Valhe –> Emävalhe -> Turvallinen säteilytaso

 

Artikkelissani, ”Quo Vadis, 5G?” kerroin, kuinka Suomen viranomaiset ovat päättäneet, että se säteilytaso jossa Bryssel pysäyttää kaiken langattoman verkkotoiminnan, voidaan siis Suomessa täysin turvallisesti ylittää satakertaisesti.

 

Sosiaali- ja terveysministeriön ko. päätöksentekijöillä on jäänyt toinenkin oleellinen tappi pois tämän veneensä pohjasta. Mutta – periaatteella: ”kunnia sille jolle se kuuluu” - kerron seuraavaa:

 

Yksi maamme suurimmista uranuurtajista sähkömagneettisten kenttien riskeistä tiedottamisen alalla on Erja Tamminen. Hänet ajoi tämän tiedottamisen pariin alunperin omakohtainen kokemus. Vuonna 1997 hän herkistyi itse sähkömagneettisille kentille, oireillen monin tavoin. Noihin aikoihin toimittaja Leena Roussek kertoi australialaisesta Michael Repacholin rottakokeesta, jossa havaittiin lymfoomariskin 2, 4 kertaistuvan muuntogeenisillä rotilla, joita oli altistettu kännykkäsäteilylle. Lähetyksessä haastateltiin erästä suomalaista professoria, joka kiisti tällöin terveysriskit.

 

Tuo rotille "vaaraton kännykkäsäteily" aiheutti Erjalle voimakkaita reaktioita: mm verenpaineen vaihtelua, voimakasta painontunnetta kilpirauhasessa, hengenahdistusta ylähengitysteissä sekä rintakipuja. Reaktiot tulivat selkeästi altistuksen mukaan. Vuonna -97 tietoa ja apua oli vaikea löytää Suomessa, oli vain vältettävä sähkömagneettisia kenttiä parhaansa mukaan. Monien vaiheiden, mm tilapäisasunnoissa ystävien luona asumisen jälkeen, hän asuu nykyään sähkösuojatussa rivitaloasunnossa.

 

Erja näkee Suomen sosiaali- ja terveysministeriön asetuksessa 1045/2018 ratkaisevan puutteen: sillä ICNIRP:n puheenjohtaja Eric van Rongen jo nyt spekuloi raja-arvoilla: nyt määriteltäisiin uudelleen kuinka paljon absorboituu ihmisen kehoon, ja kuinka paljon taas heijastuu poispäin:

https://betweenrockandhardplace.wordpress.com/2019/03/15/icnirp-chairman-eric-van-rongen-clarifies-issues-from-the-telegraph-interview/?fbclid=IwAR0hSA2fm9AWLvEpsj88uZ9JQDXg_dOHsDUcoi6WKn5abkzYKg7OcePuzeo

 

Nykyiset Suomeen määrätyt, Brysseliin verrattuna satakertaiset, säteilyn raja-arvot siis voivat vielä ylittyä, ellei niitä ”määritellä” uudelleen.

 

Mutta mutta: on se toisaalta hyvä että Suomessa vallitsee sananvapaus ja puolueettomuus: lähteen TiVi- linkin takaisessa keskustelussa se tarkoittaa sitä, että viralliseksi valitun kannan toisin näkeviä saa nimimerkin suojista aivan vapaasti ja karkeasti ”iskeä ja paeta”. Vaihtoehtoisen kannan edustajilta taas läpi pääsee vähemmän kommentteja kuin mitä jää blokatuksi – esim viimeisimmät kaksi asiallista ja perusteltua kirjoitustani torpattiin kategorisoituna, ”This comment was marked as spam”. Kyseinen webbisivu on kuitenkin tehty niin, että kaikki kommentit tulevat ikäänkuin ”jo oikeina” näkyviin, mutta header- viitteellä: ”Tämä odottaa hyväksyntää palstalta Tivi”.

 

No, siinähän pilkkaavat ja naureskelevat – mutta mikäli Suomessa asuvat, niin ennemmin tai myöhemmin myös itse nauttivat juuri siitä mistä kirjoitan. Muuttakoot vaikka mikroaaltouuniin mikäli se autuaaksi tekee; perheeni osalta mitään ei jätetä arvailujen varaan tms vasta myöhemmän tieteen taivasteltavaksi; kansainvälinen lainsäädäntö myös vaatii, ettei mitään ”ihmiskoetta” saa tehdä ilman kohteiden suostumuksia – saati sitten salaa. Tulinpa myös ottaneeksi joka ikisestä ko. TiVi:n – ja vauva.fi:n vastaavasta - postauksesta & vaiheesta kuvaruutukaappaukset – josko niistä sitten vaikkapa MV-Lehden läpiluotaavassa artikkelissa yhdessä ilo löydettäisiin ...

 

Onkohan ”herrojen” seuraava peliliike – taas – se, että kehotetaan kansaa ostamaan apteekista joditabletteja: sitten ei ainakaan ole kenelläkään vaaraa missään ... ja potikasta voidaan taas vääntää vähän enemmän lisää säteilyä rahvaan niskaan ... sillä STUK’han kertoo: ”Voimayhtiöt huolehtivat joditablettien hankkimisesta ja jakelusta viiden kilometrin säteellä ydinvoimalaitoksesta”. Mitenkähän noinniinkuin muut säteilyt?!

 

Sillä tätä on nyt siis, kasvavasti ja kiihtyen, tulossa: kaiken maailman ”maksettujen viisaiden armeija” hyökkää spekuloimaan ja mädättämään kaiken kriittisen keskustelun (vrt. ”suomalaisprofessori rottakokeesta” edellä), ja pilkkaamalla plus pelottelemalla karkotetaan kaikki jotka vähänkin arkailevat (vrt. rokotteet). Mutta tilanne on juurikin niin, kuin Tilaaja131 MV- lehdessä kommentoi: ”5G -teknologiaa väitetään vaarattomammaksi koska se ei läpäise ihoa niin helposti. Tutkimukset ovat kuitenkin havainneet ihomme tietyt osat toimivan antennina jotka välittävät signaalin eteenpäin kehomme sisälle... Alle linkatun tekstin mainitseman tutkimuksen mukaan toimivat ihomme hikikanavat millimetriaaltoisen 5G -SIGNAALIN VAHVISTAJINA: shieldyourbody.com/2017/10/health-effects-of-5g-networks/ “. 5G:n kansainväliset terveystutkimusbudjetit ovat edelleen nollassa – eikä esim USA:n senaatin kuulemisessa senaattori Blumenthalille kukaan voinut kertoa tietävänsä mistään käynnissä olevasta liittyvästä selvityksestä.

 

Ja juuri terveysmielessä herää kaksi kysymystä – sillä tänään mittasin ”tutussa paikassa” videon lukemat (https://youtu.be/MERp6MT8VyI ): Brysselin kriittinen raja-arvo – missä ”kaikki toiminta pysäytetään” - pumpaten ylitetään mennen, tullen ja palatessa. Eli:

1.      Hyvät operaattorit: mitä ihmettä – ja millä - oikein touhuatte? Sillä mittauspaikka ei ole lähelläkään sitä ilmoitettua aluetta, jossa 5G Jyväskylässä nyt vaikuttaa!

2.      Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen 1045/2018:n laatijat: onkohan nyt kaikki ollenkaan ”ihan hyvin”, kun edistyksellisen mittalaitteen hätävalot huutaa punaisella koko ajan, emmekä asettamiinne raja-arvoihin verrattuna ole lähelläkään ”mitään hätää”!?

 

On tietysti paljon, mitä en ymmärrä – mutta yhtä asiaa en voi käsittää ollenkaan: olen muutamaan otteeseen tavannut erään MEPeistämme, ja keskusteluja vaihdettu hänen kanssaan asiasta jos toisestakin. Katsoo tilannetta sitten mitkä tahansa lasit päässä, niin samalla kun tämä meppi saa Brysselissä nauttia säteilyturvasta, niin samaan aikaan hänen pieni poikansa ja puolisonsa nauttivat Suomessa – eivätkä edes kaukana mittauspaikasta - vähän toisenlaisista värinöistä.

 

Sillä tiedonhan on tässä jo täytynyt ”lisätä tuskaa” – poliitikothan ovat avustajiensa välityksellä ajan tasalla ”ihan kaiken kaikesta”. Onko ”agenda” tosiaan niin arvokas, että sen alttarille uhratut läheisimmät eivät tunnu yhtään missään?

 

”Armelias mies tekee hyvää itsellensä, mutta armoton syöksee onnettomuuteen oman lihansa.” (Sananl. 11:17)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Erja: https://mustikkatytto.blogspot.com/2011/09/erja-tammisen-haastattelu-sahkoa.html 

TiVi: https://www.tivi.fi/uutiset/tv/18792059-e66d-4876-aa38-ec8cb121892e

vauva.fi: https://www.vauva.fi/comment/reply/3436427

STUK:in jodit: https://www.stuk.fi/aiheet/sateilyvaara/toimintaohjeet-sateilyvaaratilanteessa/joditabletit