UFO’t tuodaan esiin

 

Nyt ei mene UFO’illa hyvin: presidentti Trump allekirjoitti maanantaina lakiehdotuksen, jonka mukaan CIA ja FBI joutuvat ilmoittamaan totuuden UFO’ista 180 päivän (6 kuukauden) kuluessa. 

 

Eli, kohta saamme tietää kaiken niistä; ja jotta jostain voi olla faktoja, tuon jonkin täytyy siis olla olemassa ...

 

Joskin Israelin entinen avaruusturvallisuuspäällikkö sanoo, että Maan ulkopuolista elämää on olemassa, ja Trump tietää jo siitä: "Galaktinen federaatio" on odottanut ihmisten "saavuttavan vaiheen, jossa ymmärrämme ... mitä avaruus ja avaruusalukset ovat", Haim Eshed sanoi.

 

Yhdysvaltojen 44. puolustusvoimien ylipäällikkö ja presidentti Barack Obamakin kertoi pyytäneensä nähtäväkseen hallituksen hallussa olevat salaiset tiedot maapallon ulkopuolisista olennoista.

 

Hiljattain ollessaan haastateltavana Stephen Colbertin keskusteluohjelmassa CBS-kanavalla, Obama kertoi huultensa olevan sinetöidyt: ”En voi sanoa mitään”, sanoi Obama.

 

Colbert tulkitsi vastauksen niin, että Obaman vastaus vahvisti, että emme ole yksin täällä: ”Jos maapallon ulkopuolisesta elämästä ei olisi todisteita, sanoisit, että siitä ei ole todisteita. Paljastit juuri pokerikätesi”.

 

Yo. mielessä pitäen, aikooko Trump nyt sitten tuoda esiin ihan kaiken? Nythän on niin että juuri USA- vetoisesti on vuosikymmenet kehitetty alien- projektia nimeltä Blue Beam. 


Sen voi kiteyttää lyhyesti näin: keinotekoinen (Anti)kristuksen ilmestyminen taivaista, jotta aikaansaadaan kansojen totaalikontrolli. Tällaisesta globaalista, alien- uhka -yhdentymisestä jo Ronald Reagan unelmoi mm. YK- puheessaan. 

 

Ja miltä tämä petos-show sitten käytännössä näyttää? Sitä hologrammiteatteria ovat jo monissa paikoin maailmaa harjoitelleetkin. Taivas tullee olemaan täynnä ufoja – ja ihan aiheellinen kysymys kuuluukin: miksi USA:n Department of Defense julkaisee nyt merivoimien hävittäjien UFO:jen jahtausvideoita keskellä pahinta viruspandemiaa ...

 

Toisin sanoen, UFO’jen piilottelun aika on päättymässä, ja ne on tuotava esiin. Mutta eihän sieltä mitään ufoja eikä alieneita ole tulossa – vaan vanhoja tuttuja demoneita ja riivaajahenkiä, jotka täällä ovatkin jo vuosituhansia majailleet. Mutteivät sitten Kristuksen täälläoloaikojen ole manifestoituneet niin näkyvästi.

 

Ja tämän myös tietää ja myöntää ”vastapuolikin”: Helena Blavatsky kirjassaan ”The Secret Doctrine”, puhuessaan Kumara- nimisistä olennoista, sanoi: ”Järjettömiä ovat ne kristityt teologit, jotka ovat alentaneet heidät langenneiksi enkeleiksi, ja nyt kutsuvat heitä Saatanaksi ja demoneiksi”.

 

Ja lisää suoltaa organisaatio nimeltä Nesara – joka on kohta tarjoamassa uuden, maailmanlaajuisen talous- ja hallintosysteemin: ”Ensimmäinen virallinen julkinen kontakti avaruusolentoihin liittyy sopimukseen, jolla NESARA pannaan täytäntöön täällä Amerikassa. Se pannaan täytäntöön myös koko maailmassa. Nämä ulkoa tulevat eivät näytä pieniltä vihreiltä miehiltä. He ovat pitkiä, enkelimäisiä humanoideja olentoja, joiden humanoidikehot tulevat ylösnousseiksi mestareiksi, avaruusalusten komentajiksi, messiaiksi, jumaluuden saavuttaneiksi, enkeleiksi jne. Sananda, Maitreya, Al Gore ja Obama ovat myös osa tätä klaania” ... niin, Obama – joka puhuu takaperin toistettuna paljon ymmärrettävämpiä. 

 

Eli jäädäänpä odottelemaan, mitä sieltä oikein ländää ... ilmeisesti siis jo kovinkin pian ...

 

”Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.” (Ef. 6:12).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu