USA:n mellakat = elokuva vuodelta 2018

 

Olen viime aikoina varmaankin jo riittävästi kertonut nk. mukautuksesta. Eli meidän alitajuntaamme istutetaan asioita joiden halutaan muokkaavan meitä tahdottuun suuntaan.

 

Toinen mitä jatkuvasti takovat ymmärrykseemme, on tämä edeltäkerronta. Sehän on ikäänkuin kopiota siitä, mitä Raamattu tekee - joka kertoo päätapahtumat edeltä nk. profetiana. Nämä tahot eivät tietystikään mihinkään jumaliseen ennustamiseen pysty. Mutta he pystyvät edeltä esittämään sen, mitä aikovat toteuttaa. Tästä lienee kattavin, suurin ja pitkäkestoisin projekti se 9/11- edeltämyllytys

 

Viimeaikaisimmista myllyistään eniten ”profetiaa” on kertonut animaatio nimeltä ”I Pet Goat II”: katsopas kuinka se mm. edeltä esitti vuoden 2020 karantenisoinnin – alkaen Kiinasta tammikuussa, ja leviten sitten kaikkialle. Hyvä arvausko? Ja, ”lockdown” siis jatkuu edelleen, vuoden loppuun – tavalla ja toisella ... Plus, Pet Goatin Notre Dame -juttu on sanalla sanoen kylmäävä.

 

Nyt, USA:ssa alkanut mellakointi nähdään yleisesti seurauksena yksittäisestä väkivallan teosta. Eli ihan spontaani homma (?). Ja se että siirsivät sota-ajoneuvot ja -joukot jo hyvissä ajoin edeltä paikoillensa ympäri USA:a, ennen BLM- hässäköitä, oli siis aivan puhdasta sattumaa: mikään ei liity yhtään mihinkään ...

 

No eipä olekaan spontaania. Tai sitten kauhuelokuva ”The First Purge” vuodelta 2018 todella osasi profetoida. Säästän rahojasi: ei tarvitse katsoa kaikkea sitä hirveyttä – riittää kun katsoo trailerin

 

Eli, ekapurgen sisältö lyhennettynä: porukka riehuu ja surmaa silmittömästi. Keskiössä ovat tummaihoiset. Ostetut ex- sotilaat pukeutuneina siviileiksi hyökkäilevät siellä seassa. Ruumiita tulee, kaikki hajotetaan. Ja jo traileri tuo erään keskeisen seikan useita kertoja alitajuntaamme: maskeja kaikilla ja kaikkialla ...

 

Niinpä niin. Australialaishaastattelussa George Soros varsin selkein sanakääntein kertoi haaveekseen USA:n tuhoamisen. Se on nyt käynnistynyt – eivätkä jätä hyvää kriisiä hyödyntämättä.

 

Projekti 908:n seloste, sivulla 43, kertoo että USA:ssa vedetään päälle keskitysleirien verkko, jotta voidaan ”auttaa” kansaa, kun maan aiempi hallinto ja järjestys on ”jostain syystä” romahtanut. Jos tuntuu kaukaa haetulta, niin toisen toimintaohjeen kohta 4 kertoo että ”uhkaavan tapahtuman” takia evakuoidaan laaja maantieteellinen alue; ja ko. toisen sivun kohdassa 4 siirretään presidenttikin turvaan (harjoittelivat jo sitäkin).

 

Eipä siksi ihme, että CNN jo vuosia sitten julkaisi raportin nimellä ”Continuity of Government” eli shadow government, varjohallitus. Eli, USA:an on siis ilmeisesti varsin pian tulossa uusi presidenttikin, jota ei ole vaaleilla valittu.  

 

Lainataan tähän loppuun istuvaa paavia – joka tavallaan itsekin jo antoi valtansa tarjolle, jollekin tulevalle toiselle: ”USA:lla “on vääristynyt visio maailmasta” ja amerikkalaisia täytyy johtaa maailmanhallituksella, niin pian kuin mahdollista, “ihan heidän omaksi parhaakseen”. 

 

Ja kyseisen ”suunnitelman” toteutustaulukko taas löytyy tässä. Sitä touhua voi sitten livenä seurata TV:stä. Käykö pikkuvaltioihin hyökkäilleelle USA:lle siis nyt lopulta se vanha laulu: ”Saat, mitä tilaat” - kuten Raamattukin vahvistaa:

 

”Hän hajottaa kansat, jotka sotia rakastavat”(Ps. 68:31).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet

Raamattu