Virus ... vaiko 5G?

 

Kiitos Jumalalle Internetistä. Vaikka kaikkea voidaan tietysti käyttää myös pahaan – niin ei niin paljon pahaa jollei jotain hyvääkin: netissä avautuu helposti tarkasteltavaksi ”koko maailman viisaus, tieto ja tarjonta”.

 

Muutama esimerkki: viime vuonna näihin aikoihin kohistiin 5G:n käyttöönotosta; olihan tulossa ympärillemme säteilemään terveystestaamaton systeemi – halusimmepa tai emme. Kansainvälisten tiedemiesten ja asiantuntijoiden joukko vetosi mm. EU:iin ja WHO:n: käyttöönottoa ei saa aloittaa ennen perusteellisia testijaksoja ja tutkimustuloksia. Näin ei tapahtunut – eikä taida tähän päivään mennessäkään löytyä ensimmäistäkään virallista tutkimusta mahdollisista 5G- terveyshaitoista. Viime vuonna USA:n senaattori Blumenthalin senaattikuulemisessa ei mikään taho tiennyt tutkimuksia olevan edes käynnissä.

 

Mitä asiantuntijat varoittivat: vetoomuksessa kerrottiin mm. Russell’in (2018) studystä mikroaaltojen tunnetuista vaikutuksista ihoon, silmiin (kaihi), sydämen rytmiin, DNA:han ja – immuunijärjestelmään. Sekä: ”Objektiivisia tutkimuslöydöksiä ovat unihäiriöt, verenpaineen ja sydämen rytmihäiriöt, ruuansulatusongelmat, hiusten lähtö, tinnitus sekä ihottumat. Subjektiivisia oireita ovat huimaus, pahoinvointi, päänsärky, muistiongelmat, keskittymisvaikeudet, väsymys, flunssan kaltaiset oireet ja rintakivut". 

 

... flunssan kaltaiset oireet ... Ja Jyväskylässä asuvalla äidilläni on sydämen tahdistin. Jostain syystä – johon lääkäritkään eivät osaa sanoa oikein mitään – tuo tahdistinkaan ei pysy tahdissa. Rytmi alkoi seota vuoden 2019 alettua – samaan aikaan 5G Jyväskylän ensivaihe käynnistyi ... ”verenpaineen ja sydämen rytmihäiriöt”...

 

Mutta mitä ihmeen tekemistä 5G:llä olisi nykyisen virusepidemian kanssa? Ensiksi todettakoon, että aiemmin kertomani, ihmisistä eristetyn koronaviruksen patentti tuli voimaan toukokuussa vuonna 2007. Kohtuuaiheellinen kysymys kuuluu: toistakymmentä vuotta oli aikaa tehdä asialle jotain – ja nyt sanotaan ettei lääkettä ole?

 

Ja sitten asiaan: ”Huawei auttaa koronavirusta vastaan taistelussa pystyttämällä 5G- tukiasemia”. Tämä on tietysti hienoa, että Wuhaniin pikapikaa rakennettavassa sairaalassa on nopeat yhteydet. Mutta hei: sinne tehdään sairaalaa, jonka ytimessä pörräisi terveystestaamaton säteilyteknologia ...

 

On toisaalta jännä ”sattuma”, että smart city Wuhanissa alkoi yhtä aikaa massiivinen 5G – ja massiivinen virusepidemia. Joskin Wuhan on ”kaivanut verta nenästään”: Kiina rakensi laboratorion tutkiakseen SARS:ia ja Ebolaa, juuri Wuhaniin. Ja heitä varotettiin, ettei vaan taas karkaisi – koska näinhän kävi SARS:ille Pekingissä vuonna 2004.

 

Fullerton Informer kertoo käytännön tasolla 5G:n riskeistä ja toisaalta niistä valheista, joita 5G:n tiimoilta tarjoillaan. Aivan samoin kuin vaikkapa rokote sisältää ainesosia joista meillä ei ole minkäänlaista maallikon ymmärrystä, emme myöskään pysty mitenkään määrittelemään, mitä kaikkea vaikkapa wifi- reitittimet meille tekevät. Hän myös kertoo, kuinka luonnonvalo auringosta on meille elintärkeää D- vitamiinin takia. Ilmankos Bill Gates’in toinen iso hanke tällä hetkellä on auringonvalon blokkaus ... 

 

... ”Aurinko on vihollisemme”, totesi myös Simpsoneiden jakso. Joka tapauksessa, meitä ihmisiä ollaan modifioimassa tätä 5G smart gridiä eli älyverkkoa varten. Toinen asia sitten on, kestääkö meillä kroppa: vaikkapa aneyrysma - eli verisuoni posahtaa, kun 5G vingahtaa ... Wuhanissa putoilee ihmisiä suorilta jaloilta – aivan samoin kuin linnut suoraan lennosta Hollannin 5G- testissä.

 

Mutta takaisin piikittämiseen, kannattaa joka tapauksessa alkaa valmistautua: kun ne kohta leimaavat sinut haukkumasanalla ”anti-vaxxer”, vastaa että paremminkin ”rokotteiden riskeistä tietoinen”.

 

Ja takaisin nykyhetkeen: kun edellisessä artikkelissani uumoilin kriisin painopisteen siirtymistä kohti USA:a – ja Hollywood tiesi jo karanteenit, leirit ja armeijan ankarat otteetkin etukäteen – niin eikös Trump julistanutkin maahan matkustusrajoituksia ja pakollisia karanteeneja.

 

However, näin lopuksi täytyy kyllä todeta, että Bill Gates on nero – ja hän näkee tulevaisuuteen: marraskuussa 2019, Netflix’in ‘Explained’ -sarjan episodi nimeltä “The Next Pandemic” (seuraava pandemia) kertoi, kuinka koronaviruksen kaltainen virus leviää elävien eläinten toreilla. Tuossa jaksossa Bill Gates varoitti että ottaa vuosia löytää lääke uuden muotoisen viruksen kukistamiseksi. Tuon Netflix- jakson ”wet market” eli merenelävien tori oli Lianghua’ssa, Kiinassa. Nykyviruksen alkulähteeseen – Wuhanin meritoriin – eroa ei ole kuin paikannimi. 

 

Billin kannattaisi heti lotota. ... ai niin, ei hänen varmaan tarvitse ...


P.S. Jos haluat kuulla todellista tulevaisuuden näkijää, kuuntele tätä kristittyä: eli sama Fullerton Informer, Youtube, toukokuu 29, 2018: "Kun kaikki ovat kytkeytyneenä tähän (5G) Matrixiin ja katselevat Netflixiään, herrat voivat lähettää haluamiansa taajuuksia ja aiheuttaa polion kaltaisia romahtamisia - ja jälkeenpäin kertoa että polio tuli takaisin ... ja he astuvat esiin tällä pakkorokoteohjelmalla, joka ratkaisisi tämän feikkiviruspandemian - mikä on itse asiassa aiheutettu näillä langattomilla tekniikoilla. Ja ihmiset tulevat tappelemaan keskenään näistä asioista, perheen sisälläkin".

 

”Parempi on köyhä, joka nuhteettomasti vaeltaa, kuin kahdella tiellä mutkitteleva rikas.” (Sananl. 28:6).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu