Vale – emävale – koronatilastot

 

Mielenkiintoista. Ensin meille syötetään natsi-Saksan tyyliin täysi valhe – ja sitten korjataan se kaikessa hiljaisuudessa totuuden mukaiseksi. Muttei tietenkään palata näiden tosiseikkojen myötä lähtöruutuun – vaan jatketaan aiempaa agendaa eikä anneta totuuden pilata hyvää tarinaa.

 

Yahoo Finance kertoi eilen, kuinka USA:n koronavirustapaukset lähestyvät 6 miljoonaa ja 183 000 olisi jo kuollut. Mutta terveysviranomainen nimeltä CDC sanoo, että 94 prosentilla noista kuolemista oli ”underlying conditions”. Eli, vain 6 prosenttia kyseisistä kuolemista voitiin liittää varsinaisen koronan syyksi. 

 

No, tässähän ei ole mitään uutta. Kuten kerroin, kävin itse tsekkaamassa Jällivaaran ”koronatodellisuuden”. Mediassa kokonaiskuva oli lähes apokalyptinen; kadunmiehien elämä oli sitten aivan toista: korona, ilmeisesti, oli aina jossain muualla. Ja mitenkäs siellä pelottavassa Italiassa tilanne oikeasti olikaan: Italian terveysministeri julisti, että 88% heidän Covid-19- kuolemista EI OLLUT suoranaisesti viruksen syytä. 

 

Mutta osa kuolemista ON suoranaisesti Covid-19- LÄÄKKEEN syytä: ranskalainen lääkevalmistaja Sanofi ilmoitti tänään, että sen Kevzara-niminen reumalääke ei ollut tuottanut tulosta vakavasti COVID-19:ään sairastuneiden potilaiden hoidossa. Joissain tapauksissa lääke oli aiheuttanut keuhkokuumeen ja jopa muutaman kuolemankin. Sanofi lopettaa nyt lääkkeen testauksen. Asiasta kertoivat uutistoimistot Reuters ja AFP. 

 

No niin. Maailma rakastaa tarinoita. Newsweek kertoi eräästä kaverista, joka kuoli Minnesotassa Fentanyl-huumeen yliannostukseen pidätyksensä yhteydessä. Media on kuitenkin tehnyt tämän George Floydin lopullisesta kohtalosta vähän erilaisen tarinan – jossa myös on paljon jälkeenpäin korjailtua. Jää nähtäväksi, korjataanko lopulta koko Georgen henkilöllisyyskin ... 

 

Juu. Meille taotaan – jatkuvasti ja voimakkaasti – kalloon, kuinka tärkeää/välttämätöntä/pakko/huomioivaa/suojaavaa/henkiäpelastavaa jne. jne. jne. noiden kasvomaskien käyttö on. Sen lisäksi, että kautta historian nämä maskit ovat liittyneet orjuutukseen, (ihmis)uhrirituaaleihin ja aikakausien välisiin siirtymäriitteihin, niin niitä luonnollisesti on käytetty varotoimena ihan aiheellisestikin. Mutta kuten näette, maski itsessään ei ole varmuuden tae  - vaan sen oikea käyttö oikein, kuten tohtori Ted Noel havainnollisesti osoittaa

 

Tänään ilmeisesti sitten tiedämme maskin ”korjatun” tarvesyyn: Lady Gaga julisti sunnuntaina MTV:n palkintoseremoniassa: ”Pidä maskia. Se on kunnioituksen merkki”. 

 

Tiesitkö, että Antiikin itämainen käytäntö oli, että orjat ja sotilaat kantoivat isäntänsä tai komentajansa nimeä tai merkkiä poltettuna tai lävistettynä ruumiiseensa kertomaan, mille herralle tai kenraalille he kuuluivat, ja oli jopa sellaisiakin omistautujia, jotka merkitsivät itsensä tällä tavoin merkkinä jumalistaan. 

 

Lady (?) Gagan jumala kyllä tiedetään.  Kuka on sinun J/jumalasi?

 

”Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!". Jeesus sanoi hänelle: "Sentähden, että minut näit, sinä uskot. Autuaat ne, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat!"” (Joh. 20:28-29).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu