Vastineeni Eero Tillasen vastineeseen:

 

Ensinnäkin, kiitos palautteesta. Pyrin vastaamaan jokaiseen käsiteltyyn kohtaan lihavoidulla tekstillä:

 

”Ensinnäkin, 5G on ultra high taajuuksinen ja ultra high intensiteettiä. 3G ja 4G toimivat 1 – 4 gigahertzin taajuusvälillä. 5G taas käyttää 24 – 90 gigahertzin taajuusväliä. Mitä se tarkoittaa käytännössä: 90 gigahertziä on 90 miljardia elektromagneettista aaltoa osumassa soluihisi per sekunti. Se merkitsee paljon paljon enemmän säteilyä verrattuna siihen, mitä luonnollisesti kohtaamme.”

Hoh-hoijakkaa, tuossa tekstissä on niin monta virhettä etten oikein tiedä mistä aloittaisin. Siinä ensinnäkin sotketaan säteilytaajuus ja intensiteetti iloisesti keskenään. Taajuus on se värähdyksiä sekunnissa, yksikkönä Hertz (Hz), mikä määrittää aallonpituuden.

Intensiteetti puolestaan on säteilyteho eli säteilyn voimakkuuden mittari (esim. etäisyyden tai pinta-alan funktiona, säteilyintensiteetti heikkenee etäisyyden neliössä). Otetaanpa esimerkki: Otat kuumana kesäpäivänä aurinkoa rannalla. Jos olet suorassa auringonpaisteessa niin palat, mutta puiden muodostamassa puolivarjossa et pala.

Kyseessä on kuitenkin tasan sama auringon tuottama säteilyspektri, ainoastaan intensiteetti on eri. Puiden lehdet imevät itseensä merkittävän osan säteilystä joten intensiteetti pienenee merkittävästi. Sitten on vielä sellaiset asiat kuin läpäisykyky ja absorptio, mutten jaksa mennä niihin tässä koska selityksestä tulee liian pitkä eikä niitä edes mainita tuossa pelottelutekstissä.

Kommentoimasi osuus on suora käännös erittäin kattavasta artikkelista joka löytyy kokonaisuudessaan täältä: https://www.radiationhealthrisks.com/5g-cell-towers-dangerous/

Virheistä olen luonnollisesti siis hieman eri mieltä, ja niiden mahdollisen korjaamisen - kuten tuon koko laajan artikkelinkin - osalta pyydän kääntymään alkuperäisen kirjoittajan puoleen.

 

”Toiseksi, koska 5G:n vaatimat (MMV) aallot taajuusalueen tukemiseen ovat lyhyempiä, nämä lyhyemmät aallot eivät kanna kovin kauas tai läpi objektien. Se taas merkitsee sitä, että nykyiset linkkitornit eivät määrällisesti riitä pitämään 5G- signaalia luotettavana. Korjaustoimena on pakko asentaa monia minitorneja lisää. Erään arvion mukaan jopa joka toisen talon katolle tarvitaan minitorni. Terveysasiantuntijoiden mukaan tämä lisääntyvä 5G- säteilyn määrä tulee suorastaan järkyttävästi vaikuttamaan terveyteemme.”

Todellisuudessa suomalaistutkijat kaavailevat 5G-antenneja jopa joka huoneeseen kahdesta syystä: 1) Yhteydet eivät pätki. 2) Lähetystehot eli säteilyintensiteetti saadaan todella pieneksi. Kolmas syy: laitteet käyvät kaupaksi.

Oliko tekstini tuossa kohtaa siis jotain ongelmaa? Vai kiistätkö väitteen jotenkin? Esimerkiksi liitteissäni olleessa, EU:lle jne. toimitetussa kansainvälisessä vetoomuksessa tarkennetaan: ”Jotta esineiden internetin (IoT) vaatima valtava datamäärä voidaan siirtää, lopullinen 5Gteknologia käyttää mikroaaltoja, jotka puolestaan läpäisevät huonosti kiinteätä ainetta. Sen vuoksi jokaisen operaattorin pitää asentaa tukiasemia kaupunkialueille sadan metrin välein” 

”No missäpä sitten ovat 5G:n vaarattomuutta osoittavat tutkimukset ja testitulokset? Ei missään, päinvastoin. Puheessaan USA:n senaatille tohtori Sharon Goldberg totesi: ”Langattomalla säteilyllä on biologisia vaikutuksia. Piste”. Hän myös kertoi, miten laboratorio-olosuhteissa saadaan mallinnettua rotille diabetes: altistamalla ne 2,4 gigahertzin säteilylle. Eikä tarvitse edes kauaa säteilyttää.”

Mikroaallot – siis myös nämä korkeataajuuksiset 5G-aallot – ovat fotoneja, joiden energiakvantti on aivan liian alhainen jotta ne olisivat ionisoivia ja aiheuttaisivat näin biokemiallisia muutoksia soluissa katkoen kemiallisia sidoksia.

Ionisoivan säteilyn taajuudet alkavat röntgensäteilystä, jonka taajuusalue vaihtelee välillä 30 petahertziä – 30 exahertziä (3×1016 Hz to 3×1019 Hz). Liikutaan siis aivan eri kertaluokan säteilytaajuuksissa. Ostin Kiinasta mikroaaltosäteilymittarin ja huomasin esimerkiksi mikroaaltouunien vuotavan varsin runsaasti säteilyä, erityisesti ”suojatun” oven läpi.

Missä ovat mikroaaltouunien aiheuttamat syövät? Niitä ei ole, sillä mikroaallot eivät ole ionisoivaa säteilyä. Ei siitä huolimatta, että mikroaaltouunien lähetystehot ovat sentään lähes kilowatin luokkaa, eli säteilyintensiteetti on vuodossakin huomattavasti vaikkapa kännykkää, sen tukiasemaa tai WLAN-tukiasemaa suurempi. Miksei minulla ole diabetesta, vaikka käytän mikroaaltouunia päivittäin ja altistun sen korkean intensiteetin vuotosäteilylle?

Jotta pääsemme keskustelemaan samalla tasolla, kannattaa perehtyä mainittuun vetoomukseen huolella: tammikuun 2019 loppuun mennessä sen oli allekirjoittanut 40 346 ihmistä ja organisaatiota, tiedemiehiä ja tutkijoita, vähintään 110 maasta – ja siinä todetaan seuraavasti: ”5G:n käyttöönotto on sellainen ihmiskunnalla ja ympäristöllä tehtävä koe, joka voidaan kansainvälisten lakien mukaan luokitella rikokseksi.” Ja nyt tämä ”koe” on siis tuotantokäynnistetty, ja ”testituloksia” kertyy joka hetki juuri Tampereella, Helsingissä ja Jyväskylässä, päivittäin.

Lisäksi vetoomus esittää: ”215 tiedemiestä 41 maasta varoitti vuonna 2015 YK:ta ja WHO:ta. He totesivat, että “lukuisat viimeaikaiset tieteelliset julkaisut ovat osoittaneet, että sähkömagneettiset kentät vaikuttavat eläviin organismeihin tasoilla, jotka ylittävät huomattavasti useimmat kansainväliset ja kansalliset ohjearvot”. Yli 10 000 vertaisarvioitua tieteellistä tutkimusta osoittaa, että mikroaaltosäteily on haitallista terveydelle.” Ja sitten alkaa väsyttävä luettelo taudeista, linkkeineen.

”Ja ihmisiinkin on jo ”luonnossa” kokeiltu: on nimittäin niin että 5G- network käyttää samoja EMF aaltoja kuin Pentagonin Crowd Control System, joka voitaisiin vapaasti kuvata suomennoksella ”mielenosoitusten hajottajalaite”. Tämä ”Active Denial System” (ADS) käyttää radiotaajuus- millimetriaaltoja 95 gigahertzin alueella, ja ne tunkeutuvat kohdehenkilön ihon alle aiheuttaen sietämättömän poltteen tunteen jolloin henkilön refleksin omainen reaktio on pakeneminen aaltojen ulottumattomiin.”

Varmastikin, sillä kyseessä on kohdistettu säteily, millä intensiteetti saadaan nostettua korkeaksi rajatulla alueella. Tilannetta voi verrata siihen, että kirkas auringonvalo ei aiheuta välittömiä palovammoja, mutta jos se kohdistetaan suurennuslasin läpi pienelle ihoalueelle, niin se aiheuttaa palovammoja heti.

Katsotaan tämä suoraan USA:n Department of Defencen ko. sivulta: https://jnlwp.defense.gov/Press-Room/Fact-Sheets/Article-View-Fact-sheets/Article/577989/active-denial-technology/

”Active Denial Technology is designed to protect the innocent, minimize fatalities and limit collateral damage across the range of military operations.” Eli tässähän puhutaan siis joka tapauksessa aseeksi luokiteltavasta välineestä. Ja kerrotaan myös sitä testatun yli 13 000:lle vapaehtoiselle. Kysytäänkö esimerkiksi meiltä jyväskyläläisiltä juuri nyt haluamme osallistua tähän ”kokeeseen” – mukaanlukien lapset ja vauvat? Pitäisikö jonkun viranomaistahon olla tekemässä sitä valistustyötä asiassa, mistä heille palkka maksetaan?

”Konferenssipuheessaan Wheeler kytkee 5G:n osaksi ”isoa kuvaa”: ”Ei standardeja. Ei testaamista. Aivan kaikki ”käy”. Ja kaikessa täytyy olla mikrosiru ja IP- osoite”.

Aivan niin – ja tuo ”kaikki” pitää sisällään myös ihmiset. Ja siinä ”maailmassa” olisimme kuin takaa-ajettu Tom Cruise elokuvassa ”Minority Report”: ohi kulkiessasi, juuri sinulle personoidut mainokset puhuttelevat sinua nimeltä, tarjoten sitä mitä juuri sinä tarvitset. Silloin maailma olisi yksi iso, globaali vankila – mutta ”vankien” nilkkapannat vain vaihtuneet ihonalaisiin siruihin.”

No tämä onkin aivan aiheellinen uhka mistä olen samaa mieltä. Sen aiheuttaja ei kuitenkaan ole tekniikka, vaan politiikka tai oikeammin ne sionistit, jotka hallitsevat rahan ja velan voimalla meitä. Tekniikka on vain väline. Keskittykäämme vastustamaan sionismia ja Uutta Maailmanjärjestystä, eikä sotkeennuta lillukanvarsiin. Sionistit nimenomaan haluavat toimia varjoissa, revitään ne sieltä esiin.

Toivoisin, että laatujulkaisu MV kiinnittäisi jatkossa paremmin huomiota tekniikasta kertovien juttujen todellisuuspohjaan. Meitä yritetään pelotella ja myös levittää keskuuteemme disinformaatiota aivan tahallisesti, jotta aivan aiheellistenkin asioiden kuten sionistien ajaman totalitaristisen kontrollin vastustaminen saadaan näyttämään naurettavalta, kun tekniset perusteet ovat täyttä huuhaata.

Anteeksi, mutta missä kohtaa nyt on se disinformaatio? Mikä tässä naurattaa? Päinvastoin, nämä tahot ”heittävät noppaa” meidän terveydellämme – muista ekosysteemivahingoista puhumattakaan!

 

Suosittelen edelleen jokaista perehtymään tuohon vetoomukseen, joka on jokaiselle suomalaiselle suorastaan elintärkeä hahmottaa: https://static1.squarespace.com/static/5b8dbc1b7c9327d89d9428a4/t/5c2aaf2a575d1f0c31886171/1546301241037/Kansainv%C3%A4linen_vetoomus_pys%C3%A4ytt%C3%A4k%C3%A4%C3%A4_5G_niin_maassa_kuin_avaruudessakin.pdf

 

Harmi, etteivät aiemmat kirjoitukset aiheesta saaneet kattavampaa julkisuutta:

 

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/tutkijat-varoittavat-5g-verkko-on-terveysriski-eun-lykattava-rakentamista/79dcdb18-32b5-3cc1-850e-7f2d6a0e8894

 

https://www.ilkka.fi/mielipide/yleisolta/lukijoilta-avoin-kirje-paaministerille-5g-sateilyvaarasta-1.2716231

 

https://www.rt.com/news/450775-massive-health-experiment-5g-cancer/

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Julkaistu MV- Lehdessä 11.02.2019 21:32

Julkaistu MV- Lehdessä 11.02.2019 21:32