Uskomatonta mutta totta

 

Ne tekivät sen taas.

 

En ollut pitkään aikaan katsellut kokoillan elokuvia – kun näyttää siltä että ihan jokainen niistä ”mukauttaa” jollakin tavalla – mutta ajattelin katsoa aikani kuluksi TV:stä tulleen ”Unlocked”- filmin. No sehän sitten oli aivan kuin jatko-osa jokin aika sitten kirjoittamastani Simpsonien ”pahat sedät laskevat tappavan viruksen liikkeelle”- jakson artikkelista. Virus oli kuin tämä Kiinan nykyinen – biologinen isku tulossa Lontooseen ja elokuvan alussa tietysti kiinalaisturistien massat sekä muitakin orientaaleja ... Sopivasti napattiin toinenkin ”kärpänen” samalla iskulla: vakoiluorganisaatioiden näyttöruuduilla seurattiin pahista kännyköineen – ”tuolla se nyt menee” ...

 

Apropos ... : “Teletrack-järjestelmän kohdalla tuskin koskaan tullaan hövelisti kertomaan kansalle, mitä kaikkea osataan, missä kaikkialla laitteita on ja mitä kaikkea niillä saadaan aikaan”, kirjoitti Mikko Haljoki Pirkka- lehden artikkelissaan (Pirkka 5/95, s.36). 

 

Se ”aikaansaanti”, minkä Mikko tuossa artikkelissa “Katoamattomat” oli jo saanut selville oli, että ihmisen, auton tai arvoesineen liikkumista tullaan – mikrosiruihin perustuen - seuraamaan elektroniselta digitaalikartalta kuin junia rautateiden valvontakeskuksissa. Ja tarvittaessa otetaan pakenija kiinni. Teletrack-järjestelmästä ennustettiin Suomelle myös viennin jättipottia. Teletrack Oy:n toimitusjohtajan Seppo Luoteen mukaan järjestelmä oli jo silloin (1995) osaksi nykypäivää, osaksi parin vuoden sisällä tapahtuvaa prosessia. Uutuuksina ovat mm. VW- ja Audi-malleissa olevat avainten elektronisirut. Yhtiöllä oli noin 100 työntekijää Muuramessa ja Äänekoskella rakentamassa päätteitä. Saksalaiset poliisit olivat sanoneet Luoteelle, että pääpaino ei ole autoissa vaan henkilösuojauksessa suurkaupunkien ryöstö- ja kaappauspaineissa.

 

Tämä bloggaukseni tulee käsittelemään vastaavia, rahvaalta ”kätkössä” rakenneltavia härpäkkeitä ja välineitä. Aina silloin tällöin joku osallisista on ajattelematon avauksissaan (ks. ed); toisinaan taas mukanaolijat, jotka pääsevät selville todellisista tarkoitusperistä, eivät voikaan enää ”pitää salaisuutta”. Ei ole ensimmäinen kerta, kun satunnainen lukija saattaa alkaa sovittaa foliohattua kirjoittajan päähän. On kuitenkin hyvä muistaa, että kaikki mitä Pukkikin kirjoittaa, perustuu lähteisiin. Voipi olla, että tietyistä asioista sinun on hyödyllistä olla kartalla välittömästi – eikä vasta sitten, kun valtamedia tulee niiden kanssa ulos kaapista. Sillä toisten ”kartallahan” jo olet.

 

Eli, kerroin kuinka tekoälyä tuodaan ilman järkeä globaaliin käyttöön, ja A.I.:n ja kvanttitietokoneiden guru on umpihullu okkultisti – ja siten touhunsa yhtä pimeää, vaikuttaen meihin kaikkiin. Oma TV:mme ym manipuloivat meitä, ja vaikuttavat jopa tunteisiimme – eikä pelkästään silmien ja korvien aistein, vaan suorastaan hypnoosia vastaavin PC- tekniikoin

 

Sen lisäksi, että ”kaikki” näyttää menevän kuten Raamatussa on profetoitukin (tapahtumat, epäjumalanpalvonta, ihmissyönti, uhraamiset, ”karjamerkintä” jne), meihin sovelletaan mitä ihmeellisempiä kokeita ja testejä, meidän ruumiitamme kirjaimellisesti myrkytetään, säteilytetään ja tuhotaan, ihmisiä murhataan luvallisesti jne. – tai sitten uskonnon varjolla.

 

Ja sen lisäksi että meistä aiotaan tehdä robotin kaltaisia tahdottomia hybridejä, halutaan myös koko meidän maailmankäsityksemme jumalineen muuttaa – ja muuttaa myös naapurimme. Ja koko elinikämme olemme uskoneet valheen, toisenkin – ja tänään kolmannenkin - NASA:n ja Disneyn saduista nyt puhumattakaan. Ja kohta pannaan jopa pohjavedetkin maksullisiksi.

 

Ja valtamediathan ovat hiljaa – samalla kun koko maailmasta tehdään yhtä ”kylää”. Mutta se kaikkein hurjin kooste on seuraavassa. Karen Stewart on ex-NSA -analyytikko, joka kunnostautui Irakin sodan tiedustelussa, pelastaen ties kuinka monen jenkkisotilaan hengen. Tuosta suorituksesta oli tulossa ylennys kaksi porrasta korkeammalle organisaatiossa, mutta yllättäen saavutus kirjattiinkin aivan toisen naisen nimiin. Karen tuli asiasta oikeaa reittiä pitkin esiin, mistä kuitenkin yllättäen seurasi pysyvä, käsittämätön vaino sekä lopulta surmaamisyritykset ym.

 

Olen kuunnellut useita hänen koosteitaan – ja toisaalta toivoo, että tässä olisikin taas ”Hollywood-filmi” käynnissä. Muttei näytä yhtään siltä. Karen kertoo nyt seikkaperäisesti, että targeted individual / kohdennetut henkilöt ovat totta: kun joku asettuu poikkiteloin tms eliittiä vastaan, hänet voidaan USA:ssa lakiteitse asettaa terroristi -kategoriaan (etkä siitä normaalisti pääse itse edes mitenkään selville). Ja kun sinulta on täten saatu riistettyä perus-ihmisoikeudet ja ihmisyyskin, sinuun voidaan kohdistaa ”asianmukaisia” toimenpiteitä: esimerkiksi, mikäli tarvitaan taas parikymmentä ”vapaaehtoista” koehenkilöä vaikkapa biotestiin, kyseiset henkilöt ovat, siis aivan laillisesti, täysin sallittuja käytettäväksi – kävi miten kävi!

 

Karmein asia minkä Karen tuo esiin on pelottava: mikäli kyseinen todella on tänään jo mahdollista, se selittäisi monta muutakin asiaa. Karen väittää, että nanoteknologia yhdistettynä näihin ns. direct energy weaponeihin eli energia(nsuuntaus)aseisiin aikaansaa sen, että sinulle voidaan tehdä ikäänkuin kirurginen leikkaus etänä: kohdistamalla tarkasti tiettyyn ruumiinosaan voidaan esim yksi tietty elin tuhota ulkoa päin siten, että oikeat lääkärit toteavat sinun käyneen leikkauksessa. Johan eturauhassyöpää pystytään hoitamaan ulkoapäin varsin saman tyyppisellä säteilytyksellä. Vastaavista saatanallisista systeemeistä löytyy myös muita erinomaisia koosteita – toinenkin, Karenia vastaava ulostulo suoraan sylttytehtaalta.

 

Niin – ”kaikki” on ilmeisesti jo valmista. Pakotietä ei ole. Mutta on Yksi joka auttaa, yhä.

 

P.S. Ylen Teksti-TV uutisoi juuri: ”Koronavirus levinnee pian USA:han”. ... vai pitäisikö paremminkin todeta, ”levitetään” ... 

 

P.P.S. Evoluutiobiologi Tuomas Aivelon mukaan koronavirus on siirtynyt (jo marraskuussa 2019) lepakosta johonkin toiseen eläimeen ja sen kautta ihmiseen: ”Se on ensin siirtynyt varmaankin kotieläimeen tai johonkin eläimeen, joka on ollut Wuhanin markkinoilla”... 

 

Uskokoon edellämainittua ketä huvittaa. Minä en usko – mutta uskon seuraavan: ”... sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman” (Apt. 4:12). Tule, Herra Jeesus!

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu