USA, UFOt ja Alienit

 

Jos olisit viime vuosituhannen lopulla kuullut jonkun sanovan, että pian New Yorkin kaksoistornit tippuvat vapaassa pudotuksessa maan tasalle – ja että samassa terrorihyökkäyksessä isketään reikä ehkä maailman ilmasuojelluimpaan kohteeseenkin, Pentagoniin, olisit todennäköisesti vastannut: keksi uskottavampi tarina.

 

Näin kuitenkin kävi – ja melkoinen show siitä tulikin. Ja aivan viimeisimmät dokumentit osoittavat, että varsinainen Hollywoodin taidonnäyte se olikin: kun vertaat kauhalla romutettavaa lentokonetta ja ko. kaksoistornien ”kalterimaista” tukipilaristoa, koneen iskua talon kylkeen voisi verrata kokeeseen, jossa heität kaikin voimin polttopullon kallioon: ulkoinen pärskähdys on kyllä näyttävä – mutta kallioon et mene milliäkään sisälle.

 

Dokumentti osoittaa kuinka tuo pilvenpiirtäjien ”kontrolloitu purkaminen” rakennettiin – ja mm. piirrossarja Simpsonithan jne. kertoi jo edeltä, että ”show” on tulossa. Samoin myös eliitti keskenään jo v. 2005. Ja sitten hyökättäisiin, hyvästä syystä, Lähi-idän valtioiden kimppuun; pari viikkoa ennen tankkeri-iskuja kirjoitin, että nyt ollaan Iranin kohdalla menossa. Ja Afganistanissakin oltiin pääasiassa suojelemassa hallinnon huumekenttiä – ja tietysti vahtimassa mittaamattomia luonnonvaroja.

 

Nyt, on suunnitteilla toinen, vielä 9/11:tä näyttävämpi sirkus. Ja sen ”simpsonina” toimi silloinen USA:n presidentti Ronald Reagan, puhuessaan YK:lle: ”Ehkäpä me tarvitsemme jonkin ulkoisen, universaalin uhkan mikä yhdistäisi ihmiskuntaa. Satunnaisesti ajattelen, kuinka pikaisesti erimielisyytemme maailmanlaajuisesti katoaisivat jos meitä kohtaisi alienien uhka tämän maailman ulkopuolelta”.

 

Ja kas kummaa, nyt sitten Trumpiakin briefattiin UFO:ista: Kolme yhdysvaltalaissenaattoria on saanut Pentagonilta salaisen selonteon raportoiduista ufo-havainnoista. New York Post kertoo, että samanlaisen katsauksen Yhdysvaltojen on saanut myös presidentti Donald Trump.

 

ABC Newsille asiasta puhunut Trump sanoi, ettei erityisesti usko ufoihin: ”Mutta ihmiset sanovat, että he näkevät ufoja. Uskonko sitä? Enpä oikeastaan, hän kommentoi.”

 

Infotilaisuudet ovat New York Postin mukaan maan merivoimien järjestämiä ja niissä käydään läpi viimeisimmät lentäjien tekemät ufo-havainnot.

 

Tämäpäs onkin mielenkiintoista: sillä vuonna 2017 Pentagon myönsi viimein, että sillä on huippusalainen, ufoja tutkiva ohjelma.

 

Advanced Aerospace Threat Identification Program -nimellä kulkeva ohjelma aloitettiin vuonna 2017. Sitä väitettiin lakkautetuksi vuonna 2012, mutta kaksi vuotta sitten paljastui, että se on edelleen olemassa.

 

Ohjelmassa tutkitaan muun muassa Yhdysvaltojen lentäjien kohtaamisia ufojen kanssa.

 

Mitäs tämä on? Eli kun nyt myönnetään, että UFO- ohjelma on ollut käynnissä vuosia – ja itse asiassa, varsin kiistämättömiä UFO- havaintoja on tehty jo vuosikymmeniä ympäri maailman – sekä tiedetään että eri hallitukset ovat rakennelleet vastaavia vekottimia jo kauan, niin mitä uutta ja mullistavaa sekä näin isolti uutisoitavaa tässä juuri nyt muka on?

 

Ei yhtään mitään. Mutta kuten muutama muukin on jo ounastellut, veikkaan että kohta alamme nähdä ”ufoja” harva se päivä. Viimeisimpänä tämä Oumuamua, jota on veikkailtu jopa vieraan sivilisaation lähettämäksi luotaimeksi, jonka tehtävänä on ollut tutkia aurinkokuntaamme. Yksi tällaista teoriaa tarjonneista tutkijoista on Harvardin yliopiston tähtitieteilijä Avi Loeb.

 

Mutta eivät nämä loppupelissä mitään ufoja ole – vaan Raamatussa kerrottuja langenneita (1 Moos. 6:1-4), joita ihmisen rakentamat ”savukoneet ja stroboskoopit” tuovat näyttävästi näyttämölle, antikristus johdossaan. ”Tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä” (2 Tess. 2:9).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu