YK:n uusi maailmanjärjestys

 

Nyt kun Kiinasta bongattua uutta tappavaa koronavirustyyppiä löytyi myös Thaimaasta, on tarpeen tutkia aihepiirin aiempia tapahtumia. Sillä maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan virus olisi sukua pelottaville sarsille ja mersille. Mistähän tuollainenkin taas tulla tupsahti? 

 

Viime kuussa YK:n alaisen WHO:n Global Vaccine Safety Summit’issa, Sveitsin Genevassa, päätiedemies tri Soumya Swaminathan tunnusti, että tietyt rokotteet tappavat ihmisiä.

 

Tämä ”suljettujen ovien” takaa vuotanut videotunnustus tuli kieltämättä pahaan kohtaan: olihan kyseessä globaali rokoteturvallisuus -huippukokous – ja juuri pari päivää aiemmin Swaminathan oli julkisessa ko. puheessaan vakuuttanut yleisölle, että rokotteet ovat yksi turvallisimmista välineistä mitä ihmiskunnalla on ...

 

Jos ylläoleva tuli sinulle yllätyksenä, niin valitettavasti täytyy taas kerran todeta: ei mitään uutta auringon alla.

 

Nimittäin, WHO julisti tiedotuslehdessään "Bulletin of the World Health Organisation" numerossa 47 sivulla 259 vuonna 1972: "Tulisi tehdä yritys sen toteamiseksi, voivatko virukset itse asiassa panna liikkeelle valikoivia vaikutuksia vastustuskyvyn toimintaan. Tulisi katsoa sitä mahdollisuutta, että voitaisiin heikentää vastustuskyvyn reaktiota virukselle, jos tarttuva virus vahingoittaa enemmän tai vähemmän valikoivasti virukselle reagoivan solun." Selvällä suomenkielellä sanottuna WHO kehoitti kehittämään juuri AIDS:in kaltaisen viruksen! WHO kertoi lisäksi, että jos uusi viruksen luomus toimisi, niin monista kauhistuttavista ja kuolettavista tarttuvista viruksista voitaisiin tehdä jopa vielä kauhistuttavampia ja pahanlaatuisempia. Eikös olekin omituista tekstiä terveysjärjestön kirjoittamaksi? Vrt. artikkelini, ”Italia kieltää koulunkäynnin rokottamattomilta”, jossa Espanjantauti ”rakennettiin” uudelleen.

 

Eikä siinä vielä kaikki: kansainväliseksi rauhanjärjestöksi luultu organisaatio YK on myös ”kunnostautunut” kummallisissa operaatioissa: Aamulehti uutisoi perjantaina 9. huhtikuuta 1993: ”Avustusrekassa ammuksia”. Yli 7500 ammusta (!) löytyi Bosnian saarrettuun pääkaupunkiin Sarajevoon pyrkineestä YK:n avustusrekasta. Löytö oli paha arvovaltatappio YK:lle, joka oli kiistänyt serbien aikaisemmat väitteet avustuskuljetusten mukana olevista aseista.

 

Niinpä niin. Ja historiankirjoitushan on aina ”voittajan historiaa”.

 

Mutta YK on ollut pahanteossa jo paljon pitempään. ”The Report from Iron Mountain” on Dial Pressin vuonna 1967 julkaisema tietokirja ja bestseller. Kirjan mukaan Yhdysvallat perusti vuonna 1963 15-henkisen ryhmän nimeltä Special Study Group tutkimaan pitkäkestoisen rauhan vaikutuksia yhteiskunnalle. Ryhmän tutkimus osoitti, että pitkäkestoinen rauha ei ollut valtion pyrkimysten kannalta hyödyllinen, vaan valtion tulisi tällaisessa tilanteessa järjestää sotaan verrattavia tilanteita, kuten valheellisia raportteja vieraista elämänmuodoista (vrt. NASA:n valheet ja jatkuva rummutus ”taivaankappaleista ja olioista”) ja hallitsemattomasta ympäristön saastumisesta (vrt. ilmastovouhotus).

 

Mikäli olet aihepiiristä kiinnostunut – ja elämäsi tulevaisuudesta yleensä – suosittelen että varaat reilut kaksi tuntia rauhallista aikaa, ja katsot kirjasta tehdyn dokumenttielokuvan

 

Tämä vanha elokuva on sanalla sanoen hirvittävä – ja vastaansanomaton todiste ihmisen umpihulluudesta. Ja miksi se on ajankohtainen juuri nyt?

 

Kuten kirjoitin, jostain kumman syystä juurikin YK hakee ”aseistariisujahenkilöitä”- USA:an (?!). Erityisesti englanninkielen taitoiset naiset olisivat haluttuja hakijoita (= eivät ehkä tule saman tien ammutuiksi laillisen aseen poisluovutusta ehdottaessaan ...).

 

Mitäs tällä keruuhankkeella on tekemistä Iron Mountain -projektin kanssa? Se, että juurikin tämä ASEISTARIISUMINEN ja KESKITYSLEIRIT oli ennalta kerrottu kyseisessä kirjassa "The Report From Iron Mountain". Ja YK johdossa.

 

DDR:n (YK:n aseriisunta, demobilisaatio ja uudelleenintegroituminen -protokolla) avainkomponentit kuten YK ne määrittelee, sisältävät siviiliväestön aseriisumisen ja “vastuullisen asehallinnon ohjelmien kehittämisen” (?) – ja: KESKITYSLEIRIEN TOTEUTTAMISEN (!). 

 

Tässä kohtaa kysyn: keksiikö kukaan näille mitään muuta järkevää tarvetta – kuin orwellilaisen yhteiskunnan toimeenpanon?

 

No mitäs me tähän sanomme? ”Ympäri käydään, yhteen tullaan” ...

 

Sillä vanha tuttu vauhtiveikko antoi jo aiemmin tästä (lähi)tulevaisuudesta esimakua: jopa katoliset itse protestoivat, että heidän johtajansa keskittyy vain ilmastonmuutokseen, maahanmuuttoon ja sosialismiin. Juurikin niin: mikä sinänsä erikoista hengelliselle johtajalle, ensin Paavi Fransiskus puhui World Government Summitille tarpeesta saada toimivampi maailmanhallitus: jollei ole solidaarisuutta, ei tule mitään mistään.

 

Ja yhä oudommin: Paavi Fransiskus kertoi italialaiselle La Repubblica- sanomalehdelle että USA:lla “on vääristynyt visio maailmasta” ja amerikkalaisia täytyy johtaa maailmanhallituksella, niin pian kuin mahdollista, “ihan heidän omaksi parhaakseen.”

 

Eli, muutoksen tuulet ovat ilmassa, halusimmepa sitä tai emme. Jo profeetta Daniel ennusti, että monien hävitys tehdään – yllättävästi - rauhan keinoin: ”by peace”:

 

”And through his policy also he shall cause craft to prosper in his hand; and he shall magnify himself in his heart, and BY PEACE shall destroy many: he shall also stand up against the Prince of princes; but he shall be broken without hand” (Dan. 8:25, King James Version).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu