UFO’t palasivat

 

Vierailin eilen kristityn perheen luona. He tulivat Ukrainasta, mutta ovat nyt Suomen kansalaisia, ja aloittelemassa omaa yritystä – siunausta heille.

 

He avasivat ”ajan merkeistä” hyviä keskusteluja, ja kappas, olivat ihmetelleet samaa kuin minäkin: ”suurella ohjelmatuottajalla” on nyt niin hyvä hitti (Covid), että aiemmat menestyssarjat (terrorismi, pommitukset, kouluampumiset jne muut veriteot ym) ovat nyt tarpeettomina tauolla.

 

Mutta nyt: tauolla oli jonkin aikaa eräs muukin aihe, jota edellisessä aivopesussa vauhdittamaan otettiin Trump’kin mukaan: nyt sitten on näemmä taas UFOjen aika

 

Kysymys kuuluu, miksi? Miksi ”suuri tuottaja” otti nyt rinnakkaisen ”hitin” maailman keskiöön?

 

No, minäpä kerron – mutta ensin tarpeellinen taustoitus, sillä kummallisen tarkkaan kaikki palaset alkavat napsua kohdalleen Raamatun ennustaman mukaisesti. Tuollaisen koosteeni edesmennyt Iljakin julkaisi. 

 

Itse asiassa näen toisen Iljan julkaiseman juttuni materialisoitumisen lähestyvän tässä: sillä juuri nythän taas siis hehkutetaan sitä, että ”emme ole yksin”. Emme olekaan – ja kun ”ne toiset” alkavat väistämättä paljastua, haluavatko ne paljastua juuri siksi mitä ovat? Vaikka viimeisin TV- sarjan ”V”- artikkelini lähestyy aihetta ihan toisesta kulmasta, niin perusasetelma sarjassa on syytä muistaa, kuten IMDB.com hyvin kuvaakin: ”kaikki ”avaruusoliot” eivät ole mukavia ja söpöjä, kuten Yoda, E.T. tai ALF. Kun reptiliaanien rotu saapuu maan päälle naamioituneina ihmisiksi, he osoittavat kyllä hyviä aikomuksia, mutta heillä onkin synkempi suunnitelma valloittaa planeettamme ja tuhota koko ihmiskunta”. 

 

Näin tosikristittynä heitän tällaisen faktan - koska Raamattu osoittaa, että meille on valehdeltu ”ihan kaikki” (viimeisimpänä, ”unohdettu” kertoa totuus Suomen keskitysleireistä), maailmankaikkeuden muodosta lähtien. Toisin sanoen, vaikka miten vääntäisivät, Raamatusta ei löydy yhtäkään jaetta joka väittäisi Maan olevan pallomainen jne. - että galaksit, linnunradat, planeetat ja aurinkokunnat löytyisivät muualta kuin Hollywoodin kellarista – kuten räppäribändi Red Hot Chili Peppers’kin lauloi.

 

Eli nyt se crucial kysymys: kuten tiedämme, NASA:kin edelleen taikoo upeaa show’ta osoittamaan Kuukäynnit (?) jne – niin kuka oikeastaan ”tarvitsee” Avaruuden?

 

”Avaruuden” olemassa olo on aivan välttämätöntä demoneille. Sillä Raamattu ei puhu mistään Alieneista yhtään mitään: Kaikkivaltiaan Jumalan pyhien enkeleiden lisäksi on vain eri tyyppisten demonien joukko. Ja me ihmiset.

 

Ei  avaruutta = ei Alieneja ...

 

Ja kun tuon vähän vielä laajentaa:

 

Ei maaPALLOA = ei maapallon pyörimistä = ei kiertorataa = ei aurinkokeskistä maailmaa = Maakeskisyys = ei Big Bang -teoriaa = ei Darwinismia tai evoluutiota = ei ”puuttuvaa rengasta” = kaikki ei olekaan satunnaista = ihmiset ovat ainutlaatuisia = olemme kaiken keskus = älykäs suunnittelija = Jumala-Luoja = ihmiskunnan herääminen valheista = uuden maailmanjärjestyksen armonisku

 

Niinpä, palapelin palaset alkavat todellakin loksahdella paikoilleen: on tulossa uusi maailmanjohtaja (”gates”?), jolla apunaan vääristetyn maailmanuskonnon johtaja ”profeettanaan” (”paavi”?). Ja he vetävät päälle sellaisen sirkuksen, että ~koko maailma uskoo valheen (2 Tess. 2:9-12).

 

Koska tosikristittyjä on tällä hetkellä, tuossa kontekstissa, maailmassa aivan aivan liikaa, heidän täytyy olla jo ”poissa” (1 Kor. 15:51-52; 1 Tess. 4:13-18), ennenkuin tuo NASA:n projektin Blue Beamin 4K/HD/3D/5.1 -surrounding megavirtuaalishow alkaa, valkokankaanaan taivas yllämme ja audio toimitettuna suoraan päämme sisään. Kun tuo suunnitelma viime vuosituhannen lopulla saatiin paljastettua (vaikkakin kahden ruumiin kustannuksella), moni varmaan luki huvittuneena. Tänä päivänä ei todellakaan naurata yhtään.


"Niiden" on siis kyettävä jollakin ihme virityksellä selittämään kolossaalinen tapahtuma, kun miljoonat ihmiset ympäri maailmaa häviävät, silmän räpäyksessä. Tuosta käsittämättömästä ilmiöstä on olemassa todella hyvin ko. vaikutusluokan kuvaava, Nicholas Cage'n elokuva, "Taakse Jääneet".

 

”Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää (=Maan päällä olevat tosikristityt ja heissä sisäisesti asuva Pyhä Henki estää pahuuden täyttä vallalle pääsyä), niin että hän (=Peto) vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa (=NWO & kaikki mädättäjät); jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää (=tosikristityt/Kristuksen ”ruumis”/seurakunta temmataan Taivaisiin), niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo (=Antikristus), jonka tulemus tapahtuu Saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua (=sydämen usko Kristukseen). Ja sentähden Jumala (!) lähettää (=sallii toteutettavaksi) heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen” (2 Tess. 2:6-12).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu