Vanupuikkorokottaminen

 

Jos sinua hirvittää se vanupuikolla sieraimeen tökkiminen, jota koronatesteissä olemme nähneet, niin tämän luettuasi hirvittää vielä enemmän.

 

Sillä Johns Hopkinsin yliopiston mukaan ne, jotka kieltäytyvät rokotuksesta, voidaankin rokottaa tällä PCR-testillä!

 

Tammikuussa 2019 WHO määritti kasvavan rokotuskritiikin yhdeksi kymmenestä suurimmasta uhasta maailmanlaajuiselle terveydelle, ja ennennäkemättömän koronarokotusfiaskon jälkeen rokotuksesta kieltäytyneiden määrä on kirjaimellisesti moninkertaistunut. Samaan aikaan vastustusta muodostuu jopa tavanomaisessa lääketieteessä.

 

Mutta WHO:n päämiehet vaativat epärealistista vähintään 70 prosentin rokotuskattavuutta. Eri asiantuntijat ja entiset valtavirran toimittajat, kuten John O’Sullivan, varoittavat nyt, että massiivinen PCR-testikampanja voi olla WHO:n peitelty rokotusohjelma. O’Sullivan viittaa uuteen tekniikkaan, joka on kehitetty Johns Hopkinsin yliopistossa ja jonka tarkoituksena on mahdollistaa salaiset rokotukset PCR-testillä: "Johns Hopkinsin tutkijat ovat innostuneet ”loisesta”, joka iskee terävät hampaat isäntänsä suolistoon, eli kehittäneet pieniä tähtimäisiä mikrolaitteita, jotka kiinnittyvät suolen seinämään ja voivat kuljettaa lääkkeitä kehoon." Nämä pienet laitteet, jotka tunnetaan nimellä ”Theragrippers”, on valmistettu metallista ja ohuesta, muotoa muuttavasta kalvosta. Ne on päällystetty lämpöherkällä parafiinivahalla ja eivät ole suurempia kuin pölyhiukkanen.

 

"Kun Theragripperin parafiinipinnoite saavuttaa ruumiinlämpötilan, laitteet sulkeutuvat itsenäisesti ja kiinnittyvät paksusuolen seinämään. Sulkutoiminto saa pienet, kuusitahoiset laitteet kaivautumaan limakalvoon ja tarttumaan paksusuoleen, jossa ne pysyvät kiinni ja vapauttavat rokotteiden hyötykuormat vähitellen kehoon. Lopulta Theragripper menettää otteensa kudokseen ja poistuu suolesta normaalin ruoansulatuskanavan lihasten toiminnan kautta." Johns Hopkinsin yliopiston mukaan Theragrippereita annetaan itse asiassa vanupuikolla ”rokottamalla”.

 

Johns Hopkinsin yliopiston tutkimusryhmä julkaisi 28. lokakuuta 2020 Science Advances -lehden pääartikkelin positiiviset tulokset eläintutkimuksesta vahvistaen, että uusi tekniikka toimii moitteettomasti: "Tässä kerrotaan, että GI-loisten inspiroimat aktiiviset mekaaniset ja kemialliset terapeuttiset tarttujat tai terapia-apulaitteet voivat elää elävien eläinten ruoansulatuskanavassa 24 tuntia tarttumalla itsenäisesti limakalvokudokseen. Havaitsimme myös huomattavan kuusinkertaisen eliminaation puoliintumisajan käyttämällä ripperivälitteistä ketorolaktrometamiinimallin annostelua. Nämä tulokset ovat ensiluokkaisia ​​todisteita siitä, että muotoa muuttavat ja itselukittuvat mikrolaitteet parantavat pitkäaikaisen lääkeannon tehokkuutta."

 

PCR-testiä suoritetaan nyt myös anaalisesti Kiinassa, koska tulosten luotettavuus on parempi ja tietysti tämä käytäntö vahvistetaan välittömästi läntisessä valtatiedotuksessa (vrt. Business Insider).

 

Jos et voi uskoa, että hallitus antaisi sinulle myrkyllisiä aineita vastoin sinun tahtoasi ja ilman suostumustasi, sinun tulisi muistaa kaikki kauhistuttavat ihmiskokeet, jotka hyväksyttiin jälkikäteen ja Wikipedian mukaan laajennettiin jopa nykypäivään. Vuonna 2007 CDC myönsi jopa, että vuosina 1955–1963 noin 10–30 miljoonaa kansalaista sai tartunnan SV40-syöpäviruksella, poliorokotusten avulla. Tri. Judy Mikovits, Robert Kennedy Jr. ja tri. David Martin sanovat, että laillisen määritelmän mukaan mRNA-rokote ei ole ollenkaan rokote. Sitä kutsutaan väärin rokotteeksi sen peittämiseksi, että väitetty rokote on itse asiassa geeniterapiaa.

 

Kokenut lääkäri ja epidemiologi Dr. Wolfgang Wodarg totesi sensuroidussa haastattelussa Rubikonin kanssa: "Itse asiassa tämän "lupaavan" rokotteen pitäisi olla kielletty suurimmalle osalle ihmisiä, koska siihen liittyy geenimanipulointia!" Mary Holland, lasten terveyden puolustusjärjestön varapuheenjohtaja ja asianajaja, varoittaa: ”Uudet rokoteknologiat merkitsevät todennäköisesti uudenlaisia ​​rokotevaurioita. Koska lisensoitua mRNA-rokotetta ei ole koskaan ollut, emme todellakaan tiedä miltä tällaiset vahingot näyttävät. Koska rokotteet kehitettiin niin nopeasti tällaisissa lyhyissä kliinisissä tutkimuksissa, pitkäaikaisia ​​haittoja ei tunneta. "Erityisesti hiuksia nostattaa se, että suurin osa ihmisistä ei edes tiedä mitä mRNA-rokote tekee heidän ruumiissaan. Ne voidaan yksinkertaisesti rokottaa sokeasti, vaikka yhä useammat riippumattomat ja jopa perinteisen lääketieteen asiantuntijat varoittavat siitä. Tässä yhteydessä ei pidä unohtaa, että yhdysvaltalainen modeRNA Therapeutics -yhtiö perustettiin vuonna 2010 - ei rokotevalmistajana vaan - geeniteknologia -yhtiönä. Monien Monsanto-skandaalien esimerkki tekee kristallinkirkkaaksi, että geneettinen manipulointi ei palvele lajeja vaan pikemminkin vallanpitäjiä. Kätketty toimintaohjelma on muuntaa lajit geneettisesti niin, että ne voidaan patentoida tai omistaa!

 

Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Henry Kissinger sanoi kerran: "Joka hallitsee siemeniä, se kontrolloi maailmaa." Mitä seuraavaksi? Patentoivatko he kehomme sen jälkeen, kun he ovat muuntaneet meidät mRNA-rokotteella? Tri, sisätautien erikoislääkäri Carrie Madej, jolla on yli 19 vuoden kokemus, kertoo, että COVID-19-rokote voisi todella olla Troijan hevonen ihmisten patentoimiseksi, koska se muuttaa DNA:ta. Brittiläisen tiedelehden Phys.org tammikuussa 2020 julkaistun artikkelin mukaan vahvistetaan, että modifioidulla RNA:lla on välitön vaikutus DNA:han. Seuraava kohta on erityisen huolestuttava: ”Useat tutkimusryhmät tutkivat nyt yhdessä, mitä vaikutuksia sillä voi olla DNA-molekyyliin. Tiedämme jo, että R-silmukan alueet liittyvät aktiivisia geenejä sisältäviin DNA-sekvensseihin ja että tämä voi johtaa kromosomirikkoihin ja geneettisen tiedon menetykseen." Huolestuttavaa on myös se, että johtavat rokotevalmistajat, kuten Pfizer, varoittavat asiakkaitaan olemaan lisääntymättä rokotuksen jälkeen. (vrt. Pfizer, s. 132) Tällä lääkeyhtiö vahvistaa, että mRNA-rokotteella voi olla kielteisiä vaikutuksia ihmisen lisääntymiseen!

 

Johtopäätös: Jokainen, joka tietää vähänkään historiasta, tietää, että geenikokeet ja ihmiskokeet eivät ole mitään uutta. Vaikka nykyaikainen eugeniikka on peräisin 1800-luvulta, valtion ja sosiaalisten toimenpiteiden ja lisääntymisvaikutusten ideat, toimenpiteet ja perustelut ovat olleet tunnettuja muinaisista ajoista lähtien. Ne löytyvät jo Platonin ”Politeiasta”, joka kuitenkin rajoittui valtion valintaan ja koulutukseen. Vastaavat ajattelutavat löytyvät Thomas More'n sosiaalisista, utopisista kirjoituksista "Utopia", Francis Baconin Nova Atlantis ja Tommaso Campanellan "La città del Sole". Koska järki vastustaa vaistomaisesti tällaista touhua, toimija on kuitenkin aina pyrkinyt peittämään todelliset aikomuksensa harhaanjohtavilla etiketeillä. Esimerkiksi natsit nimesivät eugeniikan "perinnölliseksi terveysteoriaksi" tai "perinnölliseksi hoidoksi", jotta se sopisi massoille - ja tänään meille myydään sama sairas ohjelma uudella "rokotteella" – jotta meidät pelastetaan väitetyltä pandemialta.

 

”Auta minut oikeuteeni, Jumala, ja aja minun asiani armotonta kansaa vastaan. Päästä minut kavaloista ja vääristä ihmisistä” (Ps. 43:1)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu