtäkuin se mitä tietää voidaan

 

”Kirottu olkoon se, joka salaa murhaa lähimmäisensä” (5. Moos. 27:24).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

 

Et voi paeta tulevaa pulaa

Et voi paeta tulevaa pulaa

Et voi paeta tulevaa pulaa

 

Brett Cooper kertoi todella havainnollisesti, mitä USA on tänään – kaikkien siirappisatujen sijaan:

 

”Kesäkuussa perheeni ja minä liityimme Kalifornian exodukseen ja etsimme turvaa Idahosta. Olimme asuneet Kaliforniassa yli 30 vuotta, mutta hajoavan talouden, tyrannisen hallituksen ja huonon elämänlaadun takia se riitti.

 

Vaikka asuminen vapaassa osavaltiossa on ollut se muutos jota tarvitsimme, perheeni on tuskin asettunut ... vaikka muutimme jo yli neljä kuukautta sitten.

 

Puulattiat, joiden piti saapua kolmen viikon sisällä, ovat edelleen toimittamatta neljä kuukautta myöhemmin, joten äitini ei pysty siirtämään huonekaluja kotiinsa ... tai edes aloittamaan purkamista. Luovuttuaan alkuperäisen tuotteen saamisesta hän yritti ostaa lattiapäällysteitä kolmelta muulta valmistajalta, mutta kenelläkään ei ole varastossa mitään (!).

 

Kun talossa on neljä koiraa, matto ei ole vaihtoehto, ja tämän seurauksena äidin on harkittava vain betonilattian valamista, jotta hän voi vihdoin siirtää huonekalunsa ja lakata nukkumasta lattiapatjalla.

 

Itse olen soittanut yli kolme viikkoa urakoitsijoille ja yleismiehille aidan rakentamisesta pihalleni, mutta olen huomannut, että aikaisin saatavilla oleva tekopäivä oli yli kolmen kuukauden päässä.

 

Veljeni keittiö on epäjärjestyksessä keskeneräisten lattioiden ja asentamattomien kaappien takia, koska hän ei pysty saamaan tekijää tai osia, joita tarvitaan työn loppuunsaattamiseen.

 

Kylmät kuukaudet lähestyvät kovaa vauhtia, ja suunnitelmani rakentaa lato ja suojat karjaamme varten kesällä epäonnistui, kun minulle kerrottiin, että aikaisimmat rakentajat voivat tulla perheemme tilalle helmikuussa - vuonna 2022.

 

Aluksi perheeni ja minä oletimme, että nämä vastoinkäymiset olivat vain huonoa onnea ... ehkä kirous "punaiseen osavaltioon" siirtyville kalifornialaisille. Lähempi tarkastelu paljastaa kuitenkin, että tämä on suurempi ongelma ja luvut näyttävät synkeiltä.

 

Kansallinen epidemia

 

24. syyskuuta FedEx raportoi, että sen on reititettävä uudelleen noin 600 000 pakettia päivässä, koska toimituskuljettajista on pulaa, ja totesi, että he käyttävät nyt vain "65% normaalista volyymista huolehtimiseen tarvittavasta henkilöstöstä".

 

Samoin Forbes julkaisi kirjoituksen, jossa korostettiin kuorma -autonkuljettajien näennäisesti pysyvää pulaa, minkä vuoksi jo vaikeuksissa olevat tehtaat, satamat ja maatilat eivät pysty kuljettamaan tuotteitaan.

 

Artikkelin mukaan kuorma-autonkuljettajat ovat hyötyneet laajennetuista työttömyysetuuksista - jotka antoivat 600 dollaria lisää viikossa maksuja saaville henkilöille - ja käyttivät niitä hyödykseen, toimien varsinaisen työalansa ulkopuolella. Suurin osa ei aio palata.

 

Viime vuonna Joe Rogan Experiencen jaksossa Elon Musk käsitteli ongelmaa, joka koski rahan lisäpainamista talousongelmien vuoksi, ja totesi: "Tämä käsitys siitä, että voit vain lähettää shekkejä kaikille, ja asiat ovat kunnossa, ei ole totta."

 

Jatkossa Musk väitti, että monet uskovat väärin, että talous on "maaginen runsauden sarvi", jossa tavaroita ja palveluita vain ilmestyy, mikä saa ihmiset uskomaan, että heidän ei tarvitse työskennellä tai osallistua tuotantoon. Kun tarjotaan myös anteliaita työttömyysetuuksia, tämä asenne tulee entistä houkuttelevammaksi.

 

Vaikka Bidenin hallinto on keskeyttänyt liittovaltion COVID -avun, vahinko on jo tapahtunut. Ihmiset ehtivät oppia, että he voisivat ansaita enemmän rahaa luottamalla valtion rahoittamiin tukiin kuin palaamalla työpaikalleen. Samaan aikaan monet jatkavat työttömyyskorvausten keräämistä osavaltion tasolla sen sijaan, että palasivat töihin - kuten Yhdysvaltojen ennätysmäärä avoimia työpaikkoja osoittaa. Näiden ohjelmien avulla ihmiset voivat jatkaa vaarallista työttömien lisääntymistä, kun eniten tarvitsemamme toimialat alkavat murentua.

 

Tämä tilanne on yksinkertaisesti kestämätön.

 

Analysoidessaan toimitusketjun hajoamista, toimittajat ja uutislähteet ovat syyttäneet matkustusrajoituksia, lockdowneja ja viruksen pelkoa, mutta he - ja niin monet muut - päättävät jättää huomiotta hallituksen roolin tässä kriisissä.

 

Ainakin yksi asiantuntija näyttää kuitenkin olevan hereillä.

 

Hiljattain julkaistussa New York Times -artikkelissa Willy C. Shih, kansainvälisen kaupan asiantuntija Harvard Business Schoolista, toteaa, että "meillä on tämä noidankehä, jossa kaikki luonnolliset vaistot reagoivat ja pahentavat ongelmaa".

 

Vaikka Shih ei puhu hallituksen roolista suoraan, hän asettaa pohjan tärkeälle oppitunnille hallituksen interventio -ongelmista, josta ekonomisti Ludwig von Mises keskusteli laajasti kirjassaan Human Action.

 

Mises julisti, että "kaikentyyppiset häiriöt markkinailmiöihin eivät ainoastaan ​​saavuta kirjoittajiensa ja kannattajiensa tavoitteita, vaan saavat aikaan tilanteen, joka - tekijöidensä ja kannattajiensa arvion kannalta" - on vähemmän toivottavaa kuin edellinen tilanne, jota niiden oli tarkoitus muuttaa."

 

Hän jatkaa ja toteaa, että jos hallitus yrittää korjata nämä ongelmat entistä tehottomammalla interventiolla, markkinat tuhoutuvat väistämättä, mikä johtaa meidät lisäinterventioon ja lopulta sosialismiin.

 

Tämä oppitunti on ylivoimaisen selvä tänä päivänä. Suuri hallitus, joka puuttui markkinoihin, määräsi COVID-19-lukituksen ja laajensi työttömyysetuuksia, mikä helpotti ihmisten viihtymistä kotona ilman työtä. Poistamalla nämä työvoimakannustimet syntyi vakavampi kriisi. (Ja aivan kuten Mises ennusti, monet kehottivat hallitusta lievittämään luomaansa ongelmaa - lisäämällä hallitusta.)

 

Tosiasia on, että ne ihmiset jotka tienaavat työttömänä paremmin, ovat ne joiden työ pitää toimitusketjumme pyörimässä, olipa kyse sitten valmistuksesta, ruokapalvelusta, jakelusta tai kaupasta.

 

Ilman heitä me törmäämme seinään, ja kapitalistinen tehokkuus, josta kerran nautimme ja pidimme itsestäänselvyytenä, on alkanut murentua, eikä se lopu tähän.

 

Joe Bidenin äskettäin antaman rokotuspakotuksen mukaan yrityksiin, joissa on yli 100 työntekijää, voidaan odottaa vieläkin merkittävämpää työvoimapulaa, kun ihmiset poistuvat työvoimasta - tai heidät irtisanotaan - henkilökohtaisten terveyspäätöstensä vuoksi. Tämä lisärasitus toimitusketjuihimme heikentää maamme toimintaa.

 

Siksi, täällä Idahossa, mielestäni on aika laittaa omat käteni töihin, oppia rakentamaan oma aita ja saattaa veljeni uudistusprojekti itse päätökseen, koska tämä kriisi ei ehkä lopu pian.”

 

”Palvelkaa Herraa, Jumalaanne, niin hän siunaa sinun ruokasi ja juomasi, ja minä pidän puutteen sinusta kaukana” (2. Moos. 23:25).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Natsipassit tulivat

Natsipassit tulivat

Natsipassit tulivat

 

Suomi hyväksyi rokotepassit. Ja tuskin ehti muste allekirjoituksista kuivua, kun jo kaavailtiin että jatkuvatkin pitempään kuin esitetty ...

 

Just. Saksan Hessenissä supermarketit saavat olla myymättä passittomille; Liettuassa ilman tuota passia olet jo käytännössä kokonaan yhteiskunnan ulkopuolella. Joten, päivänselvää että tämä tuli jäädäkseen: ollaan kohta kuin NWO- koemaassa Etelä-Afrikassa, jossa supermarketin jono on helpompi mitata kilometreissa. 

 

Ja minkä (muka) takia kaikki tämä? ... no kun me rokottamattomat olemme kaikkeen syylliset ...

 

Mutta mitenkäs se todellisuus oikein onkaan: USA:n TV- kanava WXYZ lähestyi katsojiaan: ”Kun rokotteet olivat kaikkien saatavilla, menetitkö rokottamattoman läheisesi COVID-19-virukselle? Jos olet halukas jakamaan perheesi tarinan, lähetä yksityisviestillä yhteystietosi. Saatamme ottaa yhteyttä saadaksemme tarinan, jonka parissa työskentelemme”.

 

Ajattelivat tietenkin koostaa ohjelman; ko. Facebook- postaus alkoi kuitenkin elää omaa elämäänsä ja sinne on tullut jo nyt yli 255 000 täysin päinvastaista palautetta - ROKOTTEISTA: mm. Mayara Assis kertoi kuinka mummonsa sai koronan ja sairasti sen pois. Sitten muutaman kuukauden päästä tämä otti koronapiikin, ja kuolema korjasi hänet pian pois ... 

 

Uuden Seelannin istuva pääministeri Jacinda Ardern teki saman mokan Face- postauksella piikityskokemuksistaan, osoittaakseen kuinka pieniä ko. sivuvaikutukset ovatkaan ... Sivustapa tulikin uusi VAERS: nyt jo yli 32 000 kokemusraporttia; iso osa ei ole ollenkaan lieviä tapauksia. 

 

Pääministeri Ardern osaisi varmaan kaikkein uskottavimmin (?) selittää, mikä tuon rokotepassin funktio oikein on: ”Täysin odotamme, että rokotetut ihmiset voivat edelleen saada Covid-19:n” ... 

 

Ja samaan aikaan yli miljoona israelilaista menettää kohta koronapassinsa, kunnei kolmatta piikkiä otettu – niitähän tulee sitten kiihtyvällä vauhdilla lisää, sillä ensimmäinen uusi, Marburg- viruskuolemakin jo iski  ... 

 

Nyt, Espanja myöntää virallisesti, että he ovat ruiskuttaneet kemiallisia aerosoleja (CHEMTRAILS) taivaalle. Ja ei, kyse ei ole jostain sadepilvien karkottamisesta tms. Espanjan terveysministeriö nimittäin antoi luvan asevoimien NBC (ydin-, biologiset ja kemialliset) -yksiköille ja myös UME:lle käyttää biosidejä ilmasta. Kuukausi sen jälkeen, kun hälytys ongelmista oli asetettu, johtaja perusteli BOE:ssä, että tämä tekniikka on yksi "tehokkaimmista" koronavirusta vastaan, koska "sumutus-, lämpösumutus- ja mikrosumutustekniikoilla kaikki alkavat toimia nopeasti".

 

... koronatautia vaikea edes tunnistaa saati sitten eristää – mutta kyllä se ilmapommituksilla näemmä tokenee ...

 

No, eliitin onneksi Filippiinien PRESIDENTTI Rodrigo Duterte tietää miten meidät rokottamattomat hoidetaan: ”Piikitetään ne kun ne nukkuvat”. Sehän jo ”piikittikin” maan koko huumemafian (plus hyvän tukun eri tavalla ajattelevia poliitikoita jne) mm. 9mm buranalla suoraan otsaan.

 

Ja sitten pikakatsaus muualle maailmaan: perhe USA:ssa meni hakemaan flunssapiikkiä; pitipäs sattua että saivatkin kaikki – ml. 4- ja 5- vuotiaat lapset – flunssapiikin sijasta koronarokotteen. 

 

Yhdistyneen kuningaskunnan yliopiston ensimmäisen vuoden opiskelijoille on annettu erivärisiä rannekkeita, jotta rokotetut erotetaan muista. 

 

Skotlannin kansa on saanut tarpeekseen pääministeri Nicola Sturgeonin johtamasta autoritaarisesta hallituksesta, ja nyt yritykset hylkäävät rokotepassijärjestelmän. 

 

Leilani Lutalin saamassa kirjeessä todetaan: ”Coloradon yliopiston sairaalan elinsiirtotiimi on päättänyt, että on välttämätöntä asettaa sinut passiiviseksi odotuslistalla. Sinut inaktivoidaan luettelosta noudattamatta jättämisen vuoksi, koska et ole ottanut COVID-rokotetta. Sinulla on 30 päivää aikaa aloittaa rokotussarja. Jos päätät kieltäytyä COVID -rokotuksesta, sinut poistetaan munuaisensiirtolistalta. Odotusaikaa kertyy edelleen, mutta et saa munuaistarjousta, kun sinut on luokiteltu inaktiiviseksi. Kun olet suorittanut COVID -rokotussarjan, sinut aktivoidaan uudelleen munuaisensiirtolistalla odottamatta muita muutoksia terveydentilassasi.” 

 

Brandon Goodwin, NBA -pelaaja Atlanta Hawksin koripallojoukkueesta myönsi äskettäin, että syy, miksi hänen oli pakko jättää urheilu, johtui Covid -rokotteen aiheuttamista verihyytymistä. Goodwin väittää, että NBA kehotti häntä olemaan hiljaa tapahtuneesta. 

 

Joten, mitäpä luulet: onko tämä vain yksittäisiä joskin samalta vaikuttavia onnettomia yhteensattumia? – vai onko tämä tarkkaan suunniteltu ja jalkautettu, globaali suunnitelma?

 

”Sen päämiehet sen keskellä ovat ärjyviä leijonia. Sen tuomarit ovat kuin sudet illalla, jotka eivät säästä mitään aamuksi” (Sef. 3:3).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Paavi pääsi pedopälkähästä

Paavi pääsi pedopälkähästä

Paavi pääsi pedopälkähästä

 

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (ECHR) on todennut, että Vatikaanilla on immuniteetti pahojen lapsirikoksien osalta, joten uhrit eivät voi haastaa kirkkoa oikeuteen paikallisissa tuomioistuimissa.

 

Päätös tehtiin sen jälkeen, kun 24 uhria nostivat Gentin ensimmäisen oikeusasteen tuomioistuimessa ryhmäkanteen pyhää istuinta ja pappien korkeimpia virkamiehiä kohtaan vuonna 2011. Oikeus hylkäsi kanteen tiistaina.

 

Uhrit olivat vaatineet 11 600 dollarin korvausta jokaisesta lapsen raiskauksesta, koska Vatikaani harrasti "hiljaisuuspolitiikkaa seksuaalisen hyväksikäytön osalta".

 

Gentin tuomioistuin kuitenkin varoitti, ettei sillä ollut toimivaltaa pyhän istuimen suhteen, mikä myöhemmin sai uhrit siirtämään asiansa Euroopan korkeimpaan tuomioistuimeen.

 

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin otti tiistaina Gentin tuomioistuimen kannan 6-1- äänituomiolla, jossa se totesi, että Vatikaanilla oli "diplomaattinen koskemattomuus" ja että "tunnustettiin kansainvälisesti omaavan ulkomaisen suvereenin yleiset ominaisuudet, jolla on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin valtiolla." 

 

Kuten viime viikolla raportoitiin, hälyttävä tutkimus osoitti, että pedofiilipapit raiskasivat käsittämättömän 330 000 lasta Ranskan katolisessa kirkossa seitsemän vuosikymmenen aikana. Tuhansia pappeja ja kirkkojohtajia syytettiin raiskauksista tänä aikana.

 

Niinpä, siellä nyt yksi ja toinen noista hirviöistä huokaa helpotuksesta. Mutta Raamattu lupaa, että tuo ”vapautus” on vain ajallinen: sillä niin se hengellinen ”babylon” kuin sen kaupallinenkin ilmentymä tulee vielä muistoon Kaikkivaltiaan edessä.

 

”Ja se suuri kaupunki meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit kukistuivat. Ja se suuri Babylon tuli muistetuksi Jumalan edessä, niin että hän antoi sille vihansa kiivauden viinimaljan.” (Ilm. 16:19)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

 

Rituaalista pilkkaamista

Rituaalista pilkkaamista

Rituaalista pilkkaamista

 

Sarjassamme, ”päivän tietovisailu”: tiesitkö, että Latviassa et voi enää ostaa kasvien siemeniä, koska nämä eivät ole välttämättömiä tuotteita uusien tiukempien lockdown- sääntöjen mukaisesti. Ei kai periaatteessa olisi ollut mitään estettä myydä pois noita jo hyllytettyjä tuotteita? Tai sitten viedä ne hyllystä pois ...

 

Eli, erittäin aiheellinen ja herättelevä kysymyksemme kuuluu: ollaanko tässä suuresti nollaamassa (great reset):

 

a)      koronatautia

b)      aivan jotain muuta

 

Kuinka kauan ihmistä voi huijata? Juuri niin kauan kuin tämä antaa sen tapahtua.

 

Toivottavasti nyt jo ymmärrät: Eliitti kertoo meille kirjallisuutensa, julkaisujensa, elokuviensa ja uutislähetystensä välityksellä, mitä he ovat tekemässä – tätä kutsutaan ”menetelmän paljastukseksi”.

 

Mikäli olet liian tyhmä tunnistamaan sitä siksi, mitä se todellisuudessa on, heidän näkökulmastaan se on sinun ongelmasi. Se on uhrin rituaalisen pilkkaamisen muoto.

 

Ja tällainen muka ”freudilainen lipsahdus” nähtiin juuri omassa eduskunnassamme. 

 

Lopuksi vielä toinenkin visailu: mikä ero on pandemialla ja p(l)andemialla? Vain ensinmainittu tulee, tappaa ja loppuu - ennalta-arvaamattomasti.

 

”Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Turmiollinen ja iljettävä on heidän menonsa; ei ole ketään, joka tekee, mikä hyvää on.” (Psalmi 14:1)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu