Vedet muuttuvat vereksi

 

Israelin joesta on tullut viimeisin vesiväylä, joka muuttui punaiseksi, ”kuten Raamatun verivitsaus teki Egyptissä”, järkyttäen paikallisia tarkkailijoita, tutkijoita ja Raamatun lukijoita.

 

Raportit joista, sateista ja vesistöistä jotka muuttuvat punaisiksi ympäri maailmaa ovat järkyttäneet Raamatun tutkijoita, jotka varoittavat että olemme tulleet lopunaikoihin, joista Ilmestyskirjassa ennustetaan.

 

Eräs valokuvaaja kuvasi punaisen Nahal Alexander -joen näyttävän olevan "kuin muinainen Raamatun verivitsaus Egyptissä".

 

Aleksanteri- joki kulkee Israelin leveydellä Länsirannan Nablus-kukkuloilta merelle. Jokea on rakastettu villieläimistöstään ja kauneudestaan, mutta viime viikkoina se on saastunut veren näköisellä vedellä.

 

Useat israelilaiset tiedotusvälineet ovat julkaisseet viikkojen ajan valokuvia punaisesta, verisestä vedestä.

 

Kiinan, Venäjän, Libanonin ja Alankomaiden joet sekä Yhdysvaltojen, Australian ja Sri Lankan vesimuodostumat ovat viime aikoina muuttuneet verenpunaiseksi, kuten paikalliset uutistoimistot ovat ilmoittaneet, ja joissain tapauksissa tutkijat ja asiantuntijat ovat hämmentyneet.

 

Venäjällä Tyumenin kaupungissa sijaitseva Molchanka-joki muuttui punaiseksi yön aikana, jolloin paikalliset ihmiset olivat huolissaan juomavetensä laadusta - ja myös siitä, että olemme tulleet Raamatun mainitsemiin lopunaikoihin.

 

Länsi-Siperian virkamiehet eivät ole vielä julkistaneet joesta otettujen näytteiden tuloksia, mutta valtion omistama uutistoimisto Itar-Tass on nimennyt tapahtuman "Raamatunpommiksi". Eikä tämä ole vain Venäjällä ja Israelissa. Nootdorpissa, Alankomaissa, kanava muuttui syvänpunaiseksi, jolloin paikalliset ihmiset hämmästyivät. "Se näyttää punaviiniltä", Nootdorpin asukas Mark Ruder muistutti Alankomaiden Telstar Online -sivustolle. "... mutta alueellamme sitä ei yksinkertaisesti vain tapahdu."

 

Raamatun tutkijat painottavat, että ilmiön tieteellisillä selityksillä on toissijainen merkitys, sillä Jumala sanoi, että vesi muuttuu punaiseksi lopunaikojen alussa. Nämä tutkijat viittaavat veden ja veren profetioihin, jotka löytyvät Uuden testamentin Ilmestyskirjasta, jotka selittävät, että punaiset vedet ovat merkki siitä, että lopunajat ovat edessämme.

 

Myös Australian kuuluisa Bondi-ranta muuttui hiljattain verenpunaiseksi. Paikallisen median nimeämä "Crimson Tide" -tapahtuma hätkähdytti Sydneyn asukkaita, jotka eivät olleet koskaan nähneet mitään sellaista. Ja Libanonin Beirut-joki muuttui myös salaperäisesti verenpunaiseksi sen jälkeen kun tuntematon punainen nestevirta alkoi valua joen etelärannalta Furn al-Shubbakissa, Libanonin Daily Star -lehden mukaan.

 

"Pohjois-Kiinassa Henanin maakunnan Luoyangin kaupungin läpi kulkeva Jian-joki muuttui verenpunaiseksi", CNN raportoi. Paikallinen media alkoi saada paniikkipuheluita kansalaisilta tiistaiaamuna: lähellä sijaitsevan Jian-joen vesi oli muuttunut verimäiseksi yön yli. Ja Texasissa kalastusjärvi muuttui punaiseksi, mikä herätti kristittyjen ja jopa tutkijoiden spekulaatioita: tiedelehti Live Science’n otsikko kysyi: "Lopun Ajat? Texasin järvi muuttuu verenpunaiseksi. ”

 

Knoxissa, Indianassa toimivan baptistikirkon pastori Paul Begley kertoi: ”En sano, että tämä Texasin järven tapahtuma on Raamatun täyttymystä, mutta sanon, että Raamatun profetiat toteutuvat hitaasti lopunajan keskellä - että meidän on oltava valmiit, meidän on pelastuttava, meidän on synnyttävä uudesti  ​​ja oltava valmis tapaamaan tuleva Kuningas”, hän sanoi.

 

”Jumala sanoi, että sataa verta. Muista, että asioille on fyysisiä ja tieteellisiä syitä, samoin kuin vaikkapa sitten maanjäristys tms, jota Jumala käytti Jerikon muurien murtamiseen. Pidä mielessä, että Jumala sanoi, mitä tapahtuisi, ei välttämättä, miten!”

 

Onko pastori Begley oikeassa? Ainakin lisää todisteita tulee yhä: Sri Lankassa satoi äskettäin jotain verenpunaista. Sri Lankan Daily News:n mukaan:

 

”Harvinainen punainen sade ropisi yli 15 minuutin ajan Sewanagalassa, Monaragalassa ja Manampitiyassa, Polonnaruwassa eilen aamutunneilla ja toissapäivänä. Meteorologian laitoksen lähteiden mukaan verisade satoi voimakkaasti näillä alueilla, eikä syytä ole vielä löydetty. Punainen sade Sewanagalassa ja Manampitiyassa jätti punaisen härmän maahan. Tämä on ensimmäinen kerta, kun punainen sade havaittiin Sri Lankassa.”

 

Mitä Raamattu tosiasiallisesti sanoo joista ja vesistöistä, jotka muuttuvat punaiseksi? Veden ja veren väliset profetiat löytyvät Ilmestyskirjasta. Toisen pasunan tuomio tuo suuria onnettomuuksia maan päälle:

 

”Ja toinen enkeli puhalsi pasunaan; niin heitettiin mereen ikäänkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi, ja kolmas osa luoduista, mitä meressä on ja joissa henki on, kuoli, ja kolmas osa laivoista hukkui" (Ilm. 8: 8–9).

 

Ilm. 16:3, ahdistuksen ajassa, Jumala muuttaa meren vedet vereksi:

 

"Ja toinen enkeli vuodatti maljansa mereen, ja se tuli vereksi, ikäänkuin kuolleen vereksi, ja jokainen elävä olento kuoli, mitä meressä oli."

 

Sitten jakeissa 4–6 Jumala tekee samoin maailman makean veden lähteille:

 

”Ja kolmas enkeli vuodatti maljansa jokiin ja vesilähteisiin, ja ne tulivat vereksi. Ja minä kuulin vetten enkelin sanovan: "Vanhurskas olet sinä, joka olet ja joka olit, sinä Pyhä, kun näin olet tuominnut. Sillä pyhien ja profeettain verta he ovat vuodattaneet, ja verta sinä olet antanut heille juoda; sen he ovat ansainneet."

 

Näemme myös, että Jumalan kahdella erityisellä todistajalla, ahdistuksen ajassa, on valtuudet tehdä ihmeitä:

 

”Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.” (Ilm. 11: 6). Näillä kahdella, viimeisten päivien profeetalla, on sama kyky kuin Mooseksella, joka muutti Niilin joen vereksi (2. Moos. 7:20).

 

Mitä mieltä sinä olet? Vastaavatko nykyajan raportit jokien ja veden punaiseksi muuttumisesta näitä Ilmestyskirjan lopun aikojen ennustuksia?

 

”Sillä sanansa on Herra toteuttava maan päällä lopullisesti ja rutosti” (Room. 9:28).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Newspunch