UFO’t tulevat – oletko valmis?

 

Heti kättelyssä pyydän anteeksi, että käytän tuota kristillisessä evankelioinnissa tutuksi tullutta slogania, muutettuna.

 

Sillä nyt haluaisin että mahdollisimman moni lukija OIKEASTI pysähtyisi ja katsoisi, missä tämä maailma nyt ”menee”.

 

Raamatun ennustamat sotarintamat (Hes. 38 ja Ps. 83) kalistelevat kilpiään, ja hyökkäyksiä jo tehdään. Käsittämätön pahuus on päivittäin otsikoissa ym. Ja sitten on tämä valmistautuminen ”johonkin”.

 

Juuri nyt pari miljoonaa ihmistä (omien sanojensa mukaan) valmistautuu hyökkäämään, huomenna, USA:n Area51:lle – jossa hallitus kuulemma salailee UFOja. Hyökkäykseen lähtijöitä kehotetaan sitten naruto- juoksemaan – jotta heihin olisi mahdollisimman vaikea osua luodilla.

 

Siis mitä ihmettä!!??

 

Jotkut ovat niin somejekkunsa lumoissa, että ovat väittämänsä mukaan valmiina juoksemaan luoteja päin! Kun pitää nähdä oks niitä UFOja!

 

Tulee väkisin mieleen kasku poliisien suojeluspyhimyksestä: Pyhä Yksinkertaisuus!

 

Ja nyt Iltalehti tuuttaa: ”USA:n laivasto myönsi lopulta ufo-videoiden aitouden: Nyt Yhdysvaltojen laivasto on ensimmäisen kerran myöntänyt, että videot ovat aitoja ja peräisin heiltä, kirjoittaa CNN”. Eikä ole ollenkaan ensimmäinen kerta, kun ovat tätä aihetta laajalti höystäneet

 

Kuten aiemmin olen moneen otteeseen kirjoittanut, vuosikymmenten takaa löytyy valtaisat suunnitelmat, löytyy monenlaisia testejä ja harjoittelua aiheessa – ja ihan viime päivinä vielä koeponnistuksia, jotta saadaan sitten tuo valtaisa eksytys todella voimalla ja maailmanlaajuisesti päälle.

 

Mietipä tätä Raamatun kohtaa 2 Tess. 2:ssa: on tuleva niin valtaisa eksytys, että käytännössä koko maailma menee siihen retkuun. Suoraan sanoen, sellainen mittakaava ei onnistu kuin juurikin tällaisella UFO- show’lla tms. taivaalla tapahtuvilla tempuilla. Ja näitähän on jo aiottukin: jenkkien Valkoisessa Talossa suunniteltiin lähetettävän sukellusvene Kuuban edustalle, josta oltaisiin projektoitu hologrammeilla taivaalle Jeesuksen toinen tuleminen. Ja Venäjällä Jeesus-ristillä- kuvajainen jo loistikin. 

 

Kuten arvostetut tiedetutkijat ovat todenneetkin: mikäli jokin taho valehtelee kerran, kaksi, tai useamminkin, voiko mihinkään sanomaansa lähtökohtaisesti luottaa. NASA ja Disney ovat vuosikymmenia ”piirtäneet” meille aivan toisenlaiset maailmat kuin yläpuolellamme ovat. Ja tänään taivailla lentää jo ties mitä tekorakkineita

 

Ja tietty kirkkokuntakin on jo valmiina ottamaan hommat haltuun. Paavilla on nimittäin väkevä halukkuus kastaa alienit, jos näin tahtovat, sillä emmehän me ole ketään sulkemaan keneltäkään mitään ovia...  

 

Summa summarum – mitä on tulossa?

 

On siis tulossa valtaisa, monivaiheinen eksytys, jonka vaikutuksesta kaikki maailman uskonnot romutetaan, ja niiden tilalle yhden miehen johtama maailmandystopia. Mikäli tämä tuntuu vaikealta tai jopa mahdottomalta hyväksyä, kaikki ylläolevat lähteeni osoittavat, että ”työtä” on tehty valtavasti – ja se on tuottanut vaikuttavaa esimakua

 

Ja Raamattu vahvistaa, että todellakin näin tulee kerran käymään: maailma alistetaan yhden johtajan alle, joka leimaa ”karjansa” kuin aikanaan Lännessä – ja toisinajattelijat keskitysleireille. Tästä kaikkien siruttamisen suunnitelmasta puhui Aaron Russo jo vuonna 2005 – kuten myös niskurivaltioiden palauttamisesta maailmanpankkijärjestelmän hoteisiin, sodan kautta. Kummasti nuo ovat sitten kerrotussa järjestyksessään tapahtuneet – ja juuri tänään ollaan kohdassa ”Iran” menossa. Ja pian mm. Damasko poistuu kaupunkien luvusta, pysyvästi (Jes. 17:1). 

 

Kristus vakavasti kehotti tarkkaamaan ajan ”merkkejä”. Niistä ei kohta enää puutu mitään.

 

”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” (Luuk. 21:28)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu