Viruspelottelun ”suuri suunnitelma”

 

On aika vetää yhteen tähän mennessä tapahtunut: aivan samoin kuin ympäri maailman, ikäänkuin kokeina, on viime aikoina sähköt mystisesti ja selittämättä katkeilleet kymmeniltä miljoonilta, Intiassa on testattu koko maan väestön rekisteröinti iirisskannuksia myöten (Aadhar) ja Kiinassa testattu sosiaalipisteytystä ihmisten luokittelemiseksi haluttuihin ja toisinajattelijoihin, sekä Bangladeshissa ajettu pedon merkin kaltaista mikrosirutusta kaiken ostamisen ja myymisen valvomiseksi ym., näyttää siltä että tämä päällä oleva Wuhanin hämminki on se ”kenraaliharjoitus” ennen varsinaista virusiskua länsimaihin ja erityisesti USA:an.

 

Kuten paavikin totesi, jenkkejä tulisi johtaa maailmanhallituksella, mahdollisimman pikaisesti – ja sitten on se Georgian opaskivien rankka tavoitekin vielä kovin kaukana: ihmiskunnan koon saaminen max 500 miljoonaan. Eli duunia on edessä. Ja sen duunin edessä taas mm. patrioottiset jenkit lain sallimine aseineen.

 

Eli, aletaan(ko) kohta vyöryttää samaa hämminkiä kohti USA:a. Nythän CDC on jo aloittanut matkustajien skannauksen Kiinan mallin mukaan: viidellä USA:n päälentokentistä valvotaan jo matkustajien terveyskuntoa koronaviruksen takia. 

 

Ja tämä CDC näyttääkin olevan monessa mukana: se mm. omistaa ihmisistä eristetyn koronaviruksen patentin – mikä sattumoisin meni vanhaksi pari päivää sitten. Mutta eipä hätää, meillä on onneksi uusi koronaviruspatentti, joka astui voimaan eilen. Ja tämä uusi patentti – jonka omistajaa Bill Gates miljoonilla rahoitti - kertoo, että koronavirusta voidaan käyttää rokotteena ...

 

CDC myös ylläpitää eri rokotteiden sisällyskuvauksia. Joskin vähän häiritsee se, että uusimmista päivityksistä on pudonnut rokoteosasia pois listoilta: vuoden 2018 listalla Adenoviruksen osasena mainittiin WI-38, mutta tuoreesta listasta se puuttuu. No mitäs tämä WI-38 sitten on? Ne ovat soluja jotka kerran kuuluivat abortoiduille sikiöille. 

 

No niin – takaisin aiheeseen ”USA”. Jo vuodesta 1999 alkaen jenkit ovat rakentaneet salaisia hallituksen varastoja sitä varten mikäli jokin valtaisa terveyskriisi sattuisi. Ensin satsattiin noin 50 miljoonaa; tänään niihin on uponnut yli 7 miljardia. 

 

Jos siis vaikkapa terroristit iskevät kemikaali-, bio- tai ydinaseella, varastoista löytyy se tarpeellinen: kuten ROKOTTEITA tappavaa flunssaa vastaan. Tämän ohjelman nimi on Strategic National Stockpile.

 

... ai niin, melkein unohtui kertoa, että hommaa pyörittää ... CDC.

 

Joskin myös kansalaiset varautuvat: My Patriot Supply on amerikkalainen myyntiyritys, joka kauppaa säilyviä elintarvikkeita kansalle. Omistaja kertoo, että juuri nyt kaikki menee – ja myynti lisääntyy lumipalloefektillä. Eipä ihme: jos kaupungit eristetään, ruoan tulo sinne mutkistuu jne. Monet ovat varautuneet kuukausien satseilla. Jännä juttu: tämä omistaja Keith Bansemer kertoi, että heti kun koronavirus ilmeni, valtion edustajat ottivat yhteyttä: myy kaikki meille suoraan ... 

 

Onkos kaikki tuokin varautuminen nyt vähän turhan kaukaa haettua? Kysytään taas varmalta tietolähteeltä, joka aina tietää etukäteen - Hollywood:

 

5. aalto (engl. The 5th Wave) on vuonna 2016 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen scifitrilleri, joka perustuu Rick Yanceyn samannimiseen romaaniin. Koulutyttönen Cassie Sullivan – luonnollisesti varustettuna M4 carbine -rynkyllä – törmää hylätyllä bensa-asemalla loukkantuneeseen mieheen. Kaveri kaivaa jotain taskustaan, tyttö ampuu ukon – ja sitten selviää että se mitä mies taskustaan havitteli olikin Kristuksen risti. Ja sitten tarina kertookin tytön taustat …

 

Valtaisa alien- avaruusalus (... heh...) pyörii Maan yllä, sisällään "The Others"- örkkejä. Kymmenen päivää aiemmin ne olivat jysäyttäneet 1. aallon: elektromagneettisen pulssin mikä rikkoi kaikki maailman sähköverkot (... heh, heh ...). 2. aallossa nämä “Toiset” manipuloivat Maan geologiaa ja laattoja: tuli maanjäristykset ja megatsunamit tuhoten rannikkokaupungit ja saaret, mm. Lontoon, Thaimaan ja New York’in. 3. aallossa “toikkarit” rakentavat lintuinfluenssan (… heh, heh ja heh …) ja levittävät sen siivekkäillä ympäri Maan. Väestö pienenee murto-osaansa – ja Cassie'n äiti on yksi uhreista.

 

Tuo riittänee ”edeltäkerronnasta", sillä siitä eteenpäin tarina vasta huimaksi muuttuukin: tulee martial law, karantiinit ja leirit – sekä armeija surutta ampumassa omia (plus örkit jotka ovatkin ihmisen muodossa – vaihtaen puolta ja tehdenkin hyvää - jne ne perinteiset Hollywoodin demonien ylistämiset).

 

Ja jos nauratti, muistutan että kertomani – Wuhanin kanssa yhtä aikaa startanneen - uuden Netflix- sarjan ”Pandemic” rahoittajana – ja sankarina – on Bill Gates

 

... predictive programming ... No, jokos sinua alkaa pänniä koko rokoteaihe? Salli vielä pari juttua: Tripedia- rokotteen sisällönkuvaus melkein hävisi koko netistä – mutta asiaa seurannut laittoi talteen. Minkäkö takia? No se sisällönkuvaus vahvistaa erään asian josta olen aiemminkin kirjoittanut. On näet ollut vakavat epäilyt siitä, että rokotteet ovat yksi syy autismiin. Kuvauksen sivun 11 puoliväli vahvistaa sen. 

 

Ja, kyllä, CDC jne velikullat ovat tavallaan ihan aiheesta varautumassa terroristien biohyökkäykseen: muistatko kun joitakin vuosia sitten kauhuissaan huudettiin kuinka kohta tulee zikavirus ja tappaa puolet. Nyt sivistys on jo sen verran edennyt, että kyseistä virusta voi jopa terroristi ostaa nettikaupasta. Olivat saaneet rojut talteen rhesusapinan verestä Ugandassa vuonna 1947 (!). Rockefellerin säätiöltä saivat ... 

 

Eli olenko nyt siis tällä kaikella loppupelissä esittämässä, että kaikki tämä kalliilla tehty show tähtää vain siihen, että jatkossa koko maailma tulee ilolla ottamaan kaikki saatavilla olevat rokotteet – huolimatta siitä mitä niiden sisältö on?

 

Kyllä. Ainakin ”koko maailma” tulee ”kannustamaan” sinua tekemään niin – yhteisen hyvän nimissä.

 

Palataanpa hetkeksi siihen aiemmin kertomaani Event 201:een, jossa juuri CDC:n asepukuinen edustaja peräänkuulutti tarpeen vaatiessa armeijan kovia otteitakin, ja jossa globaalit ryhmät harjoittelivat ja simuloivat juurikin Wuhania vastaavaa epidemiaa (kohta 3:50). Edellä herra toteaa että epäluottamus koko terveyssysteemiin on suurta. Mutta kuuntelepas mikä on kohdan naisen huoli: ”Ennenkuin tämä pandemia alkoi, rokotteiden vastainen liike oli erittäin vahva, ja se oli levinnyt erityisesti sosiaalisessa mediassa”.

 

Pitäkääpä simulointinne – sillä juuri tämä osoittaa tuon simuloijasakin todelliset ”huolet”: rokotteita ei oteta ja sosiaalinen media on hereillä.

 

Sillä siinä vaiheessa kun puolet ihmiskunnasta tuhoava tauti on liikkeellä, oikeana huolena on oikeiden lääkkeiden riittävyys – jos sellaisia on ylipäänsä olemassa - eikä niistä kieltäydytä. Jo nyt on kasvomaskitkin loppu.

 

”Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: "Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan". Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus. Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu” (Psalmi 91:1-7).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

https://www.youtube.com/watch?v=-yq6JswojbQ