USA:n kongressi teki Covid-19- asetuksen jo noin vuosi ennen koronaa

 

No niin: on hyödyllistä välillä sivistää itseään – tänään tarkastelemme USA:n kongressin virallista nettisivua, ja sieltä asetusta nimeltä ”H.R.748 - CARES Act”. 

 

Sen päiväys on 24. tammikuuta 2019 ja sponsorina Rep. Courtney, Joe [D-CT-2] (Introduced 01/24/2019).

 

Ja mistäpä säädös eli laki puhuu – laitan sen tässä ihan på enkku: ”This bill responds to the COVID-19 (i.e., coronavirus disease 2019) outbreak and its impact on the economy, public health, state and local governments, individuals, and businesses.”

 

Toisin sanoen: säädös on responssi COVID-19- virussairauden puhkeamiseen ja sen vaikutuksista talouteen, yleiseen terveystilaan jne. Ja tämä asetus on siis päivätty melkein vuosi aiemmin kuin korona starttasi ...

 

Niinpä. Sitten meille tulee ihan oikeita uutisiakin: Italiasta ilmoitetaan, että vain 12%:ssa ”Covid19:n kuolemista” kuoleman syy on Covid19 ...  Eli 88% ”virallisista” Covid- kuolemista johtuukin jostain muusta kuin Covidista. Eli, ei kannata ihmetellä, jos/kun sellaiset Youtube- videot, jotka osoittavat että USA:ssakin ko kuolemia on oikeasti vain noin 150, häviävät johonkin – vaikka katsojia oli satoja tuhansia ...

 

Mutta tärkeintähän tietysti on se tärkein: Kanadan pääministeri Justin Trudeau sanoi torstaina, että kanadalaiset eivät voi palata koronaviruspandemiaa edeltäneeseen elämään, ennenkuin rokote on saatavilla. 

 

Ja nyt kun päättävät Spice Girlsimme linjasivat, ettei mm. rakas äitini saa (nytkään) minkäänlaista helpotusta kotiarestiinsa, niin en voi muuta kuin lainata hänen sanojaan: tässäkö sitä sitten vaan ollaan. Hänen iässään luonnollinen kuolema voi tulla vaikkapa jo ensi viikolla – sama se silloin, oliko tauti vai ei, totesi hän - Venäjän Karjalan evakko nyt kotivankina feikkipandemian eristämänä.

 

”Mutta Jeesus sanoi: "Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät” (Luuk. 23:34).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

RFB