”Uutiset, sää ja mää”

 

Weather Channelin, eli USA:n tunnetun sääuutisoijan perustaja John Coleman tuli julki ja totesi, ettei mitään globaalia lämpenemistä ole tapahtumassa. Se on suuri huijaus.

 

Coleman, joka kuoli 2018, tutki vuosia tarkkaan ilmastonmuutosta ja sanoi, että siitä on tullut poliittinen ja ympäristöagenda aihe, joka perustaa lausuntonsa tieteeseen mikä ei pidä paikkaansa.

 

Alla olevalla videolla Coleman selittää, kuinka “global warming”- pelottelu alkoi.

 

KUSI news raportoi: suurta tiedemiestä Roger Revelle’a oli kuuntelemassa Al Gore Harvardin luennolla, ja Global Warming -kampanja syntyi. Revelle kyllä yritti rauhoitella kohua vuosia myöhemmin, mutta Gore väitti että Revelle oli seniili ja kieltäytyi keskustelemasta.

 

John Coleman dokumentoi koko tuon tarinan ja osoittaa, kuinka jenkkien verorahat ruokkivat Global Warming’ista pelottelevaa kampanjaa, vaikkeivät lämpötilat ole nousseet vuosiin (ks. artikkeli ”Älä vaan kerro kenellekään …”).

 

Global warming on historian valtavin huijaus, sanoo herra Coleman, joka perustaa monet väittämistään NIPCC:n havaintoihin – tiedemiesten kansainväliseen, maiden hallinnoista riippumattomaan järjestöön, jonka tarkoituksena on tarjota ‘itsenäinen, toinen mielipide IPCC:n tarkistamiin todisteisiin.’

 

Coleman sanoo: “Tällä hetkellä ei ole mitään merkittävää, ihmisen aiheuttamaa global warming’ia eli ilmaston lämpenemistä, ei ole ollut kertaakaan menneisyydessä – eikä ole mitään syytä pelätä sellaista myöskään tulevaisuudessa.

 

”Hän, joka nostaa pilvet maan ääristä, tekee salamat ja sateen ja tuopi tuulen sen säilytyspaikoista” (Psalmit 135:7)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

John Coleman: https://newspunch.com/weather-channel-founder-exposes-the-global-warming-scam/

Coleman YouTubessa: https://youtu.be/SyUDGfCNC-k


Julkaistu MV- Lehdessä 12.03.2019 21:32